توربو نه اولترا.یعنی مثل سرویس قبلیم که 100 تومن واسش میدادم این سرویس جدیدم که دانش آموزی هستش و 9500 تومن واسه سه ماهش دادم سرعت دانلود شبانش 230-250 هستشنقل قول:
Printable View
توربو نه اولترا.یعنی مثل سرویس قبلیم که 100 تومن واسش میدادم این سرویس جدیدم که دانش آموزی هستش و 9500 تومن واسه سه ماهش دادم سرعت دانلود شبانش 230-250 هستشنقل قول:
سلام این همارا دانلود شبانش مشکل داره؟ من چند شبه صبحا که پا میشم میبینم فقط 200 مگ دانلود شده.
فرشید کجایی! بیا به دادم برس!! :n03::n03::n03:نقل قول:
راستش نه درست نشودنقل قول:
میدونم مشکل از کجاست. قبلا هم این جور شده بود و تو تمدید آنلاینم سرعتم رو از توربو به مگا افزایش داده بودم ولی سرعت همون توربو بود. یه 20 باری تو پشتیبانی سایت و به ده نفری مشکل رو گفتم تا اینکه یکیشون درستش کرد.(خدا قرین رحمتش کنه)
این دفعه هم فکر کنم چون پشتیبانی سایت کار نمیکنه مجبورم ی 10 باری به پشتیانی 2020 زنگ بزنم تا درستش کنن.
فکر میکنم چون من از مرندم و شهرستانم واسم موقع تمدید آنلاین یه همچین مشکلی پیش میاد آخه قبلا از شماها یه همچین چیزی ندیدم.
سلام/
دوستان فیس*بوک براتون بدون ** باز میشه؟
نه خیر@@@نقل قول:
چون اف بی آی پی هاشو عوض کرده بود چند ماه بدون چیز شکن باز میشد ولی الان همون ادرس های جدیدش رو هم فیل.تر کردن و باز نمیشه
ولی گوگل + همچنان بدون فیل.تر برام باز میشه
حسین اخه برای رامین(همشهریم) باز میشه ولی برای من باز نمیشه!!نقل قول:
هم اف بی و هم تو*ییتر براش راحت باز میشه...
مسیر جفتمون سوپر انلاین هست.
مسیر ترکیه برای همه هست!!!نقل قول:
ادامه مسیر فرق میکنه!!! الان مال من ترکیه ورژن جدید هستش:n02: که پینگش 140-150 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جالبیش اینه پینگ میگیرم مشکلی نداره ولی برام باز نمیکنه!
های وب هم ip فیس *بوکش فرق میکنه و کلا تایم اوت میده:
نقل قول:
داداشم منم همین مشکل رو داشتم ولی از بلوط نبود
صبح ساعت 4:30 برای نماز پا شدم مانیتور رو روشن کردم دیدم یا سرعت 100 داره دانلود میکنه :n04:
70 تا هم تورنت
جمعا 170 :n03:
بعد رفتم idm رو چک کردم دیدم لامصب آپلودبوی و آپلود باز گند زدن
یه چنتا لینک سرور خارجی { آرشیو } اضافه کردم دیدم درست شد
از ساعت 5 به بعد درست شد :n02:
اصلا به این ایرانیا اعتمادی نیست :n02: