آقا این مخابرات هم داغونه بدتر از بفیه
یک سر به تاپیک adsl مخابرات مشهد بزن میفهمی داداش
Printable View
آقا این مخابرات هم داغونه بدتر از بفیه
یک سر به تاپیک adsl مخابرات مشهد بزن میفهمی داداش
همش کلک هست عزیز , شما انصراف بده , ... مطمئن باش مزخرفترین شرکت توی ایران اول آسیاتک هستش.نقل قول:
مخابرات فارس عالیه
نقل قول:
دیشب چند گیگ دانلود کردید؟
این یاروها تو شرکت می گن که حق دارن سرعت ها رو کاهش بدن . خوب می گم پس چرا قیمت ها رو بردید بالا ؟ میگه ارزان ترین شرکت توی ایران هست :n02: , حالا شما بگید : با این احمق ها چکارکنیم ؟
بعدش میگم : خوب شما قیمت ها رو افزایش دادید و کیفیت رو کاهش ! میگه تو قرارداد هست . خوب میگم این چه قراردای هست که همه چیز به نفع شما هست , حداقل نباید برای مشتری های فعلی اعمال کنید . میگه حق ماست و تازه بهتون لطف کردیم:n02:
از کجا باید وارد پنل کاربری شد؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا؟؟
من 512 نامحدود برنزی دارم میگن واسه هر ماه باید 3 تومان بدی تا به 256 10گیگ در ماه تغییر بدیم
8 ماه دیگه مونده
چطوری باید پولش رو بیارم تو بانک مجازیم من الان قاطی کردم اونا میگن نمیشه 8 ماه مونده به جاش 6 ماه بهت بدیم
باید 8 ماه 256 بدیم 24 تومان پول بدی!!
با شماره مشتری فقط اگر اینترنتی ثبت نام کردید . اگر حضوری ثبت نام کردید , حضوری برید و حالشونو بگیرید و ضمنا کوتاه نیایید . حتما بعدش پولتونو پس میدن . فقط به مزخرفاتشون گوش ندید...نقل قول:
من قبل آسیانک مخابرات داشتم به علت حذف سرویس های نامحدودش اومدم آسیاتک چون همون سرویس های مخابرات و داشت میداد اما الان که دیگه زرتش درومده میگه بیا حجمی بگیر خوب حجمی بخوام برمیگردم همون مخابراتنقل قول:
حداقلش اینه مشکل نویز خط و پینگ نداره :n21:
سلام دوستان آقا من امروز زنگ زدم آسیاتک گفت که به زودی درست میشه اما الان 9 روز یا کمتر یا بیشتر هستش که سرعت داغونه تازه میگه که احتمال داره داعمی باشه یعنی کلا با 30 دانلود بگیره لامذهب های آشغال گفتم حالا پول ما رو کی میده میگه که من اطلاعی ندارم بیشرف .... خدا ازشون نگذره خدا حقمونو ازشون بگیره :n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
چنده شمارش؟نقل قول:
من اینترنتی ریختم
شما یک سر تاپیکش بزن میفهمینقل قول:
تا دو شب پیش فقط از سرور داخلی سرعت خوب بود
مثلا uploadbaz سرعت 20 بوده
داداش کلا هم جا همینه
هیچ خوبی وجود نداره اننتخاب بین بد وبدتره هیچ چارهای نیست
الان تو هر تاپیکی بری میگن میخوایم از این شرکت بریم
مشهدم دیگه از همههه جا بدتره