حمید خان یه فروشنده بهم کامپوننت ناکامیچی پیشنهاد داد ، میخواستم 703 کنوود رو بگیرم ولی گفت این رو بگیر
دو مدل داشت یکی 210 یکی 240 که ظاهرشون مثل هم بود فقط جنس صفحه یکی براق بود یکی دیگه کاغذی
به نظرت بگیرم اونو یا از کنوود سری جدید بگیرم ؟
حمید خان یه فروشنده بهم کامپوننت ناکامیچی پیشنهاد داد ، میخواستم 703 کنوود رو بگیرم ولی گفت این رو بگیر
دو مدل داشت یکی 210 یکی 240 که ظاهرشون مثل هم بود فقط جنس صفحه یکی براق بود یکی دیگه کاغذی
به نظرت بگیرم اونو یا از کنوود سری جدید بگیرم ؟
سلام لطفا آمپیلی که یه جفت باند 6995s و یک ساب 1300 وات پایونیر رو ساپورت میکنه لطفا
چرا همه آمپیلی ها روی 4 اهم 60 یا 65 rms دارن ولی باندها اکثرا 80 یا 100 rms ؟
مگه این آمپیلی ها رو این شرکتا نمیسازن من هرچی نگاه کردم اکثر آمپیلی ها 60 یا65 یا 70 rms رو 4 اهم داشتن ولی باندهای آمپیلی خور همون شرکتها 80 یا بیشتر rms دارن؟!!!!!!!!!!!:n04:
قیمت آمپیلی برام مهمه که مناسب باشه ولی دوستان از برندها معتبر لطفا باشه
rms باندها 100
و ساب 350 rms دارد.
هرچقدر گشتم آمپیلی که این دو تا rms کنار هم داشته باشه ندیدم؟!
آیا شما باند دیگه ای توصیه می کنید؟
درود به همه اساتید عزیز.
من یک جفت باند پایونیر 6991 دارم و یک جفت6960 کنوود.اول میخاستم بدونم چطور باندایی هستن ؟
تا اخر تابستون میخام برم بانه میخوام ی پخش خوب و یک امپیلی خوب ک ی صدای مناسب و باکیفیت بدن بهم رو بخرم واسه این دو جفت باند.
اساتید محترم چی پیشنهاد میکنن بهم؟
به نظرتون دوتا امپیلی دو کاناله بگیرم چون باندام فرق میکنه (واسه تنظیماتش ) یا یدونه چهار کاناله کارمو راه میندازه؟
قیمتشم بگیدلطفا.ممنون
سلام
نصب یک پروسسور مثل بیت وان یا بیت تن توی یک سیستم معمولی جواب میده ؟
مثلا من اگه با اجزا موجود
هدیونیت : 2 دین رویال چینی
مپ اسپیکرها : infinity 7541 a
امپ ساب : کنوود 8105d
کامپ برا جلو : SPS-600C
کامپ عقب : spr 60c
یه بیت تن یا بیت وان بخرم و نصب کنم ( با توجه به اینکه تو شهر ما ممکنه کسی هم پیدا نشه تنظیمش کنه ) جواب میده ؟
سلام یک باند میخواستم بهم معرفی کنید تا 200تومن که نیاز به آمپلی نداشته باشه صدای شفاف و بیس خوبی داشته باشه.باتشکر
با اجازه اساتید و آقا حمید گلنقل قول:
من Infinity Refelence 9633 رو پیشنهاد میکنم، خودم گرفتم با 7650 پایونیر بستم ، ولوم تا 50 یه ذره صدا خراب نمیشه، کیفیت عالی، بیس نرم و مناسب (بدون آمپ خیلی خوب درایو میشه)
بعدا اگه آمپ هم قصد داشتی اضافه کنی صداش قشنگ دو سه برابر میشه، خیلی هم کیفیته
قیمت حدود 210-20
بجز این باند فکر میکنم جی بی ال 7158 و یا پایونیر 6965v2 تو این رنج قیمت بدون آمپ انتخابای خوبی باشن (البته آمپ میتونه بهشون اضافه بشه!)
سلام حمید جان گل محصولات از سایت ...... . با نمایندگی اقای .... .تحیه شد . بابت راهنماییاتونم ممنون گول گول گول بان شما خداحافظ:n02:
سلام لطفا آمپیلی که یه جفت باند 6995s و یک ساب 1300 وات پایونیر رو ساپورت میکنه لطفا
چرا همه آمپیلی ها روی 4 اهم 60 یا 65 rms دارن ولی باندها اکثرا 80 یا 100 rms ؟
مگه این آمپیلی ها رو این شرکتا نمیسازن من هرچی نگاه کردم اکثر آمپیلی ها 60 یا65 یا 70 rms رو 4 اهم داشتن ولی باندهای آمپیلی خور همون شرکتها 80 یا بیشتر rms دارن؟!!!!!!!!!!!
قیمت آمپیلی برام مهمه که مناسب باشه ولی دوستان از برندها معتبر لطفا باشه
rms باندها 100
و ساب 350 rms دارد.
هرچقدر گشتم آمپیلی که این دو تا rms کنار هم داشته باشه ندیدم؟!
آیا شما باند دیگه ای توصیه می کنید؟