مرسی حتما تماس می گیرم که چک کنن الان که 1565 رو می گیرم اصلا بوق نمی خوره!!!!!نقل قول:
Printable View
مرسی حتما تماس می گیرم که چک کنن الان که 1565 رو می گیرم اصلا بوق نمی خوره!!!!!نقل قول:
داداش اون مودم رو بفرست بیاد :) :n02: ما هم مثل خودت پی سی فروم بازیمنقل قول:
جالبه مودم من اصلا با adsl2+ لینک هم نمیگیره ! ولی با g.dmt الان رو 6 مگ بسته شده SNR هم روی 15 هست ! annex a هم اصلا نداره تو تنظیمات !نقل قول:
فکر کنم مودم های بردوکام اینجورین !
-------------------------------------------------
راستی فکر کنم های وب در مورد قیل.تر.ینگ هوش.مند یه کاری کرده ! الان همه اون صفحه های که تو اینستا باز نمیشدن قبلا ، همه پست هاشون راحت باز میشه ! دوستان یه تست کنید ببینین برای شما هم درست شده ؟
قابل شما رو نداره :n01: البته من باشرایط شما ب هیچ عنوان نمی تونم معامله کنمنقل قول:
سلام دوستان راجع به snr میشه توضیح بدین؟؟؟؟؟ هرچی بالاتر باشه بهتره یا پایین تر؟نقل قول:
عزیز ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
رو 6مگ بسته شد اما خب بازم نویز داشت!!!! انگار باید باهمین 4مگ سر کنیم!!! هرچند سرعت دانلودش برام مهم نیس و همین که تلگرام و اینستا خوب باشه کافیه
هر چه بالاتر باشه بهتره....نقل قول:
ملاحضه کنید
۶dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
۷dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
۱۱dB-20dB = خوب
۲۰dB-28dB = عالی
۲۹dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت …
تنظیمات هر شهر فرق داره ن منم دیلینک تست کردم رو همه انکس ها کار میکنهنقل قول:
دوم دوستان زیاد به snr و اینای های وب دقت نکنید هرچی نشون میده فیکه !
این الان خط تنظیمش adsl2+ هست ریت میره بالاتر snr 6 میمونه
وقتی میاریش رو G.dmt خط ریتش میاد پاین تر ولی snr 6 میمونه خط هم نصف میشه فقط ثبات بهش اضافه میشه
اگ خططتون مثلا ریتش رو 12 هست سرعتش کم در حد 4 مگه مشکل از خود های وبه ک پهنای باند همینقدر تو مرکز داره بده
نقل قول:
چندروزی که های وب دارم هیچ صفحه ای از اینستا برام ش ی ل تر نیست
باز بر میگرده مشکل از زیرساختهنقل قول:
الان مسیر ها باز تغیر کردن افتاده رو سوپر انلاین بهترین مسیر ممکنه که خیلی عالیم هست کیفیت بالاتری نسبت به اذربایجان داره