دورو بره 300 کیلونقل قول:
Printable View
دورو بره 300 کیلونقل قول:
با چه طرحی؟نقل قول:
قبلش بگم دیشب سرعت دانلود فاجعه بود با IDM طرح 1 مگ نوروزی 35 و دانلود از تورنت 5 بود:n21:نقل قول:
من لینک شما رو با 512 طرح قدیم تست کردم بیشترین ثبات دانلودش روی 95 بود البته لحظاتی میرفتی روی 120 و لحظاتی رو 60 کمتر از 1 ثانیه
با 1 مگ نوروزی یادم رفت
این لینکش مال سرورهای داخلی بود !؟
بله مال سرور داخلیه. حتما با طرح نوروزی هم لطفا یه تست کنید. من با 1 مگ ماهی 4 گیگ با سرعت متوسط 170 دانلود کردم. این لینک روی سرور داخلیهنقل قول:
......نوروزینقل قول:
به نظرم ادم بجای vps از طرح های 8-8 استفاده کنه همونقدر میتونه دان داشته باشه اگه هزینه طرح مبین نت رو هم حساب کنید تقریبا یه قیمت می شه
سرور من از لیزوب صبح بدستم رسید ،نقل قول:
یه لینک ازش میزارم تا شب تست کنیم ببینیم چطوره !
امیدوارم مثل سرور ایران باشه ، چون سرور ایران با این پهنای باند گرون اصلا نمیصرفه
من از همون سایت چندتا بازی کم حجم گذاشته بودم برای دانلود و همه رو هم از لینکهای داخل استفاده کرده بودم.هر فایل مستقل دانلود شد.ساعت دانلود هم از 4 تا 7 طول کشید و سرعتم در ساعت 4 متوسط 130 بوده و در ساعت 7 به 200 رسیده.طرح 1 مگ نوروزینقل قول:
عزیز این لینکم که دادی همه دانلود کردن و سرعتش خوبه از ایران نیست که !! اون سرور خود سایت هست که ایرانه یعنی bazikids.com !نقل قول:
این لینک شما روی سرور دانلود این سایت هست dl.bazikids.com که آی پیش اینه : 95.211.184.56 , در هلند هست همون دیتاسنتر لیزوب !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک گویا از لیزوبه ولی من به ادمینش گفتم و گفت از hostiran دو تا وی پی اس گرفته یکی برای سایت و یکی برای بازی های با حجم کمتر از ۲ گیگ که سرعتش از لیزوب هم بالاترهنقل قول: