از مخابرات سرویس گرفتم، ولی چراغ ADSL مودم ثابت نمی شه، از دم در که امتحان کردم ثابت شد، ولی طول کابل ها یکم زیاد می شه دوباره سیگنال رو گم می کنه! تقویت کننده ای چیزی هست که بشه درستش کرد؟! (بهم گفتن سیگنال ضعیفه!)
Printable View
از مخابرات سرویس گرفتم، ولی چراغ ADSL مودم ثابت نمی شه، از دم در که امتحان کردم ثابت شد، ولی طول کابل ها یکم زیاد می شه دوباره سیگنال رو گم می کنه! تقویت کننده ای چیزی هست که بشه درستش کرد؟! (بهم گفتن سیگنال ضعیفه!)
از چه نظر؟نقل قول:
در کل پیشنهاد میشه با توجه به مارک مودم از روی دفترچه یا pdf مربوط کانفینگ بشهنقل قول:
اگر هم دسترسی ندارید بفرمایید تا راهنمایی کنیم
اگر فکر می کنید یوزر و پسورد admin نیست و پیش فرض کارخانه چیز دیگه ای هستنقل قول:
زیر مودم ها یک برچسب هست که شامل مقداری اطلاعات هست که رمز عبور مودم و مک آدرس و نوع مودم پیدا میشه
برای تی پی لینک که اینجوری هست
از کی اینجوری شده؟نقل قول:
سلام
من یه مودم وایرلس گرفتم و همه ی تنظیماتش رو انجام دادم
وقتی به مودم از طریق وایرلس وصل میشم نت ندارم ولی وقتی کابلش رو وصل میکنم نت دارم
چی کار کنم که بتونم از وایرلسش استفاده کنم؟؟؟!!!
مارک مودم چیه؟نقل قول:
تنظیمات رو دستکاری نکردید؟
همون طور که گفتم مارک مودم billion هست و خیلی قدیمیه چندین ساله دارم ازش استفاده میکنم.نقل قول:
فکر هم نمیکنم بتونم دفترچه اش رو پیدا کنم.
کانفیگ نسبت به شرکتی که ازش سرویس میگیریم فرق میکنه؟
تقریبا دو سه روز میشه اینطوریه. شایدم بیشتر.
امروز که کلا پای نت بودم متوجه شدم فقط مربوط به این فروم نیست. کلا عشقیه هر موقع حال کنه سایت بالا میاد. تقریبا همیشه پینگ دارم ولی اینکه سایتی رو باز کنه شانسیه. اکثر اوقات این سایت باز نمیشه بعضی وقتا هیچ سایتی.
یکی دوبار هم دیدم پینگ نداشتم مودم رو خاموش روشن کردم پینگ برگشت.
راستش به نظر من با توجه به مودم های دیگه کانفینگ کنینقل قول:
نباید خیلی سخت باشه
pdf تو سایتش نیست یا سایت های دیگه؟
من یه مودم tp-link 8151n دارم
با گوشی اندروید که میخوام وصل بشم به wifi
مثلا گوشی خودم راحت بش وصل میشه و ip که به گوشیم اختصاص میده 192.168.1.103 هست
اما مثلا گوشی داداشم روی قسمت obtaining ip address گیر میکنه هنگام وصل شدن
معمولا وقتی اینجور میشه که گوشی ها وصل هستن به wifi بعد مودم رو خاموش روشن کنم و اون وقت ممکنه بعضی از گوشی ها که وصل بودن دیگه اینجور شن شاید خود به خود درست شن وصل بشن
مشکلش میدونید چیه؟
همونطور که قبلا عرض کردم خدمتتون شما برای کانفیگ هر مودمی نیاز به یه سری اطلاعات داری که یا باید از قبل بدونی یا اینکه زنگ بزنی و از شرکت اینترنتیت بپرسی.نقل قول:
حالا شما :
1)مرورگرتون رو باز کنین و در قسمت آدرس بار این رو تایپ کنین:192.168.1.254
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2)بعد یه صفحه میاد که ازتون سوال میکنه یوزر و پسورد ورود به مودم رو که شما باید هم یوزر نیم و هم پسورد رو admin تایپ کنین.
3)حالا وارد محیط داخلی مودم که شدید برین به قسمت wan که در شکل میبینین و اطلاعاتی رو که گفتم بهتون از روش یادداشت کنین،که بعدا که مودم رو ریست کردین بتونین دوباره این ها رو درست وارد کنین.
4)حالا مودم رو از طریق دکمه کوچکی که در پشتش قرار داره ریست کنین(چن ثانیه دکمه رو نگه دارین تا کل چراغ ها روشن و خاموش بشن)
5)بعد دوباره همین مراحل بالا رو طی کنین با این تفاوت که اینبار همه چیزهایی رو که یادداشت کردین رو باید وارد کنین.
سلام ، من چند روز پیش adsl سفارش دادم . الان که مودم رو روشن می کنم چراغ adsl روشن میشه اما چراغ اینترنت خاموشه . میخوام بدونم یعنی الان میتونم برم تو اینترنت ؟ ( مودمم tplink هست)
خوب خطتون رانزه شده اگه چراغ adsl روشن و ثابت استنقل قول:
مودم را باید کانفیگ کنید.یوزر و پسورد هم باید زنگ بزنید بگیرید اگه ندادن بهتون
آموزش کانفیگ توی انجمن هست.سرچ هم بزنید پیدا میکنید.توی دفترچه مودم هم هست.پشتیبانی هم زنگ بزنید شاید تلفنی راهنماییتون کنند برای کانفیگ مودم