نقل قول:نقل قول:نقل قول:با این تفاسیر حالا چی بخرم؟نقل قول:
احتمال زیاد فردا میخوام خرید کنم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:با این تفاسیر حالا چی بخرم؟نقل قول:
احتمال زیاد فردا میخوام خرید کنم
سلام . من فکر کردم داری از روی دوربین گوشی موبایل میگی :n02: پس ببخشید.نقل قول:
عددهای متفاوتی که روی لنز دوربین نوشته شدهاست. نمونه این اعداد بدین صورت است: f=6.0 ~ 72 mm 1:2.8~4.8. بخش اول عبارت به معنی محدوده فاصله کانونی متغیر عدسی زوم است که با حرف f مشخص میشود. عدد f هر چه کوچکتر باشد، دهانه دیافراگم گشاد تر، دریافت نور بیشتر و کنترل بهتر عمق میدان را سبب میشود. در مثال بالا مفهوم اعداد یعنی این که عدسی از نوع زوم با فاصله کانونی ۶ تا ۷۲ میلیمتر است. هر چه فاصله این دو بیشتر باشد محدوده زوم بیشتر خواهد بود. زوم اپتیکال یک دوربین از تقسیم این دو عدد بر هم مشخص میشود که در این لنز زوم اپتیکال ۱۲ برابر است. عدد آخر هم نشان میدهد حداکثر باز شدن دیافراگم در حالت واید ۲٫۸ و هنگام تله ۴٫۸ است و هر چقدر عدد کمتر باشد دیافراگم بازتر شده و اصطلاحا گفته میشود لنز سریعتر است که معمولا برای عکاسی در نور کم مناسب میباشد.
نقل قول:
من شنیدم هرچه عدد میدان دید کمتر باشه میدان دید وسیعتر است
حق باشماست
اون 23 میلیمتر که روی لنز نوشته که گفتید میدان دید لنز را نشان میدهد میشه دقیقتر بگید که عددش از کجا اومده و دقیقا وابسته به چی هستش؟و اصلا اینکه میگن مثلا این لنز 26 میلیمتری و اون یکی دیگه 25 میلیمتری این اعداد رو از کجا به دست میارند؟ممنونم.
ممنون بابت لطفی که کردید دوست عزیز:n16:
سلام
دوربین canon sx150 خریدمَ -باطریی همراه دوربین بد نبود ولی دیروز باطری نو معمولی براش خریدمُ فقط یه دونه عکس گرفت وپیام باطری را عوض کنید. دوستان لطفا راهنمایی فرمایید چه بطری قابل شارژی باید تهیه کنم جواب می ده.
لطفا راهنمایی فرمایید- ممنون
من دیروز رفتم برای خرید sx260 ولی بعد از انتخاب رنگ و ... از فروشنده در مورد بیمه پرسیدم گفت اون جداست و هزینش هم 4% قیمت دوربینه.منم زدم بیرون!(بدون بیمه 635 میداد)
از دیجی کالا بگیرم 641 واسم درمیاد.ازشون در مورد بیمه پرسیدم گفتن بیمه ای که روی دوربینشون هست فعال شده و هزینه دیگه ای نداره.ولی کشور سازنده گفت مالزیه.حالا نمیدونم خوبه یا نه.دوستان لطفا راهنمایی کنن
ممنون
درود
تصمیم دارم طی چند روز آینده یک دوربین تو رنج قیمتی نهایتا 950 بخرم که با 50 تومن لوازم جانبی بشه 1 میلیون .
اولویت اول کیفیت عکس و فیلم هست برای مصارف خانگی مسافرت و احیانا فیلم برداری از جشن های کوچیک خانوادگی مثل تولد و ... حداقل فریم برای فیلم میخوام 30 باشه .
تو این چند روز تحقیقاتی که کردم و نمونه فیلم ها و عکسها رو از اینترنت دیدم نهایتا رسیدم به این چند مدل :
Sony Cyber-shot DSC-HX10V
Sony Cyber shot DSC-WX200
Nikon Coolpix P310
Fujifilm XF1
حالا از دوستای با تجربه این سوال رو دارم که تو این مدل هایی که گفتم به نظر شما کدوم برای کارکرد من مناسبتره ?
و یک سوال دیگه که دوربین Nikon Coolpix P330 قیمتش چنده ؟ هرچی تو سایتا گشتم نتونستم قیمتش رو پیدا کنم . اگه p330 هم قیمتش تا 1 میلیون باشه این مدل هم به لیست بالا اضافه کنید ولی بیشتر بشه قدرت خرید ندارم .
لطفا اگه مدلی رو از قلم انداختم که تو این رنج قیمتی به نظر شما برای کار من مناسبه شما اون مدل رو پیشنهاد بدید .
منتظر نظرات مفیدتون هستم .
سپاس
دوستان کسی نیست راهنمایی کنهُ لطفا؟؟
نقل قول:
سلامنقل قول:
گفتم حدود یه میلیون . حالا موندم چی بگیرم DSLR یا کامبکت.
SX50 , d1100 canon , G15
یا nikon L820 , p520 , D3100
یا FZ200 \اناسونیک
و چندتا گزینه دیگه؟!!!!
خواستم بدونم کدومشون کیفیت عکس خییییییلی خوبی داره؟!!
از طرفی هم اونقدر دوربین حرفه ای نمیخوام و کلا عکاس نیستم ُ ولی چون مسافرت زیاد میرم و طبیعت گردی میکنم ُ میخوام یه دوربینی باشه که کیفیت عکس خییییلییییی خوبی داشته باشه و و در عین حال ( بدنه خوب ُ قیمت مناسب(ارزش بالا نسبت به قیمت ) و معایب کمتر و .......) داشته باشه
اگه می خوای کامپکت بگیری بین اینایی که گفتی تا جایی که من می دونم G15 از همه عکسای با کیفیت تری می گیره و لنز خیلی خوبی هم داره با بازترین دیافراگم F1.8 که خیلی رویایی هست !
باید تکلیفتو با خودت مشخص کنی بالاخره دوربین سوپرزوم میخوای یا نه ؟ هر دوی اینا کاربرد خودشو و خریدار خودشو داره
برای دوربینای سوپر زوم یه بخش زیادی از پولتو میدی برای یک لنز پیچیده که خیلی بزرگ نیست و به خاطر محدودیتای اپتیکی که هست نمیشه انتظار کیفیت خیلی زیادی ازش داشت ، مثلا دوربین SX50 بسته ترین زاویه دیدش(بیشترین زومش) 1200 میلیمتر هست در حالی که یک لنز 800 میلیمتر(با زاویه دید بازتر(زوم کمتر)) برای دوربینای حرفه ای چندین ملیون قیمتشه و چهار پنج کیلو وزن داره و پنجاه شصت سانت طولشه حالا حساب کن همچین غولی رو محدود کنی به یک دوربین 600 گرمی کوچولو(امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم !)
ولی لنز دوربینای کامپکتی که زوم آنچنانی ندارن مثل سری G کنون به اون پیچیدگی نیست و بیشتر می تونن روی کیفیتش کار کنن و بخشی از پولی هم که میدی برای سنسور بزرگتر این دوربینا نسبت به دوربینایی مثل SX50 هست که به خاطر کمتر شدن تراکم پیکسل روی سنسور مزایای زیادی رو به همراه داره
این مقایسه اندازه سنسور چند تا دوربینه اون 1/2.3 مال SX50 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من قصد تخریب دوربینای سوپرزوم رو ندارم ولی اگه نیازی به زوم آنچنانی نداری به نظر من قطعا دوربینای سری G و S کنون (و سری های مشابه در برندای دیگه) بهتر هستن
من که خودم اگه می خواستم دوربین کامپکت بگیرم و مشکل بودجه نداشتم صددرصد یکی از دوربینای G15 یا G16 یا G1X کنون (G1X Mark II هم مثل این که در راه هست ) یا RX100 یا RX100II سونی می گرفتم .
درمورد دوربین های حرفه ای بازم میگم تکلیفتو با خودت روشن کن ! خواسته هایی که از دوربین داری بعضیهاشون همدیگه رو نقض می کنن،اول باید با اولویت بندی نیازهات مشخص کنی که دوربین حرفه ای می خوای یا کامپکت ؟
دوربین های حرفه ای ممکنه از نظر اندازه برات محدودیت ایجاد کنن ولی کیفیت فیلم و عکسشون بهتر از کامپکت هاست و از نظر لنز هم محدودت نمی کنن و اگه در آینده هم بیشتر به عکاسی علاقه مند شدی می تونی خیلی راحت تر با خرید لنزای حرفه ای تر به کیفیت بهتر برسی
اگه به این نتیجه رسیدی که دوربین حرفه ای بگیری توی تایپیک مشاوره خرید دوربینای حرفه ای بپرسی تا جایی که بلد باشم کمک می کنم و دوستان هم کمک می کنن
امیدوارم مفید بوده باشه
دوربین کامپکت تا 450 تومن به نظرتون سونی بهتره یا کنون؟ و چه مدلی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه اینکه Canon Powershot SX280 HS بهتره یا Sony Cyber-shot DSC-WX150 ؟ (از نظر کیفیت عکس منظورمه، نه زوم)