پائولو رینالدو حالا همینه دیگه......
پائولو رینالدو حالا همینه دیگه......
اسم کاملش اینه.
Paulo Rinaldo Cruzado Durand
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه پروفایل دیگه...
البته خوبیش اینه که هافبک چپه :5: مانیازبه یک هافبک چپ داشتیم و خط حمله مون هم بااومدن رضاعنایتی خطرناکترمیشه .
پائولو بیاد اسیا رو بترکونیم.
عنايتي تا چه حد جدي مي باشد؟
ممنون بابت اطلاع رسانی بسی مسرور گشتیم :دینقل قول:
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
فدراسيون فوتبال براي موفقيت دو تيم استقلال و پرسپوليس در رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا درصورت امكان به اين دو باشگاه كمك مالي خواهد كرد.
مهدي تاج در گفتگو با خبرنگار موج گفت: اميدوارم تيم فوتبال پرسپوليس با حضور عباس انصاريفرد نماينده شايسته اي براي فوتبال ايران در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا باشد.
نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال با اشاره به اينكه هر زمان پرسپوليس و استقلال قدرتمند باشند تيم ملي نيز پيشرفت مي كند افزود: پرسپوليس هم يكي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا است كه اميدواريم اين تيم نيز ماند سه تيم ديگر نماينده شايسته اي براي فوتبال ايران باشد.
تاج در ادامه خاطر نشان كرد: هر چهار تيم حاضر در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا حال حاضر تيم هاي ملي ايران هستند و بايد كمك كنيم كه در عرصه آسيايي نيز نتايج مطلوبي كسب كنند.
وي پرسپوليس و استقلال را كانون توجه مردم خواند و تاكيد كرد كه بايد از اين تيم ها حمايت و پشتيباني كرد
پائولو رينالدو كروزادو دورانو
هافبك پرويي درآستانه استقلالي شدن
جهان ورزش - شرايطي كه استقلالي ها در تمام طول ليگ هشتم تا امروز دست ر به سينه انواع و اقسام بازيكنان خارجي زده اند ازقرار معلوم اينبار بر سر جذب يك هافبك مهاجم پرويي به توافق رسيده اند. اين بازيكن 24 ساله اتفاقا سابقه حضور در تيم ملي پرو را هم دارد و چه بسا با توجه به همين رزومه حاضر نشده براي استقلال تست فني بدهد. نام اين بازيكن پائولو رينالدو كروزادو دورانو است. رينالدو متولد 21 سپتامبر سال 1984 است و با 180 سانت قد و 78 كيلو وزن سابقه بازي در تيم هايي مثل گراس هاپرز آليانزاليما و اسپورتينگ كريستال را دارد. گويا استقلالي ها با مشاهده فيلم بازي اين بازيكن براي جذب او رضايت داده اند و اينطور كه از شنيده ها بر مي آيد اين بازيكن پرويي به زودي وصلت خود را با باشگاه استقلال در پي عقد قرار داد رسمس مي كند. گويا كادر فني و مديريت اين مجموعه با استناد به فيلم بازي اين بازيكن رضايت داده اند تا او بدون تست فني با استقلال قرار داد امضا كند. رينالدو دوشنبه ساعت 6 صبح وارد تهران شد تا مذاكرات را با مسئولان باشگاه استقلال نهايي كند البته استقلالي ها و البته به خصوص مديريت اين مجموعه ترجيح مي دادند نام اين بازيكن پرويي تا قبل از نهايي شدن مذاكرات پنهان بماند.
استقلال مهمترین فاکتوری را که باید برای مسابقات داشته باشد ، دارد
هورا اسپرت : بازگشت مجتبی جباری به ترکیب استقلال قطعا بهترین اتفاق ممکن برا یتیمی است ککه با توقف ذوب آهن حالا با فراغ بال بیشتری به روزهای آینده فکر می کند .
جباری اما ظاهرا هنوز به شرایط صد در صد ایده آل نرسیده هر چند این اتفاق آنطور که خودش می گوید به زودی واقع خواهد شد:« من در حال حاضر شرایط خوبی دارم اما فکر نمی کنم به بازی مقابل برق برسم چون هنوز برای بازی کردن زود است. باید بیشتر تمرین کنم تا کاملا آماده شوم. تصور می کنم به بازی با صبا برسم و برای آن دیدار مشکلی نداشته باشم.»
جباری البته در کنار این حرفها استقلال را یکی از اصلی ترین مدعیان قهرمانی می داند و در این باره می گوید:« ما بیشتر از همه برای قهرمان شدن شانس داریم. البته در حال حاضر ذوب آهن رقیب اصلی ما در راه قهرمانی است برا ی همین باید خیلی مواظب باشیم که در امتیاز از دست ندهیم.» شماره 8 استقلال اما با عبور از لیگ برتر به لیگ قهرمانان آسیا می رسد. جایی که باز هم با خوشبینی او استقلال می تواند در آن نیز موفق باشد:« هر چند در گروه سختی قرار گرفته ایم به نظر من استقلال مهمترین فاکتوری را که باید برای این مسابقات داشته باشد دارد و آن هم هوادار است. بنابراین من می دانم که ما از این گروه صعود می کنیم.»