بله حق با شماست.نقل قول:
منم دیروز و دیشب 250 مگ ازم کم شده که نمیدونم از کجا و چجور اینطور شده.:n41:
Printable View
بله حق با شماست.نقل قول:
منم دیروز و دیشب 250 مگ ازم کم شده که نمیدونم از کجا و چجور اینطور شده.:n41:
داداش لینک ماکرو رو قرار بده همراه آموزشش تا برای ما هم این کار رو بکنهنقل قول:
سلام شما از 1 دانلود کن فقط مودم رو دیسکانت کنید...قبل 7 هم یه بار دیسکانکت وگرنه از حجم کم میکنه.نقل قول:
دقیقااااااااااااا منم همین مشکل رو دارم هر شب نزدیک به 200 تا 300 مگ ازم کم میکنه واقعا نمیدونم برای چی؟؟؟؟؟قبل 1 کانکت هستم ولی خداییش اصلا دانلود نکردم...خود IDM بعد ساعت 1 شروع به دانلود میکنه....چه کنیم الان؟؟؟؟نکنه ساعت شروع دانلود شبانه تغییر کرده؟؟؟؟مثلا01:10 اینانقل قول:
دوستان دیروز نگاه کرد ۲.۶گیگ داشتم امروز ریز کارکرد رو نگاه می کنم از حجمم ۳۵مگ کم شده از دیروز تا الان ولی الان حجمم رو نوشته ۲.۳ گیگ
۲۵ مگ کجا ۳۰۰ مگ کجا؟؟؟
طرح بهار تا بهار مودماش چین ؟ وایرلس یا سیمی ؟
ارزش داره مودم بگیری یا بهتره بجاش گیگ بگیری ؟
قیمت مودما تو بازار چنده ؟
مودم سیمی دوره اش سرامده و یواش یواش داره جزو تاریخ میشه. وایرلس هستنقل قول:
میل خودته اگر وایرلس نداری میتونی بگیری ولی بهتره حجم هدیه بجاش بگیری و در عوض یک مودم وایرلس باکیفیت تر مثل این مدل زیر بعدا اگه لازم داشتی از بازار تهیه کنی
dlink 2750u-u1
نقل قول:
والا ادم می ترسه حتی مودمش رو دیسکانکت کنه گاهی 1 مودمو از تنظمیات دیسکانت می کنم که آی پی جدید بگیره کلا نت ام قطع میشه!!!!و باید صبر کنم که اتومات خودش وصل شه ! و وقتی وصل میشه که تایم شبانه اون شب تموم شده !!!
همش زیر سر سیستم پارتاکه گلدنت قبلیه که باز این مشکلاتو نداش که !
نمی دونم شماهام این مشکلارو دارین یا نه؟؟؟؟؟؟!!
بعدشم هنوز جدول زیر مصرفی من خیلی عقبه ! از پریروز 10 صبح هیچی نشون نمی ده می ترسم همه شبانه ها جزء روزانه حساب شده باشه و یهویی ببینم یه حجم گنده از حسابم کم شده
جدول های ریزمصرفی شما اپدیت هست؟؟ اخرین زمان اتصال کی رو نشون می ده ؟؟
سلامنقل قول:
متاسفانه هر حالتی رو که فکر کنیم ، احتمال وقوعش وجود داره.
سر صبح تا قبل 7 چیزی کم نمیشه.
به احتمال قوی هر کلکی که دارن سرمون در میارن همون حول و هوش ساعت 1 هست.
فکر می کنم ریز مصرف وقتی بروز میشه که شما دیسکانکت و دوباره کانکت بشید!نقل قول: