خلاصه میگمنقل قول:
دانلود شبانه داری سمت صبانت نیا پشیمون میشی
با طرح 80 گیگ یکساله تو کل اون یکسال کلا 160 گیگ میتونین شبانه دانلود کنی بعد محدود میشی
Printable View
خلاصه میگمنقل قول:
دانلود شبانه داری سمت صبانت نیا پشیمون میشی
با طرح 80 گیگ یکساله تو کل اون یکسال کلا 160 گیگ میتونین شبانه دانلود کنی بعد محدود میشی
یعنی منظورتون اینه که بعد از اون 160g باید برای شب هم حجم بخرم
ودر کل خارج از بحث دانلود به نظرتون این سرویس برای کسی مثله من که یه سره تو تلگرامه برای یه سال جواب میده ؟؟؟
درود. آیا صبانت با قند شکن ها مانند سایفون و هات اسپات و... مشکل نداره؟ من الان آسیاتک دارم که بهمین علت که در رفتن به فیسبوک و... مشکل دارم یعنی بیش از حد کند میشه چون آسیاتک سرور خارجی رو بیش از اندازه محدود کرده ميخوام از صبانت بگیرم. دانلود شبانه برام اهمیت نداره فقط لود شدن سریع ميخوام. بنظرتان از صبانت بگیرم یانه،
سلام . الان چند وقته که اکثر قند شکن ها مشکل پیدا کرده . از مشترکین چندتا شرکت پرسیدم همه وضعشون خرابه .نقل قول:
خودم مخابراتم . قبلا قند شکن ها عالی بود . اما یکماهه که وضعشون پکیده .
من 7 8 سال صبانت داشتم این آخر کاری هم سرعت لود صفحاتش خوب وبود اما بدرد دانلود اصلا نمیخوره یعنی نیمذاره که دانلود کنین!!!!!!!نقل قول:
دوستان به نظرتون صبانت بهتره یا پارس انلاین ؟ در مورد پینگ و سرعت دانلود ؟
پارس انلاین رو بهتون پیشنهاد میکنم. پینگ خوبی داره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتش هم بستگی به مرکز مخابراتی داره.
اسیاتک فقط به درد دانلود میخوره پینگش افتضاحه با شیلترفکن هم فقط تا ساعت 3 میتونی نسبتا خوب استفاده کنی بعدش یه پیج هم باز نمیکنه . تو تلگزام که میکشه یه عکس ساده باز بشه .نقل قول:
دقیقا تایید میشه منهم به همین دلیل قصد جمع کردن آسیاتک دارم. صبانت جشنواره قیمت بهتری داره تا پارس آنلاین. تا جایی که سوال کردم میگن اگه برای دانلود زیاد نخوای بقیه چیزها ش خوبه که منهم دانلود نمیخوام. بی وجدان ها موقع خرید سرویس با یه تلفن وصل میکنند حالا که درخواست تخلیه دادم میگه حجم و زمانت باقی مونده چرا میخوای جمع کنی! بعد هم پاسکاری میکنند مرکز پشتیبانی 1544زدم میگه باید از پنل کاربری بری. آنجا رفتم زده به نماینده مراجعه کنید به اون زنگ زدم میگه از اینجا نمیشه بزن آسیاتک فارس 1844اونجا زدم اولش کلی روضه میخونه که منصرف بشم اخرش هم میگه باید مدارکت برداری حضوری بیای تا من ببینم چرا وقتی حجم و زمان داری میخوای جمع کنی.... !نقل قول:
ببخشید کسی میدونه هر ساعت انلاین موندن توی صفحه ی اصلی انجمنی که چت باکس هم داره چقدر حجم مصرف میکنه ؟
یعنی همونطور که انلاین باشی در چت باکس هم صحبت کنی و اخرین ارسالی ها برات رفرش بشن
بعد کسی میدونه این تلگرام هم چقدر حجم میخوره ؟
فکر کنم صبانت قسمت نامحدودش رو غیر فعال کرده امروز چند دفعه تیک گزینه ی نامحدود رو زدم جیزی نیومد اخرش مجبور شدم محدود بخرم !