بچه ها این لینک رو لطفا تست کنید ببینین سرعت دانلودش تو ساعت رایگان برای شما چطوره. نمیخواد کامل دانلودش کنیدا! فقط ببینید سرعتش چطوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها این لینک رو لطفا تست کنید ببینین سرعت دانلودش تو ساعت رایگان برای شما چطوره. نمیخواد کامل دانلودش کنیدا! فقط ببینید سرعتش چطوره:
اگه vps های معتبر تو ایران همین تبیان و پارس انلاین و افرانت هستند که واقعا گرون حساب می کنند و اصلا به صرفه در نمیادنقل قول:
(خداییش واقعا هزینه VPS تو ایران اینقدر درمیاد یا اینا هم فقط به فکر جیب خودشون هستند)
از خودشون نگیرید. از ریسلرهاشون بگیرید که ارزون تر دربیاد.نقل قول:
والا اونام گرون میدننقل قول:
مگه اونا ازش چی کم می کنن که ارزون تر در میاد؟
این سایت هست که خودشم اشاره کرده برای تورنت اشکال ایجاد نمیشه البته من ازش خرید نکردمنقل قول:
کد:
http://novinvps.com/support/cart.php
چیزی کم نمیکنن فقط به صورت ریسلر که بگیرن، تخفیف میگیرن.نقل قول:
----------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وی پی اس ایران میده. پکیج اولش رو من چند روز دیگه میخوام بگیرم. قیمت هاش هم مناسبه. فقط لینوکسه
لینکتون که هاستش ساسبند شده !نقل قول:
راستی اون دیتا سنتری که گفتین تو هلند لیزوب ، امشب یکی سفارش دادم ازش سرور برسه دستم سرعت دانلود شبانه رو ازش تست میکنم بینم چطوره !
من هم مبین نت دارم هم ایرانسلنقل قول:
الان با ایرانسل این لینک رو دانلود کردم در بالاترین سرعت دانلود میکنه
۰
من تو غرب تهران از مبین نت استفاده میکنم سرعت خیلی عالیه ( البته روزانه) ۲ مگ دارم. ولی خوب سرعتش نصبت به ۱ مگی که از ایرانسل گرفتم تقریبا مثه هم هستن. ینی سرعت مبین نت کمتر از ایرانسل هست .
-
امیدوارم این وضعیت بهت بشه چون واسه یه سری شهرستان ها ایرانسل آنتن نمیده. مجبورم از مبین نت استفاده کنم
نه الان لینکه کار میکنه. (سایتشون هی پهنای باند کم میاره ، ساسپند میشه)نقل قول:
-----------------------
از کدوم سایت سفارش دادید؟؟ novin vps ??
بچه ها لطفا بقیه هم این لینک رو لطفا تست کنید ببینین سرعت دانلودش تو ساعت رایگان برای شما چطوره. نمیخواد کامل دانلودش کنیدا! فقط ببینید سرعتش چطوره: