اینم خودم گرفتم از inventory که ورلد 10 هست اون یکی ها الان نگاه کردم نگذاشتنinventory
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم خودم گرفتم از inventory که ورلد 10 هست اون یکی ها الان نگاه کردم نگذاشتنinventory
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا خوشی زده زیر دلتون :دی
کوئست مخفی میخوای چیکار ! بر فرض که اسلحه رو پیدا کردی . میخوای استفاده کنی ؟!
برای قشنگی :دینقل قول:
ای بابا خوشی زده زیر دلتون
کوئست مخفی میخوای چیکار ! بر فرض که اسلحه رو پیدا کردی . میخوای استفاده کنی ؟!
یوزرشو بدم؟؟
راستی پلن فورت امشب 2تای اولی چیه؟:دی
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
اگه گلن رو نمیگی بگو بیشتر رو کدوم فورت تمرکز دارن که برم اونجا Exp بیشتر بگیرم با رنک 4 500 Ex و رنک 5 350 ex فاصله دارم :دی
من تصميم گرفتم برگردم ! الان كوئست موئست چيزي نيست سه سوته لول آپ كنم ؟
فول ليدرشيپ خوبه ؟
اگه چیز دیگه ای هم میخوای بگو . یه وقت تعارف نکنیا . راحت باش :27:
با مني علي ؟
ای بابا شما ها چقدر سریه پست میدین ! نه جیگر با تو نبودم . با آرش بودم گفتش آمار فورت رو بده .نقل قول:
راستی خوشحالم که بر میگردی :10:ورد 12 دیگه ایشالا ؟
آره علي جون ... فعلا بايد لول 2 بشم و الان دارم ميرم توي كوچه پس كوچه ها پوستر هاي تبليغاتي ميچسبونم بلكه فرجي بشه !
اگه دقت کنی لول سلاح 45 هست و دمیجش را نگاه کنی فکر کنم برای لول 45 خیلی زیاده چون دمیجش مثل سلاح لول 72 اینا هست :31: پس برای ورلد دیگه بهتره بدونیم البته نه من برای تازه وارد ها چون من ورلد دیگه ای بازی نخواهم کرد همین یک دونه بسهنقل قول:
شاید بگیرم برای زیبایی:31:
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
به نظر من خیر !!نقل قول:
چی میگی ؟ :18: :31:نقل قول:
فکر کنم من باید پست هامو همیشه کامل توضیح بدم (60 خطی) تا یه وقت بهم گیر ندی :دی
من منظورم در حال حاضر بود ! وقتی میگم خوشی زده زیر دلتون یعنی کاری واسه انجام دادن ندارین میرین دنبال کوئست ها . خب منم لول 99 بشم میفتم دنبال همین کوئست ها دیگه وگرنه دیگه مشخصه اون اسلحه چیه و به چه درد میخوره .
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
بازم خوبه . فردا پس فردا باید بری پشم چینی (پشم گوسفند منظورم بود) :27:نقل قول:
بیا دوئلر شو ممد :5: