داداش اشتباه نکن شاتل از همه دزد تر و شارلاتان تره 5سال اونجا بودم همه نوع سرویسشو استفاده کردم و این اواخر دگه شورشو دراورده بودن بالا توضیح دادمنقل قول:
Printable View
داداش اشتباه نکن شاتل از همه دزد تر و شارلاتان تره 5سال اونجا بودم همه نوع سرویسشو استفاده کردم و این اواخر دگه شورشو دراورده بودن بالا توضیح دادمنقل قول:
والا من نمیگم شاتل دزد نیست! من دو سالی تقریبا از شاتل داشتم
نمیگم شاتل خیلی خوبو عالیه، ولی من که مخابرات و الان هم های وب رو تجربه کردم شاتل ازشون بهتر بود
مخابرات که اصلا حرفشو نباید زد افتضاحه! سرعت داغون قطعی پشتیبانی خراب دزدی! همه جوره فساد دارن اصلا
الان های وب گرفتم علاوه بر این دزدی که گفتم، سرعتمم افتضاح شده! ولی تو شاتل حداقل میتونم بگم واقعا بهتر بود! تو شاتل من 1mg دانلود داشتم، الان تو های وب میانگین 200kb
بازم میگم، شاتلم قطعا دزدی میکنه! یه مشت دزد با مسالمت تو این کشور کنار هم زندگی میکنن، حالا تجربه من نشون داد شاتل کمتر بده
ولی های وب داره با این فشفشه ها ملتو گول میزنه
اینم وضعیت خطم که رو 4مگ گذاشتن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr من به فنا رفته
سیم کشی و ... هم مطمئنم درسته تازه سیم کشی کردم.
از 2 روز پیش تا حالا 20 بار لینک پریده.قبلش 20 روز بود حتی دیسکانکت نشده بودم. زنگ میزنی همون حرفای تکراری رو میزنن. دریغ از یه ذره سواد.
توی گفتگو های همین تاپیک که میخوندم یکی از دوستان گفته که با شکایت به 195 ترافیکشو برگردوندن! حالا مفصلش رو از نوشته خودش بخونید:
forum.p30world.com/showthread.php?t=537221&p=8966384&viewfull=1#post8 966384
شاید با شکایت راه به جایی ببرن اونایی که مثل من ترافیکشون رو دزدیدن
نقل قول:
من ماهی 68تومن پول نامحدود شاتل می دادم و حداقل خوبی های وب داره محدودیت نمی کنه ..منم باید ی ماهه اولو بگذرونم ببینم ب چ شکلی...اونجا که روزی 3گیگ راحت واسم امار رد می کردن اما تو این س روز که تقریبا براساس مصرفم حساب شده و اگه دزدی برام بشه خیلی نامحسوسه
باز می گم باس ی مدت بگذره تا دستم بیاد و مقایسم درست باشه اما خب بشدت راضی هستم تا الان البته
برای من خوب شدهنقل قول:
خیلی وقتا این مشکل از مخابرات و مرکز مخابراتی هست
دوست عزیز وضعیت خطمو بالا گذاشته اگه بهشون بگم رو 8ببندن نویز خیلی اذیت می کنه؟نقل قول:
8 که اصلا نمیشه SNR شما همین الان هم 10 هست که خوب نیست زیادنقل قول:
نهایت بتونن رو 6 بزارن که به نظرم بازم به خاطر SNR که داری این کارو نمیکنن ( بازم میتونی بهشون بگی رو 6 بزارن ببین چی میگن )
بله الان تماس گرفتم رو 6و8 امتحان کردن نویز شدید داشت و 4مناسبه و گفتن تست سر خط انجام بدم:n03:نقل قول: