بله من دارمنقل قول:
Printable View
بله من دارمنقل قول:
سرعتش چنده؟روی چه دان استریمی؟نقل قول:
شما كه دان استريمتون خوبه بايد امتحان كنيد:n02:نقل قول:
من فكر نكنم خطم بالاي 2 مگ بكشه وگرنه مي گفتم بالاتر ببرن اصلا ببينم اين يه مگ ته سرعتش چقدره!
والا من از همون اول نمی تونستم به 192.168.1.1 وارد شم و این ارور رو میداد. چند بار هم توی همین تاپیک پرسیدم مشکل چیه اما دوستان جواب ندادن. شما می دونین مشکل چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت speedtest نمیدونم اما سرعت دانلود قبل از قطعی ها 125 بود اما بعد از قطعی ها شده 30 تا 60 با پشتیبانی هم تماس می گیرم میگه مشکلی نمی بینم.
البته یه بار گفت درستش میکنم اما فقط تا 80 رفت. همین هم بعد از دو ساعت دوباره اومد پایین
با internet explorer بازش کننقل قول:
احتمالا دان استریمتو تغییر میدن
سلام دوستان فیبر نوری کافو 44 مرکز آزادی اهواز هستم بین آسیاتک و مخابرات باید انتخاب کنم دانلود شبانه مهمه
1- سرعت دانلود شبانه چطوره؟
2- آیا اگر زیاد دانلود کنی محدود میکنند؟
3- 2020 گفت 512 10 گیگ شبانه رایگان داره بعضی طرح هاهم نیمبها اما تو سایتشون چیزی نزده لینک تعرفه های کامل رو دارید؟
ریسلرها یعنی چی ؟ :n13: بعد این ها علاوه بر 5 مگ به 128 و 256 تا 2 مگ نامحدود هم در پرتک دسترسی دارن ؟ یعنی میتونن برای کاربرهای معمولی مثل ما هم شارژ کنن ؟؟ :hmm:نقل قول:
آقا ماه قبل نمایندگی شهر ما از طریق IBS برام نامحدود شارژ کرد و دسترسی به IBS داره ولی الان هر چی بهش میگم میگه دسترسی ندارم ، آدم دروغ گویی هم نیست ولی چطور ماه قبل تونست ؟؟ میگه از وقتی سامانه جدید اومده نمیشه ! من که نفهمیدم سامانه جدید منظورش چیه ؟ :n13:
من 512 نامحدود میخام با قیمت ماهی 25 تومن مثل قبلنا .چکار باید بکنم ؟
مگه مخابرات روی فیبر نوری هم داره ارائه میده توی اهواز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دوستمون بالا گفتن 2 تا انتخاب دارن روی کافو نوری مرکز آزادی
الان چه شرکتایی از مخابرات خوزستان سرویس نامحدود ارائه میدن ؟