متاسفانه سرعت و پینگ خیلی بد شده. وایبر هم که اصلا وصل نمیشه. تا کی قراره اینجوری باشه؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
متاسفانه سرعت و پینگ خیلی بد شده. وایبر هم که اصلا وصل نمیشه. تا کی قراره اینجوری باشه؟؟؟؟نقل قول:
مخابرات نامحدود حداکثر با چه سرعتی میده الان؟
قبلا تا 1 و 2 مگ هم میداد ولی الان انگار فقط تا 512 نامحدود میدهنقل قول:
من پارسال همین موقع این مشکل رو داشتم و دی ماه درست شد.نقل قول:
الان دوباره همین طور شده دی ماه درست میشه صبر کنید
درود
اینو تو قسمت پرسش و پاسخ سایت مخابرات روابط عمومی گفته:
احتمالا آخرش این داستان رو پیاده سازی میکنند.نقل قول:
باسلام مشترك گرامي به بهبود سرعت اینترنت، حفظ مبلغ تعرفه دریافتی از مشترکین و ارائه ترافیکی به قیمت نصف تعرفه مصوب می گردد و به منظور افزایش رضایت مشترکین گرامی اتخاذ شده است. سیاست مصرف منصفانه شرکت مخابرات استان تهران در حال حاضر اجرا نشده است و زمان اجرای آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
گوش به زنگ باشید ، اینها در نظر دارند طرح رو در اینده اجرا کنند ، تا جایی که میتونیم باید فشار بیاریم تا حداقلحجم بیشتری برامون ببرند.نقل قول:
٢٠/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي به بهبود سرعت اینترنت، حفظ مبلغ تعرفه دریافتی از مشترکین و ارائه ترافیکی به قیمت نصف تعرفه مصوب می گردد و به منظور افزایش رضایت مشترکین گرامی اتخاذ شده است. سیاست مصرف منصفانه شرکت مخابرات استان تهران در حال حاضر اجرا نشده است و زمان اجرای آن متعاقباً اعلام خواهد شد.وسقف اعلام شده ٥١٢K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
جالبه امروز بدون قندشکن حتی سایتهای ایرانی روهم باز نمیکنه!
با سلام
من یه سوال دارم:
چند روزه ک/ر/ی/و هی تند تند قطع و وصل میشه و کار نمیکنه
میخواستم ببینم مشکل از ک/ر/ی/و هست یا از مخابرات؟
خوبه برای تو وصل می شه بعد قطع می شه برای من که کلا خرابه همه جور تست کردمنقل قول:
با سلام
من یه سوال دارم:
چند روزه ک/ر/ی/و هی تند تند قطع و وصل میشه و کار نمیکنه
میخواستم ببینم مشکل از ک/ر/ی/و هست یا از مخابرات؟
پارسال همین موقع خطها رو خراب کردن و تا فصل سرما ادامه داشت:n31:
کلا با این طرح منصفانه تکلیفشون با خودشون معلوم نیست هر روز یک چیزی می گن ولی احتمالا اجراش می کنن
برای منم خراب بودنقل قول:
حدود یه ماه اخیر بدون قطعی کار میکرد ولی یه چند روزه که قطع و وصل میشه
مورد بهتری از این نداری؟