بالاخره کاری رو کردم که باید دوسال قبل میکردم.و من مشتری پنج شش ساله صبانت هم رفتم.الان مخابرات خریدم در کل تفاوت رو میگم:
1.در مورد سرعت صبانت واقعا بی انصافی شده ینی من با مخابرات حدود 50 دانلود دارم اونم از سرور های خارجی ولی صبانت عالی بود
2.بعد این که نت رو عوض کردم بالاخره شروع به دانلود کردم یه جوری که انگار 3gدانلود داشتم در حالش 400mb جمعا بوده ینی تعجب کردم به هجم خوری صبانت حتی در شبانه!
3.کیفیت صبانت خوبه ولی خیلی گرونه من هربار 100 تومن میدادم شارژ از این بابت راحت شدم و همچینین شبانه هم دارم و به راحتی ویندوز 10 رو دانلود کردم گویی نه این که این دو سالو افلاین بودم از دانلود.
4.سرویس های دیگه قطعی خوبی داره در حد تیم ملی که اذیتم میکنه صبانت کمتر بود ولی بازم میشه گیم پلی کرد...
شبانه سرویس های دیگه هم بعضا میبینیم شبی 10 میده ولی کلا سه و نیم تازه مخابرات با خطوط ما مشکل داره هر خطوطی جواب نمیده ولی در کل راضیم ازش.حتما عوض کنید
وقتی فرومو صبانت رو واسه تخلیه پر میکنین اونجا نوشته همه ی گند های صبانتو مثلا باز نشدن بعضی سایت ها حجم خوری تغییر سیاست شبانه وقتی ز زدم تخلیه میگه قرار داد یک ساله با 80%دانلود شبانه منم گفتم اینکه شما کارتونو میکنید مجبورید حداقل اینو کارو بکنید! خلاصه این که از کشوری که مردم ان ... هستند چوپان ان گرگند و این هست اینترنتی که دنیای ازاد به ما میده! :n02::n01: