سلام حمید خان نازنین؛
آمپ آلپاین مدل v12-f545 چطوره و اینکه بخوام کارکردش رو بگیرم چقدر هزینه در بر داره واسم.
میخوام با ک.اک فوکال cv1 و کامپ گلیدن ببندم.
ممنون:n16:
سلام حمید خان نازنین؛
آمپ آلپاین مدل v12-f545 چطوره و اینکه بخوام کارکردش رو بگیرم چقدر هزینه در بر داره واسم.
میخوام با ک.اک فوکال cv1 و کامپ گلیدن ببندم.
ممنون:n16:
سلام. ببخشید میخواستم برام بهترین باندی که بیس و کیفیت خوبی داشته باشه و یه آمپ دو کانال خوب که بتونه راش بندازه برام معرفی کنید مرسی. بودجه زیاد ملاک نیست ولی در حد معقول باشه دیگه...:n12:
من که تو تجربه ای که کسب کردم و سیستم هایی که دیدم خیچی نمی تونه جای ساب جدا رو بگیره حتی یه ساب نسبتا ارزون هم کیفیت خیلی بهتری از باند می ده اگر عشق بیس دارید ساب به شدت توصیه میشهنقل قول:
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
از نمایندگیهای معتبر با گارانتی رسمی نت الکترونیک با فاکتور تهبه نمائید. اگر مایل بودید به من pmبدید براتون تهیه میکنم.
بله اگر کامپوننتی که تهیه میفرمائید امپدانس نامیش بین 4-8 اهم باشه میشه با پخش بست.
اگر اسپیکر 9*6 یا 7*10 میخواهید نصب کنید به نظر من 718 نگیرید.نقل قول:
تو رنج پائین جی وی سی 7158 گزینه مناسبی هست.هلیکس E69X هم گزینه بعدی میتونه باشه. از اون بهتر اینفینیتی 693.11i هست فقط مراقب تقلبیش باشید. co 609 هم که معرف همه دوستان هست و نتیجه خوبی پس داده.ولی متاسفانه فعلا موجود نیست تو بازار.
ml60.2 قبلا 365 بوده.فکر کنم موجود داره شرکت.ولی 100.2 رو تمام کرده.نقل قول:
به نظر من 100.2 مناسبش هست.ولی من شخصا اگر بخوام آمپ برای co بگیرم RS150C2 میگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر آمپ ترمینال ورودی اسپیکر داره میشه این کار رو کرد.نقل قول:
من ناچارم که دارم این مشاوره رو میدم.:n03:نقل قول:
اسپیکر 9*6 از بین اینفی 693.11 و هلیکس E69X بگیریدو 7158 جی وی سی یکی رو انتخاب نمائید.
خوشآمد گوئی عرض میکنم خدمت شما دوست گرامی.نقل قول:
ماشینتون چیه گلم؟
در مورد بخش دوم سوالتون خیر هیچگونه نگرانی برای بستن سیستم صوتی روی خودروهای دوگانه نیست.البته تو این رنج قیمتی نیاز به خازن ندارید.
لوازمی که لازم دارید رو بفروائید
کامپوننت بیشتر به سمت مید بیس هست و ما بیس و لو بیس رو از ساب میگیریم.
به نظر من هزینه تون کم هست. دست رو برای پیشنهاد دادن یه سیستم کیفیتی و با قدرت کافی بسته میگذاره.
قیمت مناسبش 310 هست. من باهاش کار نکردم.نقل قول:
سلام مخلصم.نقل قول:
خیلی قدیمی هست. نمیدونم الان آکش گیر بیاد یا نه. متاسفانه نمیتونم قیمتی براش تعیین کنم.ولی آمپ خوبیه.
1-برند گلیدن CO609 قیمت قبل 495 تومننقل قول:
2-اینفینیتی کاپا 693.11i قیمت حدود 480
1-آمپ گلیدن RS150c2 قیمت حدود 700
2-آمپ پایونیر 5602 قیمت 310
من یه چنتا سوال دیگه دارم شرمنده سوالام زیاد شدن بین امپ 8604 با 9604 چه فرقی هست؟ بعد پخش KENWOOD X998 ایا امکانش هست وارد ایران بشه چون این X700 که می گن سری EXCELRON هست به نظرم PERFECT نیست چون 5 تا باند بیشتر برای اکولایزر بیشتر نداره بعد بین X700 با 7056BT کدوم بهتره؟ بین خروجی 2V پخش با 4V خیلی فرق کیفیت صدایی هست؟
چرا ناچار حمید جان .
بخواتر سابش میگی ؟ ب هیچ وجه از ساب کوتاه نمیاد میگه یا این ساب با سیستم یا بدون این ساب سیستمی نمی بندم . بنظرم ساب پایونر w3002D4 ساب خوبیه . چیش خوب نیست از لحاظ کوبش ؟ویبرش ؟از چه نظر؟ و این ک این ساب رو تاقچه بهتر امل میکنه یا تو باکس ؟ باند هلیکس ک گفتید رو سفارش داده . و امپلی رو یادتون رفت ک بگید . و ...رش رو .
تا اینجا
1 . پخش حرفه ای
2. ساب پایونر W3002D4
3. باند هلیکس E69X
رو داره . مونده
1.امپلی ؟
2.کابل گیج چند ؟
3.خازن لازم داره ؟
4.اکسسوری؟
ببخشید ک زیاد شود . با تشکر
سلام دوستان
دو تا پخش دستم هست یکی( GT620UI سونی ) یکی هم ( X1650UB پایونر ) به نظر شما کدومش از لحاظ کیفت صوا و غیره برتری داره نگهش دارم
ممنون میشم اگه زودتر راهنمایی کنید باید یکیش رو سریع پس بدم
با سلام خدمت دوستان
امروز بعد از جستجو هام کواک Infinity Reference 9633cf، رو انتخاب کردم که با پخش 7650 پایونیر واقعا کیفیت فوق العاده و بیس نرمی رو بهم داد، (بدون آمپ) که اصلا فکر نمیکردم اینجوری باشه (مخصوصا بیسش!)
حالا چند تا سوال:
اگه بخوام سیستم رو آپگرید کنم:
1. چه آمپی واسه این باندا خوبه
2. درسته که زود خراب میشه اگه زیاد ازش بیس بگیرم؟ (با آمپ؟ بی آمپ؟)
3. یه دکمه ای روی تیوتراش هست که به دو جهته یه طرف نوشته 0db. دقیقا کارش چیه؟
امروز رفتم 7056 بخرمنقل قول:
چند جا سر زدم
همشون تاکیید شدید میکردن کنوود نگیر پشیمون میشی
میگفتن یا پایونیر یا الپاین
واقعا بدجایی گیر کردم ولی دلم به کنوود نیست
از پخش های الپاین اینا به کار بنده نمیان؟
CDE-123E
CDE-125EBT
CDE-133EBT
CDE-143EBT
CDE- 153EBT
CDE- 153EBT
:n12:
سلامنقل قول:
1- آمپ 9604 خروجیهاش روی 4 اهم 130 واته و 8406 هم 100 وات
2-این پخش که فرمودی فکر نمیکنم بیاد.
3-به نظر من 7056 کاملترین پخش موجود با کمترین قیمت هست.
4-خروجی های ولت تو سیستم بازی بتره تا 2 ولت.نویز درش کمتره. به آمپ هم کمتر فشار میاد.
ناچارم از اینکه کاری که ایشون دارن انجام میدن نه تنها استاندارد نیست بلکه من تصور میکنم انتهاش نتیجه خوبی نمیگرن.ممکنه روزهای اول خیلی هم کیفت کنند ولی مدت طولانی خیر.این نظر منه و ممکنه اشتباه کنم.نقل قول:
ساب پایونر 1000 وات RMS هست. هزینه یه آمپ خوب بالاس.
راکفورد میتونند بگیرند قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم بالای 1200 باشه.
گلیدن XL 275 C2 هم میتونند بگیرند فکر کنم شرکت هم داشته باشه قیمت لیستش 1.680.000تومنه.روی 2 اهم 1500 وات میده
آلپاین MRP-M1000 گزینه بعدی هست حدودا 1.230.000 تومن
آلپاین MRX-M100 گزینه بعدی قیمت 1.250.000 تومن
آلپاین و گلیدن رو اگر خواستند من میتونم براتون با قیمت کمتر تهیه کنم.البته همگی در صورت موجود داشتن شرکتها.
اسپیکر رو به اینفینیتی کاپا 693.11 تغییر بدید.چون میترسم حجم بیس ساب صدای هلیکس رو کور کنه.
یه آمپ 5602 پایونیر هم برای اسپیکر بگیرید.
کابل برق و منفی رو 0 گیج پیشنهاد میکنم.خازن فعلا لازم نیست ولی اگر خواستید خازن تهیه کنید استریت وایرز رو فقط پیشنهاد میکنم.
کابل RCa رو گلیدن بگیرید 35 تومن هست. کابل اسپیکر هم جنس خوب و اصلی بگیرید. نمیدونم گلیدن موجود داره یا نه. 2در 2.5mm باید باشه.و برای ساب هم 10 گیج.
سونی رو من نشنیدم. پایونیر هم پائین ترین سری هست. یه صدا معمولی داره دیگه.نقل قول:
بله سری رفرنس نیازی به آمپلیفایر نداره برای درایو شدن.نقل قول:
اون دکمه میزان db تیوتر رو افزایش میده.بهتره روی 0 یا حالت خاموش باشه.
والا چه عرض کنم. اگر دلتون نیست اصلا نگیرید.نقل قول:
اتفاقا به نظر من آلپاین دیگه اون آلپاین قدیم نیست.
123 و 125 که محصول 2011 هست. 143 2013.و 153 هم 2014 و جدیدترین تولیدات.خیلی با هم تفاوت ندارن. ببین کدوم به بودجتون میخوره یکی رو انتخاب بفرمائید.