پینگ اولی 170نقل قول:
دومی 150
Printable View
پینگ اولی 170نقل قول:
دومی 150
اولین آی پی : 183نقل قول:
دومین آی پی : 203
عزیز برای بازی های وب اسیاتک افتضاحننقل قول:
برای بازی توصیه من شاتل و صبانته
پارس هم عالیه ی چند روزی صبر کنید فک کنم دوباره اوکی شه عجول نباشید :n06:نقل قول:
دوستان شما هم نمیتونید در قسمت عملکرد کاربر گزارش بگیرید؟ ارورر میده
الان سه روزه هاى وب هستم و مخصوصاسرعت لود شدن ويديو هاى اينستاگرام و تلگرام عاليه و اينکه خطم ب علت نويز رو4 مگ بسته شده....
الان فهميدم که دزدى شاتل چقدر وحشتناک بود وروزى سه گيگ کم مى کرد درصورتى که الان همون مصرفو دارم ميانگين روزى زير دو گيگ مى ره و من دزدى نديدم تا الان همه چى اوکى هست
الان درستهنقل قول:
سلام دوستان پینگ های وب برای بازی خوبه ؟ شبانه داره ؟
شاتل اسما پروفایل گیم داره ولی امتحان کرده بودم پینگ بدترم شد برام:sq_11:نقل قول:
بنظرم برای پینگ مخابرات .صبا . پارس:sq_25:
ولی با این اوضاع فقط باید یه ماهه گرفت بنظرم
مگر جشنواره ای باشه و بصرفه
اینجوری کمتر ضرره:sq_8:
حس نکن،مطمئن یاشه
من فشفشه 70 گیگ خریدم تو 20 روز تموم شد! در حالی که نهایتا در استفاده زیاد توی یه ماه 50 گیگ مصرف میکردیم
بار دوم 70 گیگ خریدم، 6 روز بعدش دیدم 30 گیگ از ترافیکم رفته!!!! در حالی که اصلا دانلود و استفاده ای نداشتیم که انقدر مصرف کنه
همون روز برنامه کنترل ترافیک رو همه دستگاه ها نصب کردم، همه دستگاه های متصل بهمو چک کردم، رمزم برای اطمینان عوض کردم، شبش دیدم 3 گیگ از یه اتصال دانلود شده، تو گزارشاش بود، فردا صبحش زنگ زدم گفتم که من با برنامه چک کردم مصرفمون به 1 گیگ هم نرسید! در حالی که تا صبح اون روز 6 گیگ از ترافیکمون رفت!!! گفتم گفتش مشکل از شماست! آخر قبول نکردم گفت مودم رو بذارید رو حالت بریج کانکت شید با یه دستگاه بعد آمار بگیرید با برنامه networx بعد اگه مغایرت دیدید به ما اطلاع بدید! تازه بگیم هم باور ندارن!!! میگن ما با برنامه teamviewer وصل میشیم به سیستمون نگاه میکنیم!
که دیگه من فعلا پیگیر نشدم
حتما بعدشم میخوان بگن آره ببخشید سیستممون قاطی کرد بفرمایید 30 گیگ ترافیک هدیه! با کلی منت و کوفت و زهر مار!
بعدم فرداش دوباره روز از نو روزی از نو
مخابراتم که از همه بدتر!هم خودم قبلا داشتم هم دوستم داره خبر دارم
تو همه اینا فعلا شاتل از همه بهتره! حالا خدا میدونه اونا چقد دزدی میکنن! ولی انتخاب بین بد و بدتره! و شاتل بده! فکر کنم
ولی های وب نگیرید اصلا گول فشفشه رو نخورید!! یه مشت دزد پدرسوخته ریختن تو های وب تا دلتون بخواد دزدی میکنن هیچ کسم نیست جلوشونو بگیره! بعد میان حرف از اختلاس میزنن تو کشور!