یکی درمورد این downstream که رفیقمون گفت بگه چیجوریاس؟ما تازه واردیم از کجا مشخص میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
یکی درمورد این downstream که رفیقمون گفت بگه چیجوریاس؟ما تازه واردیم از کجا مشخص میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 دقیقه زودتر میزدم میفهمیدین کل شب سرعتت 4 5 کیلوبایت باشه یعنی چی
این یه نمه ریا توش هست چون رفته بالاتر!
یک ماه و نیم از محدود شدن سرعت شبانه به دایالاپ گذشت...
تو مرورگرتون 192.168.1.254 رو وارد کنید و یوزر و پسوورد رو admin بزنید.تو همون صفحه اولی که ظاهر میشه دنبال downstream بگردین البته ممکنه برای بعضی مودمها تو صفحه اول نباشه ولی به هر حال تو تنظیمات که بگردین پیدا میشه.نقل قول:
downstream پهنای باندی هستش که به کاربر اختصاص داده میشه.تو پارس آنلاین downstream برای همه کاربرا باید روی 2 مگ یا همون 2048 باشه.
مثلا اگه زنگ بزنید چیکار میکنن مثل بقیه جوابایی که دادن میپیچونند.....نقل قول:
سرعت شبانه رو هم خودشون خواستن و آوردن پایین فک نمیکنم که دیگه درست هم بشه باید به همین وضع عادت کرد اگه میخواستن درستش کنند با این همه اعتراض تا الان درست شده بود .........:41:
سلام دوستان من پارس آنلاین استفاده می کنم الآن یه مشکلی دارم
من نمیتونم دانلود کنم یعنی اگر لینکی برای دانلود بزنم اولش خوب میره ولی مثلا اگر حجمش 5 مگابایت باشه وسطش گیر میکنه صفر بایت میزنه به شرکت میگم میگه قطعی نداری راستی با وایرلس وصل میشم
راستی می گویند تو خط یه تلفن هست که نویز میندازه ولی شریکم که باهم استفاده می کنیم میگه من هیچ مشکلی ندارم دوستان کسی میدونه منو راهنمایی کنه
ممنون
تو تنظیمات مودم SNR Margin و Line Attenuation رو ببینین چند هست؟نقل قول:
سلام
به من هم همینو گفتن.نقل قول:
سلام دوستان
کسی قیمتهای یکی دو هفته پیش مودم های شرکت رو نداره؟ ظاهرا گرون کرده دوباره الان شده 57 تومن و 107 تومن ، قیمتهای یکی دو هفته پیشش رو کسی نداره بده، به شدت لازم دارم اگه کسی یادش هست ممنون میشم بگه...
جدی میگید؟؟؟؟نقل قول:
توروخدا ببین.دیدم همون اول که زنگ زدم بدون اینکه ازم بپرسن اصلا شمارت چنده گفتن چون شما قطعیتون زیاده اینکارو میکنیم.
حالا الان دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن/
سرعت بنده که خیلی داغونه
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
الان زنگ زدم گفت اگه رو دو مگ ببندم قطع میشه ها.گفتم ببند عیب نداره.خیلی عصبانی شد.خدا ببینیم چی میخواد.