خودم هم چند شب پیش یه لینک گیر اوردم، مال ایران نبود، لیزوب هلند بود ولی سرعت خییییلی بالایی داشت (توی ساعت رایگان)نقل قول:
Printable View
خودم هم چند شب پیش یه لینک گیر اوردم، مال ایران نبود، لیزوب هلند بود ولی سرعت خییییلی بالایی داشت (توی ساعت رایگان)نقل قول:
میشه یکم در مرود وی پی اس توضیح بدی؟نقل قول:
چطور کار میکنه؟
فقط میدونم که سرور مجازیه!
الان منی که اسیاتک دارم شبا سرعتم رو 1مگ بسته میشه ایا تاثیری تو سرعت دانلود + پینگ داره؟
بلهنقل قول:
اره سرعت بهتره ولی اونم بگیر نگیر دارهنقل قول:
کاشکی یکی از مبین نت میومد میگفت واقعا هدف و خط مشی شرکت چیه. اگه بگه ما نمی خوایم دانلود شبانه بدیم بازم خوبه. حداقل تکلیف خودمون رو بدونیم
ببینید وی پی اس جزئئ از یک کامپیوتر سروره که میتونه تو هر کجا باشه (ایران، آمریکا ، و ....). وی پی اس برای خودش مثل یک کامپیوتر عمل میکنه و شما با خرید یک وی پی اس مثلن با رم 256 و هارد 50 گیگ در واقع یک کامپیوتر رو با این مشخصات اجاره کردید. حالا شما میتونید کنترل اون کامپیوتر رو از همین جا و بدون رفتن به اون سر دنیا به دست بگیرید و روش فایل جابه جا کنید، بازی نصب کنید (برای ساخت سرور بازی) و .. . . .. . . مثلا برای انتقال فایل از یک سایت دیگه به هارد وی پی اس خودتون، از ترافیک شما مصرف نمیشه و ترافیک اون کامپیوتر vps مصرف میشه! بعد شما فایلتون رو از اون vps که شخصیه خودتون هست دانلود میکنید و بستگی به محل و قدرت vps قدرت و سرعت متفاوتی دریافت میکنید.نقل قول:
وقتی میگم مثلا میخوام یک وی پی اس از ایران بگیرم، فایل هام رو از هر لینکی که دارم و حتی تورنت رو در اون vps مستقیم میکنم و بعد چون دیتاسنتر اون vps داخلیه بنابراین میتونم اون رو با سرعت بسیار بالاتری (حتی در برخی مواقع تا 4 برابر بالا تر از سرور خارجی) دانلود کنم.
توضیحات بیشتر در ویکیپدیا و سرچ در گوگل و استفاده از همین انجمن
هدف خاصی وجود ندارد!:n08:نقل قول:
الان این سایت vps رایگان میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی لوگین میشم یه محیط ویندوز میاد بعدش باید چکار کنم؟
به اینترنت متصل نبود!
یه سوال:
یعنی اگر من وی پی اس بگیرم وقتی اطلاعات رو دریافت کردم میتونم مستقیم رو کامپیوترم منتقل کنم؟(برام این قضیهش گنگه)نقل قول:
شما میتونید کنترل اون کامپیوتر رو از همین جا و بدون رفتن به اون سر دنیا به دست بگیرید و روش فایل جابه جا کنید، بازی نصب کنید (برای ساخت سرور بازی)
ممنون:n16:
سوال اول:نقل قول:
اصلن رایگان و مایگان رو وللش. وی پی اس رایگان یعنی Nothing
در ضمن باید هنگام خرید به وضعیت محل دیتاسنتر حتما توجه کرد.
سوال دوم:
اطلاعات رو روی اون vps منتقل میکنید و از طریق pc خودتون دانلود میکنید
اگه فک میکنید نمیتونید از vps استفاده کنید به هیچ عنوان سمتش نرید که خیییییلی گرونه
فکر کن که با یه ریموت به دسکتاپ یه کامپیوتر دیگه وصل شدینقل قول:
شما اول فایل رو رو vpsت دانلود (مستقیم) می کنی بعد از اون رو سیستم خودت دانلود می کنی. تا اینجا مثل یه لیچر و مستقیم کننده عمل می کنه
فکر کنم اگه بشه یه لیچر و مستقیم کننده که سرورش تو ایران باشه پیدا کرد از این کار راحت تر باشه (ولی بعید می دونم باشه)
vps لینک زیر تو مشهد هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینش هم ماهی 30 تومن ناقابه
سلام دوستان
بنده ساکن شیراز هستم و قصد دارم به مبین نت سوییچ کنم
نظر شما چیه؟ سرعتش تو روز؟ شب؟
راستی من ایرانسل دارم
دوست عزیزم ، من الان یه vps تو انگلیس دارم ، یکی هم تو آمریکا ، هر جفتشم پهنای باندش نا محدوده یعنی اگه چیزی دانلود کنی یا از سرور دانلود بشه مشکلی نیست حتی ۱ ترا دانلود کنی ! تو خارج پهنای باند ارزون و به همین دلیل نامحدوده ، ولی شما که میگی میخوای از ایران بگیری به پهنای باندشون دقت کردی ؟؟؟ ماهانه ۳۰ گیگ ، ۵۰ گیگ !!! یعنی اینقدر با سرورت انتقال بدی سرورت خلاصه ! چون تو ایرانه و پهنای باند گرونه !نقل قول:
این قضیه سرعت هم کاملا به پورت اون سروری که دانلود میکنید ازش مربوطه که اگه ضعیف باشه و یا شلوغ باشه سرعت دانلود کم میشه چون نمیتونه کل ظرفیت سرور رو بزاره و تو ساعت رایگان که محدودیت میزارن رو کانکشن ها اگه سرور پورت قوی و خلوت نداشته باشه سرعت دانلود کمی میده
مثلا شما از سرور اپل دانلود کن تو ساعات رایگان ببین چه سرعتی میده !!
الان بین این ۲ سرور من که واسه خودم دارم انگلیس سرعت شبانه ازش خوب نیست ولی آمریکا خیلی خوبه و دارم فایل هامو منتقل میکنم روش