باز اینا شروع کردن:دی
من برم کلاس زیان :((
Printable View
باز اینا شروع کردن:دی
من برم کلاس زیان :((
آخ جون دعوا :27:نقل قول:
خودت رو بذار جای سازنده بازی اگه بیاد توی help بازی بنویسه پرمیوم تاثیر داره چه اتفاقی میفته ؟!
خب 90درصد اونایی که مجانی بازی میکنن میزارن میرن ! درسته تو هلپ نوشته نشده ولی وجود داره و اکثرا میدونن .
توی فروم بازی هم بری میبینی خیلی ها میگن برای اینکه اون آیتم های خاص رو پیدا کنی پرمیوم بگیر !
البته فقط این مختص این بازی نیستش ... شما هر بازی آنلاین فری ببینی که حالت پرمیوم داشته باشه همچین چیزایی داره . میتونم کلی مثال برات بزنم که تو اون بازی ها چیزی تو هلپ نوشته نشده ولی توی حالت پرمیوم قابل دسترسیه . و این خاصیت پرمیوم بودنه :31:
من اصلا توی اصلش مشکلی ندارم . به هر حال باید یه فرقی بین کسی که مجانی بازی میکنه با کسی که پول میده باشه ! توی همه ی تاپیک های بازی های آنلاین هم اینو گفتم . ولی اینکه پرمیوم تاثیر نداره قبول ندارم .
قفط یه چیز بگم و دیگه بحث رو ادامه نمیدم .
خیلی اتفاقات و تجارب توی بازی بدست میاد که توی هیچ هلپی نوشته نشده .
این را می دونی برای چه می گن ؟ چون در حالت بدون پرمیوم برای اینکه بتونی مثلا عصا را پیدا کنی باید کارای با لاک 92 و یا 95 انجام بدی که اونم لیبور زیاد می خواهد به همین دلیل می گن پرمیوم را فعال کن تا بتونی در کارایی که لاک کمتر دارند و لیبور کمتری هم نیاز دارند شانس پیدا کردنش باشهنقل قول:
توی فروم بازی هم بری میبینی خیلی ها میگن برای اینکه اون آیتم های خاص رو پیدا کنی پرمیوم بگیر !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جوابت البته از خود zet هم پرسیدم ولی اون هر هفته 1 بار به فروم سر می زنه انشاالله جواب بده :31:
این را بگم یو تجربه پرمیوم نداری ! پس نمی تونی بگی این طور چیزی هست !
من توی هر ورد پرمیوم های کوئست ها رو میگیرم ! توی همون یک هفته یا 3 روز میشه فهمید اوضاع چطوره :دینقل قول:
این را بگم یو تجربه پرمیوم نداری ! پس نمی تونی بگی این طور چیزی هست !
خلاصه اینو قبول داری با پرمیوم پیدا کردن اون آیتم ها راحت تره ؟ اصلا ولش کن . من که کوتاه بیا نیستم تو هم همینطور :دی
===========
ترکوندم :8::27: (نهایت سوء استفاده از پرمیوم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشاالله امروز شانست بالاست :31:نقل قول:
فقط یک گردنبند را نیاز داری :20:
اینا تو ورد 9 بازه برام . دارم مثل چیز فقط روی اینا کار میکنم تا این neck لعنتی رو بگیرم :9::42:
Ambush stagecoach
Peace negotiations
Bounty hunter
Grave robber
من دو تا از Peace negotiations پیدا کرده بودم ( البته احتمال می دم دومی برای یک کار دیگه باشه ! ) که یکیش را فروختم یکیش مونده
تا حالا دو تا عصا از Grave Robber گرفتم . آخه من اینو کجای دختره ....
ها ؟ :دی
بازم می گم ارزش گردنبند کمه و برای ambush stage coach و grave امکانش خیلی خیلی کمه تا بده به جای ambush یک کار دیگه بکن که لاکش کمتر باشه نسبتا
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
:21: لازمت می شه نگه دار :31: شاید ... :31:نقل قول:
دارم میرسم به این golden #%$!!#%$^&%؛^&%$^% :دی
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
سعید تا ساعت چند بیداری؟
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
محتوای مخفی: اگه جریمه ام نکنی این میشه جایزه ات :دی
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
+12 +13 +14 +15 +16 :دی