سلام دوستان من اینترنت یک مگ نامحدود دارم. الان یه مدته دایما اینترنت قطع و وصل میشه. اصلا پایدار نیست. پشتیبانی هم میگه سراسریه تهرانه.
Printable View
سلام دوستان من اینترنت یک مگ نامحدود دارم. الان یه مدته دایما اینترنت قطع و وصل میشه. اصلا پایدار نیست. پشتیبانی هم میگه سراسریه تهرانه.
سراسری نیست چاخان کرده
خب چه کار کنم انقد هی قطعو وصل میشه
داستان جدید ، آخر هفته میشه میزنن، K e r i o رو قطع میکنن.
اینترنت من هم داغون شده 15 روز اون بازی رو سرمون در آوردن حالا اینجوری:n34:
دیدن با مصرف منصفانه نمیتونند نامحدود ها رو برونند سمت حجمی، دارند قطعی و کاهش سرعت و افزایش پینگ ایجاد میککند تو سرویس ها. چند وقت دیگه برای کاهش سرعت و یا قطعی ها زنگ بزنید پشتیبانی میگند "نامحدودها همینجوریه دیگه، به خاطر ضریب اشتراک بالاشون اینجوری میشه، بیایید حجمی بگیرید مشکل حل میشه"
سلام
همونطوری که قبلا هم سایر دوستان گفتند امروز با من هم تماس گرفتند و گفتند خیالتون راحت اینا اشتباهی اطلاع رسانی کردن این طرح برای کسانی بوده که میخواستند از سرعت بالاتری نسبت به قبل
برخوردار باشند و برای همین مخابرات چنین طرحی رو به صورت محدود در سرعت های بالاتر ارائه کرده و ...
خلاصه هر طور بود بهش فهموندم که مشکل اینکه پس چرا اینا برداشتن گفتن اضافه دانلود شامل هزینه میشه ؟ گفت اصلا همچین چیزی نیست و اون برای کسانی هست که تغییر به محدود یا همون منصفانه با سرعت بالاتر بدن ...
گفتم اگر این ماه قبض بالاتر به خاطر اضافه دانلود بیاد کی جوابگو هست ؟ گفت از طریق همین سایت شکایت کنید رسیدگی میشه ...
گفتم این طرح قراره در آینده اجرا بشه ؟ گفت اگرم بخواد بشه باید با ما هماهنگ بشن و مصوبش به تصویب برسه همین طوری الکی نیست و حتما درست اطلاع رسانی بشه نه این طوری ....
گفتم پس با خیال راحت دانلود کنم ؟ گفت به خاطر همون بهت زنگ دیم بگیم با خیال راحت دانلود کن :دی
هر چند که من چند روزی دانلود رو شروع کردم ولی باز گفتم به سایر دوستان هم اطلاع رسانی کرده باشم ... بازم خودتون میدونید اگر میخواید اعتراض دوم رو هم بزنید تا بهتون زنگ بزنن که خیالتون راحت بشه ...
در ضمن گفتش توی نمیدونم چند صد هزار مشترک نت نامحدود مخابرات برای تهران فقط یه عده مثل شما شکایت کردن و گرنه عالم و آدم که خبر ندارن و شاید دانلود هم کنن اگر قرار باشه براشون قبض فضایی بیاد که رسما دهنمون (بوق) :n02:
ما بریم سراغ ادامه دانلود GTA با حجم 62 گیگ :n09:
موفق باشید ...
========
پ ن : راستی دوستان اگر براتون ممکنه توی همون قسمت پرسش و پاسخ مخابرات براشون بنویسید که چرا بدون هماهنگی با ما گفتین اضافه دانلود شامل هزینه اضافی میشه و به ملت استرس دادین و ما رو چند وقت سر کار گذاشتین و برای این نوع رفتار و بی مسئولیتی شما (مخصوصا همونی که جواب سوال ها رو میده) باید کجا ازتون شکایت کنیم ... :دی
دوستان من براشون این متن رو فرستادم اگر براتون ممکن شما هم همین متن رو براشون بفرستین که بفهمن دیگه سر خود ملت و سر کار نذارن :
نقل قول:
با سلام
چند وقتی است که بدون هر گونه هماهنگی به مشترکین نامحدود گفتین که اضافه دانلود با توجه به حجمی که براشون تعیین شده شامل اضافه هزینه میباشد و طی شکایت های صورت گرفته و تماس از طرف سازمان تنظیم و مقرارت با تعدادی از دوستان مشخص شد که این طرح تنها برای کسانی است که به درخواست خودشان تصمیم به داشتن نت محدود اما با سرعت بالاتر می باشد و سایر مشترکین نت نامحدود طبق روال گذشته میتوانند دانلود نامحدود بدون پرداخت هزینه اضافی داشته باشند ...
حالا سوالم این هست که برای این نوع پاسخگویی غلط از طرف شما و همکارانتان و همچنین گمراه کردن مشترکین نت نامحدود طی ماه گذشته از چه طریقی میتوانیم از شما و همکارانتان اقدام به شکایت کنیم ؟
با تشکر ...
آقا دیگه لوسش نیکنین دیگه، یه جایی هم برای اعتراض های بعدی بزارید.نقل قول:
به نظر من همین قدر که گوشی دستشون اومده و طرح رو اجرا نشده برداشتن کافیه،
نقل قول:
آقا شما فکر نکن که همین الان هم اگر درست اطلاع رسانی کرده بودن به خاطر شکایت من و شما میمودن طرحشون رو لغو کنن ...
پس از اولش هم قصد چنین طرحی رو نداشتن که اگر هماهنگ شده تر بود از شکایت من و شما کار به جایی نمیرسید ...
به هر حال قبلا هم گفتم هر جای دیگه دنیا بود به خاطر اینکه این طوری هماهنگ نشده عمل میکنن و ملت میزارن سر کار باید جواب پس میدادن ...
شما میدونی تا همین الان چند نفر رفتن از نامحدود به خاطر همین اطلاع رسانی اشتباه انصراف دادن ... اما اگر شما فکر میکنی لوس شدن هست خوب مشکلی نداره کاری نداشته باش تا اینا از سری های بعدی هم مثل این باز هر طور دوست داشته باشن ملت و بازی بدن ...
ما براشون فرستادیم ...