نیاز به تلویزیون خاصی داره یا با عینک براش میفروشن؟نقل قول:
نیاز به تلویزیون خاصی داره یا با عینک براش میفروشن؟نقل قول:
بله شما بايد يك تلويزيون 3D بگيريد و براي مشاهده ي تصاوير سه بعدي نياز به عينك هم داريد. مثلا سري 7000 سامسونگ به بالا و... .نقل قول:
آقا کسی جواب این سوال منو نمیدونه؟نقل قول:
البته همه سری های 7000 به بالا سامسونگ 3D نیستن.:46:نقل قول:
سه بعدی - 3D
اطلاعاتی جامع و مختصر درباره تکنولوژی و تلویزیون های سه بعدی 3ِِD
بچه ها این توضیحات رو خودم نوشتم و امیدوارم به دردتون بخوره
3 بعدی چیست ؟
بعد سوم = عمق :33:
در واقع یک تلویزیون برای نمایش تصاویر سه بعدی دو تصویر از یک صحنه را به طور همزمان تولید میکنه ، به صورتی که یکی از آنها تصویر از دید راست بیننده و یکی دیگر از چشم چپ بیننده است و دوتصویر به صورت همزمان بر روی یک صفحه نمایش داده میشن.این سیستم بر پایه پدیده (دید 3 بعدی ) کار میکنه.چشم های انسان حدود 2.5 اینچ از هم فاصله دارن که باعٍث میشه فرد هر تصویر رو با با زاویه ای کمی متفاوت ببینه و زمانی که این تصاویر به کمک عینک های مخصوص در ذهن فرد ترکیب میشن توهم عمق برای بیننده به وجود میاد و میتونه تصاویر 3بعدی رو درک کنه.
بهترین کدومه ؟
بهترین 3D دنیا در حال حاضر متعلق به شرکت پاناسونیک هست این نظر شخصی من نیست واقعا به عنوان بهترین 3D دنیا انتخاب شده :5:
در حال حاضر هم اکثر تلویزیون های 3D عرضه شده همراه خودشون یک جفت عینک دارند و قیمت هر عینک بصورت جداگانه و البته بسته به شرکت سازنده حدودا 150 تا 250دلار قیمت دارن
در حال حاضر هم رزون ترین تلویزیون 3 بهدی ساخته شده سامسونگ PN507000 هست که بدون عینک های مخصوص حدود 1700 دلاره. نکته : بیشتر تلویزیون های 3 بعدی 46 اینچ به بالا هستند :20:
بدون عینک به هیچ وجه نمیشه با این تلویزیون ها تصاویر 3D رو دید.در ضمن در حال حاضر شرکت هایی مثل سامسونگ و سونی و توشیبا بر روی تلویزیون های 3D خودشون نرم افزار تبدیل 2D به 3D رو قرار دادن و در آینده شرکت هایی مثل پاناسونیک و فیلیپس و ال جی هم این کارو میکنن. البته بدون هیچ مشکلی میشه با تلویزون های 3D تصاویر 2 بعدی رو هم دید:26:
در ضمن برای بهتر دیدن فیلم های 3D بهتره که سینما خانگی 3D با فرمت Blu-Ray هم داشته باشید :8:
افراد که از عینک طبی استفاده میکنند هم نگران نباشن،عینک های مخصوصی برای شما طراحی شده که میتونید همزمان از عینک های طبی خودتون هم استفاده کنید:10:
در حال حاضر برای بعضی از افراد تماشای طولانی مدت تصاویر 3بعدی باعث سر درد و سرگیجه میشه :23:
کی فراگیر میشه ؟
از همین حالا !!!!!!!!!!!!!!!!!
کانال های 3 بعدی ماهواره هم در حال راه اندازی هستند و مهم ترین این شبکه ها شبکه الجزیره اسپرت هست که در حال حاضر مسابقات جام جهانی فوتبال و مسابقات تنیس رو به صورت 3 بعدی پخش میکنه:34:
خودتونم حتما تا حالا عنوان های فیلم ها و بازی های جدید رو دیدید
جمع بندی من
نظر شخصی من اینه که هنوز برای خرید تلویزیون های3D زوده و باید برای پیشرفت و اصلاح نقاط ضعف این تلویزوین ها حدودا یکسال دیگه صبر کنیم.دقیقا مثل تلویزیون های LED که کم کم دارن پیشرفت میکنن و نقاط ضعفشون رو پوشش میدن:27::11:
اون نشان دهنده اینه که دسته مال پلیر چنده.که 4 تا چراغ داره اگه شماره 1 روشنه یعنی دسته شماره 1 است.4 تاش هم روشن نمیشه حتی برای قشنگی.فقط یکیش روشنه.نقل قول:
منم دسته با سیم دارم در اصل باید یکیش روشن باشه ولی شانسی یه سری وقتها همشون باهم روشن و خاموش میشن (انگار که شارژ نداره در سورتی که سیمی هستش:31:)نقل قول:
سلام
من امروز dvd بازی prince of persia رو گذاشتم تو دستگاه اما هیچ اتفاقی نیفتاد.مشکل چیه؟
یه فروشگاه اینترنتی خوب که قاب cd و dvd بفروشه نمیشناسه کسی؟
سلام
من می خوام Xbox بگیرم از این pc controller در ایران پیدا میشه که با موس و کیبرد بازی کرد؟
برای دیسک assasins creed2هم پیغام میده : mixed media disc باید چیکار کنم؟
سلام دوستان من تازه 360 آرکید گرفتم و دو تا بازی red dade
, جام جهانی 2010 آفریقا ولی یه مشکلی هست بازی red dade رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنم ولی
فوتبال رو که میخوام بازی کنم وارد منوی بازی میشه و تیم رو انتخاب میکنم وقی میزنم که بره وارد بازی بشه
ارور میده /؟؟؟؟؟؟؟ مشکل از چی ممکنه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممکنه ازدستگاه باشه یا از دی وی دی .
بعد اینکه وقتی دی وی دی بازی رو میزارم میگه آپدیت کن . این آپدیت جدید از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون