حذف شود ....
Printable View
حذف شود ....
من مشکلم مربوط به خطم بودنقل قول:
یعنی خط تلفن بوق هم نداشت ولی اینترنت وصل بود !
از 117 پیگیری کردم درست شد امروز
پنجاه گیگو بفرست قیمتشو ....نقل قول:
سرویس 3 ماهه 6 گیگ دارم 3 عدد . هرکی خواست بیاد تلگرام تخفیف خیلی خوبی میدم . فشفشه 50 گیگ 5 روزه و 25 گیگ 4 و 50 گیگ 30 روزه هم موجوده دارم میرم از های وب. نزدیک 20 عدد هم 4 گیگ 1 روزه دارم ارزون میدم. ( 33 درصد تخفیف میدم ) . به 4 نفر اول خریدار نفری 2 فشفشه 4 گیگ 1 روزه رایگان میدم
۶ گیگ ۳ ماهه ۲۵ تومن . قیمت واقعی ۳۸ هزار تومن
فشفشه ۵۰ گیگ ۳۰ روزه ۱۸ تومن . قیمت واقعی ۳۲ هزار تومن
فشفشه ۵۰ گیگ +۲۵ گیگ جمعا ۱۸ تومن
فشفشه ۴ گیگ ۱ روزه ۱۵۰۰ تومن . قیمت واقعی ۲۱۰۰
/// کل فشفشه ها و سرویس ها فروش رفت ///ختم..
شما یکم بیشتر سواستفاده کن از این شرایط واقعا تاسف اوره ما ملت به جای اینکه با هم متحد شیم و حق و حقوقمون رو بگیرم از اون بالایی ها داریم پوست همو می کنیم و تاجایی که بتونیم سر هم کلاه میزاریم شما هم تصورات اشتباه پیش خودت کردی ...نقل قول:
من 100 گیگ 10 روزه رو از یکی خریدم 10 تومنم تازه زیادم گرفتم قیمت پیشنهادی خودم بود بعد تو به من 50 گیگ 5 روزه رو میدی 20 تومن ؟ خوب مگه دیوونم میرم 50 گیگ 30 روزه میخرم 30 تومن متاسفم واست فقط همین چیزی دیگه ای نمیشه گفت ...
شما هم خیلی میخوای از موقعیت سو استفاده کنی ۵۰ گیگ رو ۵ تومن درخواست میکنی خسته نباشی دلاور . ۵ تومن پول دوتا فشفشه ۴ گیگ یک روزه هست یا ۷ روزه ۱۰ گیگ رو داره میده ۸۵۰۰ که با مالیات نزدیک ۱۰ تومنه اونوقت شما چجوری ۱۰۰ گیگ ۱۰ تومن میخری . کسی هم شمارو مجبور نکرده . در ضمن قیمت هردو رو باهم گفتم ۲۵ گیگ +۵۰ گیگ ۲۰ تومننقل قول:
حجمش مهم نیست تایمش مهمه همین جا یکی به نام ایمان 100 گیگ 1 روزه رو فروخت 5 تومن مال شما هم 50 گیگت فوقش 5 تومنه نه بیشتر ....نقل قول:
همین الانشم سرویس ۶ گیگ سه ماهه رو ۲۵ و ۵۰ گیگ ۳۰ روزه رو ۱۸ تومن دادم رفت با ۳۳ درصد تخفیف
نقل قول:
با سلام
عزیز به نظر من کسی نیاز داشته باشه 100 گیگ 1 روزه رو هم به 30 تومان میخره بستگی به فروشنده بیشتر داره نه خریدار ،اگر فروشنده نفروشه خریدار باید دنبالش باشه،از نظر من اون کسی که به این قسمت به شما داده یا قیمت نمیدونسته یا واقعا نیازی نداشته وگرنه نمیدن.به نظر من این دوستمون درست میگن ولی توقع شما هم از ایشون فکر میکنم زیاده و همچنین از بقیه.اینکه قیمت ها پایین تره های وب چون قیمت خود شرکت پایین تره وگرنه اصلا جایی فشفشه 100 گیگ یک روزه میده یا 5 گیگ و ...؟پس بیاین خودمون منصف باشیم و بدونیم بابا با این قیمت ها این حجم زیاد ارزش بالایی داره. اینکه 100 گیگ هست درسته روزش مهمه ولی حجم زیاد برای دانلود هست و اونم همون زمان نه اینکه 100 گیگ رو بخوای برای یکسال نگه دارید خب اینجوری شرکت هم میده 130 توامن مثل تو پنل.
ببخشید اگر دوستان ناراحتتون کردم با توضیحی دادم اما واقیت همینه
دوست گرامی هرکسی دوست داره قیمت گذاری خودشو بکنه این دوستمون زیر قیمت های وب گذاشتهنقل قول:
شما دوست نداری نخر اجباری نیست ک