بچه ها بنده این تاپیک رو اینجا زدم لطفا یه نگاه کنید و اطلاع رسانی بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینترنت منم عصر قطع شد الان تازه وصل شد.نقل قول:
بدبختی اینجاست من دیشب کار داشتم اصلا دانلود نمیخواستم بکنم، یه فایل بود میخواستم ایمیل کنم اومدم دیدم اینترنت قطعه، با یک بدبختی آپلودش کردم، اشکم درومد.
امروز عصر دوباره قطع شد
https خیلی کند شده یه فرم اداری داشتم 4 بار مجوبور شدم دوباره پر کنم :weird:
بچه ها دوباره 3 ساعت قطع شده الان وصل شد ! فکر کنم امشبم قط کنن . :n24: وضعیت شما ها چطوره؟
این مبین نت هیچ احترامی برای مشتری قائل نیست.
من در این دو سالی که مبین نت داشتم بالای ده بار مسایل مختلف رو از روشهای مختلف به مبین نت نوشتم که حتی یکبار هم پاسخی از مبن نت ندیدم.
قطعی ها حتی اگه طبق برنامه باشه بدون هیچ اطلاع رسانی به مشتری،صورت میگیره.
در این مواقع پشتیبانی هم که میگه ما اطلاعی نداریم.نه از علت قطعی و نه از زمان اتصال مجدد،
هیچ خسارتی هم به کاربران داده نمیشه
با شماره 096790 هم تماس گرفتید؟ لطفا اگه وقتشو دارید تماس بگیرید و مکالمه تون رو ضبط کنید همین متنی که الان نوشتید رو براشون بگید فایل صوتی رو اینجا اپلود کنید . چون اینا طبق قرار دادشون باید خسارت بدن .نقل قول:
ببشخید مدام دارن توش می کنن دیگه :n29: بخدا از کارو زندگی افتادم تو پایان ترمام هست مدام به اینترنت واسه پروژه هام و .. نیاز دارم .ی پول می خواستم جابجا کنم مدام قطع بود کارت ورود ب جلسه ارشد رو می خواستم بگیرم قطع بود ..اینترنت داریم همش داریم پول کافی نت می دیم.
برای منم دیشب (جمعه صبح) قطع بود. من ساعت 6 بیدار شدم، دیدم قطه، ضد حال خوردم خوابیدم.
مثل اینکه دچار کمبود مودم بیرونی شدن. چند وقت پیش به دوست من زنگ زده بودن مودمشو ازش بخرن. خیلی عجیبه!نقل قول:
یه سوال:
با طرح نوروزی شب حدودا چه مقدار دانلود میشه کرد و سرعت اون وقتی که فقط یک فایل با idm در حال دانلود باشه، چقدره؟؟