بدبختى اينجاست واسه داشتن ى اينترنت مضحک و زغالى بايد کلى سرگردون بشيم
Printable View
بدبختى اينجاست واسه داشتن ى اينترنت مضحک و زغالى بايد کلى سرگردون بشيم
کسی فشفشه 100 گیگ 10 روزه داره ؟ قبلا از یکی از دوستان خریدم الان باز نیاز دارم ...
الان زنگ زدم مخابرات مى گن که ديروز خطم جم اورى شده اما نمى دونم چرا چراغ مودمم دوتا روشن و دى اس ال هم همچنان برقراره :n03:
منم همینطوری بود وقتی تخلیه کردم که برم شرکت دیگه ای . بعد تماس با مخابرات گفتن که خط تخلیه هست و چراغ adsl که روشن هست مشکلی نداره و میتونید از هر شرکتی که میخواین اینترنت بگیرین و وقتی نامه شرکت جدید بیاد ما تجهیزات شرکت جدید نصب میکنیم براتون! پس شما با خیال راحت از هر شرکتی میخوای نت بگیرنقل قول:
( با اینکه تخلیه میشه بازم سایت شرکت اینترنت قبلی باز میشه تا اینکه از شرکت جدید نت بگیری و جایگزین بشه!)
نقل قول:
پس الان زنگ بزنم 1565 که رانژه کنن!؟ اگه هم پرسيدن چراغ خاموشه بگم اره؟
شما زنگ بزن اونا تو سیستمشون چک میکنن اگه مشکلی باشه میگننقل قول:
اگه رانژه شرکتی هنوز روی خط باشه .شماره تلفن رو بدی معلوم میشه براشون خط رانژه کدوم شرکته
الان زنگ زدم هاى وب مث اينکه خطم کلا جم اورى شه و نامه هم براى رانژه زدن و گفتن که 72ساعت کارى زمان مى بره ک اميدوارم مرکز مخابراتى تنبلى نکنه و زودتر رديف شه...
سرعت از بعد از ظهر امروز افتضاح شده برای من !
---------------
الان چک کردم وضعیت نویز و کشش خط هم افتظاح شده !
قبلا SNR روی 14 بود و تو مودم میزد که خطم تا 9 مگ میکشه ! الان چند ساعته SNR رفته روی 6 و کشش خط رو هم زده تا 6 مگ !
Attenuation مودم هم از 38 رفته رو 51 !!!
وضعیت این هفته خیلی خرابه کلا از چهارشنبه هفته قبل خراب شدهنقل قول:
وضعیت خط من اینقد گند شده اوردمش رو gdm.t که snr از 5.5 بیاد رو 8 تازه ولی نویز نداره خط من کیفیت خوبی داره کلا این مسخره بازیه گاهی هم استفاده نکنی اینقد crc error میره بالا تا نت میپره یبار باید خاموش روشن یا کلا دی سی بدی تا دوباره وصل شه
همش تو پنل هم زده user req یعنی درخواست کاربر بوده ک قطع شده
سرعتم ک کلی پیگیری کردم گفتن اخر سر مشکل از مرکزتونه همین رو میتونیم فعلا ارایه بدیم از ی طرفی پینگ مال من خوبه ولی قطعی داره هی سرعتم که باز اوردن پاین تر :n27:
موندم یا روش بمونم با همین کیفیت و ارزونیش بسازم یا بپاشم رو پارس انلاین
شما اگه به حرف دوستان گوش میکردی و همون اول 195 شکایت میکردی الان داشتی با اینترنت های وب کار میکردینقل قول:
من تو 1 روز و نیم از مخابرات جمع آوری و کردم توی 1 روز و نیم دیگه هم خطم رانژه شد روی های وب و بلافاصله استفاده کردم از اینترنت!