بنظر شما کرج بین اسیاتک و پارس انلاین کدوم بهتره؟
Printable View
بنظر شما کرج بین اسیاتک و پارس انلاین کدوم بهتره؟
اگه کسی اون دور و بر هست که هکت کرده باز هم میتونه این کارو بکنهنقل قول:
شما کانال وایرلس رو عوض کن
یا رمز رو به فارسی بزار اگه میشه
کانال وایرلس رو چجوری عوض کنم؟نقل قول:
دیشب سرعت من کمی قابل تحمل تر شده بود ،256 دارم سرعتم 60 تا 70 بود.
دوستان سرویس من گفتن رو دو مگ بستن اما الان خیلی وقته روزانه تا یک بیشتر نمیره،واسه شمام همینطوریه؟
اصلا صفحه تنظیمات مودم زده تا 1024 بسته شده
بچه ها موافقید یه نظر بدیم این گیگ های هدیه رو پارس بیشتر کنه
مثل شاتل که واسه تولد گیگ میده
آخه میگن پارس خیلی به نظرای کاربراش احترام میزاره مگه اینطور نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
پروفایل GAMING
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیس سرعت 1 مگ هست
دوستان پارسی کسی میتونه بگه وضع پارس آنلاین چطوره؟من شاتل دارم بعد از تقریباً یک هفته دانلود شبانه سرعت دانلود شده 10 الی 15 کیلو بایت.سرویس 2 مگ اقتصادیش رو داشتم.میخواستم ببینم پارس آنلاینم بعد از یه مدت دانلود شبانه سرعت دانلودت رو یک دهم یا کمتر میکنه.اصلاً شما شبا سرعت دانلودتون چقدره؟ چقدر میتونید دانلود کنید؟سرویستون رو هم بگید ممنون میشم.
من مونده بودم بین شاتل و پارس کدومو انتخاب کنم در مورد پارس توجیه نشدم فقط قانع شدم که این چیزی که بچه ها میگن در مورد پارس شاید یه خورده خیلی کم از وضعیت شاتل بهتر باشه ولی دلیلشو نمیدونم چون اگه میگن شاتل محدودکرده بعضیا میگن پارس هم محدودشون کرده ولی دوست من از سرویس شاتلش راضی بود ولی با این حال ترجیح دادم پارس رو انتخاب کنمنقل قول:
من سرویس یک مگ با ترافیک ماهانه 2 گیگ دارم که ماهی 20 تومن هزینش میشه (با آبونمان و مالیات و همه چیز) و سرعت دانلودم شبها از ساعت 1 تا 6 بین 75 تا 100 کیلوبایت هست (اغلب روی 85 ثابته) و میتونم بگم پارس کسی رو بخاطر دانلود زیاد محدود نمیکنه ولی سرعت شبانتون بستگی به منطقه ی مخابراتی شما داره و این که شلوغ باشه یا نه.نقل قول:
البته تازگیا میگن سرویسهای محدود پارس در شبها روی 70% سرعت واقعیشون بسته شدن یعنی سرعت خط یک مگ در بهترین حالت به 90 کیلوبایت میرسه ولی من از صحت و سقمش خبر ندارم. بعید میدونم کسی باشه که سرویس یک مگ داشته باشه و سرعت شبانش از 70 کمتر بشه اگه هم باشه باید فوری بهشون زنگ بزنه و بگه که سرعتش پایینه.
بعد قرنی اومدم اینجا هنوز درگیر سرعت هستین ؟ :D
ما که بیخیال همه چی شدیم زدیمتو جاده خاکی شما ها حالا هی بگید سرعت اینه اونه اما چیزی که درست نمیشه
میشه؟
موفق باشید