اگرم نیازی نداشته باشید ولی بخاطر ابعاد حسگر بازهم nex بهتره.نقل قول:
هندی کم هم خوبه ولی توجه کنید در هنگام خرید که حسگر عکاسی ان از 1/2.3 اینچ کمتر نباشه.
در ضمن قدرت عکاسی RX و NEX از هندی کمهای خانگی بهتره.
اگرم نیازی نداشته باشید ولی بخاطر ابعاد حسگر بازهم nex بهتره.نقل قول:
هندی کم هم خوبه ولی توجه کنید در هنگام خرید که حسگر عکاسی ان از 1/2.3 اینچ کمتر نباشه.
در ضمن قدرت عکاسی RX و NEX از هندی کمهای خانگی بهتره.
در مورد صدای زوم من چیزی نشنیدم و در مورد بقیه جزییات باید فقط از کسی بپرسی که داشته باشه.نقل قول:
در مورد باطری قلمی هم باید بگم که یک مزیت است چون هر جایی پیدا میشه قیمتش کمتره و یک باطری قلمی الکالاین شارژِی امپر بالا از تمام باطری های دیگه بهتره.
سلام اساتید عزیز،خیلی از صفحات تاپیک رو خوندم و گیج شدم با اون همه نظر مختلف.حول و هوش ۶۰۰ کیفیت عکس و فیلم توپ چی بگیرم؟
با تشکر از شمانقل قول:
تو این رنج قیمت با این مشخصات آیا انتخاب بهتری وجود داره؟
سلام دوستان
یکی از دوستای من خیلی به وای فای روی دوربین علاقه داره و می خواد یه دوربین بگیره که وای فای داشته باشه
دوربینی ارزون تر از RX100II هست که وای فای داشته باشه ؟ این RX100II دو ملیونو چهارصد پونصد بیشتره ؟
مطمئنید NEX-6 با RX100II هم قیمته ؟ با RX100 که یک ملیونو سیصد فکر کنم اختلاف داره و لنز همراه ان ای ایکس 16-50 f3.5 هست در حالی که لنز آر ایکس صد 28-100 f1.8 هست و اگه همچین لنزی بخوایم برای NEX تهیه کنیم قیمتش خیلی زیادتر میشه فکر کنم.نقل قول:
خواهشا جواب ما رو هم بدید ...نقل قول:
ممنون ....
ممنونم دوست عزیز آیا قدرت فیلمبرداری rx یا nex به هندی کم سونی میرسه ؟ به طوری که بشه باهاش حدود یکساعت فیلمبرداری کرد ؟ و قیمت nex چنده؟نقل قول:
در ضمن میشه دقیقا بگید تفاوت nex و rx تو چیه؟
سلام دوستان.
دنبال یه دوربین هستم برای عکاسی از مناظر و طبیعت و عکس های عادی خانوادگی.ترجیحا اگر از فواصل دور هم عکس با کیفیت قابل قبولی بگیره خیلی خوب میشه
بودجه هم تا 1 میلیون
ممنون و موفق باشید.
سلام . ببخشید اینجا میپرسم ، برای دوربین G15 چه رم با چه مارکی پیشنهاد میدید ؟ 32 گیگ کلاس 10 چه مارکی مناسبه ؟ اصلا 32 مناسبه یا همون 16 ؟
دوربینهای کنون ساخت مالزی از لحاظ کیفیت با ساخت ژاپن تفاوت دارند ؟؟
یه سوال دیگه :
فیلمبرداری با کیفیت 24FPS بهتره یا 30FPS ؟؟؟