حقیقی(3) حیدری(3) باقریها(2 ) آتسو(3) زارعی(3) شیری(2) زارع(3) نوری(4) باقری(5) کریمی(4) پتروویچ(4) توره (4)
کادرفنی (3)
داور(3)
بدترین بازیکن:نداشتيم
بهترین بازیکن: کریم باقری
حقیقی(3) حیدری(3) باقریها(2 ) آتسو(3) زارعی(3) شیری(2) زارع(3) نوری(4) باقری(5) کریمی(4) پتروویچ(4) توره (4)
کادرفنی (3)
داور(3)
کادرفنی (3)
داور(3)
آخرین لحظه داشت برد از دست میرفتنقل قول:
این ترکیب امروز ترکیب تقریبا خوبی بود وهمه مهره ها توی این ترکیب کارایی داشتن مخصوصا توره و پتروویچ و کریم که بعد از مدت ها خوب کار کرد
علی کریمی هم که وضعیتش معلومه
حقیقی(3) حیدری(3) باقریها(2 ) آتسو(4) زارعی(3) شیری(2) زارع(3) نوری(4) باقری(5) کریمی(4) پتروویچ(5) توره (5)
کادرفنی (3)
داور(3)
تبریک میگم این برد خوب رو
این بازی واقعا خوب بود و بچه ها با هم متحد شدن و خوب بازی کردن
با این بازی خیلی به دربی و ادامه فصل امید وار شدم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نظر شما دوستان عزیز ثبت شدنقل قول:
منتظر نظر بقیه دوستان هستم
:40::40::40: پرسپولیس :40::40::40:
تبریک میگم. من نتونستم نیمه دوم رو ببینم. نیمه اول که خیلی روون و خوب بودیم. نیمه دوم چطور بود؟
نیمه دوم هم به خوبی نیمه اول بود و حتی موقعیت های خوبی رو هم از دست دادیم
از طرفی تو دقیقه93 آتسو با سر از روی خط دروازه توپ رو برگشت دادش و نزاشت که بازی مساوی بشه
سلام
تبریک می گم به همه پرسپولیسی های عزیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بازی رو ندیدم ولی این طور که شنیدم خیلی بهتر از بازی های قبل بازی کردند و موقعیت زیاد از دست دادند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انشالله بازی بعدی با استقلال هم یه بازی خیلی خوب رو نمایش بدند.
منم بازیو نتونستم ببینم ولی دوستان میگفتن یکمکی بهتر بازی کردن ولی هنوز ضعف تاکتیک داریم