بعد مدتها امروز مودم داخلی رو با یه سری تدابیر به بیرون ساختمون بردم و نصب کردم.
بهترین سرعتیه که تونستم بگیرم ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بعد مدتها امروز مودم داخلی رو با یه سری تدابیر به بیرون ساختمون بردم و نصب کردم.
بهترین سرعتیه که تونستم بگیرم ازش
برای ساعت 8 شب سرعت خوبیهنقل قول:
همه مودم هاش سیم معمولی هم میخورن، اما به شبکه TD وصل میشهنقل قول:
یعنی اگه انتن تی دی نباشه, هیچی!
در کل i60 اصلا راضینیستم،چونکه TD مثل بقیست، یکی دو بار هم از FDD خواستم استفاده کنم نصف مودم هواوی ۵۳۷۲ سرعتشبوده ( مودم کت ۴ هست) ارزش هزینه اضافی نداره
آنتن دهی بهتر از این تو خونه گیرم نمیاد :|
بالاترین سرعتی که با این آنتن دهی گیر میارم
C:\Users\HosSeiN>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=109
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=79ms TTL=109
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=82ms TTL=109
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=109
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 79ms, Maximum = 88ms, Average = 82ms
C:\Users\HosSeiN>ping google.com
Pinging google.com [172.217.22.78] with 32 bytes of data:
Reply from 172.217.22.78: bytes=32 time=98ms TTL=46
Reply from 172.217.22.78: bytes=32 time=86ms TTL=46
Reply from 172.217.22.78: bytes=32 time=80ms TTL=46
Reply from 172.217.22.78: bytes=32 time=90ms TTL=46
Ping statistics for 172.217.22.78:
Minimum = 80ms, Maximum = 98ms, Average = 88ms
C:\Users\HosSeiN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=82ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=85ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=79ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=83ms TTL=52
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 79ms, Maximum = 85ms, Average = 82ms
C:\Users\HosSeiN>ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [72.30.35.9] with 32 bytes of data:
Reply from 72.30.35.9: bytes=32 time=265ms TTL=46
Reply from 72.30.35.9: bytes=32 time=267ms TTL=46
Reply from 72.30.35.9: bytes=32 time=252ms TTL=46
Reply from 72.30.35.9: bytes=32 time=255ms TTL=46
Ping statistics for 72.30.35.9:
Minimum = 252ms, Maximum = 267ms, Average = 259ms
C:\Users\HosSeiN>ping ubuntu.com
Pinging ubuntu.com [91.189.94.40] with 32 bytes of data:
Reply from 91.189.94.40: bytes=32 time=95ms TTL=50
Reply from 91.189.94.40: bytes=32 time=92ms TTL=50
Reply from 91.189.94.40: bytes=32 time=101ms TTL=50
Reply from 91.189.94.40: bytes=32 time=89ms TTL=50
Ping statistics for 91.189.94.40:
Minimum = 89ms, Maximum = 101ms, Average = 94ms
منظور من آینه که منطقه ما تحت پوشش TD LTE نیست میخواستم مودم 2101 پلاس بخرم، سیم 4G بزنم تنش، بعد که TD اومد، TD استفاده کنم.نقل قول:
(انتنش درحال نصبه، مشکل شهرداری داره،میگن درحال حله،حل که بشه، 2-3 هفته ای نصب و فعال میشه)
جواب شما رودادم دیگه، انتن td نباشه ، کار نمیکنه!نقل قول:
یا یه هفته صبر کن یا i60 بگیر
دوستان مودم من آنلاک شده مبین نته.سیم تی دی ایرانسل انداختم روش اذیت میکنه هی آنتن میره باید ری استارت کنم کسی راه حلی داره؟
این قیضه پریدن انتن و قطع وصل شدن در مودم مبین نت داره فراگیر میشه من خیلی جاها شنیدم ودیدم با ریست کردن مشکل حل شده اما نمیشه 24ساعت مودم ریستارت کردنقل قول:
دوست عزیز شما با سیمکارت همراه اول هم تست بزن ببین همین مشکل هست یانه
پس ربطی به تنظیمات نداره؟نقل قول:
no service میزنه .گاهی اوقات باید 2بار ری استارت کنم تا آنتن بیاد
امروز خواستم از بسته سیم معمولیم استفاده کنم صبح سیم TD را از توی مودم 2510 درآوردم خاموشش نکردم درجا سیم معمولی 4جی را گذاشتم توش عصری چک کردم ببینم بسته م چقدرش مونده با کمال تعجب هنوز از TD کم می کرد یه بار مودم را خاموش روشن کردم تا از بسته معمولیم شروع به استفاده کرد!!!!!!!!!!
دوستان چه جوری میشه از آی پی ورژن 6 در مودم ایرانسل استفاده کرد ؟
سلام دوستان کیفیت خطم بنظرتون به شکله - مودم 5142
از adsl اسیاتک میخواستم بیام td lte خیلی دزدی توش زیاده و سرعت و کیفیت و پینگ بدی داره مخصوصن آپلود که خیلی مهمه برام
تهران سمت نارمک میشنیم ، میخواستم ببینم مودمای داخلی چجوریه کودومشون خوبه قیمتاش یکیه هیچیم اطلاعات نداره که کدوم قدرتش بیشتره بین این 3 تا کدوم بهتره؟
GP2101 Plus
TK-2510
TD-i40
بعد یه دونه دیگه هم هست سری فیوژن tf-i160 نزده داخلیه یا خارجی قیمتش مهم نیست برام زیاد فقط کیفیتش مهمه
قدرت انتن گیریاشون فرق داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم تقویت کننده انتن نداره؟
FDD و TDD چیه؟
بهترین قیمتای تعرفه هارو همین ایرانسل داره انتن دهیم فک کنم اولین باشه بین همشون اگه اشتباه میکنم بگین . ممنون
نکته ای چیزیم هست کلی در رابطه با td-lte بگین دمتون گرم دیگه کلافه شدیم از adsl
سلام دوست عزیز کیفیت اینترنت td کاملا به انتن دهی مربوط میشه مودم tf-i60 (مودم بنده) مودم داخلی هست و ساخت شرکت هواوی و میتونم بگم هیچ کدوم از مودم های اینتزنت ایزانسل به گرد پای این نمیرسن fdd یعنی فرکانس شبکه موبایل و tdd یعنی فرکانس شبکه اینترنت ثابت (td-lte) و مودم tf-i60 هر دو فرکانس رو پشتیبانی میکنه و باید بگم مودم های ایرانسل انحصاری هست یعنی فقط سیم ایرانسل میتونی روش بندازی سرعت اینترنت هم بستگی به شلوغی شبکه و مقدار انتن دهی داره (بنده تو جایی از تهران که میتونم بگم هیچکی اینجا از اینترنت ثابت استفاده نمیکنه با دو خط انتن از 5 تا 30 مگابیت و پینگ 20 با شبکه داخل ایران دارم و باید بگم قیمت بسته های تی دی نسبتا گرون تر از adsl هستنقل قول:
دوست عزیز ، رو چه حسابیگفتید بقیه به گرد پای i60 نمیرسن؟ به عنوان کسی که ۴-۵ مدلش رو امتحان کرده، به نظر من هیچ فرقی نداره چه از نظر سرعت چه از نظر پوشش وایرلس... صرفا جایی که شک داره fdd لازمه که دوستمون گفتن سمت نارمک هستن و مشکلی ندارن.نقل قول:
جدای از این موضوع اگه قصد استفاده از fdd دارید مودم لاک ایرانسل اصلا توصیه نمیشه!
اگر آنتن دوتایی معمولی برای این بخریم آیا مشکل کم آنتنی fdd حل میشه یا مشکل از جای دیگست ؟نقل قول:
اگر آنتن دوتایی معمولی برای این بخریم آیا مشکل کم آنتنی fdd حل میشه یا مشکل از جای دیگست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مودم انلاک که هرجا دیدم،بالای 300-400 قیمتش بود. ارزون تر از مودم ایرانسل مگه هست؟؟
تازه شنیدم سیم TD-LTE بیرون ندارن،همراه مودم میدن
اقایون من مودمم آنلاک شدست. با سیم TDایرانسل و مبین نت با هر دو سرعت خیلی پایینه درحد 512کیلوبیت ولی با سیم fdd بهتره کسی راه حلی داره؟
دوستا کسی سرویس 4 مگ نامحدود تست کرده , چطوریه ؟ 500 کیلوبایت میشه اصلا ؟ واقعا نامحدوده یا لیمیت داره ؟
سرعتش همون 512 کیلوبایتهنقل قول:
حجمش هم دقیقا همون طور که تو سایت ایرانسل ذکر شده 30 گیگابایت هست و اگه این حد رو رد کنین سرعتتون میشه 32 کیلوبایت در ثانیه
در کل خریدش پیشنهاد نمیشه
30 گیگ ظرفیت داره ؟ تو سایتش لیمیت نگذاشته که نوشته نامحدود یک ماه 4 مگابیت 30 هزار توماننقل قول:
اگه 30 گیگ باشه که مفت نمی ارزه
قبلا که بسته هاش گرون بودن نامحدود 4 مگابیت به تناسب بقیه بهتر بود ! ولی چند وقت پیش قیمت بسته ها خیلی بهتر شد و الان خریدن بسته های نامحدود اصلا توجیهی نداره !
به جای بسته نامحدود من سرویس 25 گیگ به همراه 50 گیگ شبانه میگیرم و سرعت هم باز ! 35 تومن ! هرجوره حساب کنی خیلی خوبه
همین الان : تو خونه با آنتن دهی متوسط
محتوای مخفی: آنتن دهی
سلام دوست عزیز از چه برنامه ای استفاده میکنید که سرعت اینترنت رو لحظه ای اون پایین تو تسک بار نشون میده؟نقل قول:
NetSpeedMonitorنقل قول:
du meter :n12:نقل قول:
سلام دوستان
من از مودم خارجی ZW101 ایرانسل یکساله که استفاده میکردم الان خونه ام رو عوض کردم تو خونه جدید رو پشت بوم نصبش کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR خیلی ضعیفه و 4db بالاتر نمیره. کسی میتونه راهنماییم کنه که مشکل از کجاست.
فقط نصب مودم بر روي پشت بام كافي نيست ، براي دريافت sinr و سيگنال بهتر مودم رو بايد بچرخانيد تا sinr شما بالا بره و روي بهترين حالت تنظيم بشه، اگر نرفت بايد با دسترسي ادمين وارد مودم بشيد و با تغيير دادن فركانس ساير دكل ها رو هم تست كنيد.نقل قول:
ممنون از جوابتون. بلی تنظیم کردم وقتی میچرخونم آنتن رو تعداد آنتن هام کم میشه دقیقا در همین نقطه که تنظیم کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR بالاتر از 4 نمیره. چجوری باید فرکانس رو تغییر بدم تو کدوم قسمتش باید برم؟ دیدم یه قسمت داره که scan mode رو میشه روی Full band یا pci lock یا band frequency/prefered قرار داد آیا منظورتون همین جاست؟ ولی ازم EARFCN و PCI میخواد که نمیدونم چی باید وارد کنم.نقل قول:
دوستان من یه بسته خریدم 100+200 یه ساله.ولی از ساعت۹به بعد سرعت میاد زیر 1مگابیت .البته بسته ای که خریدم با تخفیف خریدم حدود ۹۱تومن . آیا به خاطر اینه که بسته رو ارزون خریدم؟در طول روز بدنیست بین ۷تا ۲۳مگابیت متغیره ولی کارمو راه میندازه
بله همین قسمته .اخرین باری که من با این مودم کار کردم بیش از یک سال پیش بوده گزینه هاش دقیق یادم نیست ولی یک قسمتی هست برای جستجو .از اونجا سرچ کنید ببینید ایا انتن های دیگه رو میبینه یا نه .اگر فقط همین یکی رو اورد باید DL -EARFCN یا همون تغییر فرکانس این کار رو انجام بدید تا اگر دکل دیگه ای در اون محدوده هست توی لیست بیاره .البته همیشه با تغییر فرکانس مشکل حل نمیشه در صورتی که دکل دیگه ای رو نیاورد تغییر فرکانس هم فایده ای نداره .راستی یادم رفت بگم اگر هنگام چرخش مودم خط های انتن شما کمتر شد مشکلی نیست.شما فقط sinr رو در نظر بگیرید .نقل قول:
خیر ، هیچ ارتباطی به نوع بسته ی حجمی نداره و افت سرعت شما به دلیل ترافیک بالای دکل هست.نقل قول:
ممنون.اخه دقیقا ساعت ۹شب شروع میشه تا هشت صبحنقل قول:
خیلی گشتم ولی متاسفانه قسمتی برای اسکن کردن پیدا نکردم توی pdf دفترچه راهنماش نوشته که قسمتی برای اسکن کردن داره ولی من پیداش نکردم شاید توی فیرموری که روی مودم من نصبه این قسمت غیر فعال شده. حالا باز فردا میرم پشت بوم جهتش رو عوض میکنم ببینم بهتر میشه یا نه. باز هم ممنونم از راهنمایی هاتون.نقل قول:
این مودم رو خریدم
شما جواب گرفتید؟
اسم این ابزار چیه<
سلام دوست عزیز دقیقا برای منم به همین صورته منم بسته بلند مدت گرفتم و دقیقا ساعت 9 صبح میاد یه مگابیت 707 هم زنگ زدم اما گفتن احتمالا انتن دهی زعیفی دارین اما من قبلا بسته کوتاه مدت(ماهانه) میگرفتم سرعت 30 مگابیت بودنقل قول:
اقا چجوری باند مودمو تغییر بدم سرعت پایینه زنگ زدم میگه افتاده یه دکله دور تو محل خودتون 2 تا دکل دارین
این باندو تغییر بدیم میوفته رو دکل درست؟ چجوریه؟
بله در اغلب موارد از طریق تغییر فرکانس امکان پذیره.مدل مودم رو بفرمایید.نقل قول: