یکی جواب منو بده ه ه
Printable View
یکی جواب منو بده ه ه
نقل قول:
دوستان در مورد چراغ jam light روی پرینتر چشمک نارنجی رنگ میزنه جواب گرفتم و کاتریجمو شارج کردم با پودری که عکسشو گذاشتم ( عکس 1 ) قبل و بعد شارج کاغذ را به صورت عکسی که گذاشتم ( عکس 2 ) چاپ میکنه در این مورد جهت عیب یابی لائقل کمکم بکنید
راستی عیب چراغه را با باز و بسته کردن دربهای پرینتر شانسی جواب گرفتم
از پودری که استفاده کردم مناسب پرینترم هست ؟ آخه از دوستم که داشته بود گرفتم
لینک عکسها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دو سوال دیگه هم دارم
1 - پورد مناسب کاتریج پرینتر hp 2014 چی هست
2 - دفترچه فارسی پرینتر hp 2014 و یا مشابه آن را میخواستم
3 - راهنمای چراغهای پرینتر hp 2014 که عکسشو پیوست دادم میخواستم
100گرمش حدود 6 تومان 1000 گرم یا یک کیلو حدود 49 توماننقل قول:
سلام بهتره که از ابتدا شروع کنیم.نقل قول:
چراغ نارنجی چشمک زن تو تمام پرینتر های HP نشونه یه ایراد کوچیک هست. مثلا کارتریج نداره، درست جا نرفته، کاغذ تو دستگاه
گیر کرده. ترانسفر دستگاه گیرپاژه و نظایر اون
اما تو این دوره و زمانه که دیگه خبری از کارتریج اصل نیست احتمال ایراد کارتریج بودن زیاده.
تونر که شما استفاده کردید تونر ضعیفی هستش.
من پیشنهاد می کنم از تونر کرونا استفاده کنید. خیلی عالی جواب می ده
این ایرادی که تو کاغذ می بینم احتمال زیاد از فوم ترانسفر کارتریج هستش. بهترین کار اینه که کارتریج رو باز کنید و فوم PCR که قطعه ای پشت درام هست رو در بیارید و تمیز کنید با دستمال نم دار و یا الکلی. فقط فشار زیاد نیارید.
از شما خیلی ممنون هستم
با سلام و خسته نباشید.
یه پرینتر سامسونگ ml1915 اومده دستم. موتورش کار نمیکرد. دستگاه رو کامل باز کردم و سرویس کردم. وقتی دستگاه رو روشن کردم موتورش شروع به کار کرد و دیدم کارتریج رو جا نزدم. کارتریج رو که جا زدم دوباره موتورش قفل کرد و همون ماجرای اولش پیش اومد. موتورش رو هم عوض کردم ولی باز همونجوریه. روی بردش هم من چیزی نمیبینم. اگه میشه راهنماییم کنید. ممنون میشم
سلام.
من درایور پرینتر و اسکنر نصب کردم اما وقتی روی برنامه اش کلیک میکنم تا عکسی اسکن کنم اسکنر نمیشناسه و نمیتونیم انتخابش کنیم :
همونطور که میبینید لیست انختاب اسکنر خالیه و خطا هم میده!
در ضمن من درایور ها یکبار پاک کردم و دوباره نصب کردم دوباره همینطور شد
سلام.
پرینتر Canon LBP6000 (لیزری تک رنگ) رو دادم بیرون شارژٰ کردن کارتریجش رو٬ الان که پرینت میگیرم کل کاغذ سیاه میشه جوری که نوشتهها دیده میشن.
الان مشکل از چی میتونه باشه؟
با تشکر
سلام دوستان
یه کارتریج برادر درام مدل TN-5500 که دنده ریست نداره، کسی میدونه که چطوری باید شارژش کنم؟
سلام دوست مننقل قول:
نوشته ها رو بصورت سفید تکرار نمیکنه؟
نوشتهها به صورت عادی چاپ میشن ولی تمام کاغذ مثل عکس زیر هست:نقل قول:
یادش رفته فوم ترانسفر یا همون PCR رو جا بزنهنقل قول:
البته اگر کامل مشکی می زنه نه خاکستری
خوب اگه این تصویر رو می ده حدس من اینه که بلید رو درست نبستهنقل قول:
نگاه کن ببین روی درام هم همین طور سیاه مونده
شاید هم مصرفی کارتریجت پرشده باشه
بلید چیه؟ خودم میتونم درستش کنم؟نقل قول:
درام سیاه نیست.
بار اول هست که کارتریج شارژ شده.
سلام دوستان میخواستم بدونم از اونجاییکه پرینتر مدلMF4870 canon قابلیت پرینت دورو را داره، آیا قابلیت کپی و اسکن دورو (به وسیله ADF ) را هم به صورت اتوماتیک داره یانه؟
و اینکه فرق مدل فوق با مدل MF4890 canon دقیقا در چی هست؟ از نظر فیمت چقدر باهم فرق دارن و آیا الان مدل 4890 تو بازار ایران اومده و با چه قیمتی موجود هست؟
و سوال آخرم در مورد اسکنر این مدل ها هست ، میخواستم بدونم اسکنر اینا رنگی هست یا به صورت سیاه سفید اسکن میکنن؟
یه بلایی سرش اورده که من سر در نمی ارم
شاید مگنتش رو اسیب زده
ولی می تونه تونر اشتباه ریخته باشه توش
اگر روی درام تمیز هست بعد چاپ نمی تونه بلیدباشه
من تا حالا سه کاره یا چهار کاره ای ندیده ام که اسکنر دورو زن روش باشه
رو یه سری کپی ها و اسکنرهای حرفه ای هست.
درباره کانن اطلاعاتم کامل نیست ولی می دونم همه چهار کاره ها و سه کاره ها جدید اسکنر رنگی دارن.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان یه سوالی برام پیش اومده اینکه:امکان داره اگر کاغذ A4 باشه و ما تو تنظیمات پرینتر TYPE کاغذ رو THICK انتخاب کنیم وبا این کار به هیتر آسیب برسه؟این سوال رو برا این پرسیدم که با این کار مشکل کنده شدن تونر از رو برگه حل میشه:n01:
سلام دوست مننقل قول:
من وقتی این مدل کارتریج ها رو شارژ میکنم مگننت رو کامل با الکل یا بنزین پاک میکنم و پودر قبلی رو کامل تخلیه میکنم و پودر جدید میریزم ، این مورد که شما میگی احتمال داره از پودرش باشه
حتما کارتریج و یک برگ تست اون رو همراه خودت ببر همونجا که برات شارژ کردن تا مشکل کارتریجت رو حل کنه ، اگه خودت بلد نیستی دست نزن ممکنه خراب کنی کارتریجت رو
سلام دوستان
یه کارتریج برادر به شماره ی TN-5500 دارم ، مدل پرینترش برادر HL-7050 که تو شارژش به مشکل بر خوردم ، کارتریج دنده ریست نداره
کسی این مدل کارتریج رو شارژ کرده که راهنماییم کنه
الان یکیش. شارژ کردم ارور میده
سلام دوستان
یه کارتریج برادر به شماره ی TN-5500 دارم ، مدل پرینترش برادر HL-7050 که تو شارژش به مشکل بر خوردم ، کارتریج دنده ریست نداره
کسی این مدل کارتریج رو شارژ کرده که راهنماییم کنه
الان یکیش. شارژ کردم ارور میده
با عرض سلام وخسته نباشید پرینتر رنگی HP 1215 من مدتی است که عکس ها را کمرنگ و در داخل عکس ها شیار های سفید می اندازد در ضمن تمام کارت ها شارژ هستند لطفا مراحل رفع اشکال را برایم بفرستید خیلی خیلی ممنون .
باید دیده بشه ولی می تونه بلید باشه می تونه مگنت باشه
البته این کارتریج ها مگنت ندارن SR و DR دارن
سلام
من چاپگر سه کاره canon 5240 دارم میخواستم بدونم از چه جوهری استفاده کنم بهتر فعلا دوتا جوهر میشناسم یکی wox که تو سایت محاشاپ هست یکی دیگه هم جوهر گاما در سایت inkshop ممنون میشم راهنمایی بکنید
سلام دوستان
کسی ریست کردن پرینتر برادر مدل HL-7050 رو میتونه بهم بگه
سلام. برای ریست کردن که فکر میکنم دکمه ی ریست داشته باشه اما مراحل زیر برای DRUM RESET ذکر شده بود.نقل قول:
- Turn on the printer. Wait for the data light to turn off.
- Hold down the "Go" and "+" buttons until the LCD panel displays "RESET COMPONENT LIFE."
- Use the "+" and "-" keys to select the drum unit and reset it
- اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببینید میتونید دستورالعمل های پرینترتون رو دانلود کنید. موفق باشید.
----- ويرايش شد.
سلام من تازه میخوام یه مغازه تعمیرات پرینتر باز کنم و میخوام یک سری جنس تهیه کنم و میخوام از شیراز بگیرم، شیراز مرکزی مثل ایرانشهر تهران داره که برم اونجا؟ ممنون میشم اگه آدرسی دارید در اختیارم بزارید.
فکر میکنید برای شروع کار چه قطعاتی رو بگیرم ؟
به نظرتون برای شارژ پرینتر های سامسونگ دنبال ریست چیپ باشم یا بدون دردسر چیپ رو عوض کنم؟ (خود تعمیراتی ها معمولا چی کار میکنن؟)
راستی یه پد هست که یه حالت زبر مانندی داری و بعداز یه مدت لیز میشه و باید عوض کنیم و توی همه ی پرینترها و .. هست، اسم دقیقش چیه؟ البته سپریشن پد منظورم نیست.
دوستان ممنون میشم سوالاتم رو جواب بدید.
بنظر من از تهران تهیه کننقل قول:
اگر خواستی می تونم کمکت کنم
سلام دوست عزیز اگه میشه یه لطفی بکنید و قیمت این دوتا مدل را بهم بگید.نقل قول:
1- کانن 4870
2- کانن 4890
و اینکه آیا مدل دوم الان تو بازار موجود هست یانه؟
سلام واقعا ممنونم خیلی کمک بسیار خوبی بهم کردی دوست مننقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
در مورد اینکه میخوای از شیراز جنس تهیه کنی من نمیدونم ولی من خریدهام از تهران انجام میدم
در مورد پرینتر های سامسونگ باید بگم که اگه بخوای ریست کنی بیشتر برای تو و مشتری سود داره چون یه چیپ بخوای بخری 10000 تومان مثلا چقدر میخوای از مشتری بگیری؟ تازه مشتری هر بار کارتریج میاره شارژ کنه باید چیپ بندازی براش، ریست کنی بهتره فقط دقت کن پرینتر خراب نکنی
پد نمیدونم اما یه پیکاپ داریم که برای کشیدن کاغذ استفاده میشه که ساییده میشه و باید تعویضش کنی ، سپریشن پد هم که خودت میدونی چیه
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدون که به نظر شما چه عواملی باعث خراب شدن هیتر پرینتر میشه؟ ممنون از همه
سلام.
canon pixma mg5140 رنگی شارژ میشه کرد یا باید کارتریج رو کامل خرید ؟
کارتریجش چند قیمت هستش ؟
ممنون
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
بچه ها من پرینترم کارتریج 122 میخوره . الان دیگه پرینت مشکی نمیگیره ولی توی کامپیوتر داره نشون میده 40 در صد کارتریج داره .
الان به نظرتون کارتریج تموم شده ، بدم شارژ کننش ؟
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم راهی هست که بتونم آخرین کپی هایی رو که با دستگاه گرفتم رو دوباره ببینم دستگاه من canon MG5140 هستش و کپی هایی رو می خوام ببینم که تو حالت خاموش pc گرفتم . کمک کنید خیلی حیاتی
من دو ساله دارم شارِژ می کنم .دفعه اول دادم کارتریج ارجینالشو رفع سنسور کردن یا همچین اصطلاحی بعد زیر کارتریجا یه سوراخ کوچولو درست کردن که بعد از هر دفعه شارژ با چسب می پوشونم و دو باره خواستم شارژش کنم چسبشو می کنم
من دو ساله دارم شارِژ می کنم .دفعه اول دادم کارتریج ارجینالشو رفع سنسور کردن یا همچین اصطلاحی بعد زیر کارتریجا یه سوراخ کوچولو درست کردن که بعد از هر دفعه شارژ با چسب می پوشونم و دو باره خواستم شارژش کنم چسبشو می کنمنقل قول: