[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان بایست رو 8 مگ باشه درسته؟
یا مشکل از خط هست همینقدر بیشتر نمیکشه؟
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان بایست رو 8 مگ باشه درسته؟
یا مشکل از خط هست همینقدر بیشتر نمیکشه؟
خطت اوکیه زنگ بزن ۱۵۸۵ بگو استریم بزارن ۸ مگابیتنقل قول:
البته مودلاسیون مودم بزاری روی G.Dmt یکم snr میره بالاترنقل قول:
آخرین ورژن از دله دزدی های پارس انلاین اینه که بعد از تموم شدن ترافیک منصفانه همون 128 کیلو بیت رو هم نمیده. حداقل من الان کلی تست کردم در بهترین حالت 64 کیلوبیت باشه که اونم نمیشه و کمتره!!
یه تیکت شکایت به 195 فرستادم بابت این تخلف!
خیلی باعث خجالته برای اسم پارس انلاین اخه این سرعت چیه که دزدی کنی ازش... تو خونشه اینکارا این شرکت :n21:
پی نوشت :
سرعت با دانلودمنیجر 5-7 کیلو بایته! (اینم توضیح که این روزا همش فرق بیت و بایت رو تکرار باید کرد)
داداش 128 کیلو بیت بهت میده یعنی 16 کیلو بایتنقل قول:
اگه ریت دانلودت 64 هستش تازه داره بهت حالم میده:n27:
بر اساس بیت نوشتم نه بایت ....سرعت دانلود بین 5- 7 کیلو بایت هست!!نقل قول:
وقتی در مورد سرویس ادم حرف میزنه بیته وقتی درباره سرعت دانلود بایت!
مرسی اگه تهران هستین بگید منطقه چندین؟ و اینکه پروفایل گیمینگ دارید یا خیر؟نقل قول:
تو تاپیک های دیگه هم که سر بزنید متاسفانه بعد از اتمام حجم سرعت 8 کیلوبایت رو دارن نه 16. اصلا این اسم غیرحجمی چرته. این همون حجمیه وسلام. وزیر حروم خور هی گفت کف سرعتا رو اصلاح میکنم و واسه هر سرویس جداگونه میذارم که هیچ خبری نشد. دست همشون تو یه کاسه ست.نقل قول:
شاتل هم تغییر داد و برای بین الملل 350 گیگ حجم میده:
پیشگامان شد 3000گیگیابایت !!!!!!!!!!!
اوه اوه پیشگامان زده به سیم آخر و 1000 گیگ برای بین الملل گذاشته :n04::
نه خود تهران نیستم . بدون گیمنقل قول:
خب بالاخره من هم درخواست جمع اوری حضوری دادم.... :n33::n33:
بعد از چند ماه پارس داشتن خلاصش میشه این:
کیفیت: خوب و مناسب
پشتیبانی : 1- استانی: افتضاح 2- تهران: خوب
مشتری مدار: زرشک (خیلی بد)
مشکلات دیگه: حجم خوری های مختلفی پیش میاد و به روشون هم نمیارن یا دله دزدی های گاه و بیگاه که عجیبه
قیمت و رقابت: به نظرم روز به روز بدتر خواهد شد نه بهتر خصوصا هرچی های وب نزدیکتر بشه بهش
مثل من تیز کردی برای سرویس 16 مگابیتی 1 ترابایت بین الملل پیشگامان؟ :n10: پارس آنلاین الان که جدولش رو به روز کرده بود خوب شده بود ولی با این دلایلی که شما گفتی منطقیه گرچه شرکت های دیگه هم همینن. آسیاتک که من دارم سال هاست اعصاب برام نذاشته و الآنم که تعرفه هاش رو به روز نمیکنه. همه مثل همننقل قول:
جدول مقایسه تعرفه شرکت ها: ( به روز شده در 27 آذرماه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من 8 سال مشترک داتک بودم اما بخاطر تعرفه های ضعیفشتدر حال تخلیه ام و سرویس 4 مگ پارس آنلاین رزرو کردم. تا الان 14 روز تخلیه رو طول داده...:n29:
الان که دیگه کار از کار گذشته و پول سرویسو پرداخت کردم، ولی میخواستم بی طرفانه قضاوت کنید پارس آنلاین از لحاظ پینگ و پایداری سرعت در طول روز و دانلود شبانه چطوریاست؟
یه سری از دوستان هم اینجا و هم داخل پیج اینستا خیلی ناراضی ان...البته همه اپراتورها رو که چک کردم از جمله شاتل و های وب و غیره از بابت پینگ و قطعی مینالیدن...در مقایسه با اونا پارس چطوره به نظرتون؟
6 سال مشترک پارس انلاین هستم، از مابقی شرکت ها چه از بابت ثبات پینگ و چه از بابت کیفیت اینترنت خیلی بهترهنقل قول:
از کجا پیگیر هستین که هنوز خط جمعآوری نشده؟ لینک چشمکزن مودم هنوزم روشن میشه و ثابت میمونه؟نقل قول:
تقریبا چند روز در میون از خود شرکت پیگیر بودم. امروز تماس گرفتم گفتش احتمالا فردا تخلیه میشه.نقل قول:
با بهونه اینکه توی قرارداد 8 سال پیش زمان تخلیه رو تا دو هفته نوشته بوده اینقدر طول داده. همون روز درخواست تخلیه، داخل 195 شکایت نوشتم اما هیچ خبری نشد. دیگه پامو طرف داتک نمیذارم.
میدونم پارس آنلاین همیشه از لحاظ کیفیت و پینگ مطرح بوده، برای همین تا تعرفه هاشو بالا برد رزرو کردم.
البته هر شرکتی معایب خودشو داره ولی امیدوارم در مقایسه با شاتل و پیشگامان و غیره از لحاظ پینگ و کیفیت بهتر باشه، چون اصلا حس و حال تخلیه مجدد نیست :n37:
8 مگ 1 ماهه
تست روزانه :
تست شبانه :
تست شبانه سرور خارج
زنگ زدم پشتیبانی میگه خط شما همینقدر بیشتر نمیکشه در صورتی که کاملا مشخصه رو 5.3 بسته شده تو مودم و پنل هم رو 6مگ هست...نقل قول:
شکایت ثبت کردم ببینم چی میشه
تو مودم کشش خط رو تا چند مگ زده؟نقل قول:
یه عکس از قسمت استاتوس مودم میشه بزاری
شما چند ساله مودم داری ؟ چند ساله از adsl استفده میکنی ؟ وقتی مودم رو روی 2048 ببندند دقیق بهت 256 کا سرعت نمیده حدود 220 کا بیشتر سرعت نمیده حالا خطت رو 6 مگه میشه 660 کا باید سرعت بده اگر بخوای 6 مگ دقیق بگیری باید برات 6,912 سرعت خط رو ببندن که میگی خطم نمیکشه.نقل قول:
این اتلاف هم برای adsl طبیعیه نمیشه کاری کرد همونی که تو مودم هست رو بگیری تکنولوژیش اینجوریه.
خداوکیلی چه ربطی داره به اینکه چند ساله Adsl دارم ؟نقل قول:
از سال 80 دیال اپ
87 به بعد Adsl :n18:
چند ماهه پارس انلاینم جالبه ماه اول جشتواره گرفتم تا 12 مگابیت باز بود راحت 1.6 1.2 مگابایت دانلود میزدم تا بعد که نامحدود 256 گرفتم خط رفت رو 6 mbit
قبلشم شرکتای دیگه داشتم همیار نت, شاتل, اسیاتک ....
پ.ن شما مثل اینکه متوجه نشدی من سرویس 8 مگ گرفتم خطم از زمان خرید سرویس 256 رو 6 مگ بسته شده ...
حالا زنگ زدم میگن نه مشکل از خط شماست اگه مشکل از خط منه چرا جشنواره تا 12 مگابیت باز بود؟
چرا همیارنت داشتم راحت خطم میکشید؟؟؟ :n31:
مثله اینکه ازدیشب سرعت بهترشدبردانلود قبلن 390تامیداد الان 450تارومید روسرویس 3مگ البته 8کانکشن با ای دی ام سرعت ثابت میمونه خوبه اینومصرف میکنم ازسری بعدزیر4مگ نمیگیرم با این حساب 4مگ روخطم600تارومده اینم تست با ای دی ام سرویس3مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 4 مگ طبیعتا باید رو 500 باشه ینی میگی بالاتر میده ؟نقل قول:
سلام
دوستان استریم خطم ازاد شده امروز زنگ زدم میگم بیارینش رو 4 طرف میگه روی هست :/
ولی استریم خط من ازاده الان تند تند نتم قط میشه
چ کنم ؟!
بازی جدید پارس انلاین هست واسه منم تا 12 مگابیت میکشید الان شده 6 مگ در صورتی که 8 مگ خریدم 4 بار زنگ زدم پشتیبانی میگه خط نمیکشه طرف پشتیبانی برداشته سرویس منو قطع کرده میگه الان پهنای باند خط و بردم بالانقل قول:
زنگ زدم دوباره میگم لینک قطع شده میگه چون خط شما 8 مگ نمیکشه قطع میشه ؟؟؟!!!!!!!!! (بهانه جدید واسه فرار از سرعت اسمی . برمیدارن سرویستو قطع میکنن بعد میگن دیدی خطت نمیکشه؟)
بهش میگم مرد مومن من 2 ماه قبل جشنواره داشتم 12 مگ باز بود از شرکت همیار نت هم داشتم اونم تا جا داشت سرعت میداد بهم مشکل از خط من نیست
منم شدیدن نویزم بالا پایین میشه :/نقل قول:
پینگ هم خیلی نوسان داره
امروز کلا مشکل داشتن چند باری سرویس قطع شد پشتیبانی هم که زنگ بزنی میره رو گویا که با دلیل پاره ای از مشکلات اختلال داریم و....نقل قول:
الان اوکی شده واسه من
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
جمعه صبح درخواست تخلیه دادم... ( بلافاصله به 195 هم درخواست دادم)
شنبه هم تلفنی و هم حضوری درخواست دادم...
یک شنبه نامه رو ارسال کردن به مخابرات...
تا این لحظه هم که ختم تخلیه نشده
دقیقا یه عزیزی میتونه راهنمایی بکنه دیگه دقیقا چه خاکی باید بریزم رو سرم که تخلیه شه؟!:n28:
از اون ورم حتما باید یک هفته صبر کنم که شاتل رو ختم رانژه شه:37:
امروزم زنگ زدم بهم شماره پرونده رو داد که ما ارسال کردیم:n29:
سلام اینترنت شبانه پارس انلاین فقط برای ترافیک داخلی هست یا ترافیک خارجی هم میشه؟
کسی از سرویس شبانه استفاده میکنه؟
لازم نیست تا تخلیه فیزیکی صبر کنید برا ثبت نام شاتل. همین که مطمئن شدید نامه تخلیه رو ارسال کرده پارس انلاین، برید شاتل ثبت نام کنید تا اونام درخواست رانزه بفرستند.نقل قول:
مخابرات خودش تو یه روز تخلیه و رانژه مجدد رو انجام میده
نقل قول:
اگه پارس درخواست شما رو فرستاده کار خاصی نمی تونید بکنید.
مگه این که حظوری برید مرکز مخابراتی و باهاشون حرف بزنید.:n13:
من که دوشنبه عصر رفتم دفتر پارس آنلاین درخواست دادم ، فردا صبحش تخلیه شد.
شبش هم پول واریز کردم برای فن آوا ، صبح روز بعدش (4شنبه)رانژره شد :n10::n10:
ولی از شانس من پورت فن آوا مشکل داشت و تا دوشنبه هفته بعد که کارشناس فن آوا رفت مخابرات منطقه و درستش کنه لینک نداشتم:n30:
ولی در کل به مرکز مخابراتی ربط داره. مرکز ما( ماشالا بزنم به تخته چشم نخوره) به روز کار می کنه.
حالا مرکز شما طولش میده می تونید حظوری برید ببینید چی میگن
من شب های وب ثبت نام کردم فردا صبحش برا تخلیه خط رفتم پارس انلاین تو دفتر پارس بودم از های وب زنگ زدن گفتن خطتون رانژه یه شرکت دیگه هست؟ گفتم آره الان اومدم برا تخلیه خط طرف گفت هر وقت اوکی شد بهمون زنگ بزن..پارس انلاین بهم گفت 72 ساعت تا یه هفته طول میشکه ,گفتم برا چی مگه قرا نبود 24 ساعته تخیله شه,گفت نه کی گفته , بهش گفتم صبح زنگ زدم 195 اونا بهم گفتن ...طرف دیگه هیچی نگفت..تا اومدم خونه یه شکایت به 195 زدم ...عصر همون روز دیدم چراغ دی اس ال چشمک میزنه, زنگ زدم های وب گفتم خط تخلیه شد, طرف گفت مگه میشه شما صبح درخواست دادین سه روز طول میکشه ,منم الکی گفتم من یه هفته پیش درخواست تخلیه خط رو داده بودم..صبح حضوری رفتم پیگیری کنم ببینم چه خبره.:n02:.. صبح روز بعد دیدم چراغ دی اس ال مودم ثابت شده زنگ زدم های وب یوزر و پسورد رو ازشون گرفتم مودم رو کانفیگ کردم ... یعنی کلا ظرف 20 ساعت خط تخلیه شد و های وب وصل شد... حالا جالب اینجاست چهار روز بعد از پارس زنگ زدن که خط شما تخلیه شده,گفتم من الان سه چهار روزه مشترک های وب هستم:n02: طرف جا خورد گفت آره زنگ زدم بهتون بگم اطلاع دارید یا نه .. بعد از 4 روز :n13:نقل قول:
نقل قول:
البته من نمیدونم شما کدوم شهری
ولی اهواز با اخخخخخخخختلاف بی درو پیکر ترین شهر ایرانه هیچیش صاحب نداره نه مخابرات جواب میده نه پشتیبانی جواب میده:n29:
یکی رو پیدا کردم احتمالا با 10-15 تومان رشوه هم کار تخلیه رو راه میندازه هم کاره رانژه رو
نیازی به پول دادن نیست .. با اینکه 15 تومان مبلغی نیست.. اما وزیر ارتباطات اعلام کرده و موظف هستن ظرف 24 ساعت خط رو تخلیه کنن و همینطور ظرف 24 ساعت باید رانژه کنن در غیر اینصورت شما به 195 شکایت کنی از طریق سایت قشنگ جواب میگیری البته توپول براشون بنویس...نقل قول:
سلام. پارس آنلاین تو مشهد P2P نداره؟
سلام
دوستان یه سوال داشتم
من از پارس درخواست تخلیه دادم از جمعه
امروز لینک مودمم کامل قطع شد هیچ لینکی نداره
ولی از اون ور به شاتل که میگم درخواست رانژه رو بفرسته میگه مخابرات میگه ختت هنوز تخلیه نشده بین زمین هوا موندم
پارس میگه تخلیه... شاتل میگه تخلیه نشده لینک مودمم کامل قطع شده:n28::n28::n28: