[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کسی از دوستان در اینجا سرویس ART7 داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببخشید کسی از دوستان در اینجا سرویس ART7 داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاع رسانی مهم درباره سرویس شاتل تاک:
1-شاتل تمام واقعیت رو درباره این سرویس به شما نمی گوید.
2-هزینه های درج شده در سایت شاتل برای مثال هزینه هر دقیقه تماس با تلفن ثابت داخل استانی کاملا کذب محض می باشد و هزینه تماس بالاتر از هزینه های درج شده در سایت شاتل می باشد.
3- سرویس شاتل تاک تنها و تنها بر روی خطوط اینترنت شاتل قابل استفاده می باشد به این معنا که شما به هیچ وجه نمی توانی ددر خیابان و یا سفر که مودم شاتل وجود ندارد از این اپ استفاده کنید و عملاً بلااستفاده خواهد بود.
4-هزینه های تماس با خارج از کشور از طرف شاتل به هیچ عنوان مشخص نشده!
5-کنترل حساب بسیار ناقص و ابتدایی باعث شده حتی مشترک نتواند چک کند چقدر از بسته های اولیه برایش باقی مانده مانند بسته 500دقیقه مکالمه با تلفن همراه.
6-این شماره ها از تلفن ثابت به هیچ عنوان قابل گرفتین نیست و آنچه از طرف شاتل اختلاف با مخابرات بیان شده است باعث شده با گرفتن شماره شاتل تاک از تلفن ثابت مشترک با پیغام : " شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد" رو به رو شود
7-مبلغ 27200تومان که از شما ابتدای ثبت نام اخذ میشود برای خرید همیشگی یک شماره تلفن شاتل تاک نیست بلکه با پرداخت مبلغ فوق تنها 180روز یه شماره تلفن مجازی به شماره اختصاص داده میشد با اعتبار اولیه 1000تومان!
:V32:برای خرید و استفاده از شاتل تاک به نکات فوق توجه کنید.
اگه راهی پیدا کردی به منم بگو:n02:نقل قول:
پیشنهاد می کنم اینو با عنوان و داخل اسپویلر و یا به صورت لینک به این پست بزارین در پست اول که هر کی پرسید سریع ارجاع بدین تا زمانی که شاتل این مسائل رو حل کنه:n40:نقل قول:
اصلا معلوم نیست چه خبره چی به چی شده بهتره یه موضوع براش باز بشهنقل قول:
مخابرات ایران، تلفن ثابت ارایه شده توسط شاتل را تحمل نکرد
شرکت شاتل که یکی از دارندگان پروانه FCP در ایران است، از ۳ روز پیش اقدام به ارایه تلفن ثابت بر بستر اینترنت در ۶ استان کشور کرد.
تنها دو روز پس از ارایه این سرویس، شرکت مخابرات ایران در یک اقدام کاملا عجیب اتصال متقابل را قطع کرد.
سرویس تلفن ثابت شاتل با پیش شماره ٩١٠٠ در تهران ارائه شده و تنها مشترکین ADSL این شرکت می توانند از این سرویس استفاده کنند.
سرویس ارایه شده توسط شاتل دارای این تعرفه ها است:
* نرخ مکالمه به شماره تلفن شاتل = ۱۰ ریال
*نرخ مکالمه به تلفن ثابت داخل استانی = ۲۲ ریال
* نرخ مکالمه به تلفن ثابت بین استانی = ۱۶۵ ریال
*نرخ مکالمه به تلفن همراه = ۳۱۲ ریال
اما شرکت مخابرات ایران در یک اقدام یک طرفه نسبت به قطع اتصال متقابل کرد به طوری که در حال حاضر از طریق خطوط تلفن ثابت نمی توان با این شماره ها تماس گرفت و تماس از سوی این شماره ها با تلفن ثابت نیز امکان پذیر نیست.
شاتل در واکنش به این اقدام غیرقانونی اعلام کرده است که موضوع از طریق وزارت ارتباطات و سازمان تنظیمات مقررات رادویی در حال پیگیری است.
----------------
قیمتهاش خیلی خوبه ولی خودش خلافه به نظرم قیمتهای زیر رو باید لحاظ کنه:
البته فکر کنم الکی این قیمتها رو خبرگزاری اومده برای تبلیغ چون رو سایتشون قیمت بیشتر دادن.
پست اول تاپیک به روز شد
مشکلات فراوان سرویس شاتل تاک.:n16:
من آرت 3 گرفتم سرعتم بین 180 تا 220نقل قول:
ماه پیشم آرت 5 داشتم سرعتم بین 350-380 بود
ببخشید شما خودتون این سرویس رو تهیه کرده بودید؟ یعنی هنگام خوندن قرارداد هیچ اشاره ای به قیمت خط تلفن نشده بوده ؟ یا شاید مثلا 6 ماه در صورت عدم استفاده یا شارژ کردن خط رو سلب امتیاز میکنند ؟نقل قول:
نقل قول:
بله در حال حاضرمن سرویس خردایری کردم دارم استفاده میکنم
قراردادی که شاتل در اختیار مشترک گذاشته بسیار گنگه و یه طرفه به نفع خود شرکت!
برای مثال روز اول هیچ اشاره ای نشده بود که شاتل تاک فقط روی خطوط خودش شاتل قابل استفاده هست و اگر شما بخوای بیرون از منزل یا محل کار ازش استفاده کنی با یه اینترنت دیگه کلاً تبدیل میشه به اپ دکوری!
قیمت خط هم 230هزرا تومن ذکر شده در سایت شاتل که با تخفیف به قول خودشون به مشترک میدن 27200تومان.
ببینید من یه عکس الان از پنل کابری شاتل تاک میذارم این داره روزهاش مثل سرویس اینترنت نزدیک میشه به 0 و تاریخ انقضاء براش در نظر گرفتن!
این یعنی 6ماه شما تموم بشه بای دو باره هزینه کنی خط بخری! اصل ابا عقل جور در نمیاد واقع ااین کارهای شاتل!
سوا از همه این مسله ها من امروز میخوام زنگ بزنم کار دارم هر چی دارم میگیرم طرفو جواب هم داده گوشیشو هی میگه الو الو صدا نمیره
باید 3-4 بار شماره رو بگیری تا ارتباط درست برقرار بشه! واقعا از کیفیت مناسبی برخوردار نیست. :n35:
نقل قول:
اگر مخابرات این کارو نمی کرد من تعجب می کردم:n02:
در راستای حفظ بازار سنتی و انحصاری خودش این کارو کرده
همان کاری که صداسیما با شکایت از اپارات کرده تا بازار انحصاری و سنتی خودش رو داشته باشه، همان کاری که بنگاه های املاک و ماشین و غیره بر سر سایت های دست دو فروشی میارن، همان مسئله ای که شرکت های اژانس بر سر سرویس های اسنپ و ... می کنند و همینطور برو جلو.
این رقابت سیستم سنتی و/یا انحصاری با سیستم مدرن است و همه جای دنیا رخ می ده ( به شکل خفیف یا شدید )
در صورتی که سیستم های سنتی نخواهند با سیستم های مدرن و جدید ادقام بشن اینجور درگیری هارو داریم.
اگر بخواهند رشد کنند باید سیستم های جدید رو قبول و به انها منتقل بشه تا در وقت و سرمایه و انرژی صرفه جویی کنه.
نقل قول:
این فرار بوده با این وضعیت به عنوان تلفن اینترنتی باسه کار تجاری استفاده بشه؟؟؟ :n13: من هنوز بازار هدف اینو نفهمیدم کی بوده:n15:
وقتی شبکه شاتل قطع باشه و تلفن هم باهاش قطع بشه به چه درد می خوره:n23: .... اگر رو بستر اینترنت بود و با هر اینترنتی می شد بهش وصل شد ممکن بود به عنوان خط پشتیبانی اضطراری باسه کار شرکتی بدرد بخوره ولی به غیر از این من دلیلی باسه استفاده ازش نمی بینم :n41:
باسه استفاده بین المللی هم اصلل بدرد نمی خوره اگر به سرویس های مطرح وصل نباشه ( البته شرطش اینه که نمایندگی های واقعی بیاد تو ایران و نیاز داشته باشن خط اینترنتی باسه مرجع بودن داشته باشن.):n37:
یعنی اینقدر کمیاب است استفاده کننده های این سرویس؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حرومی ها انقدر لایه های مختلف سر راه دیتا گذاشتن و فیلتر کردن که وقتی من x p n میزنم سرعت وب گردی شدیدا بالا میره .
سایت خارجی رو با x p n باز کردن 100 تا زمین اسمون تفاوت داره با زمانی که x p n کانکت نیست .
وحشتناک سرعت بهتر میشه .
اصلا شما هنوز اون قرارداد مسخرش رو ندیدی... ور داشته نوشته در صورت قطع اینترنت شاتل هیچ گونه مسولیتی در قبال مشترکین سرویس شاتل تاک بر عهده نداره. [emoji19]نقل قول:
Sent from my E6633 using Tapatalk
سلام پینگ رو میشه آورد پایین؟
پینگ چرا این همه زیاد شده ؟
این شرکتم دیگه ...
نزديك به چهار ماه كه پينگ رفته بالا متاسفانه
پینگ من که یه مدتی خراب شده بود و رسیده بود به 130 باز یه ماهی هست خوب شده و صبح تا شب رو 90 هست .
اول چک کنید ببینید پینگ داخلی تون خوب باشه یا زنگ بزنید سرویس گیم رو براتون فعال کنن البته اگر گیمر هستید اگر نیستید لازم نیست ضمن اینکه به دلیل فیلترینگ وحشتناک و نصب فایروال های زیاد رو دیتا سرعت صفحه باز کردن کلا زیاد جالب نیست مگر اینکه x p n استفاده کنید من hotspot میزنم یعنی به قدری سرعت عالی میشه که حد نداره فقط باید کرک کنید تا بتونید سرور رو بزارین رو اروپا .
با این حجم فیلترینگ حتی اگر 40 مگ هم داشته باشید فقط سرعت دانلودتون خوب میشه و صفحه همچنان فاجعه باقی میمونه .
دوستان پروفايل گيم ك ميزارن داون استريمو كم ميكنن يا نه؟
بستگی به نوع سرویس و پروفایل فعال شده داردنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. بله،نقل قول:
داون استریم برروی ۹۳۱۱ و آپ استریم برروی ۱۱۵۱ ست می گردد.
البته این اعداد بشرطی است که خط شما نویز نداشته باشد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
توی سرویس گیم Downstream رو نهایت روی 9 مگابیت میبندن.(البته سرویس های خانواده اکو)نقل قول:
سلام دوستان من سرویس ADSL مخابرات استان تهران دارم .
از مشترکین قدیم مخابرات هستم، 512 نامحدود، تقریباً با مالیات ماهی 24500 تومن میدم رو قبض تلفن.
سرعت دانلود با IDM حدود 63 کیلوبایت در ثانیه است
سرعت آپلود حدود 14 کیلوبایت در ثانیه است.
پینگ هم فکر کنم بین 200 تا 250 در نوسان است.
در طول سال حدود یک روز تا دو روز قطعی اینترنت از سوی مخابرات دارم.
از شما دوستان کاربر سرویسهای شاتل این سؤال رو دارم که سرعت دانلود با IDM سرویس ART1 نامحدود شاتل چقدره.
با توجه به این که شنیدم این سرویس ماهی 30 هزار تومن در میاد.
کلاً ارزش داره از مخابرت نامحدود 512 به شاتل نامحدود ART1 کوچ کنم.
پیشاپیش از جواب شما سپاسگزارم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز منم مثل شما 512 نامحدود مخابرات دارم شاتل رو امتحان نکردم ولی میدونم و شنیدم که محدود میکنه شدیدو اسما نامحدوده نه واقعا،در ضمن در همه مراکز همه سرویس ها رو نمیده مثلا من سعادت آباد هستم مرکز سلمان اینجا اصلا موقع ثبت نام ARTها رو میزنه سرویس غیر قابل ارئه باید ببینید برای شما چطوره
در کل اگه بتونید با سرعت پایین اینترنت فعلی تون بسازید بدک نیست(نظر شخصی من)
ممنون که پاسخ دادید ولی خیلی خوب میشد که یکی از دوستانی که از سرویس ART استفاده می کنه ماها رو راهنمایی میکرد.نقل قول:
استفاده من از اینترنت هم روزه هم شب. به همین خاطر نامحدود میخوام در طول یک ماه هم الان با 512 نامحدود مخابرات حدود 30 گیگ دانلود دارم. سایت شاتل رو چک کردم ART1 به مرکز مخابراتی ما میدن.
ممنون میشم اگه کسی تجربه کار با نامحدود ART-1 داره از سرعت دانلودش با IDM بگه چون با 512 نامحدود مخابرات تهران من 63 کیلوبایت سرعت دانلود دارم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز من الان دو سال هست که آرت دارم و اول هم آرت1 داشتم . سرعت دانلود هم 150 بود و مصرف کل ماه هم تقریبا 30 گیگ بود و محدود هم نشدم . الان یک سالی هست که آرت 3 دارم که سرعت دانلود 250 هست و ماهی تقریبا 50 گیگ مصرف دارم . اگه به صورت مداوم هم دانلود نکنی و مصرف توی طول روز پخش باشه بیشتر از این هم بدون کاهش سرعت می تونی استفاده کنی .
موفق باشید
دقيقا همين اعدادهنقل قول:
جالبه پينگ هم شانسيه بعضي وقتاي ميشه ٨٠ بعضي وقتا ٩٠ بعضي وقتا ١٣٠
سلام کدوم شهرید شما؟نقل قول:
اخه شما چه گیری دادی به نامحدود یه اکو 2 ساله بگیر با 240 گیگ 150 تومن هر وقتم حجمت داشت تموم میشد تو یکی از جشنواره ها گیگ بخر سرعتم 16 مگ دیگه ارت چیه اگه دوس داری با 100 کیلو دانلود کنی و کلی کلافه بشی و وقتت گرفته شه پس ارت بگیر .
دوست عزیز این جشنوارست؟چندمگه 240 گیگ 150ت؟سرعت دانلودش چقدره؟البته ماهی 60گیگ دانلود دارم 4ماهه تموم میشه...نقل قول:
سلامنقل قول:
خراسان شمالی-بجنورد
ببخشید وسط توضیحاتت می پرم این مصرف توی طول روز پخش باشه - اگر مثلا من 4-5 ساعت در زمان های مشخص در هر روز اوج مصرف داشته باشیم و بقیه ترافیک روزانه ام 10-20 درصد پهنای باند باشه مسئله ایجاد می کنه؟نقل قول:
بعد دانلود مداوم اگر مثلا 4-5 روز یک بار حدود 4-5 ساعت با تمام پهنای باند دانلود کنیم مسئله ایجاد می کنه؟
اولویت های کاربری هر کس فرق دارد:n01:نقل قول:
مرجع تقلید شیعیان بابیان اینکه فضای مجازی منجلاب وسیعی است، گفت: گروهی از فضلای خوب حوزه علمیه باید تشکیل شود تا از اهانتها و شبهاتی که در فضای مجازی ایجاد میشود، جلوگیری شود.
به گزارش تسنیم، آیتالله ناصر مکارم شیرازی عصر امروز در دیدار با حجتالاسلاموالمسلمین منتظری دادستان کل کشور بابیان اینکه شهر مقدس قم از چند جهت مرکز آسیبپذیری است، اظهار داشت: شهر مقدس قم مرکز تشیع و مرکز بزرگترین حوزههای علمیه است، این شهر خاستگاه انقلاب است و انقلاب اسلامی از این شهر نشر یافته است.
مرجع تقلید شیعیان بابیان اینکه فضای مجازی منجلاب وسیعی است، گفت: گروهی از فضلای خوب حوزه علمیه باید تشکیل شود تا از اهانتها و شبهاتی که در فضای مجازی ایجاد میشود، جلوگیری شود.
وی بابیان اینکه دلسوزی لازم برای مقابله با آسیبهای فضای مجازی از سوی مسئولان صورت نمیگیرد، گفت: راهحل آن است که شبکه ملی ارتباطات در کشور راهاندازی شود همچنین باید پهنای باند را برای شبکه ملی ارتباطات بیشتر کنیم.
آیتالله مکارم شیرازی بیان کرد: در قم بر روی طلاب در حال کار هستیم، صداوسیما نیز باید بیش از این سرمایهگذاری کند و درواقع نفوذ دشمن حرکت انتقامی است و دشمنان حتی میگویند از بین رفتن نظام مدنظر است.
استاد برجسته حوزه علمیه گفت: اینکه دشمن اینقدر جسورانه آزاد باشد کار درستی نیست از موضعگیریهای دادستان کل کشور تشکر کرده و باید در این راه اهتمام جدی داشته باشید.
وی بابیان اینکه حوزه علمیه وظیفه سنگینی به عهده دارد، گفت: همچنین بخش سفیران هدایت که در کشور شکلگرفته باید تقویت شود.
خواهش می کنم .نقل قول:
ببین دوست عزیز من زیاد اهل دانلود نیستم ولی خود پشتیبانی شاتل می گفت اگر یک روز کلا دانلود داشتید برای اینکه محدود نشید چند روز دانلود نکنید . من مصرفم در طول روز ویدئو آنلاین و .... هست و چندباری هم دانلود سنگین داشتم مشکلی پیش نیومده
دوستان دیگه که سرویس آرت دارند و مصرف بالاتری دارند بهتر می تونند در این باره کمک کنند
موفق باشید :n16:
سلام دوستان این تنظیمات خودکار مودم به چه دردی می خوره ؟؟
دوستان کسی تاحالا ART7 یا ART8 داشته؟!سرعت دانلودش چنده؟!
دوستاني كه آرت يك دارند تا چه سقفي دانلود كرده اند و مشكلي پيش نيومده من هميشه دانلود سنگين ندارم ولي خب مثلا گاهي ويندوزي فتوشاپي اينطوري جديد بياد ميگيرم -(هر روز مصرف ندارم ولي يهو ممكنه 10-20 گيگ دانلود كنم) مصرف روزانم شايد نيم گيگ شايدم كمتر باشه
یک رفیق برای شکار ART7 و ART8 پیدا شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من یک مدتی هست اینجا کمپ کردم باسه بررسی این سرویس ها که اگر یک نفر لو بده سریع برم تخلیه اطلاعاتی اش کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مثل من دنبال سرویس هستی، من تو تهران دارم دنبال سرویس مناسب کارم می گردم ( اگر خواستی جاتو بگو ببینم هم استانی می شیم یا نه:n11:)
از لحاظ وضعیت سرویس پست های چند صفحه قبل منو دنبال کنی یک امار اولیه دستت میاد که بدرد می خورد.:n06:
4 سالی میشه ارت 6 دارم اگر واقعا زیاد مصرف کنی محدود میشه . بیشتر هم اگه پشت هم هی دانلود کنی و گرنه متوسط مصرف من در ماه حدود 150 گیگ هستش
نقل قول:من مسئله ای باسه دانلود فاصله دار ندارم ( الان هم دانلود هامو که شامل فیلم،اپدیت و .... هست رو هر چند روز یکبار جمع می کنم بعد می زارم طی چند ساعت دانلود شه بجای اینکه هر روز یکی رو بگیرم.)نقل قول:
مسئله من اینه که سمت من چند نفر به طور گروهی روی سرویس میان و می شه حدس زد در یک محدوده زمانی در هر روز حداقل 2-3 ساعت اوج مصرف دارم بعد 4-5 ساعت میانگین مصرف و بقیه خالی. شاتل بخاطر این شکل مصرف میاد اذیت کنه؟:n27:
پ ن:
من محاسبه کردم احتمال اینکه حج مصرفی از حداقل مصرف رد بشه هستش - با حرف شما ظاهرا جای بخشش گذاشته که تو ذوغ نزنه ولی ریتم مصرف رو من هنوز نمی دونم تاثیر داره یا نه:n15:
دوستان اگ خواستین سرعت هرکدوم از سرویسا رو تست کنین کافیه ب شاتل بزنگید وبگید مثلا art 6 رو برا تست بزارید یک ساعته رایگان میزارن تست کنی ...خوشت اومد ک میگیری خوشت نیومد برمیگردی رو همون حالت قبلی
واقعا باورنکردنیه چقدر تفاوت تو سرعت صفحه با xpn و بدون xpn وجود داره .
واقعا من چند روزی میشه اصلا بدون xpn حتی یه سایت داخلی رو هم باز نکردم 24 ساعت وصلم .
مثلا فک کنید میخوام سایت amd رو باز کنم اگر بدون xpn باز کنم یه جوری باز می کنه انگار نت 512 دارم انگار نه انگار 9 مگ هست با50 کیلوبایت بر ثانیه باز می کنه اما وقتی xpn وصله با 900 کیلوبایت بر ثانیه باز می کنه !!!!! خیلی سریع انگار سایت داخلی باز کردم !!!
واقعا فقط تصور کنید حجم فیلترینگ رو که چقدر رو سرعت صفحه تاثیر گذاشته .