سرعت ۲مگ عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
سرعت ۲مگ عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
2.5 مگابایت برای 3g عالیه . نهایت سرعتی که با 3g میتونی توی ایران بگیری 2.7 مگابایت هست که من با همراه اول گرفتم . احتمالا بیت و بایت رو هم میدونی دیگهنقل قول:
تا به ۲مگ بگید عالی وضعیت همین میمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس به نظرم برو از پایه بایت و بیت رو کار کن بعد بیا نظر بده راچع به وضعیت . ضمنا این تست رو هم توی ایرانسل گذاشتی هم اینجا برو تاپیک رایتل هم بذارشنقل قول:
چشم منتظر دستور جناب عالی بودم که فرمودین الان میزارمتوننقل قول:
نقل قول:نقل قول:برادر من هر 1 بایت معمولا برابر است با 8 بیت . اینی که شما با نرم افزار اسپید تست میزاری به مگابیت هستش مثلا همون 59 مگابیت شما تقسیم بر 8 میشه : 7.375 مگابایت که نرم افزارهای دانلود منیجر از این حالت برای نشان دادن سرعت دانلود و اپلود استفاده میکنن . 2.5 مگابایت برا 3G خوبه خصوصا برا همراه اول ولی نه برای 4G انصاف نیست لااقل همون 7 مگابایت بود خوب میشد مثل ایرانسل که تو شهر ما تقریبا اینطوری هستش .نقل قول:
ایرانسل LTE-A
همراه اول LTE
تست در داخل منزل در آریاشهر، محدوده گلاب
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوست خوبم این سرعت روی ۴جی عالیه. با اپراتور های دنیا مقایسه کن تو گوگل speedtest هاشونو سرچ کن متوجه حدود سرعت معمول میشی.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
همراه اول دورود-لرستان اینجا ما فقط علامتهاشون نصیبمون میشه
4g
3g
محتوای مخفی: mci
رفتیم سیم کارت را عوض کردیم
هفت تومانم دادیم
سرعت افتضاحه در قم
تست فوق با بسته آلفا هدیه تعویض سیم کارته
شهر رو هم بگین وقتی تست میذارین
از ۱۲ بهمن تلویزیون یه تبلیغ نشون میده که میگه طرح ویژه تعویض رایگان سیم کارت به یو سیم از ۱۲ تا ۲۲ بهمن،حرفی هم از لزوم اومدن اس ام اس نمیزنه.کسی رفته ببینه بدون اون پیامک هم رایگان سیم کارت عوض میکنن یا نه؟
بله دوست عزیز این طرح واسه همه مشترک ها هستنقل قول:
درود. یک پرسش: با گوشی سامسونگ و سیمکارت USIM همراه اول دو خط آنتن دارم و سرعت دانلود حدود یک مگابیت بر ثانیه.
اگر مودم 4G بگیرم آنتن دهی بهتر و سرعت بهتری ارائه میده؟
اره 3g بود.. ولی بیشتر دفاتر رفتم ولی فورجی نداشتن... نه پیام رایگان نیومدنقل قول:
دوستان سوال و مشکل دارم لطفاً اونایی که میدونن پاسخ بدن
آقا من یه سیمکارت خریدم که یه روز کلاً غیر فعال بود الان فعال شده ظاهراً،روز اول شارژ کردم و خواستم تست کنم ببینم سرعتش چجوریاس (اینترنتش)
بعد بسته شبانه 1000 تومانی رو فعال کردم و بعدش اس اومد که فردا (یعنی فردای اون روزی که بسته رو خریدم) فعال میشه بعد جالبیش اینه که نوشته
تا ساعت 4.21 دقیقه صبج فعاله خلاصه من اصلاً نتونستم ازش استفاده کنم برنامه همراه من رو هم نصب کردم به هر طریقی که شد ثبت نام خواستم
کنم که اصلاً نشد ارور میداد بیخودی.وارد هم نمیشه داخل برنامه اصلاً دوستان یه راهنمایی کنن چه کنیم و جریان چیه....
48 ساعت شایدم در بعضی موارد بیشتر طول میکشه تا تمامی خدمات سیم کارت به طور طبیعی فعال و قابل استفاده بشه خصوصا همراه من چه از طریق سایت و چه از طریق برنامه نصب شده رو گوشی . باید صبور باشید . دوما بسته 1000 تومنی رو ساعت چند خرید و فعال کردین ؟نقل قول:
روز اول که اصلاً نمیشد کاری کرد الان کار میکنه زنگ و اس ام اس و.... میشه باهاش فرستاد.همراه من رو هم تست کردم به زور نصب وارد شد (از بس که ارور داد خستم کرد)نقل قول:
داخلش هم بسته های الفا بود فقط شبانه ها داخلش نبود.من شبانه خریدم و فقط روی تری جی بود (سیاست کثیف) من برای این سیمکارت رو خریدم که میخواستم
فورجی پلاس رو تجربه بکنم.
بسته رو نیمه شب حدود ساعت 12و 30 خریدم.بعد 20 دقیقه اس ام اسی که گفتم اومد
بله پیامک اومده بود . اعتباری . فورجی نبود ولی ب شرطی رایگان بود ک گوشیه خودم باید حتما فورجی باشه . شارژی توش نداشتم ب محض اینکه سیمو گرفتم بسته فعال شد عملا رایگان بودنقل قول:
- - - Updated - - -
بله پیامک اومده بود . اعتباری . فورجی نبود ولی ب شرطی رایگان بود ک گوشیه خودم باید حتما فورجی باشه . شارژی توش نداشتم ب محض اینکه سیمو گرفتم بسته فعال شد عملا رایگان بودنقل قول:
- - - Updated - - -
البته یه چیزی بگم این برنامه همراه من از بیخ مشکل داره الان هر کاری میکنم وارد نمیشه . اخرین اپدیت رو هم نصب کردم ولی ..... من که یه سیم کارتم عین شما هستش یعنی همیشه در حالت شبکه 3g ولی وقتی بسته شبانه حتی 1000 تومنی میخرم موقع وصل به اینترنت میره رو 4g . اونم راحت . از وقتی که پیام براتون اومد که بسته فعال شد و میتوانید در 24 ساعت اینده 2 تا 7 ازش استفاده کنید منظورش همون روزی بوده که فعال کردین و باید از همون 2 تا 7 ازش استفاده میکردین .نقل قول:
از دوستان کسی اینجا هست که از نظر سرعت محدود شده باشه؟
الان نزدیک یک هفتس که سرعتم از 1MB بالاتر نمیره:n37: (منطقه 5 - پایین آیت اله کاشانی)
(LTE با 4 خط آنتن) گوشیم ایفون
در صورتیکه قبلش سرعت 2Mb بود.
به نظرتون راه حلی وجود داره؟ مثلا شکایت از طریق 195؟
شما باید در منطقه خودتون با آنتن کامل و rssi حداکثر 60 امتحان کنین اونم در ساعات کم مصرف و ببینید باز هم اینطوریه ؟ بعدا میتونید درخواست شکایت کنید .نقل قول:
کددستورى استعلام باقى مانده اينترنت چنده؟
گزارش مصرفش مث ایرانسل نیس خیلی داغونه..بسته روزانه شبانه رو تفکیک شده نشون نمی ده
سرعت اینترنت 4g من با اسپید تست
از سرور داخلی:2تا 3 مگ
از سرور بغداد یا باکو:8 مگ
از سرور سافت 98: بین پنج تا هشت مگ
سلام به همه.
قراره یه بنده خدایی از خارج کشور، شرق دور، برام گوشی بیاره، به انتخاب خودم.
حالا سوال من اینه که اینترنت 4جی رو از کجا بدونم تو ایران ساپورت میکنه یا نه؟
باید ببینم آیا فرکانس های 2600 و 1800 رو ساپورت میکنه یا نه؟
یا موارد دیگه ای رو هم باید چک کنم؟
ممنون دوستان.
چک کردن موارد ذکر شده کافیهنقل قول:
بعضی گوشیا تو سایت همه فرکانسارو زده ولی ورژنای مختلف دارن که اون ورژن خاصش از این ۲ فرکانس پشتیبانی میکنه و مال اسیاست، مثل بلکبری و ...
کد #0*100* رو بگیر. مصرف روزانه و شبانه رو به تفکیک میگهنقل قول:
ممنونم.نقل قول:
این ماجرای fdd چیه؟ این مورد رو هم باید بررسی کرد؟
(اصلا نمیدونم fdd چیه راستش)
خیر. تقریبا همه گوشی ها fdd رو دارن. نیازی به چک کردن نیست، چون در فرکانس های ذکر شده tdd استفاده نمیشه. Tdd نوع دیگر 4g هست که توسط شبکه تنظیم میشه که میتونید بیشتر در اینترنت راجع بهش سرچ کنید. 4g هم به صورت tdd ارائه میشه و هم بصورت fdd.نقل قول:
خواستم بگم همراه اول بنده رو نیز مورد عنایت خود قرار داده :n02: و از شبکه 4G محروم کردن یعنی دیگه نمیره رو 4G حتی با بسته های شبانه الفا پلاس . فقط و فقط الان به 3G وصل میشه مگر اینکه مثل رسم قبلی همراه اول اقدام به خرید بسته الفا پلاس ماهیانه کنم . :n37:نقل قول:
تست شبکه 3G از نوع : HSPA+ قبل اینکه 4G بیاد شهرستان ما میرفت رو شبکه DC - HSPA+ الان دیگه خبری از اون نیست اینم وضع سرعت . اومد ابروشو درست کنه زد چشمشو کور کرد :n31:
الفا پلاس 2 تا 7 :
چرا 4g استفاده نمیکنی؟نقل قول:
سلام
من یه 3 الی 4 روزی هست مودم دانگل هواوی e3372 به 165600 از نمایندگی همراه اول خریدم
طرح اینترنت: الفا پلاس 1ماه . 1 شب تا 11 صبح
شب اول بسیار خوب و عالی کار میکرد و دانلودمون با بالاترین کیفیت و حجم خوب در بستر 4G انجام دادم
شب دوم یه بسته الفا 1روزه خریدم که محدودیت داره و سرعت دانلودم 250 کیلوبایت لیمیت شد و تاثیر گذاشت رو شبانه الفا پلاس و سرعت محدود شد و در بستر 3G قرار گرفتم
زنگ زدم پشتیبانی:
1- نصف شب از ساعت 12 تا 4 صبح زنگ زدم تا به اپراتور وصل میشد بعد اینکه شماره موبایلم تایید میکردم و شماره 0 میزدم پیغام خودکار میومد و سریع دنگ قطع میشد
بلخره یک بار وصل شد اما خنده داریش این بود که اپراتور میکروفونش رو گذاشته بود و رها کرده بود و در حال صحبت با دوستانش بود!
بلخره تلاش کردیم و نلاش کردیم به یکی وصل شدیم به اسم اپراتور! گفتم بسته الفا خریدم . بستم الفا پلاسه . سرعت لیمیت شده و....! یه جواب مزخرف داد که بسته نداری و.... .
بلخره با پشتیبانی بی سواد نمیشه صحبت کرد و قطع کردم.
بعد 24 ساعتش یک خط همراه اول دیگه بسته الفا پلاس خریدم 1 ماهه و قبلش هم یک بسته الفا پلاس 1روزه 30مگ روز و 30مگ شب خریدم .
انتن 4G شد و شب هم با بهترین سیگنال و با بهترین سرعت دانلودمون انجام دادیم
الان که دارم تایپ می کنم:
الان شب دوم هستم
الان هر کاری می کنم چه با دانگل و چه گوشیم سیگنال 4G نمیاد و فقط رو 3G هستم.
الان مشکل چیه؟؟؟
مشکل مودم هست؟
مشکل دکل های منطقه ما هست؟؟؟
اینم بگم 1ماه قبل کامل 4G بودم و هیچ مشکلی نداشتم و بسیار خوب دانلود داشتم
این ماه دوم هست این مشکلات پیش اومده
سرعت بنده با 4G:
3مگابایت
البته با گوشی
الان که دانگل دارم :
3.5 مگابایت
لطفا اساتید راهنمایی کنن.
گفتم که بلاخره این خط منو هم محدود کردن یعنی تا الفا پلاس ماهانه نخری نمیره رو 4g . امشب گفتم رو این خطم دانلود کنم اونم دیدم وای ماله منم دیگه نمیره رو 4g . ولی یه خط دیگه دارم هنوز جواب میده 24 ساعت رو 4g هستش حتی مصرف ازاد . :n19:نقل قول:
نباید اون بسته 1 روزه الفا رو می خریدین اون باعث شده رفتی رو حالت 3g و سرعت هم لیمیت شده . در کل برا بسته های شبانه الفا پلاس نامحدود نمیشه از شبکه 4g استفاده کرد . برا شما هم قابل استفاده بوده خوش شانس بودی . برای اینکه بتونید از شبکه 4g در شبانه هم استفاده کنید مجبورید برا همون خطتتون یه بسته یک ماهه الفا پلاس معمولی (نه شبانه) فعال کنید تا خط بره رو 4g و شبها هم بتونید از شبکه 4g استفاده کنید برای بسته نامحدود یک ماهه 1 تا 11 صبح .نقل قول:
بعد 24 ساعتش یک خط همراه اول دیگه بسته الفا پلاس خریدم 1 ماهه و قبلش هم یک بسته الفا پلاس 1روزه 30مگ روز و 30مگ شب خریدم .
الفا پلاس یک ماهه کدوم رو خریدی دقیقا ؟ گفتی برا یه خط دیگه درسته ؟
دیشب بسته نامحدود گرفتم،ساعت 2 که خواستم وصل بشم،کلن آنتن نداشت!روی جستوجوی دستی هم میخواستم قفل کنم،نمیشد!!این همراه اول چرا اینجوریه!کلا حرام شد!