من از یه سایت خارجی دارم میخونم چند پیشنهاد داده شما اونا رو انجام بده ببین روشن میشه یا نهنقل قول:
1-کلید ctrl را با کلید پاور فشار بدید
Printable View
من از یه سایت خارجی دارم میخونم چند پیشنهاد داده شما اونا رو انجام بده ببین روشن میشه یا نهنقل قول:
1-کلید ctrl را با کلید پاور فشار بدید
این کارو انجام دادم .... متاسفانه بازم نشد ....نقل قول:
دکمه پاور و با کنترل 15 ثانیه نگه داشتم نشد .
30 ثاننیه هم نگه داشتم بازم نشد
شما الان وقتی شارژو میزنید چراغ شارژ در لبتاب روشن میشه؟
اگر روشن میشه مشکلی نداره تا فردا صبر کنید ببینید روشن نمیشه
اگر روشن نشد باید ببرید گارانتی البته اگر گارانتیش تموم نشده
بلهنقل قول:
زمانی که شارژر بهش هست روشن میشه ...
دوست من این صفحه رو بخونید و بهترین پاسخ ببینید
اگر مشکل تا چند روز حل نشد ببرید گارانتی یا تعمیرگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اما بازم حل نشدنقل قول:
اگه باطریش درمیومد که خیلی راحت تر میشد مشکل و حل کرد اما متاسفانه y5070 اینجوری نیس :(
نقل قول:دوستان بدی کار اینه که ویندوز 10 میره دوباره درایور جدید را دانلوذ میکنه و نصب میکنه و دوباره مشکل عدم تغییر روشنایی ایجاد میشه ! و رول بک به درایور قبلی فایده ندارد کسی راه حلی سراغ نداره ؟ دوستان باین بیلد جدید آپدیت نکردند که جنین مشکلی داشته باشند؟نقل قول:
با این ساپورتی که لنوو میکنه باید برگردیم روی همون win7
من الان میخام لپ تاپ رو به پروژکتور وصل کنم میگه درایور رو نصب کن
درایور رو نصب میکنم مشکل نور صفحه پیدا میشه
کلا اعصابمو دیگه بهم ریخته
سلام
کارت گرافیکم رو آپدیت کردم و بعدش با مشکل نور صفحه مواجه شدم که با راهنمایی شما دوستان این مشکلم حل شد(واقعا ممنون)
حالا یه مشکل دیگه ای رو با این آپدیت پیدا کردم و اونم اینه که دیگه نمیتونم لب تاپ رو به صورت widi به تلویزیون وصل کنم.
لطفا راهنماییم کنید
سلام بچه ها یه روش برا افزایش کیفیت رنگ صفحه نمایش z500 پیدا کردم:
1-روی دسکتاپ کلیک راست کنید
2-درایور اینتل رو باز کنید(وارد تنظیمات شید)(intel properties)
3- وارد display شید
4-روی color کلیک کنید
5-به تب advanced برید
6-hue و saturation رو تا انتها ببرید .
7-تنظیمات رو ذخیره کنید.
به همین راحتی:n19::n19::n19:
صفحه نمایش لپتاپتون از این رو به اون رو میشه.:n31:
سلام دوستان
قبلا اساسین UNITY رو با کیفیت Very High بازی میکردم و فکر کنم فقط shadows رو high میزاشتم که وقتی بازی میکردم لب تاب زیاد داع میکرد ومعلوم بود که سیستم داره خودشو جر میده
ولی الان اساسین سیندکیت رو کیفیت low هم لگ میزنه و نمیدونم چرا اصلا سیستم داغ نمیشه و با گرمای معمولی 33 درجه ثابت میمونه !!! این مفهومی نداره که سیستم از تمام تواناییش برای اجرای بازی استفاده نمیکنه؟ (تنظیمات هم رو nvidea high performance گذاشتم)
(همه ی برنامه هارو هم نصب کردم و آپدیته: کارت گرافیک , دایرکس و...)
مدتیه وقتی دارم کار میکنم به یکباره صفحه میره و و بر میگرده با sign in
به همچین اروری
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
win 10
سلام من یه سوال در مورد Energy Management دارم میخواستم بدونم که این برنامه برای ویندوز 8 فقط؟؟؟؟ الان من 8.1 نصب کردم از روی دی وی دی خواستم این برنامه رو نصب کنم گفت ورژنش قدیمی از روی سایت لنوو برای وین 8.1 دانلود کردم و نصب اما وقتی سرچ میکنم یه صفحه دیگه همون مدیریت انرژی معمولیه باز میشه من از لبتاپ برای تایم خیلی طولانی استفاده میکنم چطور باتری رو تنظیم کنم بهتره
باید درایور گرافیک اینتل را با آپدیت ویندوز به روز رسانی کنید.درایور ویندوز 8.1 روی 10 جواب نمیده و بعضی اوقات این ارور را میدهد.نقل قول:
دوستان توجه کنید
راه حل مشکل درایور گرافیک اینتل برای ویندوز 10 را یافتم!سایت اینتل درایور جدیدی برای گرافیک اینتل بیرون داده که ورژنش 153342 است.حتما برای دانلود باید از فیلترشکن استفاده کنید به دلیل تحریم ایران توسط اینتل!خوب بعداز دانلود و نصب درایور و ریساتارت سیستم میبیند اینبار مشکل نور نداره ولی کنترل فانکشن با وجود فعال بودن تغییری در روشنایی ایجاد نمیکند خوب برای حل این مشکل بعد از نصب درایور سیستم را ریساتارت نکنید بلکه با این روش باید یه تغییر کوچولو در رجیستری بدیم تا تا مشکل حل بشه بدین منظور از روش زیر برید جلو و تغییرات زیر را انجام بدید تا تنها مشکل درایور لپتاپ زد 500 که همین درایور گرافیک اینتل بود برای همیشه رفع بشه!
run را باز کنید و داخل آن regedit بعد از آن این مسیر را دنبال کنید:<<HKEY_LOCAL_MACHINE>>SYSTEM>>ControlSet001>>Contr ol>>Classحالا بعد از کلیک روی featureTest-Control مقدار f000 را به f008 تغییر بدید. بعد سیستم را ری استارت کنید.بعد از بابلا آمدن ویندوز میبینید که کلید کم و زیاد کردن روشنایی کار میکنید به همین راحتی!
4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318>>0000>> FeatureTest-
Control
بعضی دوستان بعد از اپدیت ویندوزشون مشکل از کار افتاد کلید کم و زیاد کردن نور براشون اتفاق افتاد که با روش بالا مشکلشون حل خواهد شد.
نکات مهم:
1-حتما قبل از تغییرات از رجیستری خود یعنی مسیر مورد نظر کپی بگیرید تا مشکلی پیش نیاد
2-حتما برای دانلود درایور اینتل از سایت اینتل از فیلترشکن استفاده کنید
سلام دوستان
ویندوزم لپ تاپم بالا نیومد.وقتی هم میخواستم دوباره ویندوز نصب کنم هیچ کدوم از درایوها رو نشون نمیده.پیغام میده که باید لود درایور رو بزنی و از طریق سی دی یا فلش درایور نصب کنی.
حالا من میخوام بدونم مشکل چیه?
و چه درایوری رو باید نصب کنم.?
تو رو خدا کمک کنید
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
شاید پارتیشن تیبل شما gpt باشه و نمیشه ویندوز ریخت. بهتره ببرین پیش یک نفر متخصصنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
متن کامل پبعام چی بود؟نقل قول:
سلام
درایور های ویندوز 8.1 که توی بخش ساپورت سایت لنوو موجوده با ویندوز 10 سازگاری کامل دارن؟
سلام...من ویندوزم رو آپگرید کردم حالا دکمه های تنظیم نور صفحه کار نمیکنن...لطفا راهنمایی کنید...
سلام.برید داخل سایت درایور کارت گرافیک اینتل رو دانلود و نصب کنید درست میشهنقل قول:
سلام.برید داخل سایت درایور کارت گرافیک اینتل رو دانلود و نصب کنید درست میشه
فایده ای نداره برید درایور را از اینتل دانلود کنید چون مشکل پا برجاست.از این راه برید مشکلتون حل خواهد شد.نقل قول:
run را باز کنید و داخل آن regedit بعد از آن این مسیر را دنبال کنید:<<HKEY_LOCAL_MACHINE>>SYSTEM>>ControlSet001>>Con tr ol>>Classحالا بعد از کلیک روی featureTest-Control مقدار f000 را به f008 تغییر بدید. بعد سیستم را ری استارت کنید.بعد از بابلا آمدن ویندوز میبینید که کلید کم و زیاد کردن روشنایی کار میکنید به همین راحتی!
4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318>>0000>> FeatureTest-
Control
بعضی دوستان بعد از اپدیت ویندوزشون مشکل از کار افتاد کلید کم و زیاد کردن نور براشون اتفاق افتاد که با روش بالا مشکلشون حل خواهد شد.
سلام . F048 صحیحش هست . ضمنا برای راحتی کاربران یک فایل zip در پستهای قبلی ضمیمه شد که کار فوق رو انجام میده فقط نیاز به یک بار اجرا هستشنقل قول:
سلام.همین f008 درست است.اون فایل به درد ویندوز 10 آپدیت شده نمیخورد.تست شده که میگم.نقل قول:
سلام
میخواستم ویندوز لپ تاپمو عوض کنم.از طریق دکمه novo کنار پاور لپ تاپو روشن کردم.بعد اشتباهی گزینه اخرو زدم یعنی سیستم ریکاوری
که وقتی بعدا تونت سرچ کردم متوجه شدم این گزینه لپ تاپو بر میگردونه به تنظیمات کارخونه
خلاصه الان موقع نصب ویندوز هیچ کدوم از درایوا رو نشون نمیده.رو چند تا دیگه سیستم گذاشتم اما رو اونا هم نمیاره.الان من باید چیکار کنم?کلی اطلاعات روش داشتم
اگه خوش بین باشیم ممکنه بشه با Active@ Partition Recovery بازگردانیشون کرد! البته تا تازه ست! اگه خیلی بگذره دیگه سخته!نقل قول:
در ویندوز ۱۰ تاچ پد من در سوایپ بالا پایین و راست و چپ 3 انگشتی عمل نمیکند ولی در بقیه موارد مشکلی ندارم راه حلی دارد؟
درایور تاچ پد واسه ویندوز 8 نصب کردید ؟نقل قول:
برای منم راست کلیک با ضربه دو انگشت عمل نمیکنه
بهترین راه حل نصب ویندوز منسوخ شده 8 هست خخ
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
نور لپ تاپ من خاموش شده ویندوز 10
درایو اینتل رو نصب کردم اپدیت کردم نشد
این فایلی هم که دوستان ضمیمه کردن دانلود کردم با هم نشذ
لطفا راهنمایی کنید مرسی
دوستان ویندوز عوض کردم(8.1) درایور تاچ پد نصب کردم ولی رو آیکونش تو تسکبار یه علامت قرمز تعجب زده و کار نمیکنه
مشکل از کجاست؟؟؟
نمیدونم این مشکل از کجاست؟؟؟
هیچ کدوم از فرمان های چند لمسی رو نمیشه انجام داد
این علامت تعجب به رنگ قرمز هم روشه
در لپ تاپ من آدرس کلید FeatureTest-نقل قول:
Control
درHKEY_LOCAL_MACHINE>>SYSTEM>>ControlSet001>>Con tr ol>>Class
4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318>>0001>>-
قرار داشت که با تغییر 008 هم مشکل حل نشد نوار کار میکنه ولی تغییر نور مشاهده نمیشه
باسلام
دوستان سوالی داشتم زمانی ک ویندوز ۱۰ نصب کردم یه مقدار طول میکشید بیاد بالا یعنی خیلی سخت میاد بالا طول میکشه ولی تو ۸.۱ اینطوری نیست و سریع تا دکمه رو میزنم میاد بالا و تو ویندوز ۱۰هم استارت اپ هم بالا اومدن اولیه نرم افزار ها خیلی بیشتر طول میکشه
میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟، ایا کلا این لپ تاپ با وین ۱۰ هماهنگ نیست؟
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
مشکلم را حل کردم و فایل رجیستری برای فیکس مشکل نور در وین 10 را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آماده گذاشتم اجرا کنید سپس ریستارت کنید مشکل حل میشودنقل قول:
من خودم الان نسخه پرو را دارم این کندی محوس هست تو نسخه هوم وین 10 سیستم خیلی روون تر کار میکنه البته ما کلا علاقه داریم همیشه از نسخه هایی مثل پرو و .. استفاده کنیم حتی وقتی واقعا خیلی از آپشن هاش اصلا بدردمون نمیخوره.نقل قول:
ولی شما میتونید استارت اپ را با غیرفعال کردن بسیارب از برنامه هایی که هنگام بالا امدن ویندوز ران میشوند این مشکل را تا حدودی حل کنید اگر برنامه ccleaner نسخه فری را هم نصب کنید خیلی خوب این کارها را انجام میده و تاثیر داره
سلام میخواستم ببین میشه السیدی hd لپتاپمو با یه فول اچ دی عوض کنم؟ مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری پیش نمیاد؟
سلامنقل قول:
نمیگم نشدنیه چون میشه
اما اولا تعمیرکار فوق حرفه ای میخواد واقعا ظریفه
نمایشگر
و مورد دوم اینکه مچ سخت افزاری رو بهممیریزی و باور کن ۷۴۰m اونقدرا زور نداره من رسیدم ب این حرف
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
نقل قول:
ممنون
والا این السیدی دیگه کورم کرده من فیلم زیاد میبینم ولی بازی کم میکنم فقط خواستم بدونم با ویندوز و اینا به مشکل نمیخورم