فرکانسها رو ننوشته.نقل قول:
Printable View
فرکانسها رو ننوشته.نقل قول:
کانال ها گویای فرکانس ها هستن برای اینکه متوجه فرکانس شوید هر کانال را در قسمت جستجو دستی وارد کنید معادل فرکانس نوشته میشودنقل قول:
فرکانس های فرستنده دوم و سوم شیراز رو میخام.نقل قول:
از کدام ایستگاه سیگنال میخواهید دریافت کنید؟؟ فرکانس فرستنده سوم فعلا در سایت موجود نیسنقل قول:
اگر میخواهید فرکانس فرستنده سوم را هم بدانید با بخش دیجیتال مرکز فارس تماس بگیرید بهتون فرکانس را میدن
فرستنده دوم حاوی شبکه ایفیلم و فرستنده سوم حاوی شبکه های اچدی هست.نقل قول:
دوست عزیز منظورم فرستنده ای بود که قرار ازش سیگنال را دریافت کنید مثلا از ایستگاه سعدی یا مهارلو یا گلستان و ...نقل قول:
با توجه به اینکه شما فرکانس فرستنده سوم را هم میخواهید و فرکانس سوم در سایت موجود نیس بهتر است که تماس بگیرید تا بهتر و سریعتر به جوابتون برسید یا میتوانید پرسش خود را از قسمت پرسش و پاسخ سازمان صدا وسیما بپرسید تا بهش جواب بدن البته اینطوری باید حدودا 48 ساعت منتظر پاسخ باشید
کانال تلویزیون دیجیتال
درتلگرام
فنی تخصصی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DIGITALTV@
متاسفانه جوابگو نیستن برا فرکانس فرستنده دوم.نقل قول:
مگه میشه؟! تماس گرفتید بهتون نگفتن؟؟ با چه شماره ای تماس گرفتید؟نقل قول:
خودم نزدم یکی از دوستام زنگ زده بوده و اینطور که بمن گفت گوشی رو بر نمیداشتننقل قول:
شما اطلاع دارید فرستنده سوم روی دکل مهارلو نصب شده یا نه؟
دقیقا اطلاعی ندارم ولی به احتمال بسیار زیاد بله نصب شده است , شما چندبار تماس میگرفتی برمیداشتن .نقل قول:
شما سوالت را از این سایتی که گذاشتم بپرس بهت جواب میدن البته شایدم ارجاع بدن به همون تماس با مرکز فارس.
احتمالا فرکانس فرستنده سوم شیراز 650000 و 578000 میباشدنقل قول:
اخه تعجب اینجاست که اگه نصب شده بود روی سرچ اتوماتیک باید میومد.نقل قول:
ممکن سیگنال ضعیف باشه . به صورت دستی این فرکانس ها را که گذاشتم وارد کنید و انتن را تنظیم کنید تا بیشترین مقدار سیگنال را دریافت کنیدنقل قول:
اگر موفق نشدید فرکانس را از سایتی که گفتم یا با تماس از صدا وسیما فارس دریافت کنید .
زنگ زدم گفتن روی کانال 34 هست. اما موقع سرچ چیزی پیدا نمیکنه ولی نسبت به فرکانسهای دیگه مدت زمان سرچ بیشتر طول میکشه.نقل قول:
شما در جستجو دستی کانال 34 یا همون فرکانس 587000 را وارد کنید ببنید چقدر سیگنال دارید بعد انتن را در جهت های مختلف تنظیم کنید هر جا بیشترین سیگنال را دریافت کردید همونجا انتن را ثابت کنید و جستجو را بزنید تا کانال ها پیدا شوندنقل قول:
چون با گیرنده داخلی تلویزیون دریافت میکنم شبکه ها رو موقع جستجوی دستی سطح سیگنال رو بهم نشون نمیده.نقل قول:
الان یکم انتن رو تغییر جهت دادم تا جایی که فرکانس ایفیلم خراب شد اما بازم نتونستم فرستنده سوم رو بگیرم. بنظرم سیگنال فرستنده سوم ضعیفتر هست.فرکانس فرستنده اول و دوم رو با 95 درصد میگیرم الان.
نقل قول:
فرستنده سوم ضعیفتر هس . از چه تلویزیونی استفاده میکنید که مقدار سیگنال را نشون نمیده؟؟نقل قول:
با یک گیرنده دیجیتال تنظیم کنید انتن را بعدا توسط تلویزیون جستجو کنید
سامسونگ 6960نقل قول:
متاسفانه دسترسی به گیرنده ندارم.
احتمال من اینه که فرستنده سوم روی مهارلو نصب نشده.
مگه تماس نگرفتید و بهتون کانال را دادن اگر نصب نبود که بهتون میگفتن نصب نیس . ضمن اینکه فرستنده سوم مراکز همه استان ها سال گدشته نصب شدنقل قول:
با تغییر مکان انتن تونستم بسته سوم رو دریافت کنم بلاخره[emoji3] اما میزان سیگنال پایینه امیدوارم بقیه ساعات شبانه روز تصویر فریز نشه.نقل قول:
خدا را شکر , از انتن تقویتی استفاده میکنید یا معمولی؟نقل قول:
آنتن معمولی پروانه ای فراز. قبل از این آنتن لوله ای تبریز خریدم متاسفانه اصلا گیرندگی نداشت.نقل قول:
یه انتن تقویتی بگیرید دیگه مشکل سیگنال نخواهید داشت تصویر هم فریز نمیشهنقل قول:
سلام دوستان عزيز
ميخواستم گيرنده ديجيتالي تهيه كنم كه قابليت پخش x265 رو هم داشته باشه بدون مشكل پخش كنه مدل خاصي هست كه معرفي كنيد؟
تشكر
سلام دوستان
من یه ایکس ویژن 121دارم شبکه های اچ دی رو گرفنه ولی فقط صدا دارن تلویزیون هم crt . من گیرندهای دیگهپرو دیدم تصویر این شبکه ها رو هم میگیرن!:n13:
سلام دوستان اولش یه گیرنده دیجیتال اچ دی خوب برای من معرفی می کنید؟ من امکان وصل کردن آنتن از بیرون و سیم کشی رو ندارم ، با آنتن کوچک سرخود کارم راه میوفته؟
شما اول ببین فاصله و موقعیت خودتون نسبت به فرستنده چطوریه؟ مثلا خودم 2 کیلومتر بیشتر فاصله ندارم با یه آنتن دوشاخه سرخود روی تلویزیون کیفیت امواج 100 درصده اگه فاصله زیاد باشه و موقعیت بد آنتن سرخود فایده نداره از نظر من مارشال بگیر اگه نشد دنا بگیرنقل قول:
سلامنقل قول:
لینک زیر گیرنده دیجیتال از برند های معروف مثل استارست و ... رو داره .
StarSat Set Top Box SR-T3000HD T2
مدل زیر مثلا 80 هزارتومان هست .
من امروز یک جا سئوال کردم گیرنده دیجیتال دنای dvd-T2 داشت
به سایت دنا سر زدم سایتشان اطلاعات به درد بخورد نداره و من جایی برای آپدیت ندیدم
بین مدلهای گیرنده دیجیتال dvd-T2 کدامیک قدرت گیرندگی بهتری دارد؟
بهتره دنبال اونایی باشین که آپدیت دارن خودم یه پرو ویژن خریدم چن سال پیش که آشغاله و آپدیت هم اصلا نمیده
بنظرم یا استارست بخرین چون هم مارک قدیمیه و هم ر سیور تولید داره و یا گیرنده هایی بخرین که تایید صدا و سیما داره
آخه استارست هم اسمی است که یک شرکت ایرانی به نام " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " برای محصول خودش انتخاب کرده تا از مارک starsat به نفع خودش سوء استفاده کند :نقل قول:
درسته . چون تو سایت رسمی استار ست گیرنده دیجیتال که اون فروشگاه کالادیوم قرار داده نیست .نقل قول:
ولی پیشنهاد میدم که گیرنده ای که میخوای بخرید حتما ----T2 / ----T1 رو حتما به طور همزمان پشتیبانی کنه تا در آینده انتقال صدا و سیما به ----T2 دچار مشکل نشید .
گمون نکنم بحث جعل اسم باشه بنظرم از خود کمپانی مجوز دارهنقل قول:
ولی اگه امکانی باشه با خود استارست مکاتبه بشه میشه درست نظر داد
الان مدیا استار هم گیرنده دیجیتال تولید داره و هم ر سیور
و استارمکس آ ۳۰ پاور هم ر سیور هس هم گیرنده دیجیتال
دیگه هر چی خودت صلاح میدونی ولی آپدیت و ----T2 حتما لحاظ کن برای خرید و همچنین از این مارکهای الکی نباشه چون تو ر سیور مارکهای مختلفی هس که شاید عمرشون فقط یه سال باشه بعد میرن سراغ یه مارک دیگه با همون کیفیت
دوستان ببخشید، من اگه بخوام کانال های تلویزیون خودمون رو روی کامپیوترم ببینم، بهترین راه حل چیه؟ این گیرنده های دیجیتال USB ظاهرا کیفیت جالبی ندارن و FullHD رو هم ساپورت نمیکنن.
اگر یکی از گیرنده های با کیفیت مثل StarSat Set Top Box SR-T3000HD T2 بگیرم و به پورت HDMI کارت گرافیک وصلش کنم و یه آنتن خارجی Indoor مثل Wave Vortex به گیرنده وصل کنم می تونم کانال هارو روی مونیتور دریافت کنم؟
گیرنده های دیجیتال usb تو بازار دو مدل موجود است یکی ایکس ویژن و اون یکی پرو ویژن ، من هردوشون رو گرفتم.نقل قول:
حداکثر کیفیت صداوسیما ایران اچ دی است و ما فول اچ دی نداریم.
از نظر کیفیت همون کیفیتی رو آنتن دریافت میکنن پخش میکنن و مشکلی ندارند.
کندی تعویض کانال هم دارند که عادیه.
ایکس ویژن 4100 سریع خراب میشه ،پشت آنتنش.
مگر اینکه نزدیک پنجره باشید و از همون آنتن ظریف خودش استفاده کنید تا اتفاقی براش نیفته.
پرو ویژن اینطوری نمیشه.
اینم مدل جدید دوستانی که گرفتن بگن چجوریه.
Mygica PC TV Tuner T230 T2
سرچ کنید موجوده.
اینجوری که کامپیوترت به گا می ره بخاطر دیدن تلویزیون من خودم رفتم یه کابل تبدیل hdmi به vga گرفتم گیرنده مستقیم وصل کردم به مانیتور صداشم جدا از گیرنده وصل کردم به اسپیکرهای کامپیوترنقل قول:
سلام
من میخام واسه یه تلویزیون مدل شهاب از این قدیمیا یدونه از این دستگاه های دیجیتال بگیرم. اچ دی اینا مهم نیست تلویزیون قدیمیه. ارزون قیمت باشه کار راه اندار باشه مرسی.
برو دنا بگیر از دنا ارزونتر نیست البته کیفیتش هم خوبه خودم امتحان کردمنقل قول:
چه قیمتیه؟نقل قول:
ادیت: حل شد...