چرته اینجوری باشه روزانه مخابرات باید به 2-3 میلیون نفر زنگ بزنه بگه هیتلر استفاده نکنین
اگه هم همچین چیزی باشه فقط به افراد فوق العاده ضایع گیر میدن مثلا شما 3 ساعت اینترنت میزی 2 ساعت و 59 دقیقه اش با هیتلر شکنه :n02:
Printable View
چرته اینجوری باشه روزانه مخابرات باید به 2-3 میلیون نفر زنگ بزنه بگه هیتلر استفاده نکنین
اگه هم همچین چیزی باشه فقط به افراد فوق العاده ضایع گیر میدن مثلا شما 3 ساعت اینترنت میزی 2 ساعت و 59 دقیقه اش با هیتلر شکنه :n02:
همچین چیزی با عقل جور در نمیاد ک زنگ بزنن !
این ظاهر پنل باحال شده ها ایول :دی
این یعنی مشتری مداری!
ببینید چقدر دوستان ما درمخابرات به فکر ماهستند!!!!
درجا ازمشتری هاشون عذرخواهی می کنند×××××
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 25 ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مخابرات دیگه ترکونده:eek::confused:
کجان منتقدای مخابرات؟ ( البته به اضافه خودم )
حالا از سایتای خارجی پینگ چطوره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
این استیم مثل اینکه فقط از ساعت 6 تا 11 کار می کنه.بعدش انگاری یه کاریش می کنند پوتاشو می بندن.دیگه به سرورش وصل نمیشه.
میگم اگه بهشون ایمیل بزنم.مشکلو رفع می کنن یا اهمیتی نمی دن؟ اصلا به این چیزا اهمیت می دن؟
هر چی دانلود می کنم از حجم کم نمی کنه
مخابرات کجه دره؟
مخابرات دیگه آتیش زد به مالشنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلام
من H*TTP*S دارم. از امروز هیچ سایت فیلــ*ـتر شده ای رو باز نمیکنه جر فیس*بوک.
برای شمام همینطوره؟
اسیر شدیم.
مثله این که اینترنتو غنی سازی کردن...دیگ خودشون تولید کننده نت شدن...نقل قول:
از جائی زنگ زدن که آی دی کالرش را نشون نمیداد . با یاهو میل مشکلی ندارند چون راحت متن ایمیل را میخونند ولی هات میل و جی میل را به این سادگی ها نمیتونند باز کنندنقل قول:
داداش شوخی کردم. زنگ نزدن. :n02: واسه این قضیه هیچتر شکنم به نظر من بیشتر شایعس.آخه یه چیزی بگو بگنجه. این که میتونن بفهمن شکی نیس ولی زنگ زدنو بیشتر به نظر میرسه کسایی که این حرفا رو می زنن واسه سوق دادن کاربرا به ISP های مشترک المنافعه.!:n02: حالا هر چند نفر بگن و هی بادش کنن.!:santa:نقل قول:
سلام دوستان، منم قائمشهرم
پیشنهاد میکنید سرویس نت رو از شاتل به مخابرات تغییر بدم؟ من بیشتر پینگ (برای بازی های مولتی پلیر) مدنظرم هست که شنیدم مخابرات وضع بهتری داره!
حالا چند تا سوال از دوستانی که تو مازندران مخابرات دارن!
1- وضع پینگ چطوره؟
2- آیا تو سرویس های به اصطلاح نامحدود، مخابرات هم سرعت رو بعد از مدتی استفاده بیشتر محدود میکنه؟
3-آیا واقعاً کنترل خیلی زیاده؟ مثل چیزی که دوستمون "دخو" گفت؟
4- تو چند وقت اخیر اینترنت مخابرات هم دچار مشکل پینگ، سرعت و... شده؟
5- سرویس 512 و یا 1 مگ بدون محدودیت مخابرات چه سرعت دانلودی رو میدن؟ (روی کاغذ رو نمیگم! چیزی که خودتون تجربه کردید)
با تشکر!
1- پینگو نمیدونم.نقل قول:
2-نه محدود نمیکنه.کویته!
3-نه همش دروغه.!
4-آره سرعت کم شده.
5-سرعت تا 360 کیلوبایت.
پينگ مخابرات : كاملا غير قابل پيش بيني و عموما زياد .
يه جورايي اگه خيلي براي كسي بازي انلاين اهميت داره به نظر من مخابرات گزينه خوبي نيست. يعني گاهي وضعيت خوبه ..گاهي حتي بايد بي خيال وبگردي بشي ...
ولي سرعت خيلي عالي و راضي كنندس
شاتل هم پینگش داغونه، ازونور هم میزنه هی سرعت رو میاره پایین، همه اینا در صورتی که نزدیک 40t داری پولشو میدی، و انگار هنوز از دایال-آپ استفاده میکنی! :n21: (فقط پشتیبانی نسبتا خوبی داره)
پس با این تفاسیر مخابرات گزینه بهتریه! فردا میرم ثبت نام! با تشکر از راهنمایی دوستان :12:
برای بازی آنلاین میخوای طرف مخابرات نیا.....
برای دانلود مخابرات بهترین گزینه هست .با این حال سرعش نوسان زیاد داره یه روز میبینی 480 یه روز 2
ما که ریسک کردیم و توش هستیم و باهاش داریم میسازیم .من از شرکتا دیگه هم سرویس گرفتم مثلا میرفتی تو اسپید تست 512آسیاتک حجمی همیشه بالای 3 مگ بسته بود ولی مخابرات تو 5 دقیقه 5جور سرعت رو بهت نشون میده.
در ضمن من الان خطم بالای 5 مگ هست ولی سرعتم قبلا که به انتخابات نزدیک نشه 480 بو نامحدود 128
منم شاتل داشتم.بخاطر پینگش بالاش اومدم ظرف مخابرات.نقل قول:
پینگش هر چی باشه از شاتل بهتره.!
پینگ مخابرات با سرورای اروپا زیر 200ms هست. خیلی هم بخواد وضع خراب بشه بازم از شاتل بهتره.
فقط این مخابرات یه مشکلی با استیم داره.فقط از ساهت 6 صبح تا 11 صبح می تونی بری تو استیم.
مِلِت سِلام
خلاصه بگم :
یکی بهم راهنمایی بده
من الان شاتل دارم. بگی- نگی راضیم؛ لینک 128 کیلو بیت دارم که سرعتش دانلودشد تغریبا توی روز 350 کیلو بایت هست و البته ثابته و شب هم (رایگان)60 کیلو بایت و البته ثابته(سرویس محدود حجمیه )
حالا یکی بهم گفته مخابرات فلانه و با یک خط 128 کیلو ، سرعت و ترافیک نامحدود بهت میدن!!!!! دیدم زده 12500تومن به عنوان هزینه
اولا با این لینک و این سرویس سرعتم چقدره؟(توی روز و توی شب) ثانیا واقعا نامحدوده یا شبیه art شاتله که اگه 20 گیگ دان کردی سرعتش real می شه(میلاد روی 16 کیلو)
از شاتل محاجرت کنم مخابرات یا نه؟
ضمنا منطقه مخابراتی معلم ساری چطوره چون یکی از رفقا اونجاست و میخواد این سرویسو بگو؟
1- سرعت متغیره اما روی یک عدد خاص بسته نمیشه.وحتی متوسط سرعت از سرعت اسمی بیشتره بسته به تعداد کانکشن. من یک مگابیت دارم سرعت تا 360 میرسه واسه یعضیا 128 دارن به 500 هم میرسه!نقل قول:
2-ترافیک نا محدوده یعنی 999 گیگ که همون نامحدود میشه.
بابا من هیچ وقت نمیتونم تجربه خودمو از سرعت اینترنت مخابرات به دیگران منتقل کنم.چرا؟؟ چون علاوه بر این که مخابرات سرعتش متغیره به مخابرات منطقه شما هم بستگی داره .اگه امضامو ببینی متوجه میشی البته این تست مال الان نیست والان سرعتم بین 400 تا 500 ولی هر چی که باشه عده کمی هستن که چنین سرعتی رو توی مخابرات تجربه کردن، الان همسایه منم سرعتش مثل منه ولی یه چند کیلومتر اونطرف تر دوستم همین نت مخابرات رو داره و به گفته خودش سرعتش افتضاحه،البته اون خیلی زود تر از من نت مخابرات رو گرفته بود و شاید اون زمانی که این نت میگرفته پورتش رو پایین میبستن ولی واسه من و همسایم خیلی بالا بسته شده.الان من خودم یه جورایی سردرگمم که علتش چی میتونه باشه ولی اینجوری که معلومه نت مخابرات سرعتش خونه به خونه فرق میکنه!!!نقل قول:
حال با این اوصاف شما باز توقع دارین من از سرعت مخابرات براتون بگم؟؟
ولی یه چیزی رو کلی میتونم بهتون بگم اینه که مطمئن باشین که سرعت سرویس محدود و چه نامحدود مخابرات از همه isp های دیگه بهتره، حال خود دانی...
مخابرات رو با شاتل مقايسه ميكنيد ...اصلا فحشه به مخابرات ..كاربر شاتل اگه توي 1 ماه بتونه 40 گيگ دانلود كنه مثل خر كيف ميكنه (خودم بودم كه ميگم :n02: ) يعني واقعا سخته ماهانه بالاي 35 گيگ دانلود رايگان كردن ...
كاربر مخابرات ماهي 300 گيگ براش يه چيز عاديه ....ديگه نبينم حرف از شاتل بزنيد اينجا :n02:
پ.ن : البته من دارم سرويس 15 تومني مخابرات رو (256 نامحدود ) با 15 تومني شاتل (256 محدود ) مقايسه ميكنم
سلامنقل قول:
من خودم مخابرات دارم و خورستانم
در کل راضی ام
قبلش آسیاتک بودم
از این که اومدم مخابرات پشیمان نیستم
پینگش واسه من خوبه از سرعت هم راضی ام
من قبلا هم گفتم پهنای باند دست خود مخابرات هستش اون که نمیاد پهنای باند رو بفروشه به شرکتای دیگه خودش بی مشترک بمونه.میاد پهنای باند رو بین مشترکاش تقسیم میکنه که
مشتری هم جذب میکنه.درسته مخابرات نوسان داره ولی بازم از شرکتا دیگه بهتره اگه هیچی بهت سرعت نداه باز بیشتر از isp های دیگس سرویس نامحدود.
مثلا 128 رو کم کم بهت بده50 ولی بقیه شرکتا 16
قیمتشم ارزونه
فعلا که مخابرات بهترینه هم قیمت هم پهنا
دیشب پینگ داخل ایران 260 بود،با سرور های خارجی زیاد تفاوتی نداشت.اما الان خوب شده....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
از مخابرات مازندران بعیده با سرور خارج افت داشته باشهنقل قول:
سلام دوستان وضعت نت شما هم همین طور افتضاح بوده؟
امروز ظهر که کلا قطع بود بعد از ظهر چراغ اینترنت روشب بود ولی همین طور که میبنیند داغون حتی یه سایت و حتی یک کیلوبایت نمیشد استفاده کرد.
فکر کنم بچه ها قائمشهر، سوادکوه، جویبار، ساری، نکا و بهشهر مشکل منو داشته باشن چون یه مدت پیش هم داشتن سیمهارو درست میکردن
سلام دوستان
من امروز ۲۵۶ نا محدود گرفتم، یعنی افتضاححححح!!!!
دانلود زیر ۲۰ هست اکثراً
البته سرور داخلی خوبه ولی خارجی نابوده!
:n27:
مخابرات هم سوسول شده ها تا چهار پنج ساعت قطع میشه نت اعلامیه میزنه تو پنل :n02:
اگه امروز از مخابرات نت گرفتی یعنی امروز وصل شد برات تا فردا صبر کن درست میشه همه اوایل همین مشکل رو دارن.
از تنظیمات مودمت یه عکس بزار
این قطعی که برای قائمشهر بود 5ساعت نبودفکر کنم بیشتر بود.نقل قول:
اینا هم میخوان بگن ما پشتیبانی داریم:n02:
سلامنقل قول:
وضع منم همین بود
بیشتر تایم اوت میداد
الانم سرعت یکم پایینه
بابل
همین الان ساعت 8 سرعت دانلودتون چطوره از سرور های خارجی؟ برای من 120 شده سه لینک همزمان :n03:
مثل اینکه مشکلات دارن. کلا امروز وضعیت خراب بود.
امیدواریم زودتر ردیف بشه.
سلام به برو بچه گل شمالی اینترنت کرمانشاه هم خرابه فک کنم مشکل از منبع اصلی باشه:n13:
نقل قول:
یه نیم ساعت اینطوری بود الان خوب شده 350 :n02:
مودمم tplink هستش
خودم کانفیگ کردم
همه تنظیمات دی فالت هست فقط vpi و vci رو تغییر دادم
در 12 ساعت حدود 12 گیگ دانلود داشتم:n10:
خوب اصلش همون vpi با vci هستش با یوزر و پس دیگه.نقل قول:
چیز دیگه ای نمیمونه.