[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داغان !
از اون ور مخابرات هم منهدم شده !!
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داغان !
از اون ور مخابرات هم منهدم شده !!
سرویس من دو روزه خود بخود قط شده:(
از بچه های اهواز اگه کسی هست اعلام کنه برای همه قط شده یا نه؟
اهواز، مخابرات آزادی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
های وب شبانه رایگان داره؟ اگه داره روی کدوم طرحاشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذوق نکنید! فقط برای 3 دقیقه اینجوری رفت بالا :)
ولی امروز کلا" سرعت دانلود از سرورای خارجی بد نبود در حد 600. ( داخلی هم 700 ~ 890)
ولی پینگ هنوز ترکیده. ( 30% پکت لاست)
دو روزه نت کل دوستان از جمله خودم ترکیده , بهتره با پشتیبانی تماس بگیری.نقل قول:
سرویس من دو روزه خود بخود قط شده:(
از بچه های اهواز اگه کسی هست اعلام کنه برای همه قط شده یا نه؟
اهواز، مخابرات آزادی.
سرویس ها 8 مگ به پایین.نقل قول:
های وب شبانه رایگان داره؟ اگه داره روی کدوم طرحاشه؟
-
-
سرعت امروز:
همشهری بهت گفتم طرفه های وب نیا گوش نکردی:n27: به این اوضاع نابسامان عادت می کنینقل قول:
سلام
من جدیداً از این شرکت سرویس میگیرم و یکی دو سوال دارم، ممنون میشم کمک کنید.
اگه من یه طرح فشفشه یک روزه فعال کنم، دانلودی که در ساعت رایگان داشته باشم هم از حجم فشفشه کم میشه ؟
اگه حجم فشفشه قبل از ساعت رایگان تموم شه، دانلودی که در ساعت رایگان داشته باشم از حجم اولیهام (که قبل از فعال کردن فشفشه داشتم) کم میشه ؟
مثلا 8 مگ. تک کانکشن در حد فاجعه. دزدی در سرعت و حجم. اینقدر داغونه که سایز بیشتر کلی طول می کشید تا تست بگیره
بله خب شما گفتی، ولی آخه بقیه ی دوستان از شرکت های دیگه هم راضی نیستن. درضمن، دلیل اصلیم برای اینکه اومدم سمت هایوب چون به مدرک خاصی برای ثبت نام سرعت های بالا نیازی نداره.نقل قول:
کلا تا وضع ما اینه! ما باید بسوزیم و بسازیم!
هرچی تماس میگیرم میگه "شماره ی مورد در نظر در شبکه وجود ندارد" یا همش مشغوله!نقل قول:
کد تهران رو هم قبل از 1565 باید بگیریم؟ کدوم درسته؟ 1565 یا 0211565؟ !
از اهواز.
داداش بود و نبودشوننقل قول:
جواب دادن و ندادنشون فرقی نمیکنه
ولی اگه میخوای تماس بگیری همون 1565 درسته
اگه میگه شماره مورد نظر شما نیست
مرکز مخابرات شهر شما مشکل داره
که نمیتونه با این شماره تماس برقرار کنه
سلام...کسی از منطقه امت مشهد یا کلا مشهد از های وب سرویس داره؟
یکی از اعضای فامیل داره .. منطقه ی کلاهدوزنقل قول:
تست دانلود داشتم از سرور داخلی به 700 - 800 هم میرسه ..
ولی به نظرم میانگین 500-600 باشه دانلود .
پینگ رو نگرفتم ..
نکته ی بعدی که ذهنم میرسه پخش " حجم " در ماه های مختلف هست .. مینونه از یک نظر بد و یک نظر خوب باشه
مثلا سرویس اون : 24 گیگ برای 15 ماه
:>>>>>>
6 ماه 500 مگی
18 فشفشه 1 گیگی ( که فقط در یک روز باید استفاده کنی و تموم شه ! )
3 گیگ هدیه ..
من مشهدم وهیچ مشکلی ندارم و سرعت دانلود 650 تا 700 کیلو دارم و سرعت 1 مگ گرفتمنقل قول:
اول شماره خطش چنده؟نقل قول:
میشه بگید کدوم منطقه مخابرات هستید؟نقل قول:
Sent from my Xperia Go using Tapatalk
دوستان ما تازگیا این طرح گنجینه رو گرفتیم که 18 تا فشفشه هدیه داره ولی الان توی قسمت بانک مجازی کدهای تخفیف رو نمی بینم که فشفشه رو وارد کنم. چکار باید کرد ؟
معمولا" کد تخفیفا به ایمیل هم ارسال میشه.نقل قول:
دوستان ما تازگیا این طرح گنجینه رو گرفتیم که 18 تا فشفشه هدیه داره ولی الان توی قسمت بانک مجازی کدهای تخفیف رو نمی بینم که فشفشه رو وارد کنم. چکار باید کرد ؟
اگه به ایمیل ارسال نشده با پشتیبانیشون تماس بگیر100% جوابگو هستند.
شما اول از وضعیت نویز داخلی مطمئن شو بعد با پشتیبانی تماس بگیر.نقل قول:
یا اشتباهی پیش اومده همچین سرعتی براتون بستن یا 100% نویز داری و از مرکز مخاراتیتون دوری.
ساعت 6 صبح: دانلود از یه سرور فرنگی:n09:
با توصیف دوستان مثل اینکه های وب تو مشهد مشکل خاصی نداره...پیش به سوی های وب
-کدون منطقه هستی؟نقل قول:
خطم که نویز داره و فاصلم با مرکز مخابراتی زیاده و خطم اکثرا تا 6 یا بعضی وقتا تا 7 مگ آپ میشه. سیم مستقیم از دم در کشیدم تا خونه. اما:نقل قول:
قبلا تک کانکشن بهتر بود و همچنین پینگ بهتر بود. های وب کمبود پهنای باند داره و داره سرویس ها رو با ضریب اشتراک بالا می بنده به هر قیمتی که شده تا سودشو ببره چون اوایل که خلوت بود اینقدر داغون
نبود. ضمن اینکه تجهیزات مزخرفی تو تهران یا حداقل مرکز ما دارن . پشتیبانی هم که یکی از یکی بیسوادترن مثل فایل صوتی فقط بلدن بگن بیسیم داری فکس داری .......
برای نویز باید به مخابرات محل درخواست سیم بان داد که برای هرکسی نمیان یا بخاطر سرعت نت فقط بخاطر نویز در صحبت کردن و اینا میان
پهنای باند های وب تو منطقه امت بیشتر از 4مگ هستش ینی اگه سرویس 1مگ بگیری بین 6 تا 8مگابیت بهت سرعت میده،اگه برا گیم میخای های وب بدردت نمیخوره.نقل قول:
منطقه گلشهر...پیش شماره 258نقل قول:ینی منظورت پیینگش بالاست؟؟نه برای گیم نمیخوام...فیبر نوری هست خطم...توی سایت که قسمت چک کردن خط اوکی بود خطم...برا دانلود شبانه و وبگردی میخوام...اگه بشه رو خطم سرویس بدن...همه میدونن که مخابرات مشهد چجوریه...میخوام از شرش خلاص شمنقل قول:
بچه ها من مشهدم منطقه عامل به نظرتون خوبه؟نقل قول:
سرویس یک بگیرم یا دو مگا؟
یک سوال دیگه من الان آسیاتک دارم
بخوام بیام های وب
هزینه نصب و راه اندازی و رانژه هم داره؟
من خودم میتونم نصب کنم
شماره پشتیبانی مشهد چیه؟
فکر نکنم رو فیبر نوری سرویس بدن با 1565 تماس بگیر.نقل قول:
بله هزینه رانژه و... رو باید بدی.نقل قول:
حالا چرا میخای بیای های وب؟اسم مرکز مخابراتی منطقت چیه؟
اگه اشتباه نکنم شهید کریمینقل قول:
چن رقم اول شمارتو بگو چنین مرکزی تو لیست های وب نیست.نقل قول:
شهید مطهری هستنقل قول:
پیش شماره منم 727
پس از کجا بگیرم؟
هزینه رانژه و نصب چقدر میشه؟
پهنای باند های وب تو منطقتون بیشتر از 4مگ هست.سرویس 256براتون 2مگ سرویس 512 براتون 4مگ و سرویس 1مگ براتون 8بسته میشه.نقل قول:
منظورتون چی بود گفتید چرا میخوای بیای های وب؟نقل قول:
جایه بهتری سراغ دارید؟
من الان 512 اسیاتک نا محدود دارم سرعتم بین 55 تا 70 متغییر هست حیف که مصرف منصفانه گذاشتن
راستی این سرعتها رو از کجا میفهمی؟
-میخاستم ببینم برای چه کاری میخای.نقل قول:
-من شرکتای دیگه رو تست نکردم چون تو منطقه ما سرویس نمیدن.
-سرعت ها رو بر اساس تجربه بهت گفتم.
واسه استفاده معمولینقل قول:
و دانلود شبانه
سرعتهای 256 512
1 مگ و 2 مگ
چه سرعتی رو تو دانلود شبانه میدن تقریبا
شرمنده زیاد سوال پرسیدم:n26:
-سرویس 2 مگ دانلود شبانه نداره.نقل قول:
-سرویس 256 حدودا250کیلو میده،سرویس 512 ،60 کیلو میده بعضی روزها هم 460کیلو رو میده،سرویس 1مگ 256کیلو و بعضی از روز ها 750کیلو رو میده.
تایم رایگان های وب 3ساعت هستش.
-این دفه اشکالی نداره:happy:
من که فاصلم با مرکز مخابراتی خیلی زیاده و یکی از شلوغ ترن مراکز شهر مرکز ماست ولی باز سرعت عالیه. ( تو شهر ما 4 تا مرکز هست که باید جواب جمعیت 300000 نفری شهرو بده , حالا خودت فرض کن چقدر شلوغه)نقل قول:
خطم که نویز داره و فاصلم با مرکز مخابراتی زیاده و خطم اکثرا تا 6 یا بعضی وقتا تا 7 مگ آپ میشه. سیم مستقیم از دم در کشیدم تا خونه. اما:
قبلا تک کانکشن بهتر بود و همچنین پینگ بهتر بود. های وب کمبود پهنای باند داره و داره سرویس ها رو با ضریب اشتراک بالا می بنده به هر قیمتی که شده تا سودشو ببره چون اوایل که خلوت بود اینقدر داغون
نبود. ضمن اینکه تجهیزات مزخرفی تو تهران یا حداقل مرکز ما دارن . پشتیبانی هم که یکی از یکی بیسوادترن مثل فایل صوتی فقط بلدن بگن بیسیم داری فکس داری .......
برای نویز باید به مخابرات محل درخواست سیم بان داد که برای هرکسی نمیان یا بخاطر سرعت نت فقط بخاطر نویز در صحبت کردن و اینا میان
اوایل همچین مشکلی داشتم زنگ زدم گفتم نویز شدید دارم بعد نیم ساعت درستش کردن.
اگه یکم اسرار کنی یه کارشناس میفرستن برای چک کردن.