درود برشما ایا با سیم کارت معمولیه اعتباری رایتل میشه به فورجی وصل شد یا باید تغغییر سیم کارت داد؟ممنون.
منظورم مثل سیم کارتایه ایرانسله که باید مبدل به یو سیم بشن هستش.
Printable View
درود برشما ایا با سیم کارت معمولیه اعتباری رایتل میشه به فورجی وصل شد یا باید تغغییر سیم کارت داد؟ممنون.
منظورم مثل سیم کارتایه ایرانسله که باید مبدل به یو سیم بشن هستش.
سلامنقل قول:
بله ، متصل میشه. نیازی به تعویض سیمکارت نیست.
نیازی به تغییر نیست! اما ۴جی پیدا کردی به منم بگو ( خیلی پوشش محدوده)نقل قول:
اگر به همراه اول متصل باشید همان ۲۹۹ریالنقل قول:
و اگر به ایرانسل متصل باشید۴۹۹
فقط روی ایرانسل رومینگ ملی حساب میشه و دقیقه ای ۴۹۹ریال.نقل قول:
اما داخل شبکه خودش و همراه اول ۲۹۹ریال محاسبه می شود.
رایتل از وقتی با همراه اول قرارداد بسته است،پوشش رایتل با همراه اول یکی است و همه جا نسل چهار دارد.نقل قول:
تابستان پارسال طبق قراردادی رایتل فرکانس ۲۶۰۰خود را به همراه اول داد که بتونه 4.5G ارائه دهد چون همراه اول مجوز فقط یک فرکانس رو داشت. در مقابل این کار هم همراه اول گذاشت که مشترکین رایتل به شبکه 3G و 4G خودش متصل بشوند. و همان تعرفه داخل شبکه رایتل محاسبه و امکان استفاده از بسته های اینترنت.مکالمه.پیام ممکن باشد.
ممنون اما ایا مطمینید؟نقل قول:
چون یک سال به ایرانسل وصل نمیشه ....
وصل میشه ولی نه همه جانقل قول:
تو سایت رایتل خوندم جایی که رایتل پوشش نداشته باشه و از دکل همراه استفاده بشه به قیمت همراه اول حساب میشه و قیمت بسته ملاک نیست.نقل قول:
یه همچین چیزی! نظر دوستان ؟ متن پیداش کنم میزارم اینجا.
امروز از ایرانسل دائمی ترابرد زدم رایتل [emoji108]
دوستان رایتلی
ساعات افت مصرف ۲-۷صبح جدیدا چند روزیه خیلی نوسان داره برا شما هم اینطوریه؟!
از ۲ مگ میاد ۲۰۰-۳۰۰k و ...
قبلا رو ۲ مگ فیکس بود نهایتش ۱/۷ مگ میشد!
روی رومینگ همراه اول همچی بر اساس قیمت خود رایتل هست و هیچ مبلغی اضافه ندارهنقل قول:
اما اگر جای باشین که نه رایتل باشه نه همراه اول رومینگ بشه ایرانسل فقط مکالمه کار میکنه به گفته اپراتور رایتل
هر جور الان حساب کنیم هم رایتل هم همراه اول دیگه مثل قدیم نیستن وپوشش دهی خوبی در کل کشور دارن حتی نقاط کور
اینا همش حرفهنقل قول:
خیلی مواقع نمیره رو همراه اول ,از دسترس خارج میشه
بدون حساب نظر ندهید. بله در تهران که پوشش نسل سوم و چهارم رایتل کامل هست روی همراه اول نمیره. اما در شهر های دیگه راحت روی همراه اول می رود. در داخل مترو تهران روی همراه اول می رود. خیلی شهرها هستند که رایتل خودش اصلا پوششی نداره اما شما با رایتل خودتون به 4G+ همراه اول وصل هستید و از همان بسته رایتل استفاده می کنید.نقل قول:
لطفا شما بیهوده نظر بقیه رو بی حساب، حساب نکن!نقل قول:
من از وضع شهرستان خبر ندارم
تهران ، همین مترو که مثال زدید، چند بار پیش اومد که انتن کلا رفت! و این تجربه شخصی منه، حالا شما بیا بگو نه همیشه میره رو MCI... چیزی که خودم دیدم رو باور میکنم تا حرفی که زده شه
خارج مترو هم کلا خودش انتن داره و نیازی به رومینگ نداشتم
۴ جی هم تا دم در ۵ خط دارم، داخل خونه ۰ خط
اتفاقا من با نظر دوستمون کاملا موافقم من تو اکثر نقاط استان هرمزگان از طریق سیم رایتل به تریجی و فورجی همراه اول وصل شدم بدون هیچ مشکلی همین الان هم با رایتل به فورجی همراه اول تو شهرستان سیریک وصل هستم جایی که رایتل اصلا پوشش نداره وتا حالا هم مشکلی پیش نیومده سرعت هم عالی بالای پنجاه مگابیته بیشتر مواقع
سلام دوستان چند سوال :
۱-رومینگ همیشه باید on باشه تا در صورت نبودن پوشش رایتل بره همراه اول ؟!
۲- حروف اختصارشون چیه اگر از دکل رایتل استفاده کنه چی میزنه (R) یا چیز دیگه ؟ از همراه اول استفاده کنه چی ؟
۳- اگر جفت رایتل و همراه اول پوشش3G 4G نداشته باشند داستان چجوری میشه ؟! همون E رایتل میشه؟
متشکرم.
عزیز مشکل سوبچ اتوماتیکشه!نقل قول:
وگرنه دستی وصل کنی که بله، مشکلی نیست!
درضمن، از مترو که خارج میشی همچنان رو همراه اول میمونه , این موضوع از این جهت واسه من اهمیت داره، خونه ما همراه اول ۳-۴ جی نداره، نسل دو هم ۱-۲ خط! یعنی روزی یه بار موقع ورود به مترو ، یه بار موقع رسیدن به خونه باید دستی انتن انتخاب کنم
نه نیازی نیستنقل قول:
R یعنی رومینگ که بعضی وقتا به همراه اول وصلی میزنه بعضی وقت ها هم هیچی نمیزن
رایتل کلا دکل نسل ۲ نداره ، اگه قراره E وصل شه یعنی رومینگ
دوستان رایتلی سرعت شبانه شما چجوریه؟
برا من که جدیدا ۳۰ گیگ از ۱۰۰ گیگ مصرف کردم سرعتم داغون شده از ۱۵ تا ۸۰۰ کیلوبایت نوسان داره (۲-۷ صبح)فک کنم بعد از یک حجمی شیر فلکه رو میبندن[emoji4]
بسته ۱۰۰+۱۰۰ گیگ دارم.
قبلا سرعتش روزانه و شبانه یکی بود! سرعت روزانه متوسط ۲-۳ مگابایت در ثانیه هست.
اگر کسی نامحدود ساعتی (منصفانه ۹۰۰ گیگ ) هم خریده تجربه شو بگه که چند گیگ تونسته دانلود کنه !
مرسی
مودم 4G دارمنقل قول:
IRN20 4Gخورده.
دکل رایتل هست مشکلینیستنقل قول:
سلامنقل قول:
من چند روز پیش یکی از این بسته های نامحدود یک روزه (6 تا 12) که مصرف منصفانه ی 900 گیگ داره رو استفاده کردم. توی اون چند ساعت با استفاده از شبکه ی 4g همراه اول سرعت دانلود حدود 4 مگ بود اما گاهی اوقات هم به صورت متناوب افت می کرد و به 200-300 کیلوبایت می رسید.
در کل توی اون چند ساعت تونستم حدود 35 گیگ دانلود کنم.
سلام ، مرسینقل قول:
پوشش ۴G رایتل نداشتی که با همراه اول وصل شدی یا دستی میشه انتخاب کرد؟!
نقل قول:
منطقه ی ما رایتل پوشش 4G نداره ؛ فقط 3G هست.
موقع دانلود خودم شبکه ی همراه اول رو انتخاب کردم.
سلامنقل قول:
در گوشی جدیدم مشکل سویچ اتوماتیک ندارم
میره 2g 3g و 4g بیاد خودکار میره 4g
من گوشی هواوی پی ۱۰دارم هنگام ورود به مترو اتوماتیک میره روی 4G همراه اول و هنگام خروج برمیگرده روی. 4Gرایتل. فقط بین دو ایستگاه توی تونل میره روی 3Gنقل قول:
حالا رو برند های دیگه اتوماتیک نمیره جای سواله....
روی گوشی های هواوی هنگام خروج و ورود به ایستگاه اتوماتیک جابجا میشهنقل قول:
1.در حالت 2Gبلع ولی در حالت 3G و 4G نیاز نیست.نقل قول:
2.روی دکل رایتل Rightel. روی همراه اول RIGHTEL یا IR-MCI|RighTel یا RIGHTEL|RighTel کلمه اختصار R هم به معنای رومینگ هست و چون شبکه همراه اول با رایتل با هم یکی شده معمولا Rرا نمیزند. خیلی کم اون هم در حالت 2G
3. در صورت عدم آنتن دهی رایتل و همراه اول در یک نقطه بر روی ایرانسل می رود، اما فقطE 2G با تعرفه آزاد خارج از بسته
در شبکه همراه اول اگر به 2G وصل شودو علامت R هم باشد باز هم تعرفه داخلی رایتل حساب می شود و امکان استفاده از بسته تماس و پیام کوتاه وجود دارد.نقل قول:
دقیقا الان این مشکل رو با سیمکارت جدید ترابرد شده و گوشی سونیz2 دارم اتومات سوییچ نمیکنه ! 4G رایتل دو خط داره و رو 4G mci حتی به صورت دستی هم انتخاب میکنم ارور میده و رجیستر نمیشه !نقل قول:
تهران و کرج و بعضی نقاط فقط روی رایتل کار می کند ، اما سایر نقاط کشور راحت روی همراه اول رجیستر میشه.نقل قول:
سلام دوستان
رایتل هم شماره ای چیزی داره که بشه پیامک داد :
۱-بعد از اتمام بسته اینترنت مصرف آزاد انجام نشه ! یا کلا مصرف آزاد رو کنسل کرد !
۲- sms های تبلیغاتی نیاد !
کنترل مصرف آزاد نداره اما تعرفه مصرف آزادش پایینترهنقل قول:
گیگی ۱۰-۱۵ در میاد فکر کنم
خود من مصرف آزاد استفاده میکردم
مورد بعدی هم تو اپش ، هست! حتی قابلیت انتخاب موارد خاصی از sms هم هست
دوستان
نحوه محاسبه نرخ مکالمه رومینگ و غیره به چه صورتیه!؟
ظاهرا اگر از دکل رایتل استفاده بشه ۲۹ هست اگر از رومینگ ملی (دکل همراه اول ) استفاده بشه بر اساس اپراتور میزبان که همون همراه اول هست محاسبه میشه یعنی ۵۹ تومن !
درسته؟!
نهنقل قول:
رومینگ برای شما هزینه نداره
گویا همراه اول هم همون ۲۹ هست اما تست من ۴۹ بود
ایرانسل وصل شی حتما ۴۹ هست ( نه ۵۹)
کلا شما بر اساس رایتل محاسبه میشی
آقا یه سوال از دوستانی که رایتل استفاده کردن.
چرا تو منطقه ای که پوشش کامل LTE هستم بیشتر مواقع این hیا H+ ؟ در ضمن با گوشی دیگه هم تست کردم همینه؟
رومینگ هم میکنم به همراه اول وصل نمیشه
در شبکه همراه اول و رایتل هر دقیقه ۲۹۹ ریال (تست شده توسط خودم در تهران .کرج .قم کاشان. اصفهان. شهرکرد. کیش. قشم. مشهد. ساری. آمل, دماوند، و...)نقل قول:
در شبکه ایرانسل ۴۹۹ریال
سلام بچه اگه میشه یه تست پینگ هم از 4g رایتل بگیرد بزارید
- - - Updated - - -
سلام بچه اگه میشه یه تست پینگ هم از 4g رایتل بگیرد بزارید
سلام
من هفته پیش از ایرانسل اومدم رایتل ، تا الان که خوب بوده و بدون مشکل؛ الان بسته 30 گیگ ورود به رایتل بهم داده ، اگه الان بسته بخرم این 30 گیگ از بین میره ؟
بعد بالا نوشته شده توی 4G رومینگ باید خاموش باشه ، این جوری انتن بد نمیشه ؟
یه چیز دیگه، وقتی کسی زنگ میزنه و گوشی دردسترس نباشه رایتل میگه وقتی گوشی انتن داشت بهت پیامک میدم که الان میتونی بهش زنگ بزنی ، اینو میشه غیر فعال کرد؟