دوستان بیخیال...چرا انقدر به هم کنایه می زنین..خوب بازی نقطه قوت و ضعف داره دیگه...
Printable View
دوستان بیخیال...چرا انقدر به هم کنایه می زنین..خوب بازی نقطه قوت و ضعف داره دیگه...
من نگفتم بازی مشکلی نداره. ولی همونطور که گفتم با پچ ها مشکلات حل می شه.در ضمن من برعکس شما قصدم این نیست که بخوام شما رو ضایع کنم یا چیزی بگم که بخوام خودم رو خالی کنم یا با کسی کل کل کنم.هیچ وقت هم طرفداری راک استار رو نمی کنم.برعکس، من هم ازش ناراضیم به خاطر اینکه بازی رو خیلی با تاخیر و با پورت بد روونه ی بازار کرد.اما این که یه نفر بگه چون من نمی تونم بازی رو درست اجرا کنم، بازی خیلی مسخرست، حرف درستی نیست.در ضمن راک استار معبود من نیست.(البته شاید اینجوری می خواستید خودتون رو خالی کنید. یا من رو زیر سوال ببرید.)در ضمن من هیچ وقت نگفتم Crysis یا Cod بازی های بدی هستن.نقل قول:
توی تاپیک یه بازی می شه از بدی ها وخوبی های یه بازی گفت.ولی بالحن نرم و بدون جبهه گیری.برای مثال من تو بعضی تاپیک ها از بعضی بازی ها انتقاد کردم که حتی از انتقادم تشکر هم شد و هیچ کس هم ناراحت نشد و به کسی بر نخورد.دلیلش هم لحن نرم انتقادم بود.اگه شما از یه بازی خوشتون نمیاد یا ازش عصبانی هستید دلیل بر این نمی شه که عصبانیتتون رو تو لحن صحبتتون نمایان کنید.نقل قول:
تاپیک های ما ایرونیا این فضا رو داره نمیدونم چرا اعضای یه تاپیک خیال می کنن تاپیک جایی برای تمجید و تعریف از یه گیم هست. آقا جون تاپیک هست معبد و عبادتگاه که نیست تاپیک یه تریبون آزاد برای بحث در مورد موضوع اون تاپیک هست.
فکر نمی کنم شما بتونید تعیین کنید که من چه پستی بدم و چه پستی ندم. به نظر من این بازی یه بازی قشنگ و جذاب هستش و بعد از یه مدت هم مثل بقیه ی بازی ها جذابیتش از بین می ره. ولی لحن صحبت شما طوریه که انگار قصد اهانت دارید.نقل قول:
در کل لازم نیست شما هم وقتتون رو تلف کنید برای جواب دادن به پست من چون وقتی شما زمین گیر این بازی شدید دیگه هیچ کس نمیتونه نظر شما رو عوض کنه من هم نمیخوام این کار رو بکنم و اصلا از این کار خوشم نمیاد
فکر نمی کنم امثال مدیر گیم اسپات تو این تاپیک عضو باشن.نقل قول:
در کل شما به کارت برس کسی هم شما رو نمیخواد از این بازی نا امید کنه و من هم این قصد رو نداشتم فقط نظرات شخصیم بود و اینکه اعتراض کنم به سایت هایی این همه پاچه خواری می کنن واسه این بازی. خوش باشید
در آخر هم باید بگم خوشحال می شم اگه این بحث تموم بشه چون فکر نمی کنم نتیجه ای داشته باشه.
نقل قول:نقل قول:
اولا که بهتره این بحث رو تموم کنیم چون ممکنه اختار بگیرید من فقط یک پست میدم توی این پست تمامی چیزایی که دو طرف می گن مورد بررسی قرار گرفته میشه :دی من فقط در باره ی خط هایی که قرمز هست بحث می کنم.
تیکه تیکه هر تیکه قرمز رو من در موردش میگم :
- عزیز من بازی رو همه قبول دارن که بد پورت شده و واقعا سیستم بالایی می خواد.
افت فرم همش به خاطر CPU هست اگه شما یک CPU قوی داشته باشید اصلا افت فریم ندارید ( مثل من که 4 هسته ای دارم البته یک 3 هسته ای هم کار شما رو راه میندازه. )
برای من که هیچ موقع کرش نکرده اصلا کم تر جایی یا اصلا ندیدیم که بیان بگن بازی هی کرش می کنه این به سیستمتون ربط داره اگه شما پول ندارید سیستم توپ بخرید به راک استار هیچ ربطی نداره!!!!
کدوم اشکال باگ گرافیکی ؟؟؟؟؟؟؟
مثلا چی نکنه مشکل سایه رو میگین که اونم توی پچ آخریه درست شده.
دیگه هرچی می خواین انتقاد کنین بکنین ولی گیم پلی بازی غیر قابل انتقاد هستش. حیف که بخوام توضیح بدم می شه نقد بازی ولی گیم پلی این بازی به قدری زیبا هست که توی هیچ بازی ای ندیدم!!!
کنترل ماشین یک عجوبه بود توی تمامیه بازی هایی که دیدم حتی از بعضی بازی های مخصوص ماشین سواری هم بهتر بود.
دوربین بازی ایراد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید نکنه دوست دارید دوربین آشغال رزیدنت اویل رو برای این بازی می زاشتم دوست دارم بدونم کدوم بازیه که دوربین سوم شخصش از این بهتره؟؟؟؟؟
عزیز من اون تاپیک فقط به خاطر این بود که اینجا بسیار شلوغ بود. حالا واستا من بگم کدوم تاپیک رو توی عمرت دیدی که در یک هفته 300 صفحه یا بیشتر رفته باشه؟؟؟؟
تابحال توی دنیا بازی ای به پر طرفداریه GTA دیدی ؟؟؟؟؟؟
نه که ندیدی معلومه که اگه بازی توی سیستمت نیاد حسودی هم می کنی.
- پاچه خواری چیه؟؟؟؟
باید از راک استار هم ممنون بشیم که اصلا این بازی رو برای PC هم زده!!!!!!!
اصلا اگه راک استار نبود تو میتونستی بازی ای که در تاریخ بازی های کامپیوتری انقلاب کرد رو بازی کنی؟؟؟؟؟؟
پس لطفا حرف نزن.
- تقدیر ؟؟؟ به نظرت نباید به این بازی تقدیر کرد؟؟؟؟
بهترین بازیه جهانه اگه نمیدونی بپرس و تاپیک بزن بنویس آیا GTA بازیه خوبیه یا نه و یک نظر سنجی هم بده ؟
- میتونستی اینطوری بگی Cod WaW یا COD MW .
- این دیگه خیلی جالبه گرافیک کرایسیس توی بالاترین تنظیم 9800 GTX می خواد کی همچین حرفی رو زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه این بازی فقط گرافیک داره Cpu 1 هسته ای هم میتونه این بازی رو بیاره.
من با 280 بالاترین تنظیمات رو گرفتم.
- کاملا درسته بهترین بازیه 2008 که هیچی بهترین بازیه تاریخ بازی ها و فکر نکنم تا سال 2010 بازی ای به این قشنگی بیاد.
- قبلا هم گفتم باز هم می گم اون تاپیک برای زمانی بود که پچ ها نیومده بود و بعدشم همه که همهی این مشکلات رو نداشتن و بعدشم نصف تاپیک فقط پیشنهاد بود برای بهتر شدن بازی .
اگه شما سیستمت نمیکشه به ما ربطی نداره ببین عزیزم من از همون اول بازی روی سیستمم درست اجرا شد. فقط مشکل دوربین داشتم که اونم به خاطر این بود که ایرانی ها نسخه ی اصل بازی رو ندارن!!!
این دیگه غیر قابل انتقاده !!!
تا بحال هیچ موقع ندیده بودم که سایتی مثل IGN بیاد و به بازی ای 10 بده خیلی کم تر می شد همچین اتفاقی ولی حالا شما میگین 9 داده؟؟؟؟؟
واقعا که مثلا شما کاربر فعال هستید با این اطلاعاتتون.
آخه عزیز من این بازی رو باید با فار کرای 2 مقایسه کرد؟؟؟ یا مثلا با کرایسیس یا Cod ؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا دوربین بازی که کلا فرق داره.
دوما اگه من بخوام در مورد گرافیک بگم بهتره برید نقد رو بخونید!!!!!
آره به به به گردشونم نمی رسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این که دیگه واقعا جک ساله فکر کردی اونا چی دارن فقط گرافیک هیچی دیگه ندارن میتونی سیستمشون رو ببینی!!
این بازی فوق العاده بود اصلا غیر قابل توصیف.
اگه شما مشکل داری میتونی مثل من همون سرویس پک دو رو به 3 تبدیل کنی این که دیگه از خودته!!!
ببخشید ربطش به اینترنتی بودن بازی هستش که البته به پول شما هم ربط داره اگه پول داری برو اکانتشو بگیر و اینترنتی بازی کن!!!!
واقعا به نظر من نه همه ی بازی باز های حرفه ای این بازی باید بالای 9.5 بگیره بعد شما می گی پاچه خوار باشه پس اگر اینطوریه باید به تمام سایت ها بگی پاچه خوار .
در آخر هم بگم که اگه به کسی توهین شد ببخشید.
اخطارنقل قول:
اولا که بهتره این بحث رو تموم کنیم چون ممکنه اختار بگیرید
از این به بعد دنبالت راه میفتم و ازت غلط املایی میگیرم
.....................
در مورد بازی باید بگم که با این که بازی واقعا خوبی هست...ولی یک سری ایراداتی داره
البته همه بازی ها ایراد دارن و هیچ کدوم کامل و بدون نقص نبودن
شما هم این رو مطمئن باشید که با پچ همه مشکلات بازی رفع نمیشه...ولی این بازی ارزش وقتی رو که براش گذاشته میشه رو داره
باید به راک استار هم تبریک گفت برای ساخت چنین شاهکاری...البته باید بهش خرده هم گرفت بخاطر پورت بد بازی که یک سری مشکلات ایجاد کرده
----------------------
کراسر خان....نمره ای که شما به این بازی دادی نمره خیلی پائینی هست.اگر شما توی اجرای این بازی مشکل داشتی دلیل نمیشه که نمره به این پائینی به بازی بدی...البته فکر کنم موقعی که این نمره رو دادی عصبانی بودی...البته من هم قبول دارم بازی یک سری ایراد داره ولی با یک سری پچ میشه مقداری از اون رو برطرف کرد.اینطور شما هم لذت بیشتر از بازی میبری.من خودم از ویستا 32 بیت استفاده می کنم و cpu هم دو هسته ای هست ولی بازی رو با با بیشترین حد گرافیک بازی می کنم و نه افت فریم دارم و نه مشکلاتی از این قبیل.من بجای xp بهت پیشنهاد می کنم از ویستا استفاده کنی
در کل امیدوارم تا الان مشکلت برطرف شده باشه
واقعا نمیدونم چی بگم !
این بازی برای ایرانیا ساخته نشده !
چرا ؟
فقط کافیه به Gta Forums سر بزنید . میبینید همه یه سیستم Core 2 Duo یا Core 2 Quad یا i7 دارن با یه Gpu متوسط یا قوی و حداقلشون یه رم 1.5 گیگ ! همه هم از این بازی راضی هستن و توی Review های بازی اکثر کاربرا 9-10 دادند !
اونوقت بعضی از ایرانیا که سی پی یوشون نصف قدرت اونا رو نداره و از بازی و داستان و گرافیک و گیم پلی هیچی نفهمیدن و کلا نفهمیدن Gta IV چیه (البته تقصیر خودشون نیست . تقصیر سیستمشونه که ضعیفه و تکسچرا رو به صورت ... نشون میده !) میان به بازی نمره 4 5 میدن بعد میگن بازی اشکال داشت ! خب معلومه دیگه اشکال داره . میخوای روی یه سیستم ضعیف اشکال نداشته باشه ؟!
چطور ویستا با رم 1 گیگ یکم توی بازیا گیر میزنه ! انتظار دارید این بازی با این سیستمای ضعیف نزنه ؟
اگه میخواید اصل بازی کردن با این بازی های Next Gen رو بفهمید دو راه بیشتر ندارید :
1- سیستم خود رو به شدت ارتقا بدید و در آینده هم بدید و کلا هر سال آپدیت باشید که کلی پول میخواد !
2- یه Xbox 360 یا Ps3 بخرید که خرج کمی داره و دیگه ارتقا و ... نمیخواد !
همین
چرا کسی جواب نمیده.نقل قول:
نقل قول:
اگه من می دونستم جوابتو می دادم حیف که نمی دونم خودمم توش موندم!!!!!!!!!!!!
من این پچ جدید بازی 1.0.2 رو ریختم. ولی از وقتی که ریختم دیگه این یارو نیکو نمی تونه پشت کامپیوتر بشینه. بدبختانه تو یه مرحله ای هم گیر کردم که حتما باید پشت کامپیوتر بشینه. برای رفع این مشکل چی کار کنم؟
عزیز این پچ رو هر سیستمی یه جور عمل میکنه رو سیستمه یکی کار میکنه رو سیستم یکی مثل منم از همون اول دوربین میپرید زیر پای نیکونقل قول:
و خلاصه بگم راهی جز نصب دوباره بازی و اجراش بدون پچ نداریالبته با کرک razor بهتر عمل میکنه
نه عزیز من راه حل داره.نقل قول:
چرا دل مردم رو ناامید می کنید.:دی
شما هم همین کار رو بکن درست میشه.
بفرما :نقل قول:
دوستانی که با کامپیوترها توی کافی نت مشکل داشتن از این کرک استفاده کنن تا مشکلشون حل بشه:
اول حتما پچ 1.0.2.0 رو دوباره نصب کنین و بعد کرک رو کپی کنین.کد:http://gf.wiretarget.com/gt/rzr-gt42.rar
100% تست شده
لطفا از این به بعد توی تاپیک خودش بگین.
779 از یه سایت دیگه هم ترجمه کردم لولا اصلا تو pc نیست
سلام به همه ی دوستان.می خواستم بدونم این بازیه روی این سیستم جواب می ده؟
Cpu:Intel E 5200
Ram:2*1
Vga:Ati 4670
ممنون می شم جواب بدید.
بله اگه گزینه view dictance رو رو 2 یا 3 بزارین و گراف رو رو medium راحت اجرا میشهنقل قول:
منم گفتم نیست!!!نقل قول:
آخه توی 360 خیلی سریع پیداش شد!
راحت باهاش دوست شدم حالا یک چیزی میگم چجوری دختر میاره خونه هنوز توش موندم میان سوار میشن دیگه کاری نمی کنن!!!!!
اسم منم شایانه.
سلام دوستان
آقا اين بازي ما رو بد بخت كرد
بعد از اينكه نصبش كردم و چندتا چيز ديگه بود كه به عنوان آپ ديت بايد نصب مي شد
يكبار سيستم رو ري استارت كردم
ولي يه صفحه مياد كه موقع سوختن رم مياد و به رنگ آبي هست
در حالي كه من رمم كاملآ سالم هست
و وارد ويندوزي كه در درايو سي دارم نميشه
حالا من يه ويندوز در درايو افم نصب كردم و بعد اومدم موضوع رو بگم و كمك بخوام
آخه نميتونم درايو سي رو فرمت كنم(اطلاعات حياطي در دسكتاپم هست)
حالا دوستان من چيكار كنم؟؟!
ممنون ميشم از جوابتون
راستي اين مشكل براي دوستمم پيش اومده و اينكه سيستمم كاملآ ميكشه بازي رو
من واقعا تسلیمم چون هر روز یک پیغام عجیب میاد برای هر کسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگه شما دو نفر با هم از یک cd استفاده کردید و هردو هم اینطوری شدید احتمال 96% ویروس هستش!!!
هیچ چیز دیگه ای نمی تونه همچین کاری رو بکنه بازی که به درایوات کاری نداره!!
بهتره مارک بازی رو بدی ( شرکت پخش بازی ) و برو توی بخش ویروس ها که فکر کنم توی انجمن نرم افزار باشه اونجا کمکت می کنند!
این یارو سوشیال کلوپ من لاگین نمی کنه ؟ مرگ و مرضش چیه؟
ببخشيد ولي اگه ويروس هستنقل قول:
چرا نرم ها در پروگرم فايل كاملآ سالمن و همينطور ويندوز(از اين يكي ويندوز رفتم و داخل درايو c رو نگاه كردم)ولي فقط وارد ماي دكريومت نميشه؟
من که گفتم ممکنه ویروس باشه احتمالشم زیاده آخه هیچ کسی همچین مشکلی نداشته این کاملا جدیده حالا برو اونجا همینو بگو شاید یک چیزی دستگیرت شد!!!نقل قول:
چون اونا تمام ویروس ها رو میدونن چیه.
اصلا برای چی می خوای لوگین بشی چی میده چه پیغامی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ميشه آدرسشو بزاريدنقل قول:
لطفآ
من همیشه برای اجرای بازی مجبورم لوگین بشم چون اگر نشم وقتی روی آیکون lunch کلیک می کنم به جای اینکه بازی اجرا بشه این سوشیال کلوپ از حالت مینیمایز به ماکسیمایز تبدیل میشه میاد رو صفحه ...نقل قول:
اصلا برای چی می خوای لوگین بشی چی میده چه پیغامی؟؟؟؟؟؟؟
توی بخش نرم افزار توی انجمن بحث های نرم افزاری و سیستم عامل و در آخر هم اورژانس سیستم های آلوده.نقل قول:
نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
مگه شما Skip Login نمی زنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18::18:
سوالم رو زمین موند هان...نقل قول:
کسی کمک نمیکنه؟
بزنم وارد بازی نمیشه ، حتما باید لاگین کنم ، آفلاین نمیره تونقل قول:
مگه شما skip login نمی زنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نمیره دیگه من نمیدونم باید چی کار کنی بگو یعنی اگه Skip بزنی بعدش هیچی نمیاد؟؟؟؟
نقل قول:
شما بازی رو تموم کردی؟؟؟؟؟
اگه نکردی اول تمومش کن آخرش برات یک E-mail میاد که توی اون همه چی هست.
ببین اگر اون رو بزنم اکانت رو به صورت آفلاین باز می کنه ، در این حالت وقتی روی بازی کلیک می کنم هیچ صفحه ای نمیاد...نقل قول:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نمیره دیگه من نمیدونم باید چی کار کنی بگو یعنی اگه skip بزنی بعدش هیچی نمیاد؟؟؟؟
کسی تونسته این بازی رو 100% کنه؟
چجوری میشه بازی رو %100 بکنیم؟
این جریان کبوترها چیه؟ربطی به ماموریت ها داره؟
سلام .
بچه ها . من 4 تا dvd بازی رو دارم . برای نصب یه بار تبدیل میکنه به یه قسمت 15 گیگی بعد دوباره نصب میکنه. میخواستم بدونم اون فایل ها برای نصب اصلی هست ، رو میتونم رو دو تا dvd9 بزنم ؟ طوری که مثلا فایلهای data1 و data2 رو بزنم رو یکی ، data3 رو هم بزنم رو یکی دیگه ؟
80% از این تاپیک فقط مربوط به چگونگی نصب این بازی هست.
نقل قول:
19% هم مربوط به لولا است..:biggrin::biggrin::biggrin:
اونجا که فرانسيس و درّيک رو ميشه کشت کدومو بکشم
10...20...30....40...کن یکی رو بکش!
تو داستان بازی که تأثیری نداره(فقط تفاوت اندکی در یک مأموریت).فقط اگه دریک رو بکشی میتونی وقتی پلیسا تعقیبت میکنن با زنگ زدن به فرانسیس ازش بخوای wanted level ات رو پایین بیارهنقل قول:
من تموم کردم خیلی وقته....نقل قول:
حدود 1 هفته میشه اون کبوتر ها رو 1 هفته طول کشید بزنم جاشو بدونی تمومه یک سری کبوتره که دورش یم حالت قرمز داره و باید با تیر بزنیشون.....
نزنی بهتره بدبخت میشی عکس آخرین کبوترم گزاشتم رو به روی برج آزادی........
تو مرحله Logging On هر چی کلید E رو میزنم وارده اینترنت نمیشه!
چکار کنم؟
آیا مربوط به پچ 1.2 هست؟
این کبوترها رو کجا میشه پیدا کرد؟نقل قول:
جای بخصوصی دارن یا باید توی شهر دور بزنم و پیداشون کنم؟
شما بایداز کرک جدید که با پچ دو سازگار هست استفاده کنید.نقل قول:
جای بخصوصی ندارن...تو سطح شهر پراکنده هستن.نقل قول:
آقا شما که تموم کردی میتونی سیوتو بزارینقل قول:
دمت گرم
اقایون و اساتید محترمو اینم سیو 100 بازی
[64]!rarکد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=GTA4_Save_Story_Complate