نه 15 درصد نیست بیشتر میدن. بیشترین سود الان برای بانک آینده هستنقل قول:
Printable View
نه 15 درصد نیست بیشتر میدن. بیشترین سود الان برای بانک آینده هستنقل قول:
سلام دوستان
ما اگه یه حساب پی پال داشته باشیم راهی هست بشه پولشو به ریال تبدیل کنیم؟ مثلا واریز کنیم به حساب شخصی داخل ایران؟
ممنون
نه, Paypal ایران را تحریم کرده. اگر تو ایران Paypal باز کنی Paypal-account از سوی Paypal بلوک میشه و پیگیری داره.نقل قول:
صرافی پیدا کن خارج از ایران شعبه داره, از اون طریق به عزیزان واریز کن
سلام دوست عزیز... من یه تحقیقی کردم... سایت های ایرانی ای وجود دارن که مبلغی دریافت میکنن بعد براتون حساب پی پال میسازن پول رو هم از حسایتون انتقال میدن به داخل کشور...نقل قول:
با سلام
.
از اول آذر 97 همه ی بانکها و موسسه های مالی موظف به ارائه ی رمز دوم یک بار مصرف به مردم شدند
.
رئیس پلیس فتا اعلام کرده تقریباً همه ی سرقتهای اینترنتی از حسابهای بانکی , علتش رمز دوم ثابت هست . با اجباری شدنِ رمز دوم یک بار مصرف سرقتهای اینترنتی تقریباً به صفر میرسه
منبع : اخبار IRINN
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بهترین اپلیکیشن موبایل برای کارت به کارت چیه؟:n36:
من از بام استفاده میکنم خیلی هم عالیهنقل قول:
دوستان چجوری و از کدوم بانک 50 تومن وام فوری بگیرم کسی اطلاعی داره
سلامنقل قول:
بنده از آپ استفاده کردم . مشکلاتی نداشتم باهاش (آسان پرداخت)
سلام من فعلا از همراه کارت استفاه میکنم و خدا رو شکر مشکلی نداشته و پشتیبانی خوبی هم دارهنقل قول:
کسی اپلیکیشن جدید موبال بانک تجارت به اسم بانکت رو استفاده کرده؟ تو قسمت کارت به کارت مشکل دارم و همچنین نمایش موجودی
دوستان من از اینترنت بانک تجارت و صادرات استفاده میکنم
تو اخبار شنیدم که الان کلاهبرداری فیشینگ اومده و همه اطلاعات رمز اول و دوم راحت کپی میکنند
و رمز دوم دیگه نباید استفاده کرد و به جای رمز دوم بانک ها باید از رمز یک بار مصرف استفاده کنند
این رمز یکبار مصرف از کجا میتونم بگیرم ؟؟
من الان از توکن بانک صادرات استفاده میکنم و موقع انتقال وجه از رمز دوم استفاده میکنم
بانک خودش سیستم جدید اجرا میکنه و به موقع خبر میده
احتیاطی یک حساب با دارایی کم برای کارهای روزمره و اینترنت بانک داشته باش, تمام تخم مرغها تو یه سبد نذار
خطر از اینترنت بانک تو کل دنیا هست نه فقط ایران
سلامنقل قول:
طبق گفته ی مسئولین , باید مراجعه کنین به بانک و درخواست بدین برای فعال کردنِ سرویس رمز دوم یک بار مصرف
.
این سرویس اگر راه بیافته سرقت از کارتها تقریباً به صفر میرسه مگر اینکه کلاهبردار به تلفن قربانی دسترسی داشته باشه مثل یکی از اعضای خانواده ی خودش یا دوست یا همکار و غیره
البته به نظر بنده اگر 2 رمزه باشه دیگه امنیتش حسابی بالا میره یعنی یک رمز ثابت داشته باشه و یک رمز یک بار مصرف که با پیامک بره برای صاحب حساب
وگرنه با داشتنِ عکس کارت بانکی و گوشی قربانی میشه راحت از حسابش پول برداشت
اینجاست که قفل بودنِ گوشی خیلی اهمیت داره و اینکه کسی قفلش رو بلد نباشه و یا اثر انگشت باشه .
ضمناً باید تتظیمات گوشی طوری باشه که وقتی قفله هیچ پیامکی روی صفحه اش ظاهر نشه .
.
چرا بانکها برای امنیت بیشتر کاربران برای استفاده از اینترنت بانک از کد دوم با کمک اسکن کد QR و گرفتن کد در برنامه های ساخت کد دوم مثل Google Authincator استفاده نمی کنند تا ملت اینقدر سرشون تو کلاهبرداری کلاه نره و دردسر نکشن؟ این سیستم گرفتن کد دوم از طریق برنامه های ساخت کد و رمز بسیار بهتر و امن تر از کد از طریق sms هست.
الان کدوم بانک رمز دوم یکبار مصرف رو راه اندازی کرده ؟
سلام
الان به غیر از بانک آینده که بالای 15 درصد سپرده باز می کنه بانک دیگه ای می شناسید که 18 یا 20 سپرده یکساله باز بکنه؟ چند روز دیگه یک سپرده 15 درصد موعدش هست و نمی خوام باز با همون 15 درصد تمدید بشه و با این اوضاع افتضاخ سقوط ریال و تورم و گرونی فقط ضرر هست.
سلام
طبق خبر IRINN
همه ی بانکها وموسسه ها مکلف شدند که پرداختِ سودِ روزشمار رو متوقف کنند و از این پس سود ماه شمار پرداخت کنند
در سیستم سودِ روزشمار, به موجودیِ هر روزِِ حساب , 10% سود سالیانه تعلق میگیره و این سودهای روزانه جمع میشه و در آخِر ماه واریز میشه به حساب
.
در سیستم ماه شمار, فقط به مبلغی که یک ماهِ کامل در حسب مانده باشه سودِ 10 درصدی تعلق میگیره و در آخِر هر ماه واریز میشه به حساب
یعنی کامپیوتر , کمترین موجودیِ حساب در یک ماه رو ضربدر 10% میکنه و تقسیم بر 12
.
یک هفته پیش هم مدیر بانک مرکزی گفت:
به شدت برخورد میکنیم با بانکها و موسساتی که سود بلند مدتِ یکساله ی بیش از 20% پرداخت کنند
سلام آقا محمدنقل قول:
الان مثلا دفترچه کوتاه مدت داریم که کارت بهش وصله و مثلا ماهی هم 1 تومن سود سپرده های بلند مدت به دفترچه کوتاه مدت واریز میشه و از طرفی باز مثلا ماهی 500 تومن از طریق کارت از دفترچه کوتاه مدت که روز شمار محاسبه میشه برای خرید و پرداخت قبضها کم میشه. خوب وقتی از این دفترچه کوتاه مدت پول کم میشه یعنی سر ماه هیچ سودی به کل پول داخل دفترچه که روز شماره محاسبه می شد دیگه تعلق نمی گیره؟ اینطوری باشه که نمیشه خرید کرد یا پرداخت قبض انجام داد و اصلا نباید دست بزنی؟! من الان تو دفترچه حدود 3 میلیون دارم که روز شمار محاسبه می شده و ماهی هم 300 تومن برای قبض و خریدهای ریز ازش انجام می دم. اونوقت طبق این قانون کلاهبردای و دزدی از جیب مردم سر ماه سودی به مانده حساب من تعلق می گیره یا نه؟ عجب بی شرفها و بی ناموسهایی هستند که هر روز دارن یک قانون و مصوبه جدید ترتیب می دن تا از دارایی مردم برای کسری و فشار از تحریم ها استفاده کنند. کم کم پول مردم رو هم می گیرن می دن حقوق پاسدارهاشون. این سود آشغال 15 درصد هم که همش ضرر هست رو بالا نبردند در حالیکه همه چیز گرون شد و مردم حتی دیگه سوسیس کالباس رو جایگزین گوشت کرده بودند رو باید بزارن کنار و برن سیب زمینی بخورن. الان بیشتر مردم سال به سال ماهی هم نمی تونن بخرن بخورن ولی در عوض پیرمرد 80 ساله صبح به صبح باید خاویار بخوره و میلیارد میلیارد دلار پول ملت رو بکنه تو حساب خودش و خانواده و اطرافیانش.
بانک ملی داره, با پیامک میفرستهنقل قول:
پارسیان و فکر کنم ملت 20% دارن ولی باید 20 تا 50 میلیون تهش باشهنقل قول:
منظور از ته حساب باشه چیه؟ من حساب و سپرده یکساله منظورم هست نه روز شمار سابق که الان کردنش ماه شمار. مبلغ من 40 میلیون هست. این نرخ 20% برای چه مبلغ هست؟ شاید برای 100 و بالاتر هست که من ندارم.نقل قول:
سلامنقل قول:
.
بعضی از بانکها و موسسه ها حسابِ سپرده ی یکساله دارند با حداقلِ موجودیِ معین و سود روزشمار
یعنی بر فرض مثال میگن :
حساب سپرده یک ساله با سود سالیانه ی روزشمارِ 20% به شرطِ حداقل موجودی 10 میلیون تومان
یعنی باید موجودیِ حساب در طولِ یک سال از 10 میلیون تومن کمتر نشه
روزشمار هم هست یعنی هرچند بار که خواستین میتونین در روز یا در ماه واریز و برداشت کنین . به بیشترین مانده ی همون روز , سودِ سالیانه ی 20 درصدی تعلق میگیره و آخر هر ماه , سودهای روزهای همون ماه جمع میشه و واریز میشه به یک حساب کوتاه مدت 10 درصدی
اما هیچوقت موجودی حساب نباید کمتر از 10 م بشه
فرمول سود روزشمارش هم تقریباً این جوری هست:
موجودیِ حساب در همون روز ضربدر 20% تقسیم بر 365 = سود همون روز
روش دوم:
موجودیِ حساب در همون روز ضربدر 20 تقسیم بر 100 تقسیم بر 365 = سود همون روز
.
ضمناً در اخبارها گفتند ماه دی هم سود روزشمار میدند به کوتاه مدتهای 10 درصدی ولی از اول بهمن میشه ماه شمار
.
ظاهراً میخوان آروم آروم و قدم به قدم برگردند به همون سالهای قبل از باز شدنِ موسسه های مالی و اعتباری که اصلاً چیزی به نام سود روزشمار وجود نداشت و سود کوتاه مدتها هم ماه شمار نبود و 3 ماهه و با حتی 6 ماهه بود و فقط 3% بود و سود یکساله هم 7% و 9% بود و 3 ساله 1 13% بود و 5 ساله 17% بود
چند سال پیش در این مورد مطلب مفصلی نوشتم در همین تاپیک . اگر پیداش کردم لینکش رو درج میکنم إن شاء الله
همین الان هم با لغو کردنِ سود روزشمار کوتاه مدتها , سالانه هزارانمیلیارد تومن به جیب میزنند
حتماً بعدش نوبت سود روزشمار بلند مدتِ یکساله هست که لغوش کنند
از اینها هر چی بگین برمیاد
بارها و بارها عملاً نشان دادند که برای بقا و گسترششون حاضرند همه چیزِ کشور و ملت رو بی درنگ فدا و قربانی کنند
هر کسی این رو انکار کنه پس یا خوابِ خواب هست و باخودش رو به خواب زده
.
خدا به داد این ملت برسه خودشون قبلا شعارشون این بود که سود باید دو تا سه درصد با تورم فرق داشته باشه ولی گویا هر جا که منافعشون اقتضاء کنه قانون را جور دیگه ای اجراء می کنند و از آنطرف این خدانشناسها دستشون شب و روز توی جیب مردم هست اونوقت برای فریب ملت طرح نصب دوربین در خیابانها را به رای می گذارند که فکر مردم را منحرف کنند
و ستمکاران به زودی خواهند دانست که به چه مکانی باز میگردند
سلام دوستان
برای مبلغ حدود 150 م تومن کدوم بانک بیشترین سود رو می ده در حال حاضر؟
بعد اگر رقم بره بیشتر از 500 م کدوم بانک؟
سلامنقل قول:
بهترین راه اینه که حضوری بپرسین یعنی سر بزنین به بانکها و همین سوالها رو از رئیس شعبه بپرسین
.
ضمناً سود بانکی فقط یک سراب هست . سود میدن سود میدن , بعدش با یک عملیاتِ جمشید ارزش پول رو میارند پایبن و چند برابر سودهایی که دادند رو پس میگیرند ازتون
فقط کسی میتونه از سودِ بانکی واقعاً سود ببره که از عملیات جمشید خبر داشته باشه و قبل از عملیات , پولهاش رو از بانک برداره وطلا و ارز معتبر بخره و بعد از عملیات جمشید دوباره طلا و ارز رو تبدیل کنه به پول و برگردونه به حساب و سود بگیره . اگه 80 میلیون باشیم , شاید فقط ده پونزده نفر از این جریان خبر دارند .
سودِ بانکیِ کشورهایی که پولشون ثُباتِ زیاد داره رو مقایسه کنین با کشورهایی مثل ایران که ارزش پولش یا روی آبه یا روی هوا
اونها 1% یا 1.5% سود میدن . اینها تا 25% هم سود دادند .
علتِ زیاد سود دادنشون همینه که خیالشون راحته که با یک عملیات جمشید همه ی سودها رو پس میگیرند (با کاهش دادنِ ارزش پولی که خودشون چاپ کرده اند)
سلام
کسی تو پارسیان حساب داره که وقتی می خواد وارد اینترنت بانک بشه فقط با رمز ثابت یا ایستا وارد میشه یا بانکی که در اون حساب باز کرده بهش "رمز یکبار مصرف" رو داده باشه که از طریق اس ام اس بگیره؟ من رفتم پارسیان حساب باز کردم و مسئول شعبه گفت رمز ما ایستا هست و هر 6 ماه منقضی میشه و برای ورود به اینترنت بانک اینطوری وارد میشید و رمز یکبار مصرف که به گوشی اس ام اس بشه فعلا سیستمش رو نداریم!؟ در حالیکه تو صفحه ورود اینترنت بانک پارسیان گزینه های رمز یکبار مصرف و پیامک هست. خواستم بدونم شما هم با رمز ایستا (نام کاربری و رمز) وارد می شید یا اینکه علاوه بر نام کاربری و رمز ورود، برای امنیت بیشتر رمز دوم پیامکی یا یکبار مصرف رو هم دارید؟
ممنون
سلام، اگه بخوام در 5-6 هزار دلار بخرم، چه راهی مطمئن هستش؟ از بانک یا صرافی معمولی میشه خرید یا دردسر و داستان داره؟
از بانکی که پسانداز تومانی داری بپرس با کدوم صراف کار میکنه , یا به بانک بسپر خودشون با صرافشون هماهنگی کنن. فقط از راه امننقل قول:
دلار و یورو تقلبی زیاده تو بازار
ممنونم. چندتا سوال دیگه داشتم:
1) الان صرافی حدود 10 هزار دلار رو میفروشه یا نه و یا میفروشه و مدارک میخواد؟
2) به نظر شما الان وقت خوبیه برای خریدن دلار یا پایین میاد؟ من حدود 50 میلیون تو بانک دارم سود 20 درصد میده، به نظرتون تبدیل کنم؟
3) برای انتقال مثلا 50 میلیون از بانک به صرافی، باید چک رمز دار و اینجور چیزا بگیرم یا بگم بریزه به حساب جاریم که کارتم بهش وصله و تو صرافی کارت بکشم؟
ممنونم.
سلامنقل قول:
این کار ممکنه باعث دلال بازی و شیرینی خوری بشه
اگ اشتباه نکنم با دستگاه کارتخوان میتونین تا 50 میلیون تومن در روز انتقال بدین
بهتره از صرافی که ارز رو به کمترین قیمت میفروشه بپرسید چطوری باید پرداخت کنید که به احتمال 99% میگن با دستگاه کارتخوان
.
بدونه شیرینی مگه کاری انجام میشه؟ :n13:نقل قول:
شاید 10 20 دلار بالا پایین بشه, اقلاٌ اسکناس تقلبی نیست
چندی پیش یکی 10,000 دلار خریده بود, برد بانک از دستگاه رد کردند چندتا از اسکناسهای 100دلاری تقلبی بودند
با دوتا صرافی تماس گرفتم گفتن «نداریم».
بقیه اون سوالها رو هم ممنون میشم اگه کسی جواب بده.
سلام
.
پیام مهم به کسانی که متردد هستند که آیا طلا و ارز بخرند ؟ یا پول ایران رو سپرده گذاری کنند در بانکها ؟
.
خلاصه ی مطلب :
در مورد گزینه های خرید طلا , خرید ارز معتبر و گزینه ی نگهداری پول ایران, با توجه به وضعیتِ امنیتِ اقتصادیِ ایران داره و منطقه و جهان , بدترین کار نگهداری پول ایران هست .
توضیح بیشتر :
اما چند موضوع مهم هست که همه باید خوبِ خوب متوجهش باشند :
1- هر کسی که مال اموالی داره 2 هدف رو دنبال میکنه
الف - حفظِ ارزش داراییهاش تا حد امکان
ب- افزایش دارائیهاش با به کار انداختنِ اموالش
رسیدن به این 2 هدف هم 2 راه داره (راه پاک و درست و شرافتمندانه - راه کثیف نادرست و غیرشرافتمندانه که دیگه جزئیاتش رو توضیح نمیدم )
====================================
2- هر چیزی ارزشش نوسان داره یعنی ارزشش بالا پایین میشه چه در جهان و چه در منطقه و چه در ایران (طلا , نقره , جوهرات , ارزهای معتبر , زمین و آپارتمان و ویلا و باغ و انبار و کارخانه , خودرو و غیره) .
.
3- متاسفانه با خرابکاریهای بسیاری از مسئولین و تصمیم گیرانِ ایران و مسئولینِ کشورهای منطقه و مسئولینِ کشورهای دنیا , فاکتورهای تاثیرگذار بر اقتصادِ ایران و تاثیرگذار بر ارزش پولِ ملی و ارزها و طلا و مِلک و غیره خیلی خیلی زیاد شده و هیچ کسی نیست که بتونه دقیق و بااطمینان پیش بینی کنه که روندِ کار چطوری خواهد بود و فردا وضع قیمتِ نفت و طلا و ارزهای عمده و پول ایران و املاک و غیره در ایران چطور خواهد بود .
خودتون دیدین که حکومت از طریق بانکها چند ماه پیش دهها هزار سکه ی طلا فروختند و یا پیش فروش کردند و خریدارانِ سکه تا 2 میلیون تومان هم سود کردند .
خودشون هم نمیدونستند قراره چی بشه چون عواملِ نوسانهای اقتصادی در ایران, داخلی و خارجی هست و بسیار متنوع یعنی خیلی از عوامل, از کنترل حکومت و دولتش خارج هست .
اگر میدونستند قیمت طلا اینقدر میره بالا صد سال نمیفروختند و پیش فروش نمیکردند .
4- در هر سنگری که باشین میان سراغتون تا چیزی از اموالتون رو بگیرند ازتون . پول ملی داشته باشین کارتون به عملیاتِ جمشید میکشه و قتل عام اقتصادی میشید .
در سنگر طلا باشید , بی نوسان نمیشه .
در سنگر ارز معتبر هم باشید همینطور . خودتون ملاحظه کردین که وقتی دیدند عده ی زیادی از دارندگانِ تومان , برای فرار از قتل عام اقتصادی, پناه میبرند به سنگر دلار و یورو , با کمکِ عوامل خودشون و تاکتیکِ معروفِ بازارگرمی قیمت ارز رو تا 20.000 تومن هم بالا بردند و بعدش ولش کردند تا سقوط کنه تا مردم رو نقره داغ کنند یا در حقیقت دلار داغ کنند تا دیگه به فکر پناه بردن به سنگر ارز معتبر نیافتند . سکه هم همینطور
در سنگر ملک هم باشید همینطور
یعنی از مردم توقع دارند که هر بلایی سرشون اومد در سنگر پول ملی بمونند و صداشون هم درنیاد ! حتی اگه سالی یک بار قتل عام اقتصادی بشند با عملیات جمشید
====================================
اما شک نکنین که در سنگرِ پول ملی از همه جا آسیب پذیرتر هستید در درازمدت . سودهایی که میگیرید از بانکها با یک عملیات جمشید ازتون پس گرفته میشه ( عملیات جمشید یعنی اقدامِ دولتِ حکومت به کاهش دادنِ شدید ارزش پولِ ملی که خودشون چاپ کننده اش هستند !!! و شما در بانکها سرمایه گذاری کرده اید)
سود بانکی فقط به-شرطی سودِ واقعی داره که قبل از عملیات جمشید یا همون قتلِ عام اقتصادی , پولهاتون رو از بانکها بردارین و تبدیل کنین به ارز و طلا و ملک و پس از پایانِ عملیاتِ جمشید , دوباره تبدیلش کنین به پول ملی و سرمایه گذاری کنین در بانکها
جالب اینجاست که در طی این 40 سال اونقدر ارزشش کم شده و صفرها زیاد شده که حالا تصمیمشون تقریباً قطعی هست که ظرفِ 2 سالِ آینده از شرّ 4 تا از این صفرها خلاص بشند تا مقداری از ظاهر زشتِ پولِ ملی رو بپوشونند که البته هییییییچ تاثیری بر کم شدنِ تورم و گرانی و بالا رفتن ارزش پول ملی نداره . فقط 4 تا صفر کمتر مینویسید تا خرابکاریهای 40 سالِ گذشته کمی پوشانده بشه .
======================================
5- اگر کسی هدفش از خرید ارز معتبر یا طلا یا مِلک , پول درآوردن هست هم باید بدونه که این کار زحمت زیاد داره و استرس و اعصاب خردی شدید داره و قمارگونه هست چون ذاز موفقیت در این کار اینه که در ارزانی بخره و در گرانترین نرخ بفروشه . فکر میکنین از هر 10 میلیون نفر چند نفر چنین توانایی ای داره ؟ وقتی که خودِ حکومت و دولتش هم روی خیلی از عواملِ نوسان ساز کنترل نداره .
اما اگه هدفِ شما در امان بودن از کاهش شدیدِ لرزش دارایی و در امان بودن از ضربه های سنگین اقتصادی و در امان بودن از آتش بازیهای مسئولین و تصمیم گیرانِ ایران و مسئولینِ منطقه و جهان هست پس یقین داشته باشین که طلا و ارز و ملک خیلی خیلی بهتر از پول ایران هست به شرطی که بخرید و در جای امن نگه دارید و دیگه اصلاً کاری نداشته باشید بالا میره یا پایین میاد . اینطوری هم از ضربه ها تا حد زیادی در امانید و هم دچار دلهره و استرس و اعصاب خردی و وحشت و ترس نمیشید
مثال:
کسی که بیرون از ایران زندگی میکنه و داراییش به دلار یا یورو هست آیا براش اهمیتی داره پول ایران چقدر سقوط کرده یا چقدر بالا رفته ؟ نه . اهمیتی نداره براشاونی هم که ایران هست اگر هدفش فقط حفظ ارزش دارایی تا حد ممکن هست باید چیزی غیر از تومان داشته باشه چون متاسفانه امنیتِ اسن پول بسیار بسیار کمه چون خودِ چاپ کننده اش هم ارزش چندانی براش قائل نیست و با یک عملیات جمشید تا 60% هم از ارزشش کم کرده چه برسه به خارجیها . .
پس فرد باید طلا یا ارز بخره بذاره کنار در جای امن و دیگه هم کار به هیچ چیزی نداشته باشه . بره بالا بیاد پایین اهمیت نده
ولی اگه میخواد در گرانی بفروشه و در ارزانی بخره تا پول دربیاره از این نوسانها پس خواب خوش ازش گرفته میشه و همش توی استرس و دلهره و اضطراب هست که کِی بخره کِی بفروشه
چون در ایران امنیت اقتصادی بسیار بسیار کم هست و عوامل تاثیرگذار هم بسیار متنوع و غیرقابل کنترل هست .
سود بانکی در کوتاه مدت اگر به عملیات جمشید نخوره یه چیزی نصیب صاحب میکنه ولی با یک عملیات جمشید همه ی سودها که میپره و دود میشه هیچ , کلی هم از ارزش اصلِ پولش کم میشه
تزلزلِ وضع اقتصادیِ ایران, به خیلی عوامل بستگی داره مثل تصمیمات و نقشه های صهیونیستها , تصمیمات و سیاستها و اولویتها و آرمانهای حکومتِ ایران , تصمیمات امریکا و انگلیس و روسیه و عربستان و امارات و چین و غیره , تصمیماتِ دولتِ حکومت , اقتصاد جهانی , وضع منطقه , تصمیمات مسئولینِ تصمیم ساز و حرفهاشون در رسانه ها و غیره
یعنی فاکتورهای نوسان ساز یکی و دوتا و ده تا نیست
==================================
حالا دیگه انتخاب با دارنده ی مال و اموال هست که چه سیاستی اتخاذ کنه . آیا میخواد کاسبی کنه از نوسانهای ارز و دلار و املاک و خودرو که پیش بینیش بسیار بسیار سخت و ریسکی و اعصاب خردکن هست .
یا فقط میخواد داراییش به صورتی باشه که کمترین افت رو داشته باشه )در دراز مدت ( ؟
.
.
ضمناً حکومت برای مقاومتِ هر چه بیشتر در برابر فشارهای خارجی , مثل همیشه تکیه میکنه بر دوش و جیبِ مردم
تمام پایه های مقاومتِ اقتصادیشون روی دوش مردم و جیب مردم و ثروتها و درآمدهای کشور و سلامتی و امنیتِ مردم بنا شده
بر همین اساس هست که سود روزشمار حسابهای کوتاه مدت متوقف شد
به زودی برای سپرده های یکساله هم لغو میشه
سودها رو هم کاهش خواهند داد
.
حالا دیگه ریش و قیچی دستِ خودتونه که با این ناامنیِ بی سابقه ی اقتصادی چه تصمیمی بگیرین و به کجا پناه ببرین
مطلبِ مهم دیگه اینه که سعی کنین از راههای درست و قانونی و خداپسندانه , هزینه های زندگیتون رو کاهش بدین
شما اگر یک ماه بتونین 200 هزار تومن از هزینه هاتون رو کاهش بدین , درست مثل اینه که 200 هزار تومن به درآمدتون اضافه شده
تاپیکهای زیر برای این کار به دردتون میخوره
.
.
بدترین و خانمان سوزترین هزینه ها:
هزینه های سیگار , قلیان , پیپ , الکل , مواد مخدر , بی بند و باریِ جنسی , قمار , رفیق بازی , اِسراف , تبذیر , چشم هم چشمی و خودنمایی هست
یا تمام قدرت جلوی اینها رو بگیرید
.
توضیح :
اسراف یعنی خریدِ چیزی بیش از حدِ نیاز مثل خرید بیش از حدِ موادِ غذایی و فاسد شدنِ مقداری از اون و دور ریخته شدنش .
تبذیر یا همون ریخت و پاش یعنی خریدِ چیزی که اصلاً نیازی بهش نیست مثل خریدِ یک گلدانِ کریستالِ چند ملیون تومانی
.
مردم در مقابلِ آتش افروزیها و اقتصادِ مقاومتی , چاره ای ندارند جز مقاومتِ اقتصادی و یا آلوده شدن به دزدی و فساد و اِفساد
انتخابِ مردم شریف , اولی هست
دوستان یه سوال
الان با حذف سود روز شمار
یعنی اگه تو 1 ماه 29 روز 100 میلیون تومان تو حساب باشه و 1 روز 5 هزار تومان
سود همون ماه بر اساس همون 5 هزار تومان محسوب میشه ؟؟
اگه اینطور باشه که دیگه همه میرن به سمت سپرده بلند مدت یکساله !!!
پس بر این اساس واسه سپرده های بلند مدت فرقی نمیکنه ؟
درسته ؟
سلامنقل قول:
.
1- بله . فقط سودِ 10 درصدیِ همون 5000 تومن در 30 روز رو میگیره یعنی 5000×10%÷365×30
2- اگر سود روزشمارِ سپرده های یکساله هم حذف بشه اونوقت میشه مثل سالها قبل یعنی پول باید یک سالِ کامل در حسابِ بلندمدت بمونه تا سود یکساله بهش تعلق بگیره
البته سود این جور حسابها ماهانه پرداخت میشه ولی اگر پولتون رو قبل از یک سالِ کامل بخواین بردارین اونوقت سودش رو 10 درصدی حساب میکنند و سودهای زیادی که گرفتین از اصل پول کسر میشه و بقیه رو بهتون پس میدن
======================================
شک نکین که با این امنیتِ اقتصادیِ بسیار بسیار شکننده ای که ایران داره , نگهداریِ پولِ ایران برای مدتِ طولانی چیزی جز خسارت و ضرر سنگین نداره
.
مردم باید از خودشون بپرسند :
چرا میگن سپرده گذاریِ پولِ ایرانی سودش 20 درصده ولی سپرده گذاریِ دلار امریکا سودش 4 تا 6 درصده ؟؟؟!!!
جواب:
حکومتِ ایران , بیشترین کنترلش روی پول ایران هست و هر وقت خواست میتونه راحت با یک عملیات جمشید هر چقدر خواست ارزشش رو بکشه پایین چون خودش چاپش کرده و خودش قدرتمندترین مرجع جهانی برای تعیین ارزش پول ایران هست . ولی بر ارزش جهانیِ دلار تقریباً هیچ کنترلی نداره . این امریکا هست که ارزش دلار رو در جهان تعیین میکنه نه حکومت ایران پس حکومت ایران قدرت نداره تا به سپرده ی دلاری سود 20% بده و بعدش با عملیاتِ جمشید ارزش جهانی دلار رو بکشه پایین و سودهایی رو که داده به سپرده گذارها از جیبشون بکشه بیرون پس حکومت ایران صد سال جرأت نمیکنه سود بالا بده برای سپرده ی دلاری چون بعدش با هیچ ترفندی نمیتونند شودها رو پس بگیرند مگر اینکه اصل سپرده رو بکسند بالا و یا اینکه مثل چند سال قبل به قربانیانِ سپرده گذارِ دلاری بگن دلار نداریم بهتون بدیم , به نرخ دولتی حساب میکنیم چند تومن میشه و معادلش تومن میدیم بهتون !!!!
پس حکومت ایران دستش برای دلار تا حد زیادی بسته هست پس مجبوره سود خیلی کمتر از سود سپرده ی تومانی بده بهشون
به سپرده های زیر 50 هزارتومن هیچ سودی تعلق نمیگیره.نقل قول:
یعنی شما از این حسابتون هیچ سودی نمیگیرید.
من مثال زدم 50 تومان رو ! :n02:نقل قول:
کلا منظورم این بود از این پس به کمترین مقدار پول در یک ماه سود میدن
یعنی تو 30 روز هر روزی که کمترین مقدار پول داشت سود تعلق میگیره
از اینا شیادتر پیدا نمیشه ! :n02:
نقل قول:
یعنی طبق این قانون دزدی جدید بانکها به کمترین میزان پول در حساب نگاه می کنند و سود ماه شمار می دهند؟ مثلا اگر من در حساب روز شمارم در اول ماه 20 میلیون هست، بعد 10 روز بعد برداشت کردم شد 200 هزار تومن، بعد آخرهای ماه دوباره شد 20 میلیون. بانک می یاد اون کمترین مقدار پولی (200 هزار تومن) که در ماه در حساب بوده رو ملاک تعیین سود قرار می ده؟ فرقی نمی کنه چه روزی بوده یا یه چه مدت؟
در هر صورت کف گیز که بخوره به ته دیگ و وقتی قرار باشه حقوق مفت خورها و عمالشون رو بدن باید از جیب بری از مردم رو بیشتر کنن.
چه تحلیل کامل و جامعی :n16:
الان بانکی که بشه وام ازش گرفت راحت تر و کم سود تر کدوم بانکه دوستان ؟