الد اسپایس رو که زمستون 100 میلش رو 7.500 خریدم...!نقل قول:
دویست میلش هم 14 تومن بودش!!
Printable View
الد اسپایس رو که زمستون 100 میلش رو 7.500 خریدم...!نقل قول:
دویست میلش هم 14 تومن بودش!!
امشب دماغ همه رو با سیلور سنت ترکوندم تا دیگه نگن بو عطرت نمیاد:31::27:
دقیقا . منم با شما هم عقیده ام.چند وقت پیش تو تاکسی یکی پیشم نشسته بود صد رحمت به توالت عمومی. مردم تا به مقصد رسیدم. فقط هم بهش فحش دادم.نقل قول:
الگانت و کد 37 فراموش نشه. فرانسوی و بوهای مدرنتری دارن. نسبت به قیمت کارهای خوبین.نقل قول:
البته تجربه من از عطرایی مثه اوپن یا دریک اینه که باید از 25-30 سانتی اسپری بشن و یک یا دوتا پیس تا بوی مطبوع تری داشته باشن.
پخش بو و ماندگاریش که محشره. فقط بعضیا میگن بوش خیلی باکلاس نیست. نظر شما چیه؟ اطرافیان چی میگن در این مورد؟نقل قول:
اتفاقا یکی دوتا از با کلاسا خیلی پسندیدن خب به نظر م وقتی ادم مثلا عطرای کرید رو بو میکنه یا .... خب شاید و او مایه ها نباشه اما به نظر من واقعا به قیمت می ارزه
بچه ها کسی قیمت روز این میدنایت این پاریس رو داره؟ امروز کارتیه روداستر رو تست کردم به نظرم خوب اومد پخش بوش هم زیاده ولی نگرفتم میخوام یه مون بلان لجند بخرم بوش رو همه پسندیدن blv از بولگاری رو هم یه تست زدم یه بوی خاص نه شیرین نه تلخ نه گرم نه سرد من ارتباط برقرار نکردم باهاش . بازم ریچموند رو تست کردم خیلی حال میکنم باهاش اما احساس میکنم موندگاری و پخش بوی زیادی نداره
درسته حق با شماست. می خواستم نظرتون رو بدونم. به هر حال مبارکتون باشه. عطر باحالیه منم حتما می گیرمش.نقل قول:
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
آره. منم اشانتیونشو دارم اصلا نه پخش بو داره نه موندگاری. تعطیله کلا.نقل قول:
حالا خیلی جالبه من اینو زمستون میزدم بدم میامد.حالا الان دارم میزنم خیلی خوشم میاد:31:نقل قول:
من تسترش رو در شرف گرونی 20 خریدم.یکی میگفت بهم بوی یه آدامسی رو میده.نمیدونم والا.شما هم این
حس رو داشتید؟:31:
حالا خیلی جالبه من اینو زمستون میزدم بدم میامد.حالا الان دارم میزنم خیلی خوشم میاد:31:نقل قول:
من تسترش رو در شرف گرونی 20 خریدم.یکی میگفت بهم بوی یه آدامسی رو میده.نمیدونم والا.شما هم این
حس رو داشتید؟:31:
یکم میشه گفت بو ادامس هم میده ادامس خرسی:31:
گفتم که دو هفته پیش قیمت کردم 85نقل قول:
دلار اومده پایین احتمالا با کاهش قیمت ها روبرو بشیم:8:
اگه این قیمت بتونم پیدا کنم یکی میخرم
ردبول مزه آدامس خرسی میده:31:نمیدونم شاید.نقل قول:
دیشب سایت ترکید.من فکر کردم پستم اصلا نیامده.حالا میبینم چند تا چند تا اومده.:41:از همه دوستان معذرت
میخوام
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
ولی آقا صالح این جان ریچموند خیلی بوش شیک و باحاله.حیف همچین بویی که موندگاری و پخش نداره.:41:نقل قول:
علی جان شما این مون بلان لجند رو قیمت نداری اونور؟
لجند آخرین بار 90 قیمت داشتم.حالا نمیدونم بالاتر رفته یا دلار اومده پایین ارزونتر شده باشه ولی فکر نمیکنمنقل قول:
بیشتر از 100 شده باشه.
نظر منو میخوای آقا حامد یه چند بار دیگه تست کن.من بار اول به نظرم خیلی خوشبو بود.ولی دفعات بعد که
دقت کردم یه حسی مثله عطر های گرمی داشتم بهش.بعدش بیشتر بدرد زمستان میخوره سبک بوش:20:
من چندبار تست کردم بنظرم بوش خیلی شیکه.یه نمور هم نزدیک اسمیت اند وسون میزنه. ولی خب با حرف دیگران نمیشه عطر خرید.خودت حتما 2-3 بار تستش کن.نقل قول:
عطر فرمیسک کو از کدوم سایت می تونم بخرم ؟
سلام دوستان
من همیشه تا به حال 1پوراون هوم caronن((2دانهیل 3کوروس4اسانس فارنهایت زدم چیزی هم از عطر نمیدونم و عاشق بوی کرن ام.22 سالمه
اما یه ادکلن خوب میخوام که خط بو داشته باشه . ماندگاریش هم توپ باشه . اولم بوی عطر یا ادکلنم داخل فضا بشه بعد خودم
عطر های خنک و گرم همه جوره هم دوست می دارم حتی بوی پیف پافم دوس دارم یه بوی شیرینی میده قیمتشم مهم نیست
یه چندتا معرفی کنید اگر قیمت هم دارید بگید
سیلورسنت بوگارت 35 تومن پیور هاوانا تیری مولر130 کارتیر روداستر100
سیلور کشیده بالا ؟! من زمستون 30 خریدم!!!نقل قول:
خیلی جالبه تو تابستون که سیلور میزنم بوش خیلی بیشتر و خوشایند تر میشه....
بچه ها کسی عطر یا ادکلن هیل ساید(hile side) رو میشناسه ؟یکی از دوستان خیلی تعریفش رو میکرد
آقا ما اگه یه ادکلن بخواهیم و تو شهر خودمون (کرمان)نباشه چه جوری باید اونو از تهران یا هر جای دیگه خرید ؟ سایتی که بشه به اصل بودن جنساش اعتماد کرد هسته یا نه؟
عطر هفت هزار تومن ؟نقل قول:
اینی که شما میگی بوش چطوره ؟ از کجا ها میخرید ؟
متخصصین امر جواب نمی دن؟نقل قول:
شما تو کرمان از کجا ها خرید میکنی ؟ من فقط یکی که 3 راه شمال جنوبی هست رو میشناسم و بهش اعتماد دارم جای دیگه هم هست که عطرای اصل داشته باشه ؟نقل قول:
آقا وحید در مورد تستر ها قبلا بحث شده.ولی الان اصلا نمیشه بهشون اطمینان کرد.به شدت تقلبی دارن.نقل قول:
دوستان از ادکلن DKNYخیلی خوشم میاد...حتما یک بار امتحان کنید.
برای این فصل هم مناسب است
الد اسپایس افتر شیوه نه عطر.نقل قول:
الکلی هم هستش.
از اصفهان.
بوشم خوبه یه جورایی بوی هویج میده!!!
همشهری ادرس عطر فروشی درست حسابی و مطمین داری تو اصفهان؟نقل قول:
ادکلنش (eau de cologne ) هم هست که بوش قویتر و با ماندگاری بیشتره. قبل از گرانی 5 تومن از افترشیو گرانتر بود. البته کمیاب هم هست.نقل قول:
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
اگر بوی آدامس خرسی میده باید جالب باشه. یکمی مثل axe instinct نیست؟نقل قول:
درود بر تو.نقل قول:
Van Cleef & Arpels pour Homme
lapidus pour homme
من اینو تست کردم نمیدونم چطور بویی میدهنقل قول:
نوشته شده توسط parhamvaillante [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
من همیشه تا به حال 1پوراون هوم caronن((2دانهیل 3کوروس4اسانس فارنهایت زدم چیزی هم از عطر نمیدونم و عاشق بوی کرن ام
کرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه لطف بفرمایید اسم دقیق این عطر را نوشته و بوی آن را برای من و سایر دوستان فروم تشریح بفرمایید
با تشکر از لطف شما.:10:
سلام ...
دوستان الان تابستون هست ...
میخوام بدونم چه نوع عطری باید برای هوای گرم خوزستان انتخاب کرد که هم پخشی فوق العاده داشته و هم ماندگاری ؟؟
باید عطر خنک باشه یا گرم ؟؟
یه مثال هم بزنم ...
من عطر جنگل کنزو رو دارم ...این فقط تویهوای سرد پخش میهش ...
مظور برند کارن یا کارون هست ادکلن هم الان اواتار اقا ارمان hike هست بوش سبک خاصیه و کلاسیک هست قیمت هم بالا نیست فکر کنم 200 میلش 55 بودنقل قول:
امرزو کمی داشتم درباره فلسفه عطر فکر میکردم...
اول از همه این که به این نتیجه رسیدم که برای ما آقایون عطرار یه جورایی مثل جنس مونث میمونه...یه موقعایی میریم سراغ کیفیت بالا و جنس خوبشون و یه موقعایی هم به کیفیت متوسط و ارزون قیمت بسنده میکنیم ..یه موقعایی از گرمش خوشمون میاد که به آدم حرارت بده یه موقعایی از سرد و ملایمش خوشمون میاد که فقط یه همراه باشه و زیاد مزاحمت درست نکنه..واما در عین حال دستمون هم برای تنوع طلبی بازه:31:
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
راستی یه سوال فلسفی دیگه هم که برای پیش اومد این بود که اصولا ما با پول دادن برای خرید عطر پول چی رو واقعا داریم میدیم؟
اون بازده ای که واقعا در نهایت به صرفه بودن پولمون رو توجیه میکنه چیه؟؟
این که ماندگاریش زیاد باشه؟دیگران خوششون بیاد؟خودمون فقط باهاش حال کنیم؟فقط جنس مونث ازش خوشش بیاد؟؟واقعا دنبال چه هدفی هستیم که پول بالای عطر میدیم و اون معیار رو ملاک محاسبه برای خرید عطر میکنیم؟
اصولا باید در هوای گرم ادکلن خنک استفاده بشه.نقل قول:
به شخصه توی هوای گرم ترجیح میدهم که ادکلن خنک ملایم باشه و موندگاری 3-4 ساعت هم برام کافیه چون موندگاری بالا و پخش بوی خیلی زیاد تو گرمای تابستون (مخصوصا ما خوزستانی ها) کمی اذیت کننده هست. مگر ایکنه از رایحه های خنک و شیرین و اقیانوسی استفاده بشه.
کنزو جنگل هم که شما دارید بوش خیلی تیز هست و کاملا جنگلی. برای روزهای گرم مناسب نیست.
یه عطر زنونه خوب از DKNY بهم معرفی کنید ، مرسی
من 2 روز پیش روز زن رفته بودم عطر بگیرم گرلن idylle رو گرفتم با V & R flower bomb کنارشون عطرهای مارلی رو دوباره بو کردم پگاسوس رو هم رو کاغذ تست کردم آوردم نمیدونم چرا این عطرای مارلی میرن تو مخم! سر درد میگیرم فکر کنم اول به خاطر سبک بوشون هست بعد هم کیفیت متوسط.. مثلا این idylle رو که بو میکنم لذت میبرم با اینکه خیلی ارزونتر هست ولی مارلی اذیتم میکنه.. :13:
راستی چرا شنل جایی نیست؟ جدیدا چند جا رفتم ولی شنل ندیدم میخواستم ادیشن بلانچ رو بگیرم. یادش بخیر شنل یه زمانی عطرای تاپی میزد! الان واقعا کیفیت قدیم رو نداره عوضش دیور به نظرم الان بهتره البته سلیقه هم شرطه...