سلام بچه ها
تو آموزشی هر کی فرار کنه
(3 ماه)
بعدش که بخواد بره چی میشه ؟
سری اوله که فرار کرده
مرسی
Printable View
سلام بچه ها
تو آموزشی هر کی فرار کنه
(3 ماه)
بعدش که بخواد بره چی میشه ؟
سری اوله که فرار کرده
مرسی
:27:
سلام دوستان..همگی خوبین..ما تازه با اینجا آشنا شدیم...
من افتادم پدافند نیروی هوایی سمنان...تاریخ 1390/10/1 اعزامم..:2:
کسی میدونه چه جوریاست اونجا؟؟؟ :?: :5:
کسی هست که اونجا افتاده باشه؟؟ :?:
آقا من افتادم آموزشی 05 کرمان میگن تپه تمساحه تورو خدا شانسو میبینی؟؟
کسی اونجا بوده برامون تعریف کنه وضعیت چه جوریاست؟؟
دوستان من تا چند وقت پیش فکر میکردم تا 18 اذر فرصت دارم دفترچه رو ارسال کنم تا 3 ماه اضاف نخورم و سعی خودمو کردم تا بتونم 1 روز قبلش پست کنم که نشد به دلایل مختلف !!
.
الان با مطالعه ی بیشتر دفترچه فهمیدم که خیلی وقته اضاف خوردم !! یعنی مهلتم 18 مهر بود ! :دی
.
تکلیف چیه ؟! تا اخر این هفته 100% کارا و مدالرک تکمیل میشه و دفترچه پست میشه تا چند روز دیگه !!
.
میخواستم بدونم همون 3 ماه اضاف رو داارم دیگه ؟! یا اینکه چون حدود 2 ماه دیر تر دارم اقدام میکنم بییشتر اضاف میخورم ؟! لطفا یه توضیحی بدید !!
.
مرسی :)
3 ماه اضافه دفترچه ای رو خوردی.چه 1 روز دیر میکردی چه یه ماه.نقل قول:
برو خدمت و دعا کن باز یه بخشنامه ای بیاد و 3 ماه اضافه ها هم بخشیده شه.البته فرمانده ات هم میتونه این کارو بکنه و باید مخش را در آینده بزنی.
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
متاسفانه شما به علت غیبت معاف نمیشی مگر اینکه یه پارتی جور کنی تا زیر سبیلی کاراتو ردیف کنه.نقل قول:
ماده ۴۰نقل قول:
اعضا غیرثابت نیروهای مسلح اعم از وظیفه، پیمانی و غیره که در زمان صلح مدت غیبت آنان از پانزده روز متوالی تجاوز نماید و عذر موجهی نداشته باشند فراری محسوب و پس از دستگیری به حبس از شش ماه تا دو سال و یا اضافه خدمت تا یک سال محکوم میشوند.
ماده 41:
فراریان مشمول مواد فوق در صورتی که شخصاً خود را معرفی نمایند به ترتیب زیر با آنان رفتار خواهد شد:
۱- هر گاه در زمان صلح باشد حسب مورد از دو ماه تا یک سال حبس محکوم میشوند.
۲- هر گاه در زمان جنگ یا بسیج یا هنگامی که یگان مربوطه در آمادهباش رزمی است، باشد و حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ شروع جنگ یا بسیج یا اعلام آمادهباش خود را معرفی نمایند از تعقیب و کیفر معاف خواهند بود.
۳- هر گاه معرفی پس از مدت مذکور باشد حکم فرار در زمان جنگ را خواهد داشت.
حالا چون بار اوله احتمالا دادگاهیش نکن و فقط به ازای هر روز 2 روز اضافه خدمت بخوره.اگر هم دادگاهی بشه میتونه زندانشو بخره و فقط اضافشو بکشه.
یه پارتی خیلی خیلی خوب دارم ولی میخوام تا جایی که میشه بهش رو نندازم.نقل قول:
اصلا دلم نمیخواد اون برام کاری بکنه.
ببینیم چی مشه. توکل به خدا
[جابجایی از بوشهر به شمال
سلام من برا سربازی افتادم زندان اموزشیمو کرج بودمو حالا تو بوشهر خدمت میکنم اصلیتم شمالیه کسی هست بخواد باهام جابجا کنه؟ اینم ایمیلمه melodram_boy
عزیز من یه راه دیگه بهت میگم انجام بده.نقل قول:
یکی رو بفرست بره شمال امار بگیره ببینه جنوبی کسی هست یا نه تا موافقتشو بگیره و تو درخواستتو بده اونوقت.
سلام همشهری:31:نقل قول:
18 آذر سال 91 ؟؟؟؟؟:18: کی دفترچه فرستادی ؟؟
بعضی وقتا نظام وظیفه اطلاعیه میده میگه میتونین برای تعجیل در اعزام اقدام کنید.......
یچی هم برات پ خ کردم :46: راهنمایی خصوصی ویژه همشهری خودم:10:
رفیق من افتاده بود اونجا .... رفت پرونده پزشکی راه انداخت که جاش عوض بشه! اینقدر که بد شنیــد! از اونجا!!! :41:نقل قول:
دوستان يه سوال
اگر برايه معافيت اقدام كنم
و تو برگه مثلا" بنويسم در رفتگي كتف دارم
بعدش يه مشكل ديگه داشته باشم مثلا ناراحتي قلبي داشته باشم ولي تو برگه ننوشته باشم تو حوضه بگم ميشه؟ يا نه
بعد من برايه اقدام برايه معافي من دانشجو انصرافي هستم فقط اون برگه كه دانشگاه دادن رو ببرم ديگه درسته؟
ممنون
مگه برای در رفتگی هم معافی میدن؟الان برا معافیت موقت اقدام کردی یا دائم؟نقل قول:
الان رفتم پلیس+10 که پست کنم واسه معافی دیدم خیلی دنگ و فنگ وبدبختی داره. بیخیال شدم واسه اعزام پست میکنم.یه مدتی با خودم تنها باشم بد نیست.فکرم ازاد میشه یه کم.
وقتی اعزام شدم اگر ببینم سخت میگذره بهش رو میندازم میگم یه کاری بکنه.
فقط برای اینکه مطمئن بشم شهرستان نمیفتم چه وقتی باید بهش بگم یه کاری بکنه بیفتم تهران؟
بعد از پست کردن دفترچه؟ تو چه مرحله ای؟
بچه ها راستی برای زدن واکسن و معاینه باید کجا برم؟
من ساکن شرق تهران هستم
والا طبق قوانيني كه نوشتن معافي دارهنقل قول:
هنوز اقدام نكردم
آقا تو کل فروم گشتم اما آخر سر نتونستم بفهمم که بالاخره ریش تراش برقی رو میذارند ببریم یا تیغ ژیلت ؟اگر هر دو شو ببرم چی؟میترسم یکیشو نذارن ببرم تو و بمونه واسه دژبانا.ریش تراش برقی از این فیلیپس شارژی هاست.:31:
عزیز بیشتر جاها میذارن ببری.نقل قول:
اگر لیسانسی که احتمال خیلی خیلی زیاد میذارن ببری.
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
دوست عزیز شما برو دفتر پلیس+10 نزدیک محلتون.اونجا ادرس دکترایی که باید برین پیششون رو زده.واسه واکسن هم بعضی درمانگاهها میزنن.نقل قول:
واسه تقسیمت هم وقتی تو اموزشی هستی بگو که موقع تقسیمت برات پارتی بازی کنن و بیوفتی تهران.
اقا عجب سوالی ............نقل قول:
احسنت آورین آورین
هرکی میدونه ج بده والا تاحالا ازفامیل نزدیک کسی خدمت نرفته که بپرسم
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
اقا اشتباه میکنی ..... برو دنبال همون معافی ......... عمرتو بیخود هدرندهنقل قول:
ماشین موزر و فیلیپس و از این حرفا رو میشه گفت همه جا میذارن ببری.
فقط ژیلت رو شاید بعضی مراکز اموزشی گیر بدن.مثلا شاید سپاه.
ولی مراکز اموزشی تیغ و مکینه رو گیر میدن.بهتره همون ژیلت یا موزر ببرین.
آقا یه سوال : مگه تو آموزشی هم مرخصی میدن(به غیر از میان دوره)؟؟؟؟
اقا من به شخصه می گم نبر چون می گیرند از ما که می گرفتندنقل قول:
اما خوده اونجا بوفه داره تیغ ژیلت می فروشه
اگر بومی انجا باشی پنجشنبه و جمعه ها رو میذارن بری.نقل قول:
اگر نه که باید پارتی داشته باشی انجا.
سلام
دوستان ...
یه مشاوره فنی میخوام :
من اعزامم مثه همه بچه ها برج 10 هست و برگه سفیدم هم اومده !
به یکی از دوستام گفتم میخوام تمدید کنم ، گفت یه پزشک هست که تمام راه های معافیت پزشکی رو بلده ! اونجوری میتونی بگی مرضی و فلان مشکل رو داری و این طوری تاریخ اعزامت باطل میشه تا بری کمیسیون پزشکی بعدش که میگن تایید نشده ولی تاریخ اعزامت عقب می افته !!
میخواستم بدونم مگه پزشکه چه راهی بلده که ما نمیدونم و جواب میده ؟ چون من رفتم یه بار نظام وظیفه شهرمون و گفت تو اون موقع که دفترچه رو پست میکردی ادعا کردی که سالمی و دیگه کاری نمیشه کرد !!
من کف پام یه خورده صافه !
میخواستم بدونم برم دنبالش ؟ اینجوری میتونم برای ارشد هم بخونم یعنی تنها هدفم اینه !
بعد اگه بفهمن مشکلی ندارم ، برام مشکلی پیش نمیاد ؟
دکتره ویزیتش 10 تومنه که خودش قبلا تو نظام وظیفه بوده ولی هیچ قراردادی با نظام وظیفه هم نداره
اصلا موندم چه کنم یکی بگه چی کار کنم ؟ برم دنبالش یا فردا برم سرم رو با نمره 4 ! بزنم ؟؟:20:
بازم میگم فقط میخوام تاریخم رو تمدید کنم و دنبال معافیت پزشکی نیستم ! اونم میخوام فقط برای ارشد بخونم !
نبود:20::20:نقل قول:
بند17-دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ (مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي ن.م و يا مورد وثوق)نقل قول:
عمل شده و نشده معاف دائم.
شما که انصراف دادی.از موقع تسویه حساب 4 ماه وقت داری تا پست کنی دفترچه رو.
اره همونو ببر.اگر معادل کاردانی بهت ندادن با دیپلم اعزامت میکنن.
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
عزیز اگه رفتی کمیسیون تونستی وقت بخری.نقل قول:
فقط حواست باشه اگر هیچیت نباشه برات غیبت رد میکنن.
به نظرم یه سر برو مشاوره نظام وظیفه.جریانو بهش بگو.تو پرونده های پزشکی دنگ و فنگ زیاد سر آدم در میارن.
بچه ها کسی پدافند سمنان خدمت نکرده؟؟؟ یکی میگه هتله ..این دوستمون میگه جهنمه...
ماکه نفهمیدیم والله...
تنقلات ببرم مشکلی نداره؟؟؟ پسته و تخمه و این جور چیزا؟؟
اعزام 1390/10/01
عزیز من گفتم شهید خضرایی تهران هتله.نقل قول:
فکر کنم شما بودی که گفتی نیرو هوایی.ولی نگفتی کجا.
خشکبار تا میتونی ببر که اونجا حکم طلا رو داره.
دوستانی که از همه راههای معافیت نا امید شدید بشتابید:دی شوخی
منبع:نقل قول:
سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح هم درباره شیوع ایدز در میان سربازان به ایلنا می گوید: در صورتی که آثار بالینی ایدز مشخص باشد فرد با تایید شورای پزشکی از خدمت سربازی معاف میشود ودر صورتی که مشخص نباشد، فعلا با توجه به اینکه هزینه آزمایش ایدز برعهده خود مشمول است بسیاری از مشمولان بدون انجام آزمایش ایدز وارد خدمت سربازی میشوند.
هم اکنون با توجه به اینکه انجام آزمایشات هزینه آن برعهده خود سرباز است بسیاری از مشمولان این آزمایش را انجام نمی دهند ،لذا کمالی می گوید: در تلاش هستیم با توجه به قانون جدید خدمت سربازی انجام آزمایش ایدز پیش از اعزام را اجباری کنیم.لذا در صورت تصویب شورای نگهبان تا 6 ماه آینده انجام آزمایش برای تمامی سربازان الزامی میشود.
این تصمیم ستاد کل نیروهای مسلح درحالی اعلام می شود که در ایران آزمایش ایدز پیش از ازدواج هم اجباری نیست و حتی وزارت بهداشت هم با آن مخالف است.
کد:http://www.khabaronline.ir/detail/188804/%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%88%D8%B8%DB%8C%D9%81%D9%87-/%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C/%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87
دوستان من چند روز دیگه اعزامم امروز فهمیدم معاف از رزمم الان میخوام معاف از رزم بشم چی کار باید بکنم؟؟به کجا مراجعه کنم و ازین حرفا.البته تو دفترچم پزشکم بیماریمو نوشت اما نوشت مشکلی نیست.دوست دارم معاف از رزم شم جدا از بحثهایی که میگن معاف از رزم خوبه یا نه بگید چه طور معاف از رزم بشم؟؟
سلام بنده 04 هستم 5 روزی هست در حال خدمتمنقل قول:
اواز دهل شنیدن از دور خوش استنقل قول:
اقا کجای کاری!!!!
04 بیرجند که جدیدا منتقل شده به بیرون شهر که جای بسیار سردیه و سوز سردی میاد که حد نداره
اب شیرین با تانکر میارن که تو حیاط گزاشتن که وقت نمیشه بری اب بخوری
اب لوله کشی بقه جاها کمی شوره و طعم خوبی نداره که مجبوری همونو بخوری
اسایشگاها و سرویس ها تازه سازن خوبه ولی از دستی شوفاج هارو روشن نمیکنن و خیلی سرده طوری که با 3 تا لباس یخ میزنی اساسی
از ساعت 4 و نیم بیداری تا 9 شب در حال کاری اععم از رژه-بشین پاشو-دویدن سرعتی-قدم رو-پا کوبیدن-نظافت و بقه اوقات هم خر حمالی
غذاش هم افتظاهه و خورده نمیشه ولی مقدارش رو جوری میدن که سیر میشی
تنبیه هم که به جز تنبیه های معمول کتک زدن به هر نحوی هست.
خلاصه که بد جهنمیه
چیو نبرم؟ کدوم یکیو میگیرند ژیلت یا فیلیپس؟اگه میشه یه خورده شفاف صحبت کنید؟نقل قول:
باسلام من چشمام ضعیفه و جمع شمارهاش میشه 8.5 که با مدرک دیپلم معاف هستم اما مشکل اینه که من درحال تحصیل هستم و چهار الی پنج ترم دیگه لیسانس میگیرم حالا میخوام بدونم راهی هست که قبل از لیسانس گرفتن معاف شم یا باید زور بزنم 1.5 شماره دیگه چشام ضعیف شه؟:D
سلام دوست گرامی.من هم عین شما بودم.اتفاقا میخواتسم امریه هم بگیرم.اما از من میشنوی پاشو سنگین و رنگین خدمتت رو بکن،اینقدر عمرتو با این بهونه ها تلف نکن.ای کاش دو ماه زودتر اعزام میشدم،تا حالا آموزشی رو تموم کرده بودم.نقل قول:
راستی در مورد تیغ صورت چی کار کنیم؟کدومو ببریم؟یکی از دوستان میگه اصلا نبریم.
فکر کنم شما آموزشی رو هنوز نرفتینقل قول:
اما از من میشنوی پاشو سنگین و رنگین خدمتت رو بکن
شرط می بندم 2 ماه دیگه این حرف رو پس میگیری
دوستان عزیز ، به ما که نه کسری خورد ، نه شرایط و نه معافی و کوفتی !
اگه میتونین و شرایطش رو دارید برای معافی ، یک لحظه هم غفلت نکنین ، چندین ماه از عمرتون تو خدمت تلف میشه
از ما گفتن بود
امریه که حیف شد اگه اعزامم می خورد برج 12 که تموم بود ... ولی حیف شد چون ارشدی های امسال یه رقیب سرسخت رو از دست دادند .نقل قول:
البته موافقم با حرفت ....
یه بار برای همیشه باید از سر راه برشداریم !
در مورد تیغ هم نمیدونم من هیچ ذهنیتی ندارم نسبت به اونجا ولی هفته اول که بریم معلوم میشه اوضاع چه جوریه
من 1000 درصد با حاجیمون موافقم :31:نقل قول:
ببنیدید اگه معاف میشید و نرید دنبالش واقعا بزرگترین اشتباه زندگیتونو کردید! :41:
اگه معاف کامل میشید بگیرید که اگه نگیرید! درست هفته اول آموزش پشیمون خواهید شد!
عزیز چیو گفتم بوفه می ده ؟نقل قول:
ژیلت منظورمه
ماشین ریش تراشم نمی دونم بگیرند یا نه
من الان توی 12 ماه خدمت هستم. توی این یک سال خدمت به نتایجی رسیدم که بهتره خیلی ها که نرفتن و میخوان برن بدونن/ خدمت فقط و فقط علافیه! فقط و فقط حاملیه. او نبخشیش هم که فکر میکنید چیزی یاد میگیرید خیلی سطحی و گذراست.
به قول فرمانده امون که واقعا مرد خوب و درست کار وزحمتکشی هست خدمت سربازی یه وظیفه هست که رو دوشت همه هست .یک سال و نیم کار میکنی واسه دولت . بعد دولت اجازه میده هرکاری دوست داری بکنی.
البته اینکه بتونی روی پای خودت وایسی هم بخش مهمیش هست. البته الان دانشجوهای شهرستانی خیلی زیاد داری. توی هر ده کوره ای یه دانشگاه آزاد زدن که خودش یه جور سربازیه!
بلکل که اگر شما مدرک دارین و امکان معاف شدنتون هست شک نکنین و اقدام کنین! چون واقعا میگم دو سال از عمرتون عقب می افتین!
از برج 6 دیگه اضافه خدمتها بخشیده نمیشه! از طرفی یه حرفایی داره شنیده میشه از 24 ماه شدن خدمت سربازی. بخاطر اینکه خیلی ها که اومدن خدمت توی این یکی دو سال همه کسری داشتن و الان پادگانها واسه برنامه بلند مدت دچار کمبود سرباز میشن!
مجبورن دوباره سیستم رو برگردونن به 24 ماه ازطرفی تعداد فرزندان پسر هم کم شده. این واسه برنامه ی ریزی بلند مدت هست ( مثلا 10 سال) به همین خاطر امکان اینکه خدمت دوباره روی 24 ماه بمونه خیلی زیاده.
یا هرچه سریعتر برین و هرگز خدمت رو عقب نندازین یا برین دنبال معافی.
.
در مورد معافیت پزشکی. بعد از آموزشی وقتی وارد یگان خدمتتون شدین میتونین پیگیر کارای معافیت پزشکیتون بشین.
من امروز نهمین نفری رو که واریکسل داشت رو رد کردم. تازیگا واریکسل فقط معافیت از رزم داره انگاری.
مگه خیلی هاد و حساس باشه!
.
اینم خبرای امروز:31:
[QUOTE=hh;6699611]
ن که لشگر 84 خرم اباد گردان مهندسی یگان استحکامات و عمران که در حاله حاضر این یگان تو شهرستان شوش روستای دوسلق 2 کیلومتر بعد از روستا شرکت خرم سازان که هر کی ببینه فکر میکنه شرکت خصوصیه ولی در اصل نظامی اند
فکر کنین اونجا یه اردوگاه کار اجباریه و فقط واسه حمالی سرباز رو میخوان چون کارشون سنگرسازیه
بازرسی . عقیدتی سیاسی هیچ خبری نیست . و کادری ها هر طور که بخوان با سرباز بیچاره برخورد میکنن
وضعیت غذا و بهداشت فردی که اصلا حرفشو نزن . یه جور تبعید گاه واسه سرباز های بی انظباط محسوب میشه
خدا نصیب دشمن ادم نکنه چه برسه به دوستان و اشنا
نقل قول:
اقا دستت درد نکنه. خیلی مطالبت جالب و عالی بود.
میشه این چندتا سوال رو پاسخ بدید و راهنمایی کنید
البته چند جا پرسیدم ولی میخوام از شما هم بشنوم و مطمئن بشم.
اخه خیلی استرس دارم
1. من اگر الان اقدام کنم برای خدمت خدمتم 18 ماه هست یا 24 ماه؟ دیپلم ردی هستم که میشه زیر دیپلم
2. برای دیسک کمر پدر کفالت میدن به من؟ دیسک از نوع وخیم
3.در حین خدمت میشه برای دیپلم گرفتن اقدام کرد؟ همکاری میکنن؟
4. من تک پسر هستم برای اموزشی و بعدش تهران میفتم؟
5.من 4 سال غیبت دارم میتونم برای معافی کفالت اقدام کنم؟
6.ایا 3 ماه اضاف من بخشیده میشه؟
7. با مدرک زیر دیپلم ایا من در اموزشی و دائم چه شرایطی رو دارم؟
8.تو دوره ی اموزشی میشه برای گرفتن معافیت اقدام کرد؟
ممنون از کمکتون.