خب یعنی هیچ راهی نداره؟:eh:نقل قول:
راستی اینکه موقع دانلود پینگ میره بالا مربوط به کم آوردن پهنای بانده؟ یا شایدم کم آوردن طول باند:n02:
Printable View
خب یعنی هیچ راهی نداره؟:eh:نقل قول:
راستی اینکه موقع دانلود پینگ میره بالا مربوط به کم آوردن پهنای بانده؟ یا شایدم کم آوردن طول باند:n02:
نقل قول:
برای من که نداشت... تنها اثرش بالا رفتن نویز خطم بود. امروزم گفتن که هیچ راهی نداره...
توام یه تلاشی بکن، شاید شانس اوردی
البته فراموش نشه: همیشه حق با مشتریست!!!!!!!!!
کسی انجا پارس انلاین نداشت؟!
اگه نرم افزار مدیریت دانلودی می خوای که بتونه تورنت بگیره از flash get استفاده کننقل قول:
:n17:
نه فقط میخواستم ببینم فایل های تورنت رو میشه با idm گرفت یا نه، یکی میگفت که همش از تورنت دان میکنه اما عکس idm میفرستادنقل قول:
دو مگ که باید تا 330 دانلود کنه که !!نقل قول:
140 چیه برو بکوب تو سرشون :n24:
محدود یا نا محدود باید 330 دانلود کنه؟نقل قول:
من 2 مگ دارم خدا وکیلی از 110 بالاتر نمیره :n03:
بهتره ادبیات مودبانه تری در پیش بگیرینقل قول:
من فقط با تورنت دان میکنم ساعات رایگان ... اما ...
اما تست با IDM یه معیاره بین کاربرا ... بنابر این وقتی کاربرایی از شرکتای مختلف میگن یه تست از سرعت دانلودت بزار باید با IDM بگیری و عکس بدی نه تورنت و نه گراف سرعت شرکت خودت!
تا این چیزا رو یاد بگیری پیر میشیم اینجا
:n21:
داون استریم هیچ کس بالای 2560 نیست ! بنابراین بالای 320 نمیره ...نقل قول:
هرچند الان با 1 مگ تا 290 میرسه و به صورت عادیم روی 270-280 هست ساعات رایگان
گرفتن 2 مگ کاملاً اشتباهه!
دوستان مودم TP Link معمولی داشتم که سوخت و امروز TP Link ـه وایرلس خریدم. کانفیگ رو درست انجام دادم، اما دسترسی به اینترنت نداشتم. واسه همین زنگ زدم پشتیبانی حسابگر. گفت که مودمتو عوض کردی باید بیاری که برات بدیم بچهها IP هارو Set کنم. مگه راهی نداره که خودمم از اینجا IP هارو کانفیگ کنم؟
یه عکس از داون استریمت میزاری؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نه بابا ایی پی ست کنن چیه
به خاطر جلوگیری از -- شدن اکانت های اومدن مک های مودم رو با اکانت ست کردم
زنگ بزن بگو برات مک آدرس رو ریست کنن تا با مودم جدید وصل شی
در شرایط فعلی گرفتن 2 مگ استباه محضه. اونایی هم که بالای 120 نمیرن باید 512 حجمی بگیرن چون عملا روی 1مگ پولشون الکی میره.نقل قول:
الان 4 روزه منم دیگه بالا 120 نمیرم. از روزی که سرعت آی پی های 2 بالا اومد آی پی 46 من کشید پایین. هر چی هم عوض میکنم دیگه بالا 120 نمیره.
فکر کنم شما الان خوش شانس ترین کاربر مخابراتی که میتونی 240-50 بکشی از خط
مرسی.نقل قول:
یه بارم آخه وقتی مودم معمولی رو داشتم میخواستم وصل شم به PSN(آنلاین بازی کردن از طریق PS3) اما هر کاری میکردم Playstation به نت وصل نمیشد. یکی بهم گفت که باید بدی MAC ـتو غیرفعال کنن. منم رفتم حسابگر گفت اصلاً به MAC ربطی نداره(!) بیار تا برات NAT اینارو تنظیم کنیم درست میشه. مودمم دادم بهشون درست ـش کردن. واقعاً حسابگر اصلاً یه پاسخگویی خوبی نداره ! :|
چه طور ربز ندارهنقل قول:
خودم قبلا حسابگر بودم مک ها رو قفل می کردن
اول با مودم وصل می شدم با کانکشن ppoe روی مودم خوب در این حالت مک مودم قفل شده بود ولی اومدم مودم رو گذاشتم روی بریچ و با کانکشن داخل سیستم خواستم کانکت بشم که وصل نمی شد زنگ زدم مک آدرس رو ریست کردن و مک آدرس کارت شبکه کامیپوتر قفل شد
کلا هر دستگاهی که خودش بتونه کانشکن ایجاد کنه مک ادرس داره-
---
به پشتی بانی بگو اون آیپی چیه خودم ست می کنم احتمال میدم به خاطر سو استفاده بعضی از کاربرا تلفنی ریست نمی کنن اینطوری مودم رو می بری اونجا خودشون مک جدید رو تعریف می کنن
یه کار دیگه هم می تونی انجام بدی
برو تو پنلت مک آدرس مودم قبلی رو که نگاه کن (توی قسمت گزارش اتصال برو بعد روی Dtails کلیک کن مک مودم قبلی رو می نوسیه بعد با نرم افزار مک آدرس مودم جدید رو به قبلی تغییر بده
خیلی ممنون مهدی جان. راستی یه چیز دیگه ـم که فراموش کردم بگم. اگه به قول ایشون چون مودم تعویض شده باید آیی پی ایناهم از نوع تعریف بشه، چرا واسه مودمی که از دوستم گرفتم و آوردم روی سیستمم کانفیگ کردم همچین مشکلی نبود؟وقتی مودمم سوخت رفتم مودم معمولی دوستمُ گرفتم و کانفیگش کردم و بدون مشکل کار میکردم باهاش. اما چرا این اینجوری شده؟نقل قول:
جالبه کسی اشاره ای به قطعی نداشته از ساعت ده مخابرات قطع شد که ظاهرا برا نیمی از مشترکین بود . نمی دونم الان درسته یا نه
برا من که وصل بود قطع نشدهنقل قول:
---------------
دوستان یه سوال دانلود ساعت رایگان رو از چند شروع می کنید من گذاشتم 1:07 تا اگه ساعت سرورشون تنظیم نبود حجمم نره
سرعت 2 مگ مخابرات :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام چرا مخابرات کرمانشاه اینقدر سرعتش کمه.ما که تو قزوینیم مخابرات بهمون حال داده من که 256 نامحدود دارم سرعتم از شما بیشتره روی 90 هست.:n02:
یه کم پیشرفت داشتم :n21:نقل قول:
برای سازمان بازرسی یه شکایت خصوصی بنویس اگر همین سرعت اکثر اوقات تداوم داره مطمینا رسیدگی می کنند.نقل قول:
از شانس من دیشب هم براق الهیه ساعت 1 صبح رفت!!
یه سازمان مشکلش حل میشه ، یه سازمان یه دیگه مشکل پیدا میکنه ...
آخه اینم شد مملکت؟!
خوش به حالت دیگه هم کم پز بده با این نتت :n23:نقل قول:
واقعا هر کی یچیز میگه -یکی میگه پینگ مخابرات افتضاحه ولی این تست که شما گرفتی نشون میده پینگش خیلی خوبهنقل قول:
برای پینگ تسن اسپید تست معیار محسوب نمیشه چون تایم اوت ها رو نداره ...نقل قول:
معیار اصلی همه کاربرا تست از dns هایی مثل 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 هست
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=289ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=287ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1432ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=286ms TTL=43
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=289ms TTL=43
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 14, Received = 9, Lost = 5 (35% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 286ms, Maximum = 1432ms, Average = 414ms
Control-C
نمیدونم بقیه چطور مشکل دارن الان چند روزی هست همه چی خوب شده.فقط یه شب تایم اوت داشت.الان من یک مگم با 165 و دو مگ ها با 250 تا میانگین دانلود میکنهنقل قول:
نقل قول:
به نظر میرسه وضعیت کیفیت نت در دو سرویس محدود و نا محدود مخابرات زمین تا آسمون فرق داره!!
البته قیمتاشم خیلی فرق داره :n08:
نه فرقی نداره.من یکی از دو مگ هام محدوده :n02: پینگش مشکل نداره افت سرعت هم چند روزه اصلا نداره.باهاش دانلود های جزئی رو انجام میدم.تو این یک هفته 22 گیگ دانلود کردهنقل قول:
این یک مگ نامحدوده
این دانلودم تا 23 این ماهه
این هم دو تا دو مگ محدود (یکیش اکانت دوستمه)
این تست نامحدودی مخابرات شما هست که پینگتون بهتره!؟بعد ماهی چند؟نقل قول:
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 20.5 12.6
Attenuation (dB): 37.0 20.3
Output Power (dBm): 12.4 18.5
Attainable Rate (Kbps): 11140 1252
Rate (Kbps): 4093 1021
وضعیتم چه طوریه؟:n13:
الان ۱۴ ساعته من نمی تونم کانکت شم و ۲۰۲۰ قسمت پشتیبانیش میگه شبکه اختلال داره و بعد مشغولش می کنه !
دوستان شاید اگه وضع نت بعضی تو این دو روز بهتر بوده بخاطر اینکه از دیروز اطلاعات حداقل 50 درصد مشتری
ها از دیتابیس پاک شده, فقط نفهمیدم اختلال بوده یا -- شدن!! به هر حال الان دو روزه که حداقل 50 درصد کاربرا
از جمله خود من نمیتونیم کانکت شیم, میزنه یوزر و پس اشتبای یا همون 691 خودمون :n02:
واقعا با این حرکت دیگه سنگ تموم گذاشتن!!!!!
ویرایش:الان درست چند دقیقه بعد از پستم مشکلشون حل شد :n02:
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان یه سوال فنی از اونایی که سرویس نامحدود مخابرات دارن: من تا آخر تابستون 512 نامحدود مخابرات داشتم.الان4ماهی میشه کا برش داشتم.خواستم دوبار بگریرم ولی یه سری شایعات شده بود که سرعت وحشتناک اومده پایین به صورتی که قبلا اگه با 70 دانلود میکردم الان مثلا شده 30 خواستم ببینم واقعا اینجوری شده یا همش شایعست؟ چیکار کنم؟نامحدودمیخوام. مرسی
خون آشام کوچولو !نقل قول:
اولاً که افت سرعت شایعه نبود!!!!! (اون پایان دنیا بود که شایعه بود!
در مورد وضعیت فعلی کابرای مخابرات 50 - 50 هست ! یا نمیتونی وصل شی ... یا اگه بشی با این سرعت دانلود میکنی (اینم خودش شانس 10 درصدی میخواد) :
سلام ببخشید میدونم این سوال بیربطه ولی ممنون میشم جواب بدید من وقتی میخوام فایلی رو با idm دانلود کنم دانلود نمیشه و مینویسه an error accured during downlaod please try agin کسی میدونه این چیه.:n03:
ارتباطت با سرور میزبان فایل قطع میشه ... میتونه از پینگ بالا یا تایم اوت و ... باشهنقل قول:
جناب آرش ****** (من که مثل نوین نت بی شعور نیستم فامیلی کاربرا رو هم بنویسم!)
دنیا چقدر کوچیکه ....
دیروز رو یادت هست من و بهنام سرعتمون 5 بود و صفحه نمیتونستیم باز کنیم با نوین نت بعد شما سرعت روزانت مشکل نداشت و 400 بود .... :n02:
داستانیه این اینترنت و ....
و خدا رو چه دیدی شاید فردا نوبت من یا سعید بود نتونیم حتی وصل شیم ! :n07::n16:
نه فکر نکنم چون من با نرم افزار orbit با سرعت خیلی بالا دانلود میکنم فقط idm اینطوریه.:n28:نقل قول:
برای من 10 صبح وقتی مودم رو خاموش روشن کردم قطع شد تا الانم قطع بودنقل قول: