همیشه یه خاموش روشن
یا پاک کردن قسمت دلاویک بود اگه اشتباه نکنم؟!!
یا ریست فکتور
ممکنه جواب بده
همیشه یه خاموش روشن
یا پاک کردن قسمت دلاویک بود اگه اشتباه نکنم؟!!
یا ریست فکتور
ممکنه جواب بده
چرا وقتی فلش 11 را دان می کنم اجازه ی نصب نمی دهد؟
دودکس شده ی 2.3.6
بچه ها قيمت روز چنده؟
من ميخواستم بفروشم ميخوام ببينم نسبت به بازار نهايتا چند ميشه فروخت...؟
فلش با گوشی مچ نیستنقل قول:
یعنی پشتیبانی نمیکنه
منم سه چهارتا نصب کردم ولی بی فایده است
قیمت I9003 الان 700 تومنه :31:نقل قول:
بچه ها من امروز یه مشکل عجیب پیدا کردم .
من شش ماه رام 2.2.1 اصلی روی گوشیم هست و مصرف باتری خیلی کمی داره . دیشب گوشی را زدم به شارژ و صبح ساعت هفت از شارژ کشیدم ولی در کمال تعجب ساعت 9 دیدم بعد از گذشت ذو ساعت شارژم رسید به 90 درصد و با توجه به اینکه در طول رئز به جز دو تا تماس خیلی کوتاه کاری با گوشی نداشتم ساعت هفت شب یعنی کمتر از دوازده ساعت شارژش رسید به 10 درصد ( تا همین دو روز پیش هم حداقل یک روز و نیم طول میکشید 10 درصد بشه ) .
من واقعا نمیدونم مشکل چیه . کسی میتونه کمک کنه بگه چرا اینجوری شده باتریم داره خراب میشه؟
باتری بعیده که یهو مشکل پیدا کرده باشه..نقل قول:
شما یه بار باتری رو کالیبره کن ببین ردیف میشه؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
به همگی سلام
میخوام بدونم که سیانوژن بر پایه ی آندو 4 هنوز کاستوم نداده؟و کاستومهای 4 مصرف باطری شون چه قدر هست.
راستی آخرین رام رسمی معرفی شده چیه ؟xxjvu یا jw1؟
نقل قول:
CM9 بزودی میاد ، هنوز نیمده ، اما teamhacksungs هست که رام های بیس CM9 رو میده و رام های فوق العاده روون و خوبی هم هست
تنها مشکل ICS مصرف باتری هست ، هر روز باید شارژ کنی (تقریبا !!!)
اخرین رام رسمی jw1 بود
ولی اخیرا سامسونگ یک رام ولیو پک داده و یه سری قابلیت جدید بهش اضافه کرده !
JVU آخرین نسخه هست
من تا حالا رام 2.3.6 value pack deodexed رو داشتم مصرف باطریش خیلی عالی بود و همینطور سرعت و روونی خوبی هم داشت.نقل قول:
اما جدیدا یه کاستوم نصب کردم بر پایه jw1که مال فروم همسایه بود.اسم کاستوم هم سوشیانت هست رام بدی هم نیست به نظرم.
به عنوان یه سوال کاستوم خوبی بر پایه ی value pack هست که ادکس باشه و سرعت و پایداری و پشتیابانی از فارسی تو message هاش داشته باشه؟چند تا رام دیدم و نصبیدم اما چیزی که میخواستم نبودند.
بالاخره با این گوشی هم خداحافظی کردم و به قیمت 530 فروختمش .
به سلامتی؛؛؛نقل قول:
به جاش چی میگیرین?
فعلا هیچی ، منتظرم میمونم پولم بیشتر بشه ، قیمت ها هم یه خورده تا بعد عید پایین بیاننقل قول:
سلام
گوشی من چند وقتیه گالری و بخش آهنگاش به روز نمیشه عکسای جدیدی که روش ربختم توب گالری نمیاد و آهنگای جدیدمم توی بخش پخش آهنگ نمیان لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم?
...
می خوام راممو عوض کنم
چه طوری باید رام جدید بریزم?
چه رامی خوبه?(لینک دانلود می ذارین?)
...
یه سوال دیگه الآن اینا گرون شدن دوباره ارزون میشن?بریم بفروشیم بعدش SII بگیریم!:31:
خیلی خوب فروختی . چند وقت بود این گوشی را داشتی ؟نقل قول:
من الان 10 ماهه دارم ولی وسوسه شدم LG Optimus 3D بگیرم . ولی نمیدونم ارزش داره و اصلا نسبت به گالکسی به جز سه بعدی بودن و سی پی یو دو هسته ایی مزیت دیگه ایی داره ؟
10 ماه ولی خیلی تمیز بودنقل قول:
خیلی خوب فروختی . چند وقت بود این گوشی را داشتی ؟
به جز سخت افزار قوی و صفحه نمایش 3D و 2 تا دوربین دیگه چی میخواین؟؟؟ :دینقل قول:
البته اگه رام بازین بهش فکر نکنین...
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
s2 شده 1 تومن !!!نقل قول:
تعویض رام و لینک همه ی رام ها در فروم --------- هست ، گفتنش اینجا زیاده کاری میشه
اگر رام رسمی می خواهی می تونی از کاستوم رام های دارکی استفاده کنی ، خیلی خوب و روون هست ، کافیه به فروم دارکی بری
کد:www.darkyrom.com
کد:http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/odin-jvu-re-gt-i9000.6558/
سلام
برای اطلاعات ممنون
لطفا جواب سوال اولی رو هم بدین از بقیه مهم تره
می دونم من گفتم دوباره ارزون نمیشن?نقل قول:
s2 شده 1 تومن !!!
بچه ها من با یه برنامه تونستم از همه اس ام اس هام بکاپ بگیرم . آیا برنامه ایی هست که بشه طوری اس ام اس ها رو سیو کرد که روی کامپیوتر هم بخونمشون ؟
S II ارزون نمیشه به این زودیا ، چون قیمتش همه جای دنیا احمقانه بالا رفته...
Sami FTW :|
نقل قول:
ارزون هم بشه سودی برای ما نداره ! چون دلار ما ارزون نمیشه
کلا چند وقت دیگه فکر کنم باید ماشین بفروشی گوشی بخری !!!
Ipad3 م حتما با قیمت بالای 2.5 میاد ایران !
قیمت روز در استرالیا و آلمان که آشنا داریم حول و حوش 500دلار امریکا بوده که بخوای تبدیلش کنی با دلار قبلی (1100)نقل قول:
و سود وارد کننده و همینطور دزدی مغازه دار ته تهش 630
درسته قیمتای گرون تو ایران هیچ ربطی به قیمت جهانی نداره !!!نقل قول:
دوستان رام 2.3.3 سه فایله با اودین چجوری بریزم؟؟؟؟
بچه ها این رام 2.3.4 فارسی که اومده را حتما نصب کنید .
فوق العاده هست ، سرعتش خیلی خوبه مصرف باتریشم خیلی کمه .
تاييد ميشه رام 2.3.4 جديد كه اومده من تو سايت موبايلستان هم گفتم مصرف باتريش فوق الاده هست
فوق العاده یعنی چند روز ؟!نقل قول:
من 2.3.6 دارم که تقریبا 2.5 روز نگه میداره
2.3.4 چند روز نگه میداره ؟
سلام بچه ها
مشخصات گوشي من اينه
firmware version
2.2
baseband version
i9000jxjpd
kernel version
2.6.32.9
root@se-s606 #89
build number
froyo.jpjpf
حالا سوال هاي من
1- گوشي من روت شده يا نه (چون گارانتي داره ، هرچند كه برام زياد مهم نيست)
2- رام اصليه يا كاستومه؟
3- اينا رو روز اول هموني كه گوشي رو ازش خريدم ريخته ، حالا اگه بخوام آپديت كنم كدوم بهتره 2.3.4 يا 2.3.6
2.3.6 که فارسی نیست باید دئودکس بشه . تو فارسی ها بعد از 2.3.3 که مصرفش افتضاح هست این خیلی خوبه . من با کلی ور رفتن 2 روز هم تونستم نگهش دارم .نقل قول:
بگذریم ، امروز رفتم بازار موبایل و یه قاب پشت گالکسی اس فراری خریدم 35 هزار تومان . کلا گوشی رو از این رو به اون رو کرد . خیلی خوشگل شده .
اگه خوصله داشتی یه عکس بزار از گوشیت ببینیم چطوری شده، من کلا از تنوع استقبال میکنم ;)نقل قول:
من هر وقت رفتم واسه خریده این قاب ها بیشتر برای آیفون دیدم تا گوشیه خودم !
من رفتم فروشگاه کاپیتال توی بازار موبایل . کلا کارش قاب و این چیزا هست ، اتفاقا برای گالکسی هم زیاد قاب داشت .نقل قول:
اینم از گوشی من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان گوشی i9000 8GB حدود 5 6 ماه کار کرده!
چند میتونم بفروشم؟
دخترونه شده...نقل قول:
نقل قول:
اگر بخوای سریع فروش بره ، 500 بده
ولی با 540 اینا هم میتونی بفروشی
آقا من گوشیم بعد از نصب نسخه ی جدید رام همش Damage SD Card هر کاریش هم کردم افاقه نکرد حتی فکتوری ریست هم کردم ولی همچنان مشکلش پابرجاست؛
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
آقا دیروز من رفتم گلکسی اس پلاس قیمت کردم شیراز گفت 750 تومن - گلکسی اس هم نداشت چند جا سوال کردمنقل قول:
سلام
دوستان گوشی i9000 8GB حدود 5 6 ماه کار کرده!
چند میتونم بفروشم؟
دست 2 هم اس پلاس رو میگفت خیلی خیلی تمیزه در حد آک 650 تومن - گلکسی اس هم داشت اونم بد نبود 600 تومن
گوشی خودم تا 550 ازم خریدن ندادم .
گلکسی اس آی 9000 نو قیمت علائدین طبقه همکف : 820 تومننقل قول: