سرعت دانلود 128 نا محدود مخابرات چنده؟
Printable View
سرعت دانلود 128 نا محدود مخابرات چنده؟
در بهترین حالت 16.نقل قول:
البته پایین تر میدن
دوستان
ای دی اس ال شبکیه بین 128 تا یک مگش خیلی اختلاف سرعت وجود داره؟ یعنی اختلاف قیمتش می ارزه؟
سلامنقل قول:
اگر برای شبانه نخوای 128 کارتو راه میندازه ...ولی براش شبانه بخوای 1 مگ بگیر
.... در ضمن خطتت dlc نباشه
dlc دیگه چیه؟ من رنگین کمان دارم می خوام بجاش شبکیه بگیرم.نقل قول:
بهشون زنگ زدم چیزی در مورد dlc نگفتن. اتفاقا برا شبانه اش می خوام بگیرم. سه ماه 1 مگ 9 گیگ 50 تومن.
دوستان برای طرح زرین بهتره انصراف بدید چون چه استفاده بکنید چه استفاده نکنید باید پول ماهیانه 1 گیگ را پرداخت کنیذ....
بگیر ...مشکلی نداره ...مبارکت باشهنقل قول:
اخیش بلخره طرح زرینم حذف شد از تو پنل. خیلی جالبه به محض اینکه طرح زرینم رو غیر فعال کردم چند ساعت بعدش از تو پنل حذف شد. نکنه اینا اون موقع تاحالا منتظر بودن تا من غیر فعال کنم بعد حذفش کنن:n13:
کی درخواست داده بودی برای حذف ؟/نقل قول:
نت شما هم هر 20 ساعت یک بار قطع و وصل می شود؟
از داخل پنل قسمت کارکرد ماهیانه می توانید چک کنید.
6 روز پیش بود که انصراف دادمنقل قول:
سلام ...من یک اکانت اضافه دارم با 5 گیگ شارژ طرح 1 مگ کمپین(1تا7 صبح رایگان).... میخوام برم انصراف بدم ...دوستان کسی میخواد هرچه زود تر درخواست بدن که از دست نره حیفس .... 27000 تومان میدم که 23000 تومان روی قبض بام میاد ...فقط سریع فردا باید انصراف بدم..
قرار داد هم باید 3 ماه باشه حداقل ...
ماه اول با 5 گیگ ترافیک 27000
ماه دوم با 4 گیگ ترافیک 24000
ماه سوم با 4گیگ ترافیک 24000 ..
در صورت تمدید ماه های بعدی کمتر حساب میشه
داداش ارزونتر بده مشتری هستم
نقل قول:
چند میخوای؟
آقا ماه اول رو 25 بدی خریدارم
نقل قول:
باید 3 ماهه بگیری ....
حرفی نیست
ولی پول هر ماه رو تو همون ماه میدم
نقل قول:
میتونید بیاد یاهو ؟؟/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اکانت رو من فقط 48 ساعت دیگه میتونم کنسل کنم ...در صورتیکه کنسل نشه ...تا یکسال باید آنلاین باشه .... نمیتونم یک ماه یک ماه ببینم کی میخواد یا نمیخواد .... به همین خااطر 3 ماه میدم که راحت باشم
اومدم
ولی آفلاینید
آقا شما یه لطفی می کنی ؟نقل قول:
tracert 4.2.2.4 رو توی cmd بزن یه عکس ازش بگیر بزار با سرویس شبکیه ات
بقیه دوستان هم که کمپین دارن بزارن لطفا
یکی از دوستان تو همین تاپیک میگفت طرح کمپین با تعرفه ی مثلآ 4 گیگ در ماه در واقع هر دو ماه 4 گیگ میدن. شما تایید میکنید ایا؟؟؟؟
خیر ...هرماه 4 گیگ دوماه میشه 8 گیگ ....نقل قول:
نوسان سرعت هم شما دارید ؟؟؟ حدود هر نی ساعت سرعت افت پیدا میکنه ؟
نوسان سرعت رو که در وبگردی نمیتونم بفهمم. اگر چیزی هم دانلود کنم که از شبانش استفاده میکنم میزارم دانلود شه و خودم میرم میخابم. و باز نمیتونم بفهمم. ولی خوب دیشب گذاشتم دانلود شه صبح که حساب کردم با سرعت 190 الی 200 دانلود کرده اگر هم افتی کرده این وسط زود گذر بوده و تاثیری رو دانلود نذاشته. قطعی هم که اصلآ تا حالا نداشتم. این اوخر طرح زرینم زیاد قطع میشد ولی این کمپینه تا حالا قطع نشده.نقل قول:
اکانت کمپین 11ماهه 208000 تومان (هر ماه 18900 تومان با 4 گیگ شارژ در هر ماه)
اکانت کمپین 6ماهه 120 تومان (هر ماه 20 تومان با 4 گیگ شارژ در هر ماه)
اکانت کمپین 3 ماهه 66 تومان (هر ماه 22 تومان با 4 گیگ شارژ در هر ماه)
1024MB
مرده شورشونو ببرند با این سرویسشون . :banghead:
مدتهاست دیگه کاملا داغون شده . :banghead:
قطعی سه چهار ساعت یک بارشون رسید به یکی دو ساعت یک بار و حالا هر یکی دو دقیقه یک بار دیگه اطلاعات رد و بدل نمیشه . :banghead:
چارشم اینه که اگه فیل کش فعاله ، غیر فعالش کنم و اگر غیر فعاله فعالش کنم و همینطوری چند دقیقه یک بار این کار احمقانه رو باید تکرار کرد :banghead:
ضمنا DNS هم عوضکردم افاقه نکرد .
راستی پیامک صبانت اومد که توی تمام مراکز مخابراتی اصفهان اینترنت میده اما تو سایتشون چک کردم گفت بزودی برای پیش شماره شما راه اندازی میشه :| کسی اینو پیگیری کرده ببینه واقعا همچین نیتی دارند یا نه ؟
چیکار کنیم از شر این فلان فلان شده راحت بشیم . قشنگ شده سوهان روح و اعصاب :banghead:
یعنی تو همه شهر ها قراره بده ؟ اگه اینطور باشه خیی خوبهنقل قول:
خوشحالمون کردی
یه مدت پیش هم اسیاتک قرار بود بده ...که بی نتیجه موندنقل قول:
از این وعده وعیدا زیاد میدن :| البته نگفته تو همهء شهرا .نقل قول:
متن مسیجش ! :
صبانت
فروش ADSL در کلیهء مراکز ، با سرعت استثنایی ۶ مگ !!! :| 0311.......
احتمالا اگر قرار باشه صبانت سرویس بده پنلش با مخابرات حتما یکی هست :n02:
مثلا همین شبکیه پنلش با مخابرات یکی اما اصلا نمی دونم چه قابلیت خاصی داره ...
احتمالا منظور صبانت از کلیه مراکز ما نبودیم چون ما از جایی که سرویس میگیرم اصلا مرکز مخابراتی به حساب نمیاد ... :n08:
مخابرات 256 نا محدود داره یا نه؟اگه داره از قیمت و سرعت دانلود خبر دارید؟
مخابرات اصفهان ؟ فکر نمیکنمنقل قول:
دوستان فیش بوک برای شما هم بازه عایا ؟
وقتی طرح زرین داشتم بعضی وقتا پیش میومد که هیچ سایتی باز نمیشد و فقط با فیل کش میشد سایت ها رو باز کرد. الان دوباره اون حالت برگشته. از صبح تا حالا نمیتونم هیچ سایتی رو باز کنم. فقط با فیل کش میشه. مودم رو هم خاموش روشن میکنم ولی باز درست نمیشه. باسه شما هم اتفاق میوفته؟؟؟؟
آقا یه سوال خیلی ابتدایی
من تازه از مخابرات اینترنت میگیرم(جو طرح کمپین گرفتمون :n02:) زیاد آشنا نیستم این پشتیبانیش هم هرچی زنگ میزنم هم اشغاله. وقتی وارد سامانه میشیم کجاش میتونیم ببینیم چقدر از حجم باقی مونده؟ هرچی میگردم پیدا نمی کنم
روی اکانتت کلیک کن ...مثلا نوشته 1024kb بعد برات مینویسه چقدر حجم باقی مانده داری ...........نقل قول:
سلام اقا شنیدم دانلود شبانه گذاشتن دوباره راسته ؟؟
مخابرات یه طرح کمپینی رو شروع کرد که سرویس هاش شبانه داشت و الان دیگه ثبت نام ندارهنقل قول:
اینترنت داغون شده اصلا هیچ سایتی را باز نمی کنه سرعت یک دفعه روی 200 یک دفعه صفر میشه ... با چیز پی ان همه صفحات را باز می کنه اما حالا چیز پی ان هم دیگه وصل نمیشه ...
صفحه قبل یه پستی گذاشتم . الان وضع اینترنتم از اون پست هم بدتر شده !!!نقل قول:
زنگ زدم پورتمو ریست هم کردند هیچ فرقی نکرد :banghead::banghead::banghead::banghead:
نقل قول:
یک هفته هست دهنمو سرویس کردم گفتم سرعت داغون شده ...چه عجب چند نفر تایید کردند