شما قبل از هر اقدامي، بايد ببيني اصلا در آمل، ADSL وجود دارد يا نه؟نقل قول:
من يك سرچي كردم ... متاسفانه فقط ساري و بابل تحت پوشش هستند.
Printable View
شما قبل از هر اقدامي، بايد ببيني اصلا در آمل، ADSL وجود دارد يا نه؟نقل قول:
من يك سرچي كردم ... متاسفانه فقط ساري و بابل تحت پوشش هستند.
به نظر میاد شما خیلی داری با عصب رفتار میکنی.من الان تو جماران سرویس میگیرم که افتضضاحه،تو مفتح داشتم سرویس میگیرفتم که ماه اول خوب بود بعدش شد افتضاح،تو کلانتری هم برای شرکت سرویس میگیرم که اونم افتضاح،این اقا هم که میگن کیفیت افتضاح،توی پرشین تولز یه تاپیک فقط دارن داتک رو فحش میدن،تو ست ست هر کسی از داتک سرویس گرفته اومده میگه از داتک سرویس نگیرین،اشنایی دارم تو شریعتی که اونم سرویسش افتضاحه.نقل قول:
در ضمن 3-4 بازر هم در این تاپیک گفتم ، صرف این که شما از سرویس داتنک در منطقه ی خودتان با توجه به تمامی عوامل دخیل در سرعتتان راضی نیستید دلیل و مدرک محکمی نیست که تعمیم بدید به فعالیت شرکت در تمامی سطوح سرویس دهی
فکر کنم فقط سرویس هایی که من دیدم ملت میگیرن و ناراضین راحت به 50 تا میرسه،حالا پس یعنی داتک خیلی شرکت شریف و غیر دزدیه ولی فقط همین 50 نفر خاص سرویسشون بد شده همشونم حتما مشکل سیم کشی دارن.
منظور از افتاح اینه که سرعت در بهترین حالت میرسه به 30 کیلوبایت که اونم دو سه ساعت در شبانه روزه.
تو آمل شرکت های Amol IT ، ISP Parnian و Amolnet خدمات ADSL و Wireless میدن.نقل قول:
حالا مطمئنین که نمیشه از یه شهر دیگه اکانت برای ADSL گرفت ؟:41:
شما كه در آمل هستي قطعا بهتر ي دوني كدامها سرويس مي دهد تا من كه مشهدم.:46:نقل قول:
من فقط مناطق تحت پوشش وبسايتهاي صبانت و پارس آنلاين و فناوا را نگاه كردم...ديدم آمل توشون نيست.
خوب شد گفتین جماران هم بده. من جماران بودم چون جماران رو تازه فعال کرده کسی نبود بهم بگه چطوره. خوب شد نگرفتم پس.نقل قول:
راستی مصطفی جون (mostafaeshghi) میشه شما یه عکس از سایت speedtest.net از سرویس خودت بگیری بذاری ببینیم شاید داتک شما هم همچین که شما میگین خوب نیست. :27: :31:
نوکرم.:40:
سلامنقل قول:
بله فقط از شهری که توش هستید میتونید سرویس بگیرید
ممنون:11:
دیگه با این جمله راحتتان کنم! اگر 2000 نفر از یه سرویس استفاده میکنند و 1800 نفر ناراضی هستند دلیل نمشه که تعمیم بدیم ! خوب شد!؟ بابا بیایید من هم 200 نفر نشانتان بدم که راضی هستند! فقط کافیه یه سر برید سر ساختمان داتک وایسید ببینید چند نفر میرند باز شارژ میکنند !نقل قول:
اون تاپیک پرشین تولز که تابلوئه بوی تبانی میاد ، چون خیلی تابلو معترضند و در ضمن دقت کنید که اون جریانتات مال خیلی وقت قبله ! الآن اعتراضات کمتر شده !
من که 256 کیلوبایت دارم ، همیشه گفتم سرعتم از 30 پایینتر نیومده !
برای بار صدم خواهشا کمی منطقی تر برخورد کنید !
داش سیامک جان !نقل قول:
میبینم که کم دقتی! چون اگر 2-3 سفحه قبل را بیینی یه تست گذاشتم ! لطفا برگرد و ببین !
همه غیر منطقی هستن فقط شما منطقی هستی....:31::21:
راست ميگي ولي 2-3 صفحه پيش نبود خدايي. صفحه ي 609 بود. يادم نمياد شام چي خوردم.... :31:نقل قول:
اینو دیگه من جواب نمیدم ، واگذار میکنم به دوتسان دیگر که نظرشون چی باشه ؟!نقل قول:
ولی اینطوری که شما جلو بری و شرکتها را تعمیم بدی! من باهاتون شرط میبندم که حتی 1 شرکت درست حسابی پیدا نمیکنی و یا اگر پیدا بکنی (مثل پارس آنلاین ، که اون هم سرش حرف زیاد) هم آنقدر شرایط و هزینه های سنگینی داره که بیخیالش میشی !
با تشکر از همه دوستان که منطقی مباحث را پیگیری میکنند و ادامه میدهند !
سیامک جان طعنه نزن ! :دی من حواسم خوب جمع هست ! و برای اینکه شما را توجیه کنم که چزا اینطور گفتم باید بگم که : من تنظیمات فوروم را برای خودم شخصی سازی کردم و در هر صفحه تاپیک 20 پست میبینم و فکر کنم در حالت معمولی این عدد 10 باشه! چون نرفتم پیگیری کنم دیگه حدودی گفتم 2-3 صفحه قبل ! برای همین ممکنه اشتباه شده باشه !نقل قول:
حاا دیدی که! نتیجه چطور بود!؟
من كي طعنه زدمممممممممممممممممم !!!! :31:نقل قول:
اين روز ها همه از داتك بد مي گن (به جز آقا مصطفي) شما چه طور؟
اينم مثل قبلي شوخي بودها به خدا.
ولي من مي دوني چرا حرفت رو قبول ندارم چون 2-3 ماه پيش به خود داتك زنگ زدم گفتم سرعت دانلود 256 چنده من مي خوام بگيرم؟ گفت بين 15 تا 28 متغيير. به اين ديگه نميشه گفت 256. كاربر هاي ساده رو گول ميزنن و به نوعي دزدي ميكنن. خوب نبايد انتظار زيادي هم داشت چون 256 share هست و مثل خيلي شركت ها 256 واقعي نيست. داتك پول share رو ميگيره و همون قد هم سرويس ميده شركت هاي پول هاي كلان ميگيرن و سرعت واقعي ميدن. اگه ليست قيمت هاش رو نگاه كنيم مي بينيم دو نوع 256 داره مثلا. يكي 24 تومن يكي 49 تومن. اين 49 تومني همون هست كه شركت هاي ديگه ميدن. ما توقع داريم پول اون اولي رو بديم كيفيت دومي رو داشته باشيم. نكنه شما از دومي داري؟
داشتي فقط منطق رو مصطفي جون! :31::31::31:
باور کنید از بین کل کسانی که من خودم میشناسم یا در فرومها و اینترنت باهاشون آشنایی دارم و دوستان و رفیقها وآشناهای خودم که کم هم نیستن تنها کسی که دیدم از داتک راضیه و ازش طرفداری میکنه همین آقا مصطفی( mostafaeshghi) هست!!!
اکثر دوستام توی تهران هم همینطور که هادی گفت هستن درباره داتک
برای یه آشنا با پیش شماره 2252 جایی سراغ دارین که سریع هم تحویل بدن؟
حرف شما درست،ولی مسئله اینه که 50 تومن برای 256 یه قیمت نسبتا بالا هست،پس با این پولی که من دارم بهشون میدم باید یه 256 کامل به من بدن،ولی در همین لحظه ای که دااریم صحبت میکنیم من دارم یه ویدیو از یوتیوب میگیرم با سرعت 8 کیلوبایت در ثانیه،حتما یوتیوب هم فشار میاره به پهنای باند!نقل قول:
ولي من مي دوني چرا حرفت رو قبول ندارم چون 2-3 ماه پيش به خود داتك زنگ زدم گفتم سرعت دانلود 256 چنده من مي خوام بگيرم؟ گفت بين 15 تا 28 متغيير. به اين ديگه نميشه گفت 256. كاربر هاي ساده رو گول ميزنن و به نوعي دزدي ميكنن. خوب نبايد انتظار زيادي هم داشت چون 256 share هست و مثل خيلي شركت ها 256 واقعي نيست. داتك پول share رو ميگيره و همون قد هم سرويس ميده شركت هاي پول هاي كلان ميگيرن و سرعت واقعي ميدن. اگه ليست قيمت هاش رو نگاه كنيم مي بينيم دو نوع 256 داره مثلا. يكي 24 تومن يكي 49 تومن. اين 49 تومني همون هست كه شركت هاي ديگه ميدن. ما توقع داريم پول اون اولي رو بديم كيفيت دومي رو داشته باشيم. نكنه شما از دومي داري؟
و شرکتی که بابت 256 ماهی 50 تومن بگیره حق نداره پورتهای P2P رو ببنده،الان داتک بیاد به من یه سرویس 256 عالی بده(پورتهای P2P باز،سرعت دانلود از 27 تا 32)با ماهی 50 تومن،حرف شما قبول.
اون كه آره...نقل قول:
بدبختيم با اين وضعيت به خدا.
بد كيفيت ترين و گرون ترين اينترنت %100 براي ايراني هاي با استعداد هست...
در هر صورت من فکر میکنم شاتل با توجه به تعریفایی که شنیدم و خودم استفاده کردم خیلی عالی باشه،البته با توجه به بقیه آی اس پی ها وگرنه این حرفا که کجای دنیا برای 384 کیلوبیت باید ماهی 70 دلار بدی دیگه نخ نما شده:دی
ولی خوب من هنوز سرویس منزلم وصل نشده واسه همین نمیدونم تو جماران چطوره وضعشون واسه همین نمیتونم توصیه کنم:دی ولی اوایل هفته ی آینده نصب میشه اینجا میگم که خوبه یا نه.
نقل قول:من مركز مخابرات جماران هستم و 64 شاتل دارم و با برنامه IDM با سرعت 14 كيلوبايت ثابت دانلود ميكنم. خيالت راحت. ولي مثل اينكه مخابرات جماران ظرفيتش پر شده فعلاً نميشه سرويس جديد بگيري (داتك كه الآن اينو ميگه ولي از خود شاتل نپرسيدم)نقل قول:
چرا دعوا میکنید ؟ داتک ارزونترینه یه جورایی و هر ارزونی هم بی حکمت نیست!نقل قول:
جواب سوال ما رو نمیدین؟
سلام چاکر داش سیامکنقل قول:
فرد اپراتور چه قدر باید احمق باشه که این اطلاعات را در اختیرات بگذاره ، به فرض صحیح بودن هم داره شرکت را حراب میکنه! (به این میگن پشتیبان واقعی و راستگو :دی)
شما این صفت دزد را از داتک بیخیال شید من یه جورایی خشکه حساب میکنم باهاتون ، قبوله!؟ :دی :31:
بله درسته که 2 نوع 256 داره با 2 قیمت مختلف ولی این به این معنا نیست که شما گفتی! چون اگر پرس و جو کنید! متوجه میشید که: فرق این 2 سرویس در نوع آی پی و چند کاربره بودنش هست و نه چیزه دیگری و مطمئن باشید همون سرویس 256 عادی در اختیارشان قرار میگیره فقط با اون تفاوتهایی که در بالا ذکر کردم !
نه خیر! بنده هم از نوع اول دارم! ماهی 26820 تومان در میاد برام ! و واقعا دارم لذتشو میبرم! چون دانلودم از 30 پایینتر نمیاد و بگم که 95 درصد دانلودهام از رپید شر هست و هیچ مشکلی ندارم !
آره با منطقت حال کردم ولی محتواش یه سری ایراد داشت که من گرفتم :31:
داش سیامک زیاد به این قضیه بند نکن! بگذار شرکتها کاسبیشون را بکنن ! :31:
آخر میاند به جرم سد معبر بر کاسبی دیگران میبرنت هلفدونی ها! از ما گفتن ! :دی
من و دوستانم همچنان از داتک استفاده میکنیم و بسیار راضی هستیم ! امضاء: من و دوستان ! :دی
شما خیلی لطف دارید! و بنده همچنان بر حرف خود باقی هستم ! :31:نقل قول:
بابا باور کنید مشکلی نداشته و نداره که بخوام الکی ایراد بگیرم! و جاهایی که ایراد داشته هم خودم گفتم! مثل محدودیت تورنت !
قربانتان: مصطفی عشقی
احمق نیستن و دزد هستن،و شما تماس بگیرید با پخش پشتیبانی بگید سرعت دانلود 512 چقدره،میگه از 20 به بالا،از 20 به بالا یعنی 10 تا 25.نقل قول:
فرد اپراتور چه قدر باید احمق باشه که این اطلاعات را در اختیرات بگذاره ، به فرض صحیح بودن هم داره شرکت را حراب میکنه! (به این میگن پشتیبان واقعی و راستگو :دی)
نه من با شاتل قراردادم بستم پول ماه اولم دادم.همونطور که گفتم فقط سرویسای بالا میدن.نقل قول:
ولي مثل اينكه مخابرات جماران ظرفيتش پر شده فعلاً نميشه سرويس جديد بگيري (داتك كه الآن اينو ميگه ولي از خود شاتل نپرسيدم)
internetfinder.ir تقریبا همه شرکتا رو داره.نقل قول:
جواب سوال ما رو نمیدین؟
چرا ضرب المثل رو عوض ميكني؟؟؟!!! :31:نقل قول:
هر ارزوني بي علت نيست و هر گروني بي حكمت نيست.
ارزوني كه حكمت نداره :31:
باهات موافقم ولي كسي دعوا نكرد! :10:
اون قضاياي share اينا كه صحت داره. براي اينكه مطمئن بشم از نمايندگي داتك هم پرسيدم تأييد كرد. (راست ميكن حرف راستو از بچه بپرس!)نقل قول:
شايد شانس شمااز اون گرون ها اشتباهي جاي ارزون بهت دادن!!! :31:
سد معبر كه مي كنم هيچ ستاد مبارز با داتك هم تشكيل ميدم!
كاشكي لايزر هم فعال بودم من اونم يه تست ميكردم. انگار ميگن خوبه. من از روي اجبار رفتم شاتل گرفتم چون سه تا شركت بيشتر فعالمون نكردن! (شاتل، پارس آنلاين، داتك) گفتم اجبار نه اينكه ناراضي باشم از كيفيت شاتل خيلي راضيم ولي از قيمتش :2:
من وایرلس داتک دارم 256
چهار تا خط آنتن هم پره یعنی کامل میگیره
نه مشکل شلوغی مرکز مخابراته و نه یوزر جدیدی به وایرلس اضافه میکنه
یعنی همیشه تعداد ثابتی هست
واسه همین 256 دارم ماهی 58600 پول میدهم آنوقت در بهترین حالت سرعت دانلود 22 هست
اکثر مواقع روی 15 یا 16
128 هم از 12 عمرا بالاتر نمیاد
دیگه اسم این رو غیر از دزدی چی میشه گذاشت؟
خب وقتی پیگیری کردید ، چه جوابی دادند!؟نقل قول:
من که دیگه موندم چی بگم ! ولی همچنان بر حرف خود باقی هستم ! چون هنوز تجربه ی عملی نداشتم تا به الآن ! :31:
طرف میگه همین الان کلی ملت منتظر مودم هستندنقل قول:
نمیخوای مودم رو پس بده...
به به چه جواب حکیمانه ای...نقل قول:
واقعا این پاسخ جای بسی تامل داره و نشون میده اولین اصل برای شرکتهای ایرانی مشتری مداری و احترام به مشتری هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میخوام بدونم سرویس پارس آنلاین چطوره و آیا باید از شهر ی که توش هستی خدمات بگیری
1.ببخشید محدودیت تورنت چیه؟
2.من شنیدم داتک محدودیت حجمی نداره درسته؟
دوستا ن یک سوال کلی.
در کل سرویس آسیا تک بهتره یا شاتل؟
شاتل ......نقل قول:
یعنی در استفاده از تورنت محدودیت گذاشتند که بتونند بهتر سرویس بندن! واین امکان را در ساعات اداری بستند (یعنی حدود 12 ساعت) ! اگر در معنای تورنت به مشکل برخوردید پیشنهاد میکنم در انجمن فیلم کلمه تورنت را سرچ کنید به بهترین جوابها میرسید !نقل قول:
بله درست شنیدید! داتک در سرویسهای پرسرعتش محدودیت حجمی و زمانی نداره! برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:http://www.datak-telecom.com/id/fast_internet_price_/
مصطفی عشقی
یعنی اینکه پولی رو میگیرن که پرووایدر های دیگه باهاش 24 ساعت حتی رو p2p حداقل 30 کیلوبایت سرعتمیدن،ولی دزدتک! 16 ساعت p2p رو میبنده شبا هم healthy ترین تورنتها از 25 کیلوبایت بالانمیره.نقل قول:
ببخشید محدودیت تورنت چیه؟
ولی با بهترین سرویس عملا امکان نداره ماهی بیشتر از 25 گیگ دانلود کرد(اگه کامپیوتر 24 ساعت در حال دریافت دیتا باشه)،پس نه تنها فرقی نمیکنه،جتی بدتر از بقیه پرووایدر ها هم هست.چون سر هر پیج باز کردن یا سر هر Video دیدن وقتی که هدر میره خیلی زیاده.نقل قول:
من شنیدم داتک محدودیت حجمی نداره درسته؟
2252نقل قول:
ندا رایانه
اطلاع رسان دات
پارس آنلای
از سایتی که ان دوستمان در پایین داده ولی این نتایجش قدیمی است مال چند جا که چک کردم پشتیبانی هایی که جدیدا شده را توش نزاشتن.
نقل قول:راستش من هم طرفدار فعلی داتکم (البته از بعد از عید قبلش هر روز مشکل داشتم)نقل قول:
این مشکل تورنت را هم نفهمیدم شما تو چی مشکل دارید.
سرعت 512 را اگر تقسیم بر هشت کنی میشه64 که سرعت اسمی دریاغت کیلوبایت در ثانیه است.نقل قول:
بسته به اینکه منطقه خلوت یا شلوغ باشه ممکنه از 20 تا 60 متغر باشه سرعت.
بیشتر از 20 فکر نکنم معنی 10 بزرگتر از 20 را بدهد.
ببین بعد از چند قرن گشتن یکی گفت بیسیم دارهنقل قول:
خوب حداقل یک کاربر بی سیم هم پیدا شد که من دیگر نظر تنها ندم.
اسم این را میشه گذاشت پارازیت چون اینترنت بی سیم است نه با سیم و روش امواج موبایل و تلفن بی سیم و ماکروویو و اختلال کننده ها و ... تاثیر زیادی میزاره بخاطر همین نباید انتظار کیفیتی که اینترنت باسیم می دهد را در حالت بدون سیم ان هم با این همه مشکلات داشته باشی.
در ضمن تو بی سیم دیگر ان نرخ تقسیم 1 مگ بر تعداد کاربر امکان نداره. اگر دقت کنی شما به یک انتن با شماره مشخص وصل میشی داتک یک مقدار پهنای باند ( مثلا 10 مگ ) را به یک انتن می ده و کسایی که به ان انتن وصلن از ان استفاده می کنند هر چی بیشتر به یک انتن وصل شن نوسانات و کاهش سرعت هم بیشتر میشه. داتک هم بسته به میزان شلوغی یک انتن پهنای باند رو بین انتن ها تقسیم می کنه.
نمونه اش من که 2 سال انتنم شلوغترین بود ولی بعد از عید با افزایش پهنای باند انتنی که استفاده می کردم سرعت ها بهتر شد.این انتنی هم که استفاده می کردم اگر اطرافش انتی از کار می افتاد همه به این انتن وصل میشن کیفیت میاد پایین
این مورد درست است چون خیلی ها که منطقه شان pcm یا فیبر است تنها را گرفتن بی سیم دارن که انهم دو شرکت بیشتر نیست که یکیش داتکه که مودم هاش ته کشیده.نقل قول:
تجربه من جواب را بلا دادمنقل قول:
از صبانت و پارس انلاین که بهتر حداقل راست می گن.مشتری را نمی پیچونن.نقل قول:
شما اگر شهر و پیش شماره تلفن هم می دادید خوب بود.نقل قول:
کدوم نوعش؟انواع داره و داستان خواستی برئ این تاپیک کلش را بخون تا بفهمینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
والا مشکل تورنت را من از بعد از عید ندارم و جدیدا هر وقت پهنای باند خالی باشد تا اخرین حد دریافت میره بالا نتونه بره یعنی پهنای باند نیست .قبلن محدودیت داشت ولی الان من ان محدودیت رات نمی بینم.(دوستان دقت کنید تورنت های که افرادش بیشتر از امریکا و اروپا باشن تو روز سرعتش کمتره چون انها انموقع یا خوابن یا نیتسن که تورنت را فعال کنند اگر تورنت هایی که افرادش از همین کشور های اطراف باشه یا اسیا سرعتش تو روز حداکثر است.)نقل قول:
سلام.چطور ميشه از اسياتك 512 گرفت؟ چون تو سايتش نوشته به كاربر خانگي بيشتر از 128 نميدن
یکی از دوستان من خونشون توی مجتمع مسکونی سبحان (بلوار کاوه) هست و 256 داتک رو داره سرعت دانلودش فکر کنم بین 25 تا
32 باشه و حتی با سرعت 25 به بالا از تورنت دانلودمی کنه پس داتک همه مراکز رو محدود نکرده جاهایی که خلوت هستن پورت
هاشون بازه
عزیز شما که میگی پارازیت چون امواج موبایل و تلفن بی سیم و ماکروویو و اختلال کننده ها و... روش تاثیر زیادی میگذاره هیچ ارتباطی نداره، مطمئن باش
الان دور و اطراف ما میلیون تا موج هست ولی هر کدام با فرکانس و طول موج مشخص
اگه اینطوری بود که شما میگفتی هیچ کدام از کشور ها از وایرلس استفاده نمیکردند، الان هم اکثر کشور های صنعتی متوجه عملکرد بهتر امواج بی سیم شدند و بیشتر دارند روی وایمکس کار میکنند پس این حرف شما درست نیست.
در مورد اینکه میگه پهنای باند مثلا 200 رو میده روی یک آنتن و دیگه میخواد 1000 تا یوزر از اون آنتن بگیره یا یه دونه به نظر شما این درسته؟
من نه از داتک تعریف میکنم و نه شکایت چون هرچی باشه من کارم باهاشه فعلا تنها شرکتیه که تو این مملکت وایرلس مقرون به صرفه میده و چون بی سیم هست مخابرات زیاد نمیتوانه انگولک کنه
الان هم پارس آنلاین اگه به Adsl زیاد توجه نمیکنه تمام تلاشش رو داره میکنه تا وایمکس را مقرون به صرفه کنه...