نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اون کسایی که اکانت https p دارند یک ترفند هست که میتونند از سایت های ssl با سرعت بنز بازدید کنند. :21:روی مبین نت هم من تست کردم پرواز میکنه.:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اون کسایی که اکانت https p دارند یک ترفند هست که میتونند از سایت های ssl با سرعت بنز بازدید کنند. :21:روی مبین نت هم من تست کردم پرواز میکنه.:8:
ﺧﻮﺏ ﺍﻳﻦ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎﺳﺖ و ﻣﺤﺘﺮﻣﻪ!نقل قول:
ﺍﻣﺎ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ :
ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻳﮏ ﺷﻴﻮﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﭼﻴﺰﺍﻳﯽ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻤﻪ ﮔﻴﺮ ﻧﺸﻪ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﻳﻢ ﺳﺮﺍﻍ ﺭﻭﺵ ﺑﻌﺪﯼ
ﺍﮔﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻭﻧﻴﻢ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﺵ ﻓﻴﻠﺘﺮﻳﻨﮓ ﻫﺴﺖ ﻫﻤﻪ ﺭﻭ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻩ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﺎﻳﻴﻢ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﻣﻮﻧﻪ
ﺗﺎﺯﻩ ﻣﻨﻢ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺵ ﻫﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ، ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﺩﻳﮕﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ، ﻣﮕﻪ ﺧﻠﻢ!
ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺷﻴﺪ
نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام دوستان
میخوام مبین نت از این 1 ساله ها که مودم رایگان میده بگیرم....
دو نوع مودم دارن یکی 2 تا لن میخوره و بزرگ تره و دیگری 1 لن و یه خورده از اولی گوچیک تره.....حالا موندم توش فرق دارن تو آنتن دهی یا نه چون منم یه جای با انتن نسبتا ضعیفم....
لطفا راهنمایی کنید و مشخصات مودم ها رو واسم تو ضیح بدین ...
با تشکر فراوان
خواهشا جواب بدین
سلام دوستان
میخوام مبین نت از این 1 ساله ها که مودم رایگان میده بگیرم....
دو نوع مودم دارن یکی 2 تا لن میخوره و بزرگ تره و دیگری 1 لن و یه خورده از اولی گوچیک تره.....حالا موندم توش فرق دارن تو آنتن دهی یا نه چون منم یه جای با انتن نسبتا ضعیفم....
لطفا راهنمایی کنید و مشخصات مودم ها رو واسم تو ضیح بدین ...
با تشکر فراوان
جواب بدین مراما
آقا میشه بگید این ساکس رو از کجا گرفتید؟ (واسم پیغام خصوصی کنید ممنون میشم)
=================================
من Working mode رو از Router به Bridge تغییر دادم
مشکلی پیش نمیاد؟کار دیگه ای نباید بکنم؟
اینها که همه ش یوزرنیم و پسورد میخواد. زنگ هم زدم ولی چون ساعت 4صبحه جواب نداد!:21:
هم ساکس و هم اون یکی که نمیدونم اسمش چیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 1 به 4 1مگ شبانه:19:
من عاملیت شرکت ارتباطات مبین نت هستم. به نظرم مشکلاتی که دوستان اینجا دارن همش بر می گرده به نداشتن اطلاعات کافی از نحوۀ دریافت سیگنال مودم وایمکس از آنتن های BTS.
شما بایستی در منطقه ای که می خواین استفاده کنین اول از همه در سال شرکت مبین نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قسمت نواحی تحت پوشش برین و از طریق نرم افزار Google Earth یا نقشۀ گوگل، منطقه خودتون رو چک کنین که آنتن دهی داخلی داشته باشه.
دوماً؛ دوستانی که الکترونیک خوندن حرف بنده رو بهتر متوجه می شن که امواج به قفس فارادی وارد نمی شه!! اگر شما پنجره های آلومینیومی یا آهنی داشته باشین، باید تا جایی که ممکنه از سر راه بر دارید تا آنتن دهی بهتر باشه.
ملاک و معیار آنتن دهی خوب در مرحلۀ اول چراغ های روی مودم و در مرحله بعد که از مرحلۀ اول هم مهمتره، ورود به پنل مودم هستش (معمولاً با آی پی 192.168.1.1 و شناسه و رمز admin) در اونجا دو تا آیتم هستش که باید چک کنین.
1- RSSI که بایستی عددی منفی بین بازۀ -75 تا 0 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
2- CINR که بایستی عددی مثبت بین بازۀ 12 تا 40 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
هر موقعی دیدین این دو تا عدد درست و میزون نیست، بدونین که نمی تونین استفاده کنین از مودم و بایستی جای مودم رو عوض کنین.
بازم اگه سوالی بود بپرسین.
اون عکس دکوراسیون داخلی مبین نت هم خیلی باحال بود راستی :))))
این شرایط ایده آلی که شما میگید رو من دارم یعنی آنتن 100%نقل قول:
rssi:-63
cinr:24
پس میشه نتیجه گرفت که از لحاظ کیفیت مبین نت از بیخ و بن مورد داره.
من خودم الان 1.5 ساله مبین نت دارم قبلش هم 2 سال adsl داشتم الان هم با adsl کار میکنم.
بزگترین مشکل مبین نت عدم ثباته. پینگ توی مبین نت به نسبت adsl خیلی بالاست و شدیدا نوسان داره.
با adsl وقتی پینگ میگیری اختلاف زمان ها از 10ms کمتره ولی با مبینت به طور میانگین 50-70 ms بین 2 تا درخواست پشت سرهم اختلاف هست!
packet lost توی مبین نت شدیدا زیاده!
به جرات میگم دقیقا هر روز حداقل یک بار قطعی رو مبین نت داره.
قطعی ها مدت زمان کوتاه دارند ولی همیشه هستند در صورتی که من زمانی که adsl داشتم ماهی یک بار هم قطعی نمیدیدم.
من چند وقته دقت کردم حدود ساعت 12 ظهر و همینطور 12 شب همه روزه دچار اختلال میشه!
الان هم که کلا وضعیت اینترنت کشور داغونه و درست نیست که شرایط الان رو در نظر بگیرم وگرنه براتون تست هم میزاشتم.
اکثر این مشکلات هم به نظر من به خاطر over sell ـه.
امیدوارم حداقل شما مشکلاتی که اینجا بچه ها با مبین نت دارند به گوش مدیریت مبین نت برسونید.
نقل قول:این چیزی که شما گفتی PHP هستش، راه خیلی راحتی که برای اینکه آدم بفهمه اسکریپت طرف چیه، اینه که به اخر آدرسش نگاه کنی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یه نمونه! فک کنم aspx ربطی به php نداشته باشه زیاد! :31:نقل قول:
بله الان شرایط اینترنت کشور، کلن دچار مشکل شده.
مسئله Over Sell که اشاره کردی، تا حدّی درسته، به این خاطر که وقتی برای مثال ظرفیت یک ماژول مبین نت 1000 تا کاربر باشه و به یکباره در روزهای تعطیل خیلی از افراد در مناطق مسکونی می خوان از مودمشون استفاده کنن، به یکباره دیده شده که تا دو برابر ظرفیت مجاز هم کاربر به یک آنتن وصل می شه. که خب به دلیل قابل حمل بودن مودم ها، این مشکلات تا زمانی که پوشش در تمامی نقاط چند برابر نشه، ادامه خواهد داشت.
الان برای مثال ماژول های زیادی در منطقه عباس آباد و تخت طاووس اضافه شده که مشکلات این مناطق تا حد زیادی رفع شده.
برنامۀ توسعۀ مبین نت بیشتر در شهرستان ها هستش فعلاً. احتمالاً تبلیغات رو دیده باشین که 50 شهر شمالی کشور به منطقۀ پوشش دهی اضافه شدن.
بحث پینگ گرفتن هم مفصله که ما پیشنهادمون برای همۀ نصاب های مبین نت این هستش که از سرورهای NS اصلی مبین نت پینگ بگیرن تا بحث Trace کردن پیش نیاد و بدونیم مشکل از مبین نت هست یا نیست! ولی متاسفانه خیلی از نصاب های مبین نت اصلاً نمی دونن که باید همچین کاری رو انجام بدن حتی!
اگر مشکلی نیست و وصل میشه که هیچ اما اگر قطع و وصل میشه آیپی اینترنت رو روی static بگذار. این رو توی مودم اوت دور تست کردم چون در حالت عادی جواب نمیداد.نقل قول:
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
من با rssi -85 هم استفاده کردم و مشکلی نبوده.نقل قول:
این هم توی عصر ارتباط:
اینترنت وایمکس مبیننت ip ثابت نمیدهد
اینترنت وایمکس شرکت مبیننت که تنها ارایه کننده خدمات وایمکس به صورت کشوری است در حال حاضر به کاربرانی که نیاز به آیپی ثابت دارند، آیپی نمی دهد.
به گزارش عصرارتباط، کاربران شرکتی که در حال حاضر از اینترنت وایمکس مبیننت استفاده میکنند در صورتیکه بخواهند از آدرسهای ip معتبر در شبکه خود استفاده کنند به دلیل مشکلات فنی مودمهای بیرونی(outdoor) ارایه شده توسط شرکت مبیننت نمیتوانند از آیپی ثابت استفاده کنند. طبق بررسیهای صورت گرفته مودمهای وایمکس مبیننت در حالت بریج (bridge) کار نمیکنند.
یکی از کارکنان بخش پشتیبانی شرکت مبیننت در این خصوص به خبرنگار ما گفت: «مودمهای وایمکس مبیننت در حالت بریج به مشکل بر میخورد و پس از 20 دقیقه اینترنت مشترکان قطع میشود ازهمینرو کاربران باید از این مودمها در حالت روتر استفاده کنند.»
مودم های طرح تشویقی آی پی نداره. و بایستی برای استفاده از آی پی از مودم خام و طرح جدا استفاده کنید.
احتمالاً در حین تنظیم کردن مودم به مشکل برخوردن و گفتن نمی شه دیگه! آقا نمی شه! :31:
ولی اینکه جفت آی پی بخواین ست کنین رو تا الان امتحان نکردم. اما یک آی پی هیچ مشکلی نداره. برای استفاده ریموت به سرور یا دوربین مدار بسته هم انجام دادیم و موفقیت آمیز بوده. اما جفت آی پی رو تست نکردیم.
[QUOTE=adcomputer;6835654]اگر مشکلی نیست و وصل میشه که هیچ اما اگر قطع و وصل میشه آیپی اینترنت رو روی static بگذار. این رو توی مودم اوت دور تست کردم چون در حالت عادی جواب نمیداد.
مشکلی که داشت هخمش قطع و وصل میشد (به طوری که فکر کردم به خاطر 22 بهمن اینترنت رو معلق کردن)
من توی سایت ایرانسل راهنما رو باز کردم ولی به جای @irancell.ir @mobinnet رو زدم
پس میگید اگر استاتیکش کنم درست میشه؟
تست میکنم میگم
چون خودمم OUtdoor دارم
سلام میشه خود مودم کله قندی را وایرلس کرد چجوری؟ کنارش 2تا جای سوکت هست اما نمیدونم چجوری میشه اگه میشه لطفا بگید
خیر، باید Access Point خریداری کنید.نقل قول:
بابا کی میگه مبین نت بده؟
من تازه اشتراک 1 به 8 (یعنی قدیمی) سرعت 512 دارم
این وضعیت با بشکنه
معمولی هم یه کمی از این بهتره
چشه آخه
این یعنی چی؟نقل قول:
bridge
چیکا میکنه؟
اون سوکت برای وصل کردن آنتن گیرنده در حالاتی است که سیگنال خوب دریافت نمی شه !نقل قول:
ولی با یک اکسس پوینت معمولی 30-40 تومانه می تونید Wifi کنید.
راه رایگانش هم استفاده از Virtual AP ها مثل Connectify هست.
دقت : در این حالت باید دستگاهی که به صورت LAN وصل هست روشن بمونه!
توجه : از لحاظ امنیتی این مودم در سطح بسیار پایینی هست و با اتصال بهش به سادگی میشه اطلاعات کاربریتون و در نتیجه کپی شناسنامه کارت ملی ، آدرس و تلفن و ... بدست بیارند!
پیشنهاد : در مرحله اول Pass قسمت Admin و User رو به یک پسورد امن تغییر دهید و در صورت امکان مودم رو تعویض کنید.
نمی دونم این مبین نتت آشغال گیر داده هر شب نصف شب ip من تغییر بده همه ی هر چی فایل هم برای دانلود گذاشتم دانلود نمیشه قبلا اینجوری نبود
IP، اتوماتیک عوض نمیشه که!نقل قول:
وقتی DC بشی، IP جدید میگیری... این نشون میده که نصف شب ها قطع میشه اینترنتت.
منم وقتی از Mediafire دانلود دارم، گاهی اینطوری میشه... میبینم صبح هیچی دانلود نشده، متوجه میشم که شب قطع شده و IP عوش شده، واسه همین دیگه نتونسته دانلود کنه
مبین نت هر روز قطعی داره؛ منتهی کوتاه مدت هستند و خیلی ها متوجه نمیشن.
یکی از کاراش NAT TYPE OPEN هستش که به درد ساختن سرور تو بازی آنلاین میوخرهنقل قول:
این یعنی چی؟
چیکا میکنه؟
برای شما چرا سرعت آپ لودتون با دانلود تقریبا برابره معمولا برای مبین نت معمولا آپ لود برای سرعت 512 حدود 128 هستش و چرا isp شما رو زده uk2نقل قول:
این برنامه که توی صفحه قبل دادید سریالش چیه؟
دوستان من شارژ یه سالم تموم شده...512...20 گیگ داشتم که 15 گیگشو مصرف کردم...یه نگاه به این سوالام بندازین پلیز:
1.اون 5 گیگم چی شد الان؟پرید دیگه؟نمیشه به امسالم منتقل کنم؟
2.جدول طرحاشو از سایتش دیدم ولی هیچکدوم واسم به صرفه نیس...یه 1024 داره میخام بدونم میشه سرعتمو از 512 به 1024تغییر بدم؟!
3.با اوضاع من کدوم طرحشو پیشنهاد میکنین شما؟!
پشتیبانیش اصلااااا جواب نمیده همش میگه ترافیک سنگینه و فیلان!:|
یه کم دقت کنی می بینی که تست با چیز پی انه و توی این حالت سرعت آپلود به شکل مجازی بالا میره و ریت واقعی شما تغییر نمی کنهنقل قول:
نقل قول:
دوستان یه کمک به من بدین لطفاااااااا من مُِِردم از بی اینترنتی به خدا:19::19::19:
سلام خدمت شمانقل قول:
جواب ها
1. کلا پریده دیگه از خیرش باید گذشت.
2. مشکلی برای تغییر وجود نداره
3. باید بسته به استفادتون انتخاب کنید دیگه که اونجوری که معلوم هست زیاد استفاده ندارید.!!
:46:
دوستان اکسس پوینت خوب و قیمت مناسب چی میشناسن ؟
مودم اوت دور رو بهش وصل کنم
دوستان میشه یکی راهنمااییم کنه چطور حساب مبین نتمو شارژ کنم؟!!
برای دانلود شبانه مودم باید خاموش بشه یا سیگنال قطع و وصل بشه آیا ساعت 8 صبج اگر مودم خاموش نشه جز شبانه نمیشه ؟
سلام من اکانت یکساله 512 دارم. 1 ماهه که گرفتم. 15 گیگ باقی مونده . الان اگه 10 هزار تومان اینترنتی واریز کنم کی شارژ میشه؟
ممنون
کلا تو این تاپیک یه سری سوال مطرح میشه که کسی بهشون پاسخم نمیده!!!
ینی واقعا اینجا کسی حسابشو شارژ نکرده و نمیدونه "چقد طول میکشه تا پول بیاد تو اکانتم؟"من دیشب ریختم پولو بعد مرکز تماسشم که کلا جواب نمیده!نمیدونین از کجا میتونم پیگیری کنم؟!!
من تو توضیحاتش فقط اسم طرحمو نوشتم اونا خودشون میفهمن کذوم طرحو میخام؟!!!
:41:لطفا جواب بدن دوستانی که میدونن
نقل قول:نقل قول:
--اگه بخای سرویستو تعویض کنید باید قبل از واریز پول زنگ بزنی سرویسو تعویض کنی که بعد از اون پولو واریز کن
--اگر قصد تعویض سرویس رو نداشتی کافیه پولو واریز کنید تا کامپیوتر به صورت خودکار شارژ کنه
اول از همه میری بانک ملت فیشو برمیداری که باید:
* مبلغ + چهار درصد مالیات از کل مبلغت ، جمعش رو رو فیش مینویسی مثلا 65000 ت + 2600 ت = 67600 ت
اگه طبق فرمول پیش نرید و کمتر بریزید فعال نمیشه که در این حالت مبلغ رو چک کنید و اگه کم اومد مبلغو اضافه کنید و واریز کنید
*شماره حساب مبین نت رو ، روی فیش مینویسی
*شماره پرداخت رو که روی جعبه مودمت موجوده روی فیش مینویسی
که اگه فراموش کنی پولت میپره
*واریز میکنی حالا بعد از 2 تا 3 ساعت کامپیوتر خودکار اکانتتو شارژ میکنه اگه شارژ نکرد زنگ بزنید به بخش فروش و شماره اشراکتونو بدید و بگید امروز یا در تاریخ فلان پول واریز کردم تا شارژ کنه
برای اینکه بتونی هر لحضه چک کنی که شارژ شده یانه باید وارد حساب کاربریت شی
پول را اینترنتی میریزین. چند ساعت بعد میره تو recharge payable amont .
بعد برای تغییر سرویس زنگ میزنید ولی برای شارژ ترافیک نه خودش از این پول کم میشه
من جمعه واریز کردم 3 شنبه وصل شدم ... بعد از 200 بار تماس گرفتن و دعوا و خواهش
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
دوستانی که اوت دور دارن و آپدیت فریم ور انجام دادن چه تغیراتی رو حس کردن ؟
هیچ تغییری :D. فقط صفحه ی wimax که اکانت رو وارد میکنیم مرتب تر شده. قبل از اپدیت مشکلی مثل قطعی یا.. نداشتم که بگم بعدش درست شده،. البته باید یه changelog یجا میزاشتن که پیدا نکردم.نقل قول:
قسمت دوم سوالتو متوجه نشدم اما درکل بگم برای دانلود شبانه که از 2 تا 8 صب هس نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیسنقل قول:
خود مودم سر وقتش میره تو حالت رایگان البته بگم که ساعت مبین 10 مین عقب هس،یعنی بجای 2 تا 8 صب از 2.10 دقیقه تا 8.10 دقیقه رایگان حساب میشه