سلام
گیرنده دیجیتال کامپیوتر مارشال رو بگیرم خوبه اخه هرجا پرسیدم گفتن 3100 مادیران ندارن؟؟؟
Printable View
سلام
گیرنده دیجیتال کامپیوتر مارشال رو بگیرم خوبه اخه هرجا پرسیدم گفتن 3100 مادیران ندارن؟؟؟
بهتره که سینمای خانگی رو از تهران بگیریدنقل قول:
با توجه به تعرفه 4% واردات سینما خانگی بعضاً قیمتش از بانه هم کمتره.
خدا نکنهنقل قول:
اگه سیستم بدون پلیر می خواین با توجه به هزینه دنون 1312 و پایونیر 777 هست که یه مقدار بالاتر از بودجه شما در می یاد ولی یه جورایی ارزشش رو داره.
بد نیست بری بازار و یه تست کوچیک خودت بگیری تا یه کم ذهنیتت باز تر بشه در مورد انتخابت.
مارشال نخری که پشیمون میشی مارشال چیه ...
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
صددرصد لومکسینقل قول:
از لحاظ گیرندگی برتره.
کیفیت کنترلش عالیه اصلا قابل قیاس با بقیه نیست.
صدای دالبی .
فول اچ دی .
تا لومکسی هست رو بقیه کلا فکر نکن.
اگر گیگابایت پیدا کردید مناسب هست یا Kworldنقل قول:
سلام؛
بین لومکسی , الکومکس فرق زیادی هست؟ ( اسماشون شبیه خواهر برادرا میمونه! )
دوستان بین این دوتا کدومو انتخاب میکنن؟
مدلشو هم بگن ممنون میشم
سلام ،،
كدومشون سرتره ؟
لومكسي 1008، ويونا 6110
يا
استر T15 ؟
مدل 343 ایکس ویژن HD هست و لومکسی Full HD هست گرچه هیچ کدوم از کانالهای صدا و سیما حالا حالاها حتی به کیفیت HD هم نمیرسن چه برسه به Full HD ... و الان حتی player های Full HD هم خیلی کاربرد نداره چون پیدا کردن فیلم Full HD هم کار آسونی نیست .نقل قول:
ایکس ویژن 343 به نظر من گزینه خوبیه چون الان بازار dvbt دستشه و گارانتیش هم معتبرتر از بقیه برندهای موجوده.
مشخصات 343 :
- كيفيت تصوير HD
- داراي قابليت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
- قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
- قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
- قابليت پخش تصوير با فرمت : mp,mkv, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
- ماشين زمان
- قابليت ضبط يك كانال و امكان تماشاي كانال ديگر
- نرم افزار قابل ارتقا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
- نمايشگر شماره کانال يا ساعت
- قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه
- نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير
- ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال
- نمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديويي
- خروجي صداي ديجيتال SPDIF
- فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
- تله تکست به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا VBI
- پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه
- گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها
- نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
- دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
- نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده
- راهنماي الکترونيکي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
- نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
- داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
قیمتش هم حدود 90 تومن هست .
فقط دقت کن که X Vision333 در صداهای DTS و ... مشکل داره و بعضی فیلمها را بدون صدا پخش میکنه.
نمیدانم مدل 343 این مشکل را رفع کردند یا نه.
ولی مثل من نشی که بیشتر فیلم میبینم و بخاطر همین مشکل، نصف فیلمهایم بدون صدا است.
واقعا" توقع زیادیه اگه از یه dvbt انتظار داشته باشیم مثل یه سینما یا player قوی عمل کنه . من خودمنقل قول:
یه م ا ه و ا ر ه خوب دارم که اونهم صدای دالبی و .... رو پخش نمیکنه . چه برسه به یه گیرنده دیجیتال 80 تومنی که وظیفه اصلیش پخش تصاویر دیجیتال هست .
مدل xvision 232 به تازگی وارد بازار شده و ساپورت فرمتهای پخشش توسط usb بیشتر از مدل 201 هست و بالاخره این موضوع خودش یه مزیته ولی اگه برات مهم نیست همون 201 گزینه خوبیه .نقل قول:
مشخصات 232 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخوای مثل من پولت رو دور بریزی مارشال بخر . در حال حاضر 3100 یکی از بهترین گیرنده های دیجیتال کامپیوتره.نقل قول:
توی وبلاگ مادیران بهشون پیغام بده که 3100 رو میخوای و گیرت نمیاد ، بهت آدرس نمایندگی که 3100 رو داره میدن .
من یه بار این کار رو کردم و جواب گرفتم .
آدرس وبلاگ مادیران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تجربه ای که در مورد 343 گفتی کاملا" اشتباهه چون من خودم با مدل 103 و 343 ایکس ویژن از نزدیک کار کردم و واقعا" فونت منوهاش خوانا و خوبه و اصلا" اینطوری که میگی نیست !نقل قول:
ضمن اینکه کی گفته که داشتن رنگ زرد توی زیرنویس یه معیاره ! شما حتما" خودت به رنگ زرد علاقه خاصی داری !!!
به نظر من توی زیرنویس سفید یا زرد بودن متن اصلا" اهمیتی نداره و اون چیزی که مهمه خوانا بودن و واضح بودن متن هست و چون گیرنده دیجیتال 343 امکان تغییر اندازه متن زیرنویس رو داره بنابراین توی نمایش زیرنویس هیچ مشکلی نداره و اونرو با اندازه خوب و استاندارد نمایش میده .
من ویونا و استر و ندیدم ولی لومکسی واقعا عالی هست .نقل قول:
نه فریز میشه ونه مشکل دیگه .
به نظر من دا حال حاضر از بقیه دستگا ه ها سرتر هستیش.
دوستان
فونت زيرنويس تو دستگاه لومكسي 1008 خيلي كوچيكه ، راهي نيست كه بشه فونت رو بزرگتر كرد ؟
:20::20::20:نقل قول:
بچه ها کسی تا حالا icalss داشته؟!
کیفیتش چطوریاس؟
آنقدر مدلهای مختلف با عناوین مختلف در بازار هست که آدم گیج میشه.
ولی توصیه میکنم سراغ عناوین شناخته نشده نرین.
چند تا برند هستند که معلومه خوب جواب داده، از همانها انتخاب کنید.
کار این چینی هاست که یک وسیله تولید میکنند، بعد به سفارش هر خریدار (واردکننده) یک اسم متفاوت رویش میگذارند.
iclass تو زمینه رسیو*ر برند خیلی خوبیه...ولی چون تقلبی زیاد داره آدم نمیدونه آیا اصلا گیرنده ای که به نام اون وارد کردن اصل هست یا نه؟!
به خاطر همین پرسیدم...
ممنون دوست عزیز
قیمت این مدل چه قدر هستش؟
من بودجه ای که گفتم با همین میخوام پلیر بخورما!!:D
یعنی یه پلیر خوب بگیرم و باقیش رو جداگونه
روی هم بشه بین 600 تا 700
تو اون زمینه هم اوایل خوب بود ولی همونطور که خودتون گفتید مدل های فیکش بازار رو پر کرد...من یکی دارم حتی کددهی دستی بهش فعال نمیشه...:13:نقل قول:
برای همین توی زمینه ستاپ باکس هم چندان اعتمادی بهش نیست.
اگه منظورتون کد biss هست ...شما با یه فریمور دیگه هم دستگاه رو آپگرید کن شاید فعال شد...نقل قول:
کددهی رو هر فریموری فعال نیست!
بابا توکه تهرونی برو از اونجایی که گفت الکومکس رو بگیر دیگه.:31:نقل قول:
اپدیت رو چیکار داری.بگیر خودت رو راحت کن
داداش من اگه فقط خریدش بود من تا الان 100 باره گرفته بودم...نقل قول:
شانس که نداریم!میایم یه بار یه دستگاه رو بدون گارانتی میخریم دقیقا همون دستگاه هم مشکل پیدا میکنه...:31:
آخه کجای دنیا دیدی بدون کارت گارانتی بیان به همه دستگاه ها خدمات بدن...یعنی بگن هرکی این دستگاه رو داره و از هرجایی هم خریده یا وارد کرده ما براش رایگان تعمیر و سرویس میکنیم!!!خودمون هم براش آپدیت میدیم...
من الان منتظرم تو تاپیک بغلی پشتیبانی الکومکس بیاد جواب مارو بده اونوقت تصمیم گیری کنیم...
شوما هم پاشو بیا تهران,هم یه گردشی میکنی هم سوغاتی یه گیرنده میبری...:31:
نه رفیق ... با آپ و کلی ور رفتن و ... هم فعال نشد!نقل قول:
بطور کلی مشکل داره...بنظرم ارجینال نیست.
لطفا یکی من را راهنمائی کنه :
قصد دارم یک سینما خانگی پایونیر 717 بگیرم ولی یک مشک د ارم با توجه به اینکه باندش وایرلس نیست و از قضا استتار سیمهای اون برام مهمه ( مجبورم چون سالن خونمون پارکت هستش ) برای باند های عقب بایستی به نحوی طول کابل را اضافه کنم و یا استفاده نکنم
( که درآنصورت بایستی تو خریدش تجدید نظر کنم )
سوال ؟
1- امکان افزودن به طول 7-8 متری کابل های عقب هست و اگر لهیم بشه کیفیت صداش تاثیر نمیگذاره ؛ طول مورد نظر 10 و 16 متری هستش ؟
2- امکان وایر لس کردن اون چطوره ؟
3- تو بازار کابل بزرگتر که سازگار با این سیستم باشه هست ؟
1- امکان افزایش طول هست اختلاف کیفیت در شرایط عادی نامحسوسهنقل قول:
2- تو بازار کیت های وایرلس کردن اسپیکر هست
3-شما می تونید از هر کابل بلندگویی که میزان مقاومتش یکسان یا کمتر از کابل خودش باشه استفاده کنید
دوستان امروز یک دستگاه farassoo 215 خریدم . از ظهر که داشتم فوتبال نگاه می کردم . الان که بارندگی شروع شده هیچ کانالی را نمی گیرد . این مساله طبیعی است ؟
آقا پژمان مبدل خروجی صدای اپتیکال به الکتریکال (استریو L+R) جایی سراغ ندارید ؟
نه.من با گیرنده usb سونامی هم اومد اخ نگفت:31:نقل قول:
دوستانی که پایونیر 717 دارند : اندازه دقیق کابل باندهای عقب چندمتر است ممنون
نه متاسفانه بصورت مبدل ندیدمنقل قول:
یه همچین چیزی باید توی خودش DAC داشته باشه که دیگه بصورت کابل نخواهد بود ولی Device هست که معمولاً به اسم DAC هم فروخته میشه که مارکهای معروفش قیمت نجومی دارند.
این گیرنده Ester T 15 کجا گیر میاد؟
فقط تو تهران فروش داره یا تو شهرستان هم پیدا میشه ؟
در موردش بیشتر توضیح بدید
میگن ازبلوسنس تی 14 پلاس هم بهتره و ساخت کره جنوبی هست
هر کی اطلاعی ازش داره بزاره
سلام به همه دوستان
بهترین امپ سینمای خانگی که تهران میشه خرید با قیمت حداکثر 2 تومن چیه
با این مشخصات :
1- پنج یا هفت یا نه کاناله بودنش اصلا برام مهم نیست چون نهایتا از 5 کانالش استفاده میکنم
2-تا حد ممکن تمامی استاندارد های صدا و تصویر رو داشته باشه
3-چیزی که برای من خیلی مهمه اینه که خروجی دو کاناله برای موزیکش خوب باشه .... در واقع موزیک بیشتر از فیلم برام اهمیت داره
4-تا حد ممکن تمام پورت های ورودی و خروجی رو داشته باشه ( که البته فکر کنم تو این رنج قیمت از این بابت مشکل نداشته باشم )
5- DAC خود دستگاه از کیفیت مناسبی برخوردار باشه و نیاز به DAC رو تا حدود زیادی برآورده کنه.
میدونم که بهتره یه آمپ معمولی بگیرم و برای موزیک یه آمپ جدا تهیه کنم اما دوتا مشکل هست
1- کمبود جا
2- آمپ ها معمولی یک سری از امکانات دستگاه های میدرنج رو ندارند که همین آدم رو وسوسه میکنه به خریدن آمپ با کیفیت تر
3-محدودیت بودجه
4-تعداد دستگاه بیشتر = سیم و کابل بیشتر = دردسر
با این حال اگر کسی از دوستان برای راه حل دوم پیشنهادی دارند من سراپا گوش ام.
سلام دوستان
میخوام یکی از این دستگاه ها تهیه کنم ونظر خودم لومکسی1009 هستش والکومکسMV200 هم که گارانتی نداره پس نمیشه ریسک کرد . ایا پیشنهاد بهتری دارید؟ دستگاه بهتری هست؟؟؟
سلام دوباره :)
5-6 صفحه پیش سوال کردم آخر به جواب کاملی نرسیدم :(
میخوام بگیرم،سقف بودجه تا 100 تومن
ملاک ها،شبکه ها خوب بگیره،یعنی گیرندگی قوی
پلیر خوبی باشه و زیر نویس فارسی رو هم واضح پخش کنه
با توجه به این که من کانال های ایران رو هم میخوام با 1080p آپ اسکیلینگ کنم و ببینم،داغ نکنه
توروخدا زود راهنمایی کنین
نظرتون در مورد Denay 424 و 423 چیه ؟
دستگاه دیگه هم اگه خوبه معرفی کنه + معایب و مزایاش
ممنونم:10:
با سلام
من یه LED57000 ال جی گرفتم چون رو سینما خانگی تخفیف می دادن با راهنمایی اشتباه فروشند HTS790 رو گرفتم و اصلا از صداش راضی نیستم
دیروز نمی دونم چرا یه دفعه صداش افت پیدا کرده تمام بانداش رو یکی یکی تست کردم صدا میاد فقط از Sub صدا واضح نمی یاد و فقط بیس داره سوالم اینه که طبیعیه از SUB فقط بیس بیاد یا باید صدا هم داشته باشه ؟
با تشکر
نقل قول:
هیچ دلیلی نداره که دو تا آمپ بگیرید
به دلیل اینکه در حال حاضر جنس خارجی مخصوصاً آمپلی فایر بصورت خیلی نا منظم وارد می شه بهتره برید بازار ببینید اصلاً چه مدل هایی در حال حاضر موجود هست بعد از بین آپشن هاتون یکی رو انتخاب کنید
الکومکس......نقل قول:
ممنوننقل قول:
برای آمپ متاسفانه انتخاب ها خیلی محدوده
1- pioneer lx55 که خیلی از موزیکش تعریف نمیکنند ولی به قیمت تر از بقیه است 1.850
2- denon 2312 که البته شاید پیدا بشه کردش و قیمتی بسیار عجیب داره 1.620
3- yamaha vsx-767 اون هم به قیمت 1.750
4- مرنتز و اونکیو هم هست که هنوز قیمت نگرفتم ( اگه دلار اوضاعش به هم نخورده بود sr7005 گرفته بودم رفته بود دیروز قیمت کردم بالای 3 شده بود )
خوب پیشنهاد اساتید چیه؟!
برای بلندگو جامو 606 پیشنهاد میدید یا فوکال sib (برای موزیک بلندگوی جدا میگیرم)
---------------
راستی اگه دلیلی نداره برای آمپ انقر هزینه کنم بهم بگید