با سلام
من دانشجوی دوره تمام وقت رشته علوم قضایی ترم دوم هستم رشته حقوق پاره وقت قبول شدم میخواستم بدونم مدرکش مثل تمام وقت معتبره؟
چون رشتم تمام وقته میتونم انصراف بدم بیام پاره وقت رو ثبت نام کنم؟ ( متولد نیمه دوم 69 هستم دو ترم خوندم)
Printable View
با سلام
من دانشجوی دوره تمام وقت رشته علوم قضایی ترم دوم هستم رشته حقوق پاره وقت قبول شدم میخواستم بدونم مدرکش مثل تمام وقت معتبره؟
چون رشتم تمام وقته میتونم انصراف بدم بیام پاره وقت رو ثبت نام کنم؟ ( متولد نیمه دوم 69 هستم دو ترم خوندم)
سلام به همه .
کسی اطلاع نداره برق قدرت / تهران جنوب امسال ترازش چند بوده ؟
با عرض سلام و تبریک به قبول شدگان
زبان خارجه و شیمی پیشنیاز خورده ام چه درس هایی ترم اول به من برای این دو درس میدهند؟
شرمنده من تجربه اي ندارم. اما بريد كارشناس رشته همون كه فرم اول رو پر كنيد تا آخر زنجير وار ميريد و كارتون راه مخيافته :11:نقل قول:
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
بستگي به رشته تون داره.نقل قول:
با توجه به چارت رشته مشخص ميشه.
جديدا كه دانشگاه انتخاب واحد نميكنه و ميزاره خود دانشجو انتخاب واحد كنه
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
آرهنقل قول:
شما كپي رو داشته باش. مدارك هم ببر. ضرر نداره فوقش مدارك اضافه رو دانشگاه قديم وقتي به دانشگاه جديدي بفرسته همش رو پروندت ميمونه و شايد اضافه ها رو بهت دادن.
امسال ثبت نام دير تر شده ظاهرا.
دستورالعمل ثبت نامي ها با كنكورمجدد بايد بياد.
اما فكر كنم بشه انصراف داد و كارهاتون رو بكنيد/
جواب منم بدید دیگه
یه سوال
من میتونم یک سال مرخصی تحصیلی بگیرم و سال دیگه شرکت کنم ؟
باید چقدر هزینه کنم ؟
برای هر ترم مرخصی باید نصف شهریه ثابت رو پرداخت کنید.نقل قول:
البته بطور اتوماتیک!!! شما تا یک سال تو دانشگاهی که قبول شدید میتونید ثبت نام کنید:31:
سلام به همه
كسي ميدونه هزينه مهندسي پزشكي آزاد تبريز هر ترم چقدر ميشه؟
سه تا سوال
اول اینکه کسی میدونه برق_قدرت دانشگاه ابهر هزینه اش چقدره؟
دوم اینکه تا کی مهلت ثبت نامه؟
سوم اینکه برای ثبت نام باید برم دانشگاه ابهر؟و میخوام یه ترم مرخصی بگیرم و 2تا درس پیشم رو پاس کنم.برم دانشگاه و بگم و پول 1ترم رو بریزم کفایت میکنه؟
چهارم اینکه اگه ثبت نام نکنم چه اتفاقی میفته؟سال دیگه نمیتونم شرکت کنم؟چی میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ینی الان من توی دانشگاه فردوس مهندسی عمران قبول شدم
میتونم بمونم برای سال دیگه شرکت کنم بعدش اگه سال 91 قبول نشدم دوباره بیام همین فردوس ؟
حداکثر 1 میلیون .بستگی به واحد هایی که بر میداری داره.نقل قول:
هنوز اعلام نشده اما احتمالا از 23 شهریور شروع بشه.
بله برای ثبت نام باید بری دانشگاه. تا اونجا که میدونم برای مرخصی گرفتن باید نصف شهریه ثابت رو پرداخت کرد که برای این کار نیازی به رفتن به دانشگاه نیست و شما تا یک سال دانشجو هستی.(بازم زنگ بزن به دانشگاه)
اگر ثبت نام نکنی هم هیچ اتفاقی رخ نمیده.
راستی منم ابهر قبول شدم که انتخاب دومم بود و بالجبار میرم
كسي نيست جواب بده ؟نقل قول:
یکیم جوابه مارو بده ممنونش میشم:11:نقل قول:
من رتبم با رتبه قبولی انتخاب اول دوتا فاصله داشت..
من شدم 34 آخرین نفر 32
اگه از این 32 نفر دوسه تا نرن ثبت نام کنن احتمال داره منو بپذیرن یا نه ؟
نقل قول:
یه میلیون؟؟؟یه خبره؟؟؟دوست من الکترونیک میخونه تو ابهر (اونم از کرج میره) 700تومن میده.البته اونم نسبت به واحد ها.خب چجوری باید واحد ورداشت که هزینش هم معقول باشه؟
خوشحال میشم باهم باشیم:46:
هر اوليتي كه زده در كارنامه همان مورد ميتوانيد برويد و ثبت نام كنيد.نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم شرایط تغییر رشته چیه؟
بچه ها من شماره داوطلبیم رو گم کردم!
چیکار کنم یکی کمکم کنه
حتی وقتی با اسم و مشخصاتم میرم بازم میزنه که همچین مشخصاتی وجود نداره!
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
شما راحت می تونی با اسم خودتو فامیلیتو اسم پدرتونو با شماره شناسنامه بدون وارد کردن 00 اولش نتایجو ببینی!نقل قول:
من حداکثر رو گفتم میشه یک میلیون . شما اگه واحد تخصصی زیاد برداری هزینه میره بالا. اگه خوب واحد برداری همون حدود 700 میشه.نقل قول:
منم خوشحال میشم
اولن که شماره شناسنامه ی من 00 نداره اولشنقل قول:
بعدشم وقتی با این مشخصات میرم میگه موجود نیس همچین مشخصاتی
با مرورگر اینترنت اکسپلورر یا اپرا تست کنید ، زبان سیستم روی EN باشه ، حروف امنیتی رو هر جوری که هستن واردکنید، یعنی اگه حروف بزرگ هستن ، بزرگ وارد کنیدنقل قول:
.
یکیم جواب ما رو بدهنقل قول:
کسی اطلاعی نداره ؟نقل قول:
درست نمی دونم ولی فکر کنم چند روز دیگه دانشگاه آزاد برای تکمیل ظرفیت سایت رو باز کنه!ولی انگار شرطش این هست که شما جایی قبول نشده باشید !:20:نقل قول:
از نظر مدرک زیاد تفاوت نداره و هردو رو دانشگاه ازاد هست ولی فکر کنم تو مدرک قید بشه پاره وقت که زیاد مهم نیست.نقل قول:
تنها فرق اصلی این هست که شما واحد های کمتری میتونی برداری
بستگی داره چه رشته ای باشه ولی شاید تو تکمیل ظرفیت قبول بشید(البته احتمالش زیاد نیست چون دانشگاه ازاد همیشه بیشتر از ظرفیتش مجاز اعلام میکنه)نقل قول:
ممنون از دوستان
یه سوال دیگه
چند ترم میتونیم مرخصی بگیریم ؟
هرچند ترمی که مرخصی میدن میتونی بگیری،معمولا تا 4 ترم هم میدن ولی نه پشت سر همنقل قول:
دوترم پشت سر هم میدن
ممنون دوست عزیز
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
من الان انتخاب دوم قبول شدم
حالا میخام بمونم برای سال دیگه امتحان بدم
ولی نمیخام این قبولیه امسالو از دست بدم
حالا باید دو ترم مرخصی بگیرم یا میشه بدون مرخصی و ثبت نام سال دیگه برم امتحان بدمو اگه اونجایی که میخام قبول نشدم دوباره بیام همینجایی که امسال قبول شدم ثبت نام کنم ؟
ببخشد خیلی پیچیده شد....
من سال گذشته دقیقا همین کاری رو کردم که میخواید انجام بدید.نقل قول:
دو ترم رو مرخصی گرفتم و نشستم واسه کنکور بخونم.
نامردا روز اول نگفتن و پول رو به راحتی گرفتن در حالی که وضعیتم رو گفته بودم!
ولی روزی که رفتم واسه ترم دوم مرخصی بگیرم مسئول مربوطه اشاره کرد که اگه ثبت نام هم نمیکردم و مرخصی هم نمیگرفتم و .... باز هم یه سال رشتت ذخیره بود.
الان هم یه رشته دیگه آوردم و دارم میرم پارسالی رو انصراف بدم یعنی پولی که دادم پرید.به همین راحتی.
این ها رو گفتم که الکی پولت رو ندی....البته بگم شاید واحد به واحد فرق داشته باشه ولی از دور و اطراف هم در مورد واحدهای دیگه هم که شنیدم همین بوده.
تنهای مزیتی که این کار داره گرفتن گواهی اشتغال به تحصیله واسه گواهینامه.همین!
حالا یه پرس و جو بکن بعد تصمیم بگیر.
خیلی ممنون دوست عزیز
حالا باید برای اطلاع دقیق زنگ بزنم دانشگاهی که قبول شدم ؟
مطمئن باش که اگه حضوری هم بری دانشگاه به احتمال زیاد میگن باید شهریه رو بدی!نقل قول:
یادمه پارسال به طرف شرایطمو گفتم که میخوام مرخصی بگیرم و واحد نگیرم و بشینم برای کنکور بخونم طرف هم هیچی نگفت ولی خیلی راحت گفت برو 400 تومن بریز به حساب!:13:
حالا یه کاری که میگم بکن....تماس بگیر یا حضوری برو و الکی بهشون بگو من پارسال این رشته و دانشگاه شما رو قبول شدم ولی ثبت نام نکردم امسال هم چیزی قبول نشدم ازشون بپرس میتونم حالا بیام ثبت نام کنم؟
میدونی که چی میگم؟
این جوری دیگه مطمئن میشی!
میشه یکی از دوستان بگه به ترم یک رشته نرم افزار چه واحد هایی میدند واسه ترم 1
پیشم نخورده باشه
ممنون
مباني 4 واحدنقل قول:
از كامپيوتر 1 واحد
فيزيك 1 3 واحد
رياضي 1 3 واحد
زبان عمومي 3 واحد
كارگاه عمومي 1 واحد
5 واحد هم ديگه نميدانم چي بگم تا بگيري :31: فارسي بگيري بد نيست يا تربيت بدني چيزي
اکه کسی قبول نشده باشه چه پیغامی میده؟؟
من از هر دو روش میزنم میگه
یعنی قبول نشده طرف؟کد:کارنامه ای با مشخصات مورد نظر موجود نمی باشد.
اعتباری که با تمام وقت فرقی نداره.همه چیش مثل تمام وقته.نقل قول:
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
00 اول شناسنامتون رو وارد نکنیدنقل قول:
00 وجود نداره که وارد کنیم شماره شناسنامه همون کد ملی هستش و با 55 شروع میشه....نقل قول:
همه شناسنامه ها 00 اول نداره ولی اگه اونایی که داره نباید وارد کرد.
با مرورگرهای دیگه هم امتحان کنید
با مرورگرهای دیگه هم تست کردم فرقی نکرد!!:41:نقل قول:
می خواستم بدونم کسی میدونه حداقل تراز برای نرم افزار یا سخت افزار نجف اباد امسال چقدره؟
اخه من ترازم 6072 شده انتخاب اولمم که نرم افزاره تهران شمال بوده رو اوردم ولی بقیه انتخابامو(نرم و سخت افزارو IT نجف اباد) اصلا ننوشته. خودمم بومیه اصفهانم
این یعنی بقیه انتخابارو نیاوردم؟
خواهشا اگه میشه کمک کنین
ممنون:11: